![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
La mare in Nordul Italiei
Last Updated: Mar 26 2023 00:19, Started by
giuliani
, Jan 15 2020 15:20
·
5

Posted 23 July 2022 - 19:50

Da.
Parca se vede mai bine acum. Oricum, tot privit direct peisaju e cel mai potrivit. |
Posted 23 July 2022 - 19:56

@atupi cred ca la voi problema a fost ca ati mers cu masina. Portofino nu prea e un loc de mers cu masina, locurile de parcare sunt f f limitate si din cauza asta si f scumpe. Noi am ramas cu o impresie f frumoasa despre Portofino probabil si pt ca am fost in aprilie, am prins o zi cu soare dar caldura moderata, am mers cu trenul pana in S Margherita si de acolo pe jos pe langa mare si pe poteca pietonala de langa drum, f placut a fost drumul. In Portofino ne-am plimbat prin toate cotloanele, am vizitat castelul si admirat panorama si apoi am mancat la unul din restaurantele din port care avea review-uri bune si preturi rezonabile considerand locatia. Mancarea a fost f buna. Secretul ca am prins loc a fost ca ne-am asezat pe la 12:30 la masa. Apoi ne-am mai plimbat un pic si ne-am intors in S Margherita unde ne-am petrecut restul dupa amiezii. Este si autobuz S M - Portofino. Una peste alta ne-a placut mult dar e cam de vazut o data si gata. (Dupa mine)
|
Posted 25 July 2022 - 12:57

Ca tot vorbiti de Portofino, si pentru mine e unul dintre cele mai faine locuri posibile. Faptul ca politia intoarce masini e un lucru bun, eu chiar as interzice total accesul cu masinile in oras.
|
Posted 24 March 2023 - 11:37

Salutare tuturor. Cam cat e litru de benzina in Italia ? O informatie mai mult decat necesara pentru un turneu cu masina. Va multumesc !
|
Posted Yesterday, 00:19

Uite aici ai harta si vezi zona care te intereseaza. Benzina cam 1.9-2 euro vad ca e si probabil ceva mai scumpa pe autostrada.
Si pe gmaps poti sa te uiti ca multe benzinarii au preturile destul de actualizate. Par example: Attached FilesEdited by atupi, Yesterday, 00:24. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users