Admitere Drept
Last Updated: May 21 2020 15:23, Started by
biokiss
, May 19 2020 17:51
·
0

Posted 19 May 2020 - 17:51

Bună ziua! Am două întrebări pentru cei care au dat admitere la facultatea de drept București; ce cărți ați folosit și câte ore v-ați pregătit pentru examen? Eu studiez intens pentru admiterea de la medicină, însă am la dispoziție aprximativ 150 de ore și aș dori să intru și la drept la fără frecvență (aș dori să iau 60-65 de puncte din 100). Mulțumesc anticipat!
P.S. Aș aprecia enorm dacă mi-ați lăsa niște link-uri de unde aș putea să comand cărțile. |
Posted 19 May 2020 - 21:08

Vrei sa faci medicina + drept? O sa fie foarte greu in acelasi timp,chiar daca faci una la fara frecventa.
|
Posted 21 May 2020 - 15:23

biokiss, on 19 mai 2020 - 17:51, said:
Bună ziua! Am două întrebări pentru cei care au dat admitere la facultatea de drept București; ce cărți ați folosit și câte ore v-ați pregătit pentru examen? Eu studiez intens pentru admiterea de la medicină, însă am la dispoziție aprximativ 150 de ore și aș dori să intru și la drept la fără frecvență (aș dori să iau 60-65 de puncte din 100). Mulțumesc anticipat! P.S. Aș aprecia enorm dacă mi-ați lăsa niște link-uri de unde aș putea să comand cărțile. Eu am folosit DEX-ul si DOOM-ul pentru partea de romana si am lucrat intens subiectele de la admiterile anterioare. Pentru economie am folosit un manual de clasa a XI-a, tiparit prin 2006-2007. Daca insisti pe subiectele date anterior, nu ai de ce sa nu obtii 65-70 de puncte. Pentru mine dreptul a fost a doua facultate si lucram deja. Mi-am luat concediul de odihna pe 10 iulie, examenul fiind pe 23 sau 24 iulie si a fost suficient pentru un punctaj mai mare de 80. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users