Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Diametru si "model" teava...

Eroare L3 dezumidificator StarLight

caut si nu gasesc Philips casetofon

Cum trec la noul Google Analytics?
 problema logare pe iCloud si tele...

Ce sa aleg dintre urmatoarele mod...

Carduri microSD comparatie

Spiritism
 Evacuare condes centrala termica ...

Carucior furtun de 3/4

Recomandare vas wc cu bideu integ...

Multifunctionala care sa scaneze ...
 Fotbal pe oculus meta quest 3

Renuntare oferta angajare in detr...

Am joc cumparat si nu-l mai pot f...

Pardoseala foarte denivelata apar...
 

Ce se va intampla dupa carantina?

* * - - - 3 votes
 • Please log in to reply
55 replies to this topic

#37
george_alexandru

george_alexandru

  Mwe Austria

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 31,700
 • Înscris: 30.08.2017

View Postzile_san, on 13 aprilie 2020 - 19:02, said:o sa fie super dupa carantina. toate femeile o sa ne lase sa le prindem de fund in metrou.

Îți dai seama ce-o sa fie pe astea obișnuite cu diversificarea....

#38
xplozia

xplozia

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,415
 • Înscris: 02.02.2005
In 2020 o scoala centrala din Pitesti, nu are sapun la toaleta, copii, pleaca cu sapunul din clasa, atunci cand merg la WC. Ce votam, aia avem. Ce pretentii sa ai ce un copil de pregatitoare-clasa 3-4, sa respecrte minimele norme de igiena, cand nu au in scoala conditii minime de igiena.

#39
Obivankenobi

Obivankenobi

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,242
 • Înscris: 25.07.2008

View PostYOUR_GOD, on 13 aprilie 2020 - 19:41, said:

Învățământul comunist românesc, nu putea fi competitiv pe toate planurile, on afară țării. În primul rând, nu dezvolta spiritul de echipă. Rar se lucra pe perechi, mai rar pe grupe. Elevii erau învățați să lucreze individual. În afară, în corporații, se lucrează în echipă. Oricât se bun ești, dacă nu știi să lucrezi în echipă, nu ajungi nicăieri.

Bla, bla, bla.... la interviul de angajare dar si cand te dau afara, te iau pe individual.... si ce stii, dar si ce ai facut!
Si aia cu "in afara"... sa inteleg ca scoala romaneasca pregateste oameni pentru "afara"? Nu de alta, dar sa stim si noi... cat despre lucrul in "echipe"... poate aia prin staff-urile corporatiilor, ca palmasii tot individual sunt angajati, cotati, platiti si concediati.... si nu toti angajatii pot fi in staff... nu?
Cum spunea tatal lui Ion Creanga? ".... n-ar mai avea cine sa ne traga ciubotele."

#40
alexpet

alexpet

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,358
 • Înscris: 07.05.2007

View Postepetroiu, on 13 aprilie 2020 - 18:05, said:

Starea de urgenta expira pe la mijlocul lui mai asa ca termenul tau nu e bun.
da, stiu...si pensiile cresc cu 40 % :-)

#41
pufonel

pufonel

  Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 27,808
 • Înscris: 28.11.2006

View Postepetroiu, on 13 aprilie 2020 - 17:54, said:

Cam atat au prin alte tari...
Se poate taia din nr de ore, sa ramana acelasi nr de profesori si clase la jumatate.
Asta daca ne-ar duce capul.
Asa ar fi normal, sa n-ai mai mult de 20 de elevi intr-o clasa. Dar asta inseamna construirea a mii de sali de clasa noi, extinderea scolilor existente sau chiar construirea unora noi, si asta inseamna o gramada de bani. Ori, la cat de subfinantata e scoala, sunt sanse sa se intample prin 2200 :P

O alta problema e sa obligi elevii sa poarte masca tot timpul, nu doar in ore, dar si in pauze, si pe drumul catre si de la scoala (mai ales in microbuzele scolare, pentru cei care le folosesc). La asta ar trebui sa coopereze si parintii, eventual sa vina doctorii prin scoli sa le tina prelegeri, si nici atunci nu-i sigur ca vor respecta toti obligatia.

In orice caz insa, cea mai proasta solutie e anularea anului scolar. Scoala trebuie pornita cat mai repede, pentru ca invatamantul exclusiv online e o porcarie. Elevii au nevoie de interactiune cu colegii si chiar cu profesorii.

#42
myshyk

myshyk

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 21,812
 • Înscris: 26.11.2006

View PostYOUR_GOD, on 13 aprilie 2020 - 19:41, said:

Învățământul comunist românesc, nu putea fi competitiv pe toate planurile, on afară țării. În primul rând, nu dezvolta spiritul de echipă. Rar se lucra pe perechi, mai rar pe grupe. Elevii erau învățați să lucreze individual. În afară, în corporații, se lucrează în echipă. Oricât se bun ești, dacă nu știi să lucrezi în echipă, nu ajungi nicăieri. În al doilea rând, eram biblioteci ambulante. Știam să cităm pasaje lungi, învățam poezii, dar...Nu știam să ne descurcăm. Elevii de zece la...limba străină, știau doar gramatică și vocabular. Zero comunicare.
Învățământul de acum, pune accent pe munca în echipă. S-au schimbat multe în România, dar suntem prea porniți împotriva-i, să mai vedem vreo îmbunătățire. Practic, de la noi pleacă toți. Părinții nu-și înseamnă copiii să învețe. Nu toți, dar mulți. Mulți părinți de acest gen, mulți elevi care nu vor să învețe. Și mulți părinți pe care îi doare la șosetă ce fac plopii la școală, care nu știu să se semneze, dar se așteaptă ca plodul sa fie olimpic. Și mai sunt ăia care nu dau doi bani pe învățământul de Stat, dar își pun speranța în privat, deși fără ajutor  supraveghere din partea părinților, cei mai mulți elevi se lovesc de eșec.

Gresesti. Amarnic. Pentru ca era. Ana Aslan, Dr Boici, Turnu Magurele,  pompierii care stingeu incendii de sonde petroliere in Asia, pe care nici specialistii americani n-au reusit sa le stinga, sondele petroliere,  si multe altele, iti spun ceva? Pune alaturi ceea ce s-a construit in comunism, cu ceea ce s-a construit in ultimii 30 de ani. Pune-ti corporatistii tai sa construiasca un canal. Un Transfagarasan. Un santier Agnita-Botorca.  Va fi un fiasco total.  Acelea au fost "munca in echipa".  NU impartirea unui proiect enorm in sute de firimituri pe care le poarta in carca milioane de furnici, fiecare cu faramiturica ei, dar ´habar neavand la ce sau daca acea faramiturica.foloseste la ceva   Vrei exemplu concret? Metroul bucurestean. Inainte si dupa 89. Compara metroul construit de acele biblioteci ambulante cu ce au construit corporatistii. Se pare ca pentru "invatatii" zilelor de astazi nu doar intelegerea notiunii de "santier national al tineretului", ci insasi existenta acestora e o necunoscuta totala.
Sa nu fiu gresit inteles, nu fac apologia sistemului comunist. Vreau dar sa evidentiez ca in materie de realizari palpabile, corporatistii sunt muuult sub nivelul celor care cu studii mai putine, dar cu diplome castigate pe merit, au dus in spate o tara.

Edited by myshyk, 13 April 2020 - 22:12.


#43
YOUR_GOD

YOUR_GOD

  Not assigned

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 30,857
 • Înscris: 01.01.2010

View Postmyshyk, on 13 aprilie 2020 - 22:08, said:

Omiti, zic eu, un aspect important si anume responsabilitatea. Nu-ti permiteai sa gresesti in comunism, pentru ca a doua oara nu mai aveai ocazia. Si mai important, se construia pe banul Statului, dintr-un sac fara fund, prin troc. Practic, nu exista rulaj financiar, ci de materiale, servicii etc. Un aspect. Calitate, nu prea era. mainile erau proaste, cladirile strambe si mici si inghesuite ca-n China. Bine, se considera ca suntem suboameni si orice este suficient pentru noi.
Vorbesti de specialisit?! Ce avem in 2020, nu a avut niciodata Romania. Invatamantul actual a produs oameni specializati, atentie, stiu sa faca una si buna, pana la perfectiune.
Belelele vin de la faptul ca toti vrem scoli inalte si nimanui nu-i pasa de scoli.

#44
Vlad_22

Vlad_22

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 12,983
 • Înscris: 16.07.2015

View PostYOUR_GOD, on 13 aprilie 2020 - 19:41, said:

Învățământul comunist românesc, nu putea fi competitiv pe toate planurile, on afară țării. În primul rând, nu dezvolta spiritul de echipă. Rar se lucra pe perechi, mai rar pe grupe. Elevii erau învățați să lucreze individual. În afară, în corporații, se lucrează în echipă. Oricât se bun ești, dacă nu știi să lucrezi în echipă, nu ajungi nicăieri. În al doilea rând, eram biblioteci ambulante. Știam să cităm pasaje lungi, învățam poezii, dar...Nu știam să ne descurcăm. Elevii de zece la...limba străină, știau doar gramatică și vocabular. Zero comunicare.
Învățământul de acum, pune accent pe munca în echipă. S-au schimbat multe în România, dar suntem prea porniți împotriva-i, să mai vedem vreo îmbunătățire. Practic, de la noi pleacă toți. Părinții nu-și înseamnă copiii să învețe. Nu toți, dar mulți. Mulți părinți de acest gen, mulți elevi care nu vor să învețe. Și mulți părinți pe care îi doare la șosetă ce fac plopii la școală, care nu știu să se semneze, dar se așteaptă ca plodul sa fie olimpic. Și mai sunt ăia care nu dau doi bani pe învățământul de Stat, dar își pun speranța în privat, deși fără ajutor  supraveghere din partea părinților, cei mai mulți elevi se lovesc de eșec.Eu am respectat carantina. Muncă, acasă, o dată pe săptămână supermarket, o dată magazin mic, pentru pâine.
Și sunt mulți ca mine.
Am respectat-o si noi. Deplasari doar cu masina si de recreere de 2, maxim 3 ori pe sapt, inafara orasului, unde avem un teren pe care mai si cultivam, intr-o zona relativ mai izolata.
Ai punctat foarte bine ideea cu lucrul in echipa. E mai bun decat orice prostie de poezie pe care o invatai din obligatie.

View Postmyshyk, on 13 aprilie 2020 - 22:08, said:

Gresesti. Amarnic. Pentru ca era. Ana Aslan, Dr Boici, Turnu Magurele,  pompierii care stingeu incendii de sonde petroliere in Asia, pe care nici specialistii americani n-au reusit sa le stinga, sondele petroliere,  si multe altele, iti spun ceva? Pune alaturi ceea ce s-a construit in comunism, cu ceea ce s-a construit in ultimii 30 de ani. Pune-ti corporatistii tai sa construiasca un canal. Un Transfagarasan. Un santier Agnita-Botorca.  Va fi un fiasco total.  Acelea au fost "munca in echipa".  NU impartirea unui proiect enorm in sute de firimituri pe care le poarta in carca milioane de furnici, fiecare cu faramiturica ei, dar ´habar neavand la ce sau daca acea faramiturica.foloseste la ceva   Vrei exemplu concret? Metroul bucurestean. Inainte si dupa 89. Compara metroul construit de acele biblioteci ambulante cu ce au construit corporatistii. Se pare ca pentru "invatatii" zilelor de astazi nu doar intelegerea notiunii de "santier national al tineretului", ci insasi existenta acestora e o necunoscuta totala.
Sa nu fiu gresit inteles, nu fac apologia sistemului comunist. Vreau dar sa evidentiez ca in materie de realizari palpabile, corporatistii sunt muuult sub nivelul celor care cu studii mai putine, dar cu diplome castigate pe merit, au dus in spate o tara.
Unii corporatisti au niste aere pe ei de zici ca au revolutionat lumea, industria ce mai etc. Destui de pe la noi sunt doar niste pulifrici, multi dintre ei avand carente semnificative, in functie de domeniu. In situatia de fata, cum e cazul molimei asteia, nu prea are vreo utilitate munca multora dintre ei, in sensul ca se va supravietui si fara ei, chiar daca ei traiesc cu impresia ca-s ''miezul'' economiei. Tara are carente mari in multe domenii, dar lasa ca vrem toti sa facem munca de birou si devenim ''IT-isti'' si alte cele.

Edited by Vlad_22, 13 April 2020 - 23:59.


#45
mahu

mahu

  Magister

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,852
 • Înscris: 22.04.2007

View Postsandu222, on 13 aprilie 2020 - 17:10, said:

Alta carantina, dar de data asta sa fie ceva serios, nu mizilicuri ca pana acum. Vad  vecini care ies zilnic din case, vad mosnegi care la fel fac.

View PostVlad_22, on 13 aprilie 2020 - 17:31, said:

Poate sapt asta, odata cu Ordonanta 9, vor fi masuri mai dure, macar cu ocazia Pastelui.
Imi e greu sa inteleg ce-i în capul unora care doresc masuri si mai dure, mult mai dure, extrem de dure. Unii chiar visează la scoaterea armatei in strada echipata cu muniție de război. Le umbla mintea rau de tot....

#46
mahu

mahu

  Magister

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,852
 • Înscris: 22.04.2007

View Postepetroiu, on 13 aprilie 2020 - 17:57, said:

Pana la 1 iunie sigur nu se reia scoala.
Dupa aia nu inteleg ce sens ar mai avea, cu caldurile care sunt, ca oricum virusul nu dispare.
De unde stii? L-ai întrebat Dacă dispare?

View Postsandu222, on 13 aprilie 2020 - 17:57, said:

Da, examen la clasa a8a, treapta la clasa a10, BAC-ul pe bune, admitere cu examen la facultati, i-a terminat pe 70% dintre elevi. Am avut  un unchi care a facut scoala primara la tara, liceul la seral in timp ce muncea in metalurgie, a intrat cu 10 la facultate (examen la matematica si geografie). Ca sa va dati seama cam care era nivelul atunci.

Hai sa nu mai lăudăm orice rahat. Treapta a 2a a fost o abominatie inutilă iar utilitatea BACului este cel puțin discutabilă. În rest o sumedenie de materii fără rost care nu aveau scopul de a te pregăti pentru viața, ore nenumărate de română cu comentarii literare inutile preluate de prin diverse alte publicații plus ore de înregimentare politică despre partid si conducător. Nu prea e de lăudat asa ceva.

View Postdorin_2k, on 13 aprilie 2020 - 17:59, said:

La școală la fiul meu e o clasă cu 56 elevi. Bine că al meu e cu un an mai mic.
56!!!. Până striga catalogul, trece juma de ora.
Prima banca e la juma de metru de tabla
Am impresia ca peste 30 de elevi in clasa este ilegal.

View Postmyshyk, on 13 aprilie 2020 - 22:08, said:

Gresesti. Amarnic. Pentru ca era. Ana Aslan, Dr Boici, Turnu Magurele,  pompierii care stingeu incendii de sonde petroliere in Asia, .....
.... se pare ca pentru "invatatii" zilelor de astazi nu doar intelegerea notiunii de "santier national al tineretului", ci insasi existenta acestora e o necunoscuta totala.
Sa nu fiu gresit inteles, nu fac apologia sistemului comunist. Vreau dar sa evidentiez ca in materie de realizari palpabile, corporatistii sunt muuult sub nivelul celor care cu studii mai putine, dar cu diplome castigate pe merit, au dus in spate o tara.

Păi chiar apologia comunismului o faci din moment ce pomenești de abominatie gen "santier national al tineretului", canale - chestii care erau un soi de lagăre de muncă mai mult sau mai putin consimtita.

#47
Bogotta

Bogotta

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 8,152
 • Înscris: 24.02.2017

View Postmyshyk, on 13 aprilie 2020 - 22:08, said:

corporatistii sunt muuult sub nivelul celor care cu studii mai putine, dar cu diplome castigate pe merit, au dus in spate o tara.


Asta e evident. Merg zilnic cu metroul pe ruta Nord - Sud. Ghici ce ? E plin de corporatisti. se vede ca multi ca nu au vazut un oras mare in viata lor, poarta la vedere legitimatiile alea magnetice. Sunt absolut penibili.

Anul trecut am vizitat centrul tehnic al Nokia din Timisoara. Lucreaza cateva mii de oameni acolo. Niste super nesimtiti. Imi spuneau cei de la mentenanta ca lasa in urma mizerie ca la porci. Extrem de prost crescuti si ingamfati.

#48
myshyk

myshyk

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 21,812
 • Înscris: 26.11.2006

View PostYOUR_GOD, on 13 aprilie 2020 - 22:13, said:

Omiti, zic eu, un aspect important si anume responsabilitatea. Nu-ti permiteai sa gresesti in comunism, pentru ca a doua oara nu mai aveai ocazia. Si mai important, se construia pe banul Statului, dintr-un sac fara fund, prin troc. Practic, nu exista rulaj financiar, ci de materiale, servicii etc. Un aspect. Calitate, nu prea era. mainile erau proaste, cladirile strambe si mici si inghesuite ca-n China. Bine, se considera ca suntem suboameni si orice este suficient pentru noi.
Vorbesti de specialisit?! Ce avem in 2020, nu a avut niciodata Romania. Invatamantul actual a produs oameni specializati, atentie, stiu sa faca una si buna, pana la perfectiune.
Belelele vin de la faptul ca toti vrem scoli inalte si nimanui nu-i pasa de scoli.
Si pe corporatisti ii numesti "rulaj financiar? Adica exploatarea mainii ieftine de lucru, (care pe vremuri se numea "sclavie") si caratul afara al banilor rezultati din activitatea lor reprezinta avansul economic al unei tari care se milogeste fata de corporatii sa le tina  oamenii ocupati, pentru ca puterea locala, aka sistemul bugetar, sa poata fura in liniste?
#Mahu, las-o jos ca n-ai inteles nimic. Vorbeam de closete, din alea cu panusi de cucuruz pe usa, nu de hartie igienica. N-ai cum sa dezbati subiectul, te depaseste.
Pentru cultura generala legata de "trepta a II-a" eu am dat un test la terminarea clasei a IV-a ca sa trec in clasa a V-a. Si se dadea si examen de absolvire dupa a VII-a, si admitere la liceu si bacalaureat si n-a murit nimeni din cauza examenelor.  Pentru ca eram  pregatiti sa le trecem, nu doar sa ne prezentam la examene ca sa treaca timpul si cine stie, poate avem noroc cu copiatul sau prindem un subiect cunoscut.

View Postmahu, on 14 aprilie 2020 - 05:21, said:

Imi e greu sa inteleg ce-i în capul unora care doresc masuri si mai dure, mult mai dure, extrem de dure. Unii chiar visează la scoaterea armatei in strada echipata cu muniție de război. Le umbla mintea rau de tot....
Nu pentru "mosnegii" aflati pe strazi se impune o asemenea masura. Nu astia fug din izolare si carantina, nu astia au navalit pe aeroporturi, nu astia umbla teleleu pe strazi in miez de noapte, refuzand sa se legitimeze sau sa se conformeze ordinelor de urgenta.

Edited by myshyk, 14 April 2020 - 07:47.


#49
dorin_2k

dorin_2k

  Master Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 47,837
 • Înscris: 01.12.2001

View Postmahu, on 14 aprilie 2020 - 05:46, said:


Am impresia ca peste 30 de elevi in clasa este ilegal.
E doar impresia ta. Nu e articol in LEN care interzice. Cu aprobarea CA se poate.

#50
Phobos

Phobos

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 15,799
 • Înscris: 23.09.2005

View PostYOUR_GOD, on 13 aprilie 2020 - 22:13, said:

Vorbesti de specialisit?! Ce avem in 2020, nu a avut niciodata Romania. Invatamantul actual a produs oameni specializati, atentie, stiu sa faca una si buna, pana la perfectiune.

Da. Atata ca atunci ca produsul final iese in asa fel, incat sa te tina doar cat e termenul de garantie. Uneori mai putin. :)

Pai cum ai vrea sa se invarta motorul economiei fara aceasta uzura planificata!?

Deci da, in prezent e splendid...

#51
YOUR_GOD

YOUR_GOD

  Not assigned

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 30,857
 • Înscris: 01.01.2010

View PostPhobos, on 14 aprilie 2020 - 09:52, said:


Da. Atata ca atunci ca produsul final iese in asa fel, incat sa te tina doar cat e termenul de garantie. Uneori mai putin. Posted Image

Pai cum ai vrea sa se invarta motorul economiei fara aceasta uzura planificata!?

Deci da, in prezent e splendid...
Pai, asta este politica de consum. Uite asta este o problema, daca ma intrebi pe mine, pentru ca vorbim despre imputinarea resurselor (o fi, n-o di o problema), dar suntem incurajati pur si simplu sa irosim tot.

View Postmyshyk, on 14 aprilie 2020 - 07:51, said:

Si pe corporatisti ii numesti "rulaj financiar? Adica exploatarea mainii ieftine de lucru, (care pe vremuri se numea "sclavie") si caratul afara al banilor rezultati din activitatea lor reprezinta avansul economic al unei tari care se milogeste fata de corporatii sa le tina  oamenii ocupati, pentru ca puterea locala, aka sistemul bugetar, sa poata fura in liniste?
#Mahu, las-o jos ca n-ai inteles nimic. Vorbeam de closete, din alea cu panusi de cucuruz pe usa, nu de hartie igienica. N-ai cum sa dezbati subiectul, te depaseste.
Pentru cultura generala legata de "trepta a II-a" eu am dat un test la terminarea clasei a IV-a ca sa trec in clasa a V-a. Si se dadea si examen de absolvire dupa a VII-a, si admitere la liceu si bacalaureat si n-a murit nimeni din cauza examenelor.  Pentru ca eram  pregatiti sa le trecem, nu doar sa ne prezentam la examene ca sa treaca timpul si cine stie, poate avem noroc cu copiatul sau prindem un subiect cunoscut.
Sclavia asta este cu dus sin intors. Daca e sa o definim, vei vedea ca nu prea ai unde sa tragi linia...
Sitemul bugetar nu fura. V-ati lasat ametit de politicieni, ca bugetarii usuca Romania. Se numeste schimbare de focus. In timp ce noi ne uram intre noi, aia de sus se descurca linistiti.

#52
lupini

lupini

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 23,041
 • Înscris: 29.12.2006

View Postpui, on 13 aprilie 2020 - 17:41, said:

Greu de spus cum se vor desfășura cursurile.
Poate se va continua în mod on-line...
Dar dacă în toamnă vine al doilea val...ce se va întâmpla?


Şi dacă nu vine un alt val de îmbolnăvire în toamnă sau primăvara viitoare, "leatul" acesta de elevi va avea lacune în acumularea de informaţii. Deja nu se mai face şcoală de o lună, şi nici nu se întrevede când s-ar putea relua. Nici nu se ştie dacă se mai termină actualul an şcolar, şi, dacă totuşi se va întâmpla, elevii vor avea o lipsă de cel puţin trei luni de acumulare a unor cunoştinţe.

Efectele se vor vedea peste mai mulţi ani.

#53
on64

on64

  DEGEABA, RAMAN O LEGENDA!!!

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,760
 • Înscris: 17.03.2012
poate ca poate acum isi da seama planeta cat e de inutila scoala si ca toti elevii nu au pierdut nimic important ca n-au mers un semestru

#54
epetroiu

epetroiu

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,530
 • Înscris: 05.08.2016

View Poston64, on 14 aprilie 2020 - 18:47, said:

poate ca poate acum isi da seama planeta cat e de inutila scoala si ca toti elevii nu au pierdut nimic important ca n-au mers un semestru

Nu generaliza.
Pentru cei din clasele mici, chiar nu e bine, acolo chiar sunt lucruri fundamentale.

Edited by epetroiu, 14 April 2020 - 22:42.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate