![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Zbor Wizz Air
Last Updated: Mar 30 2023 17:45, Started by
BlueEyes93
, Apr 16 2020 20:26
·
0

Posted 30 March 2023 - 17:30

Fiti atenti unde solicitati despagubirea!
În luna octombrie am avut o intarziere de peste 8 ore, cu doi copii minori cu compania Wizzair. Am făcut plângere la compania aeriană și la " Air Advisor". În formularul pe care l-am completat la " Air Advisor" am specificat faptul ca am facut plangere si la compania aeriana care a avut respectiva intarziere, Wizz Air. Aceștia mi-au arătat, intr-o caseta din dreapta paginii web ca primesc o compensatie de 250 euro/persoana însă au pus și o "fee" de 75 euro/persoana. I-am întrebat ce înseamnă acesta taxa și mi-au răspuns ca acela este comisionul " Air Advisor" de 30%. Le-am explicat ca nu sunt de acord sa platesc acest comision cat timp compania aeriană Wizz Air ma despagubeste cu aceeași suma, însă fara a-mi percepe alte comisioane, însă " Air Advisor" mi-a invocat art. 6 din contract și mi-a spus ca nu mă mai pot retrage. Însă sa vedeti surpriza, cei 250 euro/persoana au devenit, după 5 luni de așteptare 200 euro/pers. și au mai pretins și un comision de 60 euro/persoana. Credeți ca s-a terminat aici? Din păcate nu, după lungi discuții pe chat, le-am oferit contul bancar al sotiei pentru a-mi depune cei 420 euro din 750 euro și mi-au cerut sa le fac o declarație scrisă cu semnătura etc. Adică nu am mai putut rezilia contractul pe care care nu l-am semnat olografic cu AIr Advisor, insa ei nu-mi trimit banii in contul mamei copiilor mei pentru nu le trimit formular semnat olografic. Feriti-va de "Air Advisor"! Va pot promite cerul cu marea, însă daca nu va dau decat un pestisor, nu e vina lor, va vor cere 30% și din acesta! |
Posted 30 March 2023 - 17:45

![]() Apelati la serviciile unor terti si va asteptati sa fie gratuite. Nu cititi T&C. Toate, absolut toate serviciile astea terte de recuperat bani de la compania aeriana (bani pe care ii poti recupera si tu, direct) iau 25-30%. Si fiind o procedura legala, o data inceputa prin ei nu poti in paralel sa te misti si singur cu compania aeriana. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users