![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Un batran in vacanta in Olanda - Amsterdam.
Last Updated: May 06 2021 08:59, Started by
Argent
, May 01 2019 11:19
·
0

Posted 01 May 2019 - 11:19

In 2020, vara, o sa merg in vacanta in Olanda, asa ca am facut subiectul asta sa imi pun si eu ideile in ordine.
1 - Are rost sa imi fac si pasaport? Stiu ca la olandezi merge cu buletinul ca is cetatean european. 2 - O sa ma descurc cu engleza in Olanda? Cam atat, o sa caut pe google despre cazare, transport, treburi de gen. [ https://www.amsterdam.info/photos/content/presentation/1448960987-amsterdam-red-light-district-clubs.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 01 May 2019 - 11:26

Am fost eu acum un an. Nu ai nevoie de pașaport. Eu am fost în Belgia de fapt și am intrat în Olanda în viteză, pe autostradă. În Olanda nu m-a întrebat nimeni. În Belgia am intrat cu CI prin aeroport. Am avut pașaport mulți ani, dar a expirat și nu am mai făcut altul.
|
Posted 01 May 2019 - 11:27

Poti sa mergi cu buletinul. Te vei descurca cu engleza, in majoritatea locurilor din orasele mari.
|
Posted 01 May 2019 - 11:37

Te poți duce cu buletinul.
De curios așa de ce-ai pus poza cu un bordel ?
Cam atat, o sa caut pe google despre cazare, transport, treburi de gen. |
Posted 01 May 2019 - 11:42

Da, în Belgia și Olanda, cam orice om opream pe stradă să întreb ceva vorbea bine engleza.
|
Posted 01 May 2019 - 11:44

O sa ne ducem mai multe persoane, o sa fie genul ala de vacanta placuta, combinam utilul cu placutul.
|
Posted 01 May 2019 - 11:54

E foarte frumos, merită vizitat. Am fost și în Rotterdam la Zoo. Super!
|

Nicio problema cu CI, nu are rost sa dai bani pe pasaport. Marea majoritate a olandezilor vorbesc bine engleza. Nu vei avea nicio problema. Pentru deplasari cu mijloacele de transport in comun foloseste cu incredere Google Maps, tramvaie, autobuze, totul functioneaza foarte bine, iar informatiile sunt sincronizate cu G.M.
|

Engleza e, practic, a doua limba in Olanda. Si copiii de 7-8 ani o vorbesc.
|
Posted 01 May 2019 - 12:11

intrebare pusa de unul care nu stie ca Romania a intrat in UE si nu are nevoie de pasaport in tarile membre
|
|
Posted 01 May 2019 - 12:37

du-te numai cu buletinul. nu luati droguri de pe strada! sunt tourist trap. spor la gagici.
|
Posted 01 May 2019 - 12:45

Jumate dintre posturi au fost offtopic. Va opriti voi, sau trebuie s-o fac eu ?
Multumesc ! P.S. Cine-a fost prea insistent deja e suspendat. |
Posted 01 May 2019 - 12:53

Uite aici ceva informații cu ce să faci / ce să nu faci !
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7g3Gr8k_R2w?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 01 May 2019 - 13:23

ca fost locuitor in olanda si frecvent vizitator in amsterdam te sfatuiesc sa nu exagerezi, mai ales la ciuperci; te tine 6 ore efectul si poate sa fie iadul de pe pamant; doza se creste de la mica la mare, incepe cu un sfert de doza sau mai putin
|
Posted 01 May 2019 - 13:48

In 2020, vara, o sa merg in vacanta in Olanda Cat despre marijuana trebuie sa te sfatuiesc: nu. Pur si simplu nu. Nu fuma marijuana. Fumul, de orice fel, inclusiv marijuana, e daunator. Ai grija de sanatatea ta, fa-o ceai! Ceaiul e cel mai sanatos. |
|
Posted 01 May 2019 - 14:00

imi pun si eu ideile in ordine. 1 - Are rost sa imi fac si pasaport? DA - ca poti ajunge in insula Tahiti, ca faimosul olandez van Gaugain (se pronunta gogin). 2 - O sa ma descurc cu engleza in Olanda? NU - doar 95% din olandezi vorbesc engleza. Tu vei avea parte de restul de 5%, ca asa e viata. La fumat, ii las pe colegi sa-ti spuna, sfatul meu generalist: nu latra prea tare! Edited by Quantum, 01 May 2019 - 14:01. |
Posted 01 May 2019 - 14:55

Vad ca ai pus poze ca vrei SECS in Olanda. Grija mare! Majoritatea sunt trans-meta-difenol-sexuali, Am incercat peste 300 de vitrine si numai 2 erau femei reale, foarte paroase, la interior! Restul erau asa-numitul gen local 'molipsitzi'. Daca faci secs cu 1-5 'molipsitzi' e ca cu o femeie, dar putin mai neagra. Problema e ca devii si tu molipsit... adica da! La fumat, ii las pe colegi sa-ti spuna, sfatul meu generalist: nu latra prea tare! nu uitat ca tariful cerut este pt 15 minute |
Posted 01 May 2019 - 15:07

Stati incet si hadeti sa invatam ceva impreuna ca santem in 2019 nu prea ne mai ferim cu treburile astea.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/NtMkwq0BzZM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 1 - Te duci in Olanda sa te intorci si cu ceva poze, adica ceva dragut de vizitat, ca nu zici astura din Romania, fac referire la colegi si familie, ca nu le zice astura ca ai fost la asiatice, mulatre, ciuperi si iarba. Asa ca hai sa ne concentram pe partea de - Unde mancam. - Ce mancam. - Ce bem si desigur cat de scumpa este bautura. 2 - Apoi o dam cu ciuperci, iarba, femei, asta discret. Am inteles ca prostitutia este legala, bordelurile sunt legale doar ca nu este voi cu prostituate pe strada si ca acolo sunt scamuri, gen stai departe de asa ceva. V-a placut planul meu dragut. Durata la excursie/vacanta o sa fie de 3-5 zile, ma intereseaza ceva dragut de vizitat pe acolo, ceva sa fie o poveste, o amintire placuta. Bem, mancam, facem sex, once in a lifetime. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users