Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cine suporta cheltuielile de jude...

Apartament Grecia - Kavala

obtinere venituri PFA / PFI in ti...

Recomandare Volvo
 Diferenta suprafata teren

Plafonare preturi energie

Vanzari foto - CIPA 2023

Recomandare perdele sau draperii ...
 Invertor Victron Easysolar-II 48/...

"Militarizarea" Antifraudei

Washington DC in 1940 - secvente ...

Miniatur Wunderland - Monaco
 Familia Simpson

plata impozit profit actiuni trad...

Extras de cont cu semnatura elect...

Ce parere aveti despre ascasa.de ...
 

Problema canale digitale tv RDS

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1
OpelAstra2002

OpelAstra2002

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 970
  • Înscris: 22.04.2017
Canalele digitale TV sunt distribuite in ordine alfabetica, asta evident. De cateva saptamani ma chinuie putin o problema : se transmite o parte din canalele digitale, cam jumatate, de la A la Z, urmeaza doua-trei canale needitate, deci sunt doar numerele alocate la ele, si pe urma iar urmeaza o lista de la A la Z cu celalelalte canale digitale ramase pe din afara din prima parte. Inainte era o singura lista cu toate canalele in format digital cuprinse fara sa fie despartita in doua. Uneori isi revine TV-ul la manifestarea initiala dar pt putin timp. Se schimba si numerele alocate lor in timpul asta. Am dat restart fabrica la TV dar degeaba.

Vreau sa stiu daca la toata lumea abonata la RDS e la fel sau are ceva TV-ul meu. Sau poate problema e doar locala nu nationala, cine stie..
E putin deranjanta problema Posted Image

Edited by OpelAstra2002, 03 March 2019 - 13:39.


#2
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
1. Ce TV ai ? MOdel EXACT, nu doar ceva... "e samsung smart de 87 inch".
2. Poti sa-ti aranjezi canalele in ordine ?
Sau tu vrei sa pastrezi ordinea originala de la RDS, dar sa nu fie alea lipsa la mijloc ?
3. Cauta vreo optiune de genul sau "actualizare automata lista canale" si dezactiveaza.
4. Presupun ca NU ai receiver (cutie din aia linga TV) si ai cartela CI+ in TV.

Edited by buyonevideo, 03 March 2019 - 14:05.


#3
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,825
  • Înscris: 01.12.2001
Nu sunt distribuite în ordine alfabetica. Nu e evident.

#4
OpelAstra2002

OpelAstra2002

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 970
  • Înscris: 22.04.2017
1. Philips smart 81 cm luat de 5 ani. Am aruncat cutia, nu stiu foarte multe date, stiu ca se poate folosi ca monitor
2. se pot aranja canalele
3. ( aici trebuie sa aplic ce zici tu desi la restart fabrica cred ca trebuia sa se rezolve......)
4. NU am receiver

Vreau sa spun ca problema se manifesta doar de cateva saptamani. In 5 ani nu am avut problema asta pana acum. E mai stresant cand cauti un canal anume Posted Image

Mersi de timpul acordat...

 dorin_2k, on 03 martie 2019 - 14:11, said:

Nu sunt distribuite în ordine alfabetica. Nu e evident.
Culca-te ca e duminica, mai poti trage un pui de somn suplimentar...

Edited by OpelAstra2002, 03 March 2019 - 14:19.


#5
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,825
  • Înscris: 01.12.2001
Sunt distribuite pe frecvente în pachete.
Habar nu ai, dar crezi ca e "evident".

#6
OpelAstra2002

OpelAstra2002

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 970
  • Înscris: 22.04.2017

 dorin_2k, on 03 martie 2019 - 14:24, said:

Sunt distribuite pe frecvente în pachete.
Habar nu ai, dar crezi ca e "evident".
Lista incepe cu canalele a caror prima litera e A.
Ex: Antena 1, Antena 2, etc, pe urma vin cele cu B, C pana la Z. Asta ce e daca nu ordine alfabetica..??!!
Hai, daca n-ai ceva constructiv de spus, PA..!!
Nu ma persifla ca ne certam si nu te vad bine  Posted Image

Edited by OpelAstra2002, 03 March 2019 - 14:30.


#7
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,934
  • Înscris: 20.06.2009
Dorine, depinde de modelul televizorului! Spre exemplu, Samsung-urile și Philips-urile afișează canalele în ordine alfabetică, pe cînd LG-urile le afișează în ordinea frecvențelor. Așa sînt setate tunerele televizoarelor.
Evident, toate astea cînd căutarea se face cu Alții, nu prin operatorul Digi. Televizorul colegului, fiind vechi de 5 ani, nici nu are Digi în listă...

Edited by crislacor, 03 March 2019 - 14:31.


#8
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
1. gasesti cod model pe eticheta de pe spate
2. ok, se pot aranja.
Iar problema este ca, dupa o perioada, se schimba ordinea, inclusiv la cele aranjate de tine ?!
3. cauta optiunea respectiva in meniul tv.
De obicei este pe la meniul acela de unde se regleaza posturile.
Ce treaba are reset fabrica cu optiunea ?
Daca la reset fabrica optiunea este activata ?!
4. ok

#9
OpelAstra2002

OpelAstra2002

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 970
  • Înscris: 22.04.2017
@crislacor: colegul, am Digi in lista. Nu ma degrada chiar asa tare... Posted Image

Ai obs cum Dorin zice de mine ca habar nu am cand colo chiar el habar nu are :D !!

Edited by OpelAstra2002, 03 March 2019 - 14:41.


#10
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Si cum faci scanarea posturilor ?!

#11
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,365
  • Înscris: 25.08.2009
Exista si o combinatie de taste pe telecomanda, se poate intra intr-un meniu cu informatii utile pt service. Si eu am un philips mai vechi, am uitat combinatia. Oricum il folosesc doar ca monitor, are receptor/decodor digital atasat.
Cred ca se poate gasi pe internet daca te intereseaza. Exemplu

https://forum.softpe...-pt-tv-philips/

#12
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,825
  • Înscris: 01.12.2001

 OpelAstra2002, on 03 martie 2019 - 13:35, said:

Canalele digitale TV sunt distribuite in ordine alfabetica, asta evident.
Evident: ești varză
Canalele sunt distribuite în pachete pe frecvente. Nu alfabetic.
Verifica în chansort.
TV le sortează după ID sau altfel.

#13
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Si, dupa ce intra in meniul de service... ce face mai departe ?!

 altuser09, on 03 martie 2019 - 14:51, said:

Exista si o combinatie de taste pe telecomanda, se poate intra intr-un meniu cu informatii utile pt service. Si eu am un philips mai vechi, am uitat combinatia. Oricum il folosesc doar ca monitor, are receptor/decodor digital atasat.
Cred ca se poate gasi pe internet daca te intereseaza. Exemplu

https://forum.softpe...-pt-tv-philips/


#14
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,365
  • Înscris: 25.08.2009
Pai vede modelul. Ca daca nu se pricepe si modifica ceva pe acolo, atelier service scrie pe aparat. Si va costa distractia.

#15
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,825
  • Înscris: 01.12.2001
Modelul îl vede pe eticheta din spate.

#16
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,934
  • Înscris: 20.06.2009

 OpelAstra2002, on 03 martie 2019 - 14:37, said:

@crislacor: colegul, am Digi in lista. Nu ma degrada chiar asa tare... Posted Image
(...)
Na, scanează cu Digi și ar trebui să dispară problema. Dacă totuși le vrei într-o ordine anume, folosești liste favorite.
Personal, mi se pare a fi o problemă locală, cauzată de etichetarea deficitară a canalelor în steam-ul distribuit pe cablu.

#17
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016

 altuser09, on 03 martie 2019 - 14:55, said:

Pai vede modelul. Ca daca nu se pricepe si modifica ceva pe acolo, atelier service scrie pe aparat. Si va costa distractia.
Muhahahahha, meniul de service ca sa vada modelul ?!
Si daca modifica ceva prin meniul de service.... e nasol ?!
Tare sfatul asta !!!!!!!!!

#18
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,934
  • Înscris: 20.06.2009

 crislacor, on 03 martie 2019 - 15:03, said:

(...) etichetarea deficitară a canalelor în steam-ul distribuit pe cablu.
Scuze, eu știam că am scris „stream”-ul...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate