Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...
 problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox
 Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani
 Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...
 

Interviu George Buhnici-Robert Kiyosaki

- - - - -
  • Please log in to reply
55 replies to this topic

#37
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View PostPopaXXX, on 15 iulie 2019 - 09:53, said:

Kiyosaki e celebru, dar cartea lui in care zicea ca a avut doi tati - unul sarac si altul bogat, de la care a invatat ce trebuie sa faca pentru a se imbogati si ce sa nu faca pentru a saraci, e cam dubioasa, se pare ca e doar fictiune, iar averea a facut-o nu din afaceri ci din vandut carti si seminarii altora despre cum sa se imbogateasca, la fel ca si multi alti "experti" financiari.
Il cunosti personal pe Robert Kiyosaki sau "iti dai cu parerea"?

In interviu explica cum a facut bani sau ba?

View PostMembruAnonim, on 15 iulie 2019 - 10:00, said:

Cine e Buhnici?

Kiyosaki a facut bani din vanzare de carte si seminarii tinute pe intreg globul. Cine cunoaste alte surse, rog sa posteze.
Scrie in cartile sale cum a facut averea, presupun, fiindca in interviu explica faptul ca banii sunt mai putin importanti decat datoriile si ca BANII INSEAMNA DATORIE, ce-o fi insemnand asta?

View Postyulyk666, on 15 iulie 2019 - 10:09, said:

Pe langa injuriile aduse lui buhnici ca e prost si nu intelege nimic si nu stie sa puna intrebari a vorbit despre cum capitalismul ne vrea sarac, ca el nj plateste taxe si impozite, nici el nici cei mai bogati oameni ai planetei. Si ca societatea te invata sa uimaresti drumul asta de mergi la scoala, angajeaza-te, fa credite, achita-le si joaca la bursa care te face sarac.

Si mai zice ca el nu a urmarit acest drum si a reusit sa faca bani si sa nu plateasca taxe. Mna cam atat intr-o descriere ff scurta.
Si ceea ce a descris se regaseste pe larg in cartea sa "Fake" de R. K..


View Postioana1973, on 15 iulie 2019 - 10:15, said:

1. Io i-am citit "cadranul banilor" prin 2005, spune niste lucruri banale, niste neghiobii, care oricum n-au tangenta cu mediul de bussines din Romania, este drept cartile sunt fff bine scrise, extrem de motivationale, da io zic ca-i forma fara fond.
Imi amintesc:
Sa nu fii cel care cumpara/vinde actiuni, sa fii cel care le emite.....Posted Image (cam ce costuri inseamna doar sa listezi o afacere......?)
Sa traiesti din job, dar o parte a banilor sa-i investesti....
Sa nu cheltuiesti pe masini scumpe, lux, confort, cat sa investesti (preponderent imobiliare, educatie....), alte banalitati gen: apa-i uda nu uscata, daca-i soare-i cald, daca-i iarna-i frig.
Mai vb si de produse financiare derivate cu activ suport pe imobiliare, de care in Romania nici nu se auzise in 2005, ceva mai tarziu in 2007-2009Posted Image
1. Ceea ce scrie are legatura cu mediul de afaceri, indiferent de unde ar fi.

5 Lectii Financiare care-ti vor aduce SUCCESUL - Tata bogat tata sarac


View PostKres, on 15 iulie 2019 - 10:21, said:

Deci.. japonezul ala sau ce naiba e isi promoveaza o carte. Carti sunt cu milioanele, nu le citeste nici drku... ca nu afli nimic din ele. Ca omul sa fie interesat, tre sa-i bagi in minte o chestie cu teoria conspiratiei ca sa deschida acea carte... altfel te-ai chinuit degeaba sa o scrii.. Exact asta face omul ala... incearca sa bage o idee insidioasa la inaintare... ca nici el, nici Trump, nici altii.. nu platesc taxe.

Visul saracului.. sa nu mai plateasca taxe.  Spune-i asta la ureche si l-ai facut fericit.
A incercat din rasputeri sa-l invete si pe Buhnici sa-l intrebe cum se foloseste de datorii pentru a nu plati taxe cat mai putine.

Presupun ca de platit plateste taxe dar procentual cu mult mai putin in comparatie cu cei care lucreaza sau isi vand TIMPUL pentru bani.

Edited by poadol, 15 July 2019 - 12:30.


#38
Bogotta

Bogotta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,456
  • Înscris: 24.02.2017

View Postmihaicozac, on 15 iulie 2019 - 10:05, said:

Mie japonezul mi s-a părut cam showman gol de conţinut, singura idee clară despre îmbogăţire pe care a amintit-o ar fi să nu plăteşti impozite.


Pai e regula de aur pentru a te imbogati. Tocmai de aia s-au inventat off-shorurile :)))   Oricum, intre paranteze, nici eu nu am auzit de el vreodata.

#39
Xlander

Xlander

    Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,099
  • Înscris: 24.11.2016
Un interviu nonconformist si hilar. Doar la Tarantino am ras mai mult. In rest, e cum fac ei bani pentru ca
ii ascultam, dam click pe ei sau le cumparam cartile. :)

Aa, da, de Kiosaki (sau cum l-o chema) nici eu n-am auzit, probabil ca-n cartile lui atinge mai mult teme conspirationiste despre sistemul financiar si asta le face interesante.
Da de Buhnici a auzit toata lumea care-si ia telefon nou si cauta review-uri pe net.

Edited by Xlander, 15 July 2019 - 14:03.


#40
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View Postmihaicozac, on 15 iulie 2019 - 10:05, said:

Mie japonezul mi s-a părut cam showman gol de conţinut, singura idee clară despre îmbogăţire pe care a amintit-o ar fi să nu plăteşti impozite.
E destul de simplu si la noi, cand ai o firma din care scoti Zero, adica ramane tot in firma platesti nimic impozit, desi TVA = Taxa pe Valoarea Adaugata il/o platesti vrand nevrand. :D

#41
whoswho69

whoswho69

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,391
  • Înscris: 02.10.2006
Tare Kiosaki asta, desi recunosc, in ignoranta mea, ca n-am auzit de el pana azi. Cine o fi platit pentru interviu, Buhnici sau Kiosaki? Oricum, banii se recupereaza de la aia de fac vizualizari pe YT. Si ia si YT niste taxe.

Sunt curios daca tacsu lu Kiosaki, bogat sau sarac, cum o fi fost el, a platit inainte maternitatea/spitalul sau macar moasa care l-a adus pe lume. Deci si taxe. Sau poate s-a nascut gratuit, pe camp!? Cand s-a dus tacsu sa inregistreze nasterea la starea civila, ca banuiesc ca aveau asa ceva in Japonia, iar taxe. Deci nici nu te nasti bine ca ai de platit taxe. Ma rog, tacsu a platit taxe, el nu.

Platesti TVA la scutece, la pampersi, la laptic, la patul cumparat  in care dormi etc etc etc, desi inca n-ai implinit 1 luna. Ma rog, tot tacsu a platit. Si tot ala l-a dat la scoala, aia care zice Kiosaki ca nu te invata nimic util despre bani.

Pai si cand scrii carti mai nea Kiosaki, n-ai platit taxe? Cine ti le-a publicat pro bono? Nu la scoala ai invatat sa scrii prostii? Nu te-mbraci? Nu te speli? Nu mananci? N-ai o casa, o masina, ceva? Cand ai venit in Romania, cu avionul banuiesc, n-ai platit taxe? Si daca mergi toata viata cu trotineta, tot platesti TVA la ea cand o cumperi. Doar daca nu ti-o faci singur din bambus, cu o maceta pe care ti-ai facut-o singur, ne intoarcem la origini, cand nu erau taxe... Si tot asa, toata viata, indiferent ca e vorba de costul biberonului sau fondul de pensii. Deci taxe taxe taxe.

Si cand imbatraneste, vine Kiosaki si (NU) ne explica cum ca ca bogatii nu platesc taxe. Ok, inteleg, bogatii incearca sa evite pe cat posibil, la fel ca toti ceilalti dealtfel, sistemul actual, care e bazat pe taxele platite de multime! Nu e la indemana oricui (sau e?) sa-si deschida conturi in nush ce insule exotice si ce-or mai face ei prin paradisurile fiscare, sa manevreze burse, guverne, sa jefuiasca sub diverse forme tarile sarace samd, dar chestiile astea le fac 0,5% din oameni  la nivel mare, si probabil inca vreo 10-15% la nivel mai mic din antrepenori, intreprinzatori, oameni de afaceri, patroni si alti jmecheri cum sunt cunoscuti la noi, folosindu-se, repet, de furt, eludarea legilor si bug-urile sistemului cladit pe taxele platite de ceilalti 80% prosti de locuitori ai planetei (ma refer strict la cei care evita taxele prin diverse metode). Nicidecum ca ar putea fi regula generala, pai daca toti ar citi, intelege si aplica scrierile lui Kiosaki, cine mai munceste? Vom fi o planeta de prosti bogatz! Bani multi si fara scoala, ca oricum nu foloseste la nimic.

Kiosaki tata, ca sa-ti citim cartile intelepte, alea in care spui tu mersul la scoala e degeaba, trebuie sa ne ducem la scoala, sa invatam sa citim! Pai ce facem, ne ducem sau nu ne mai ducem la scoala?

Fericirea eterna. Intre Kiosaki si vracii care vindeca si cancerul pe Facebook nu e nici o diferenta, Si aia si asta lucreaza cu materialul clientului. Prostia omeneasca.

Edited by whoswho69, 15 July 2019 - 15:19.


#42
2jacks

2jacks

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 06.03.2017

View PostYOUR_GOD, on 15 iulie 2019 - 10:15, said:

Mie îmi place cum Buhnici se baga in multe, deși habar nu are. Se întâmplă să mă pricep la telefoane și când îi aud review-rile, mă apucă râsul. Subiectivitate și lipsa de cunoștințe. O să credeți că-l invidiez. Poate o fac. Buhnici este produsul unei societăți românești arogante, dezinformate și superficiale.

cand brand-uri mai mici vor sa isi faca aparitia pe piata la noi, ii ofera 5000-7000 lei pe un review, normal ca abereaza cat de mult poate.
Diferenta intre el si altii care fac review-uri si ce mai invarte el pe acolo, este ca are public si de aceea face bani si cere sume de genul.

#43
Testosteron

Testosteron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,898
  • Înscris: 27.01.2016
De fapt Kiosaki face reclamă mascată proprietăților imobiliare și aurului. Se pare ca el si-a cam bagat bănuții în chestiile astea și cum în ultima vreme nu prea performeaza simte nevoia sa facă reclama.

#44
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004

Quote

Kiyosaki is the subject of a class action suit against him by people who attended his seminars and has been the subject of two investigative documentaries by CBC Canada and WTAE USA.[9][10] Kiyosaki's company filed for bankruptcy in 2012.[11]

Posted Image

Sa tot urmaresti asa oameni si sa pricepi de la ei cate ceva despre capitalism. E perfect chiar. De fapt, la cum gandesc unii (multi?) romani si cum vad capitalismul sau afacerile, nici nu ma mira. Felicitari admiratorilor!

#45
AWE

AWE

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,561
  • Înscris: 12.10.2005
Ce vrea sa zica Kiyosaki e ca el nu plateste taxe din banii lui pentru ca lucreaza doar cu credite bancare nu cu bani proprii. Ultra-simplifica lucrurile pentru ca daca nu ar face-o, s-ar gasi imediat niste gauri in scenariile lui. Nici macar nu e un bun businessman, e doar un vanzator mediocru care se bazeaza pe faptul ca gaseste clienti chiar si mai prosti carora sa le vanda mirajul imbogatirii neconventionale. Nu-i stress, din astia se gasesc oricum pe toate gardurile.

Sa nu uitam, a si inceput cu porcaria asta pe cand inca nu o faceau toti :)

#46
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View Postarab, on 15 iulie 2019 - 10:12, said:

E fost ofiter la pensie acum...
Pe un civil poţi să-l militarizezi, însă pe un militar nu poţi să-l civilizezi.

#47
Kres

Kres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,314
  • Înscris: 21.03.2019

View PostAWE, on 15 iulie 2019 - 15:37, said:

Ce vrea sa zica Kiyosaki e ca el nu plateste taxe din banii lui pentru ca lucreaza doar cu credite bancare nu cu bani proprii.

Asa si dobanzile si ratele la credite, din ce bani le plateste, sau le platesc sclavii care stau in chirie in garsonierele lui?
Daca s-ar putea face bani asa, n-ar mai munci nici drku, s-ar intoarce @dexterash acasa din depozit din Anglia.

#48
filipxxx

filipxxx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,920
  • Înscris: 25.04.2006
Fie vorba între noi chiar în iterviu a spus ca e o alegere dacă sa muncești și sa plătești taxe toată viata sau sa iti faci afaceri și să nu plătești taxe. 😄 Cum el a simplificat ideea și voi ați simplificat înțelegerea. A dat exemplul lui Bezos, ca nu plătește taxe. Ala nu plătește taxe cât sa conteze pentru el, nu ca nu plătește taxe în general, ca doar ca să dea cheie la jetul personal probabil plătește taxe mai mult decât plătim noi o viata. 😎

#49
AWE

AWE

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,561
  • Înscris: 12.10.2005
Parerea mea sincera e ca domnu' Kiyosaki - ca si tot restul de teapa lui - e un sarlatan si atat. 99% din ce sustine e bullshit. Practic spune ca toti care au facut o scoala si au un job sunt niste idioti pentru ca platesc taxe si ca singura varianta sa nu fii un fraier e sa ai o afacere si sa maschezi profitul suficient incat sa platesti practic zero impozit.

Fara sa intram in prea multe detalii, de ce as avea incredere intr-un om care nu pare el insusi capabil sa faca ce incearca sa-i invete pe altii? Cel putin trei firme deschise si conduse de acest guru al afacerilor au dat faliment.

Kiyosaki a profitat de o conjunctura favorabila, Multa vreme, Poor dad/Rich dad s-a vandut asa si asa, sa zicem ca facea echivalentul unui salariu decent din vanzari. Dupa ce a fost invitat la Oprah, vanzarile au crescut spectaculos. A mai profitat de criza imobiliara din 2008 si a cumparat masiv, la preturi de nimic, cu credit de la banca de vreo 300 milioane de dolari. Per ansamblu, nicio inginerie financiara spectaculoasa, cumperi ieftin si astepti sa se aprecieze valoarea investitiei. Daca ai cu ce.

#50
ceanu1980

ceanu1980

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,160
  • Înscris: 15.05.2008
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LjrUuS3Ng2k?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
inca o dovada ca acesti individ,numit buhnici sta in 4 labe si incaseaza tot ce apare

#51
AWE

AWE

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,561
  • Înscris: 12.10.2005
Am "frunzarit" un pic prin video-ul cu casa, acelasi stil amatoricesc marca Buhnici de a prezenta ceva utilizand bla-bla-uri in loc de specificatii concrete. Singurul atu al lui e ca filmarile si sunetul sunt bine facute. In rest...

#52
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Penibil clip. Cu tot respectul dar Buhnici a devenit penibil in ultima perioada, si asta se datoreaza faptului ca a devenit ahtiat dupa bani. Niste comentarii pertinente:

"De departe cel mai penibil și, pur și simplu, grețos video din seria asta. Nu știu dacă e vina doar a domnului "cent euro" sau e coroborată situația cu disperarea de a vinde o casă în plin câmp..."

"Baza civilizaţiei este canalizarea. Case în suburbii (nu în oraşul betonat) de peste 300.000€ fără minim 1000 mp este o glumă proastă. Mâine dacă frig un bloc lângă, casa nu mai valorează nimic."

"O idiotentie totala: 1. Buhnici a devenit samsar de case ce lucreaza la comision ( penibil nea buhnici,esti pe o mare curba descendenta) 2. Si-a luat pe langa el niste non-valori grosolane ( vezi agentul de vanzari cu atitudine grobiana de promovare a casei). 3. Casa e "extraordinara". De ce o vinde ? Ati omis sa ne spuneti. Probabil pleaca din tara ( asa cum spun toti proprietari ce isi vand cocioabele de case). 4. Sa intelegem ce se vinde: -casa in mijlocul campului,cu vedere la lanul de porumb -fara gaze -fara canalizare -fara asfalt -tip duplex ( adica stai in aceasi casa cu altu,doar ca aveti intrari separate si va desparte un perete). -locatie: unde traficul spre /dinspre bucuresti este horor la orice ora ( cu exceptia duminica si la 2 noaptea probabil ). -o structura de rezistenta dubioasa -350 mp teren ( adica trebuie sa pliezi masina cand o bagi in curte) Cam asta se vinde. 200.000 € ? Astea sunt conditii pt 2019 ? E O GLUMA ? Fara asfalt si toate cele de mai sus? 5. Daca tu ti-ai facut casa in mijlocul campului (Buhnici) nu inseamna ca toata lumea e tampit sa accepte astfel de conditii ( prin urmare nu se inghesuie sa cumpere in astfel de locatii). Ai spus ca aceasta casa are un minus ca nu are ventilatie artificiala. Tu te auzi ce spui? Astea sunt tendintele in "must have" la o casa ? Tu pui caruta in fata boilor. Canalizare,gaze,asfalt,etc ..nu mai conteaza ..nu e neaparat sa le ai...importantanta este ventilatia artificiala. E extrem de greu sa aerisesti deschizand geamul. Pareai un om intreg la minte...dar ai ajuns sa delirezi lamentabil..."


"deci avem un descult, unu cu pungi pe sosoni si unu in sosete, discutand imobiliare. NU are nicio treaba cu "case bune"video-ul, e un video de promovare platit de nea agentu' imobiliar, expert in toate si nimic. George una stie, una spune, viseaza ventilatie..nu conteaza ca atunci cand ploua ai nevoie de cizme de cauciuc sa iesi pe strada, ca acea pompa de caldura are deja 6 ani de functionare, deci sansele sa pice in urmatorarea perioada sunt foarte mari. Sa nu mai discutam de fosa septica, de 6 ani nu a fost vidanjata, a mers bine, nu contest, dar e clar ca nu o mai duce mult in conditiile astea. toate astea presupune costuri. George, tu ai cumpara o masina veche de 6 ani, care a mers ca unsa, dar fara revizii? Ea a mers pana acum, la viitorul proprietar vor incepe problemele, implicit cheltuielile.... Iti vine taxi-ul pe coclaurile alea? Ai cum sa te poti deplasa in conditii de iarna/ dezapezeste cineva ulita? Ventilatia era tot ce mai lipsea de acolo...200.000 euro pt un duplex intr-un camp nu e mult, e exagerat de mult. Asta este cusurul pt care nu se cumpara, nu suprafata terenului si "ventilatia". Nenea proprietarul este amagit de idiotul de agent imobiliar, pacalindu-l ca "asta e pretul corect" si ca posibilii cumparatori sunt prosti si necunoscatori, nu ei doi ca cer atat. Gasiti case la banii astia la astia la asfalt si 10-15 min mers lejer de metrou/STB in zone precum Militari, Aparatorii Patriei, Pantelimon, Titan. Unde poate sa vina cineva in vizita fara sa fie nevoit sa innopteze pentru ca a baut o bere si nu vine nici naiba sa il duca acasa din jungla aia, iar pe jos pana la "sosea", nu iesi noaptea nici batut. Buhnici, ori esti ipocrit si vezi toate astea, dar le "inghiti" pentru un rahat de suma, ori esti orb de-a binelea..."

Edited by MembruAnonim, 17 July 2019 - 15:19.


#53
aaaa4567

aaaa4567

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,524
  • Înscris: 18.10.2011

View PostKres, on 15 iulie 2019 - 10:02, said:

Omul e un escroc, incearca sa-si promoveze cartea, sa te faca sa crezi ca afli din ea cum s-a reinventat roata...

Totusi, ceea ce spune este adevarat  - Sistemul mafiot capitalist este facut sa te mentina sarac, muritor de foame, oricat ai munci.. Poti sa-ti iei si 3 joburi in paralel, banii pe care ii castigi, tot la capitalisti ajung care maresc preturile in fiecare zi astfel incat TU sa muncesti cat mai mult pentru banii pe care ii bagi in sistem.

Uitati-va la cei plecati pe afara. Sunt ei mai bogati, mai fericiti?  Sunt aproape la fel de saraci ca cei ramasi in tara dar la alt ordin de marime. In Romania esti sarac cu 500 de euro, in Anglia esti sarac cu 1500 de lire, in Berlin esti sarac cu 1500 de euro si tot asa.

Faci foamea dar la alt nivel de marime...

Adevarul crud este ca singura cale de a iesi din sistem este sa cultivi o bucata de pamant... este singura forma de a castiga o subzistenta independent de sistem.. nu zic ca-ti ajunge sa traiesti cat de cat ok dar e o forma care nu depinde de deciziile unor oameni.
In mare, adevarat, pana la bucata de pamant. :) Cum o cultivi? Cu grau reengineered care face aur, sau cum? :) Nu-mi spune ca bucata aia are 350 de mii de hectare... Nu depinzi de deciziile unor oameni, dar depinzi de altceva, mai rau: de natura... Si de pret, si de piata. Gandeste-te ca, atunci cand ai un an bun, si vecinii tai au, deci va fi oversupply (cel putin local), deci probabil ca vei fi nevoit sa vinzi in pierdere. Daca te referi la mod de viata patriarhal, downsizing, atunci poate da... Dar cati crezi ca sunt in stare sa suporte rigorile muncii la camp, destul de aspre, totusi?

#54
AWE

AWE

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,561
  • Înscris: 12.10.2005

View PostMembruAnonim, on 17 iulie 2019 - 15:17, said:

Penibil clip. Cu tot respectul dar Buhnici a devenit penibil in ultima perioada, si asta se datoreaza faptului ca a devenit ahtiat dupa bani. Niste comentarii pertinente:
...

"Buhnici, ori esti ipocrit si vezi toate astea, dar le "inghiti" pentru un rahat de suma, ori esti orb de-a binelea..."

Normal ca e ipocrit si ahtiat dupa orice miroase a bani. La ce calitate au review-urile lui, sunt chiar uimit ca are peste 800 de mii de subscriberi, nu am vazut nici macar un singur review corect/obiectiv, toate sunt ori pe bani, deci zice exact ce plateste clientul sa zica, ori reprezinta parerea lui personala de necunoscator. In majoritatea de fapt se lauda cu ce chestii isi permite sa cumpere si cum se duce el prin toata lumea ca sa vina cu material de rahat pentru vreun clip. Sper sa-si permita lumea aia 26 de lei sa-si ia YouTube premium, no more cash pentru unii ca el.

Revenind la casa aia, nu merita mai mult de 130 - 150 de mii. La cate chestii lipsesc nici nu te mai uiti la cum arata casa in sine, ci pleci direct injurand idiotul de agent fiindca ti-a pierdut timpul.

Acum, recunosc ca nu stiu preturile din Bucuresti (nu ca ar fi in Bucuresti casa aia) dar in Timisoara un duplex cu gaz, canalizare, asfalt in fata casei, fundatie solida din beton etc. in suburbii se vinde cu maxim 140 de mii, deja la banii aia trebuie sa fie deosebita. Oricum am senzatia ca ne apropiem de o a doua spargere de bula imobiliara cat de curand. I'm waiting... :)

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate