![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Reziliere mobil, apoi trecere pe prepay si incarcare fara acordul meu
Last Updated: Jun 03 2019 08:06, Started by
maxie0jazz
, May 08 2019 22:10
·
0

Posted 03 June 2019 - 08:06

Daca tu nu ai specificat clar ca vrei sa renunti de tot la numere doamna de la ghiseu nu are nici o vina. Eu cand am inchis numar de la Telekom am facut cerere de reziliere si aveam optiune pe acea cerere sa pun un "x" varianta pe care o doresc - cu pastrarea numarului sau fara pastrare. z
Zi mersi ca ai scapat cu 2 euro, am reziliat recent numarul mamei de la Orange cu pastrarea numarului si singura varianta sa il pastrez a fost sa mai achit inca 5 euro - credit pe care l-am primit la finalizarea rezilierii pe prepay. Varianta mai ieftina cei de la orange nu au. Hai sa nu ne mai plangem pentru 2 euro, zi mersi ca ai putut rezilia contractul fara sa te mai frece cu lunile sau sa te amane etc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users