Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
intrebari vin
Last Updated: Oct 27 2019 20:38, Started by
karax
, Sep 21 2019 18:16
·
0
#1
Posted 21 September 2019 - 18:16
1 cum se face vinul mana a doua?
2 cate boabe de orez se pun la 1 litru de apa ca sa se faca sampanie? dati-mi si mie cateva linkuri va rog pentru ca ce am cautat eu aveau niste articole extrem de lungi si n-am gasit exact ce vroiam |
#2
Posted 21 September 2019 - 18:30
Vinul 2 e apa cu zahar si cu gust de struguri.
Adica dupa ce ai tras ravacul de pe boasca , in functie de cantitate de boasca pui apa cu zahar. Din apa cu orez nu cred ca iese sampanie, eventual dupa o lunga fermentare ...sake Daca vrei sa pui boabe de orez in vinul 2 ca sa.ti iasa sampanie ... O sa iasa o mare tampenie, ca si vinul 2 de altfel. |
#3
Posted 21 September 2019 - 18:31
2. Boabe de orez in apa? Si vrei sampanie?
Cel mul iti face ochii mici, sau orez cu lapte (apa). |
#4
Posted 21 September 2019 - 18:51
Din boasca cu apa si zahar poti face tuica, asta dupa ce fermenteaza.
|
#5
Posted 21 September 2019 - 18:51
Black66, on 21 septembrie 2019 - 18:30, said:
Vinul 2 e apa cu zahar si cu gust de struguri. Adica dupa ce ai tras ravacul de pe boasca , in functie de cantitate de boasca pui apa cu zahar. Din apa cu orez nu cred ca iese sampanie, eventual dupa o lunga fermentare ...sake Daca vrei sa pui boabe de orez in vinul 2 ca sa.ti iasa sampanie ... O sa iasa o mare tampenie, ca si vinul 2 de altfel. asa am citit pe internet , orez ....habarn-am o sa mai dau cautare pe gogu |
#6
Posted 21 September 2019 - 19:11
Se pun 2 kg zahar la 10 lt de apa . Si iese ceva ca ala care costa 7 lei /2 lt prin magazine. Te dor toate alea a 2 zi. NU RECOMAND
Daca vrei sampanie nu o sa iasa din zama asta cu zahar. Trebuie vin bun, care a fiert deja , tras de 2 ori de pe drojdie, nesulfitat, bagat in butoi de inox inchis ermetic, provocat cu drojdii de cultura pura o noua fermentatie si apoi e gata sampania. Nu se face in sticle sau damingene de sticla pt ca pot crapa sub actiunea CO2 rezultat in urma refermentarii. Cu orezul in vin e o legenda urbana...refermenteaza vinul ceva ceva dar nu ai nici un control asupra lui. |
#8
Posted 21 September 2019 - 19:59
dorin_2k, on 21 septembrie 2019 - 18:31, said:
2. Boabe de orez in apa? Si vrei sampanie? Cel mul iti face ochii mici, sau orez cu lapte (apa). |
#9
Posted 21 September 2019 - 20:06
Ce de rețete, nu înțeleg ce va mai trebuie strugurii sa faceți vin... Puneti Fanta de struguri și gata.
|
#10
Posted 21 September 2019 - 20:11
Sare de lamaie nu se pune.
Pui doar apa +1,8 sau maxim 2 kg de zahar la 10 litri de apa. Se amesteca cu ce ramane dupa ce storci strugurii(la noi le zice trevere). Lasi toata chestia aia o lasi asa vreo 6 zile apoi storci si zeama rezultata o pui in butoi sau damigeana la fermentat. |
|
#12
Posted 21 September 2019 - 20:34
Bine ca eu nu beau vin. Cand va vad cu kilogramele de zahar, am cosmare cu diabet si dureri de cap. Berea este cea mai buna.
|
#13
Posted 21 September 2019 - 20:34
Eu beau vin seara
A doua zi dimineata am vin la mana a doua |
#14
Posted 21 September 2019 - 20:36
#15
Posted 21 September 2019 - 20:50
|
#16
Posted 21 September 2019 - 20:54
#17
Posted 21 September 2019 - 21:01
#18
Posted 21 September 2019 - 21:07
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users