![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Varsovia sau Cracovia?
Last Updated: Jun 23 2023 17:04, Started by
epetroiu
, Jul 24 2020 21:57
·
6

Posted 17 June 2023 - 20:21

Era în sucursala ING. Voi încerca mâine și cele 2 variante recomandate. Am dat email la Jesna Gora, să vedem ce zic.
Mulțumesc. |
Posted 18 June 2023 - 09:08

Sunt în Cracovia ![]() ... cind treci prin zona sa zimbesti la camera ![]()
Am fost la ING și am încercat să scot 100 de zloți de pe card. Cum ai da-o este păcăleală. Fie alegi fără conversie și mai plătești un comision de 20 de zloți, fie alegi cu conversie și plătești ~25 de euro pentru 100 de zloți. Deci fie ~135 de lei, fie ~125 de lei. În loc de ~112 cât ar fi normal. Aici apare problema mea: săptămâna viitoare mergem la Mănăstirea Jasna Gora. Dacă nu acceptă card pentru taxa de vizitare am făcut 300 km degeaba. |
Posted 18 June 2023 - 12:40

![]() Nu am avut cash deloc la mine. Toți banii pe card. Obicei căpătat în pandemie. |
Posted 19 June 2023 - 04:29

Revin cu completări : am fost la Millenium Bank și am rezolvat. Am scos 100 de zloți, iar cardul ING a fost debitat cu 112 lei. Adică cursul de schimb utilizat la tranzacții la POS. Cursul BNR este 1,11 lei/zlot. Aviz celor care au nevoie de cash și au card românesc.
Aici este sucursala cea mai apropiată de Wavel : https://maps.app.goo...8SyQstpZGh1tZYA |
Posted 19 June 2023 - 20:02

În altă ordine de idei, mi-am propus să probez toate berile produse în Polonia. Vineri-duminică am reușit doar câteva. Până vineri mai am timp.
P.S. Dublurile nu apar în poză ![]() Attached Files |
Posted 20 June 2023 - 01:28

Avem piwă buna, dar nu aia musai. Okocim e decenta. Și zywiec (mai ales białe).
Dar cele mai bune piwe le găsești in tap bars (de ex MultiQulti, forum - aici se sta cu orele la coada in Weekend) și multe altele. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users