Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Burger King revine în România
Last Updated: Apr 12 2020 10:49, Started by
Mihai-Cosmin
, Jan 04 2019 22:52
·
0
#55
Posted 09 September 2019 - 21:20
BK e peste Hadad la burgeri, asta e sigur.
Ma amuza cum romanii traiesc in cercul lor mic si cred ca nu stiu ce restaurant chipurile de fite din Bucuresti chiar reprezinta ceva. La scara mondiala, e foarte aproape de zero, Romania e lumea a treia, si gastronomic, bineinteles. |
#56
Posted 09 September 2019 - 21:22
Dar...ajungem sa ne contrazicem pe percepții subiective, iar in felul asta, nu ajungem nicăieri.
Pana la urma, exista exista burgeri de fast-food și burgeri de restaurant...ca au început sa devină un dish tare fancy pe la noi (romgleza intenționată) BK, e Fast food, nu se poate compara cu cel de restaurant. Deși teoretic sunt construite la fel, in practica sunt diferențe măricele. Iar eu dacă nu-s tocmai fan burger, le prefer pe alea de restaurant. Bernard77, on 09 septembrie 2019 - 21:20, said:
BK e peste Hadad la burgeri, asta e sigur. Ma amuza cum romanii traiesc in cercul lor mic si cred ca nu stiu ce restaurant chipurile de fite din Bucuresti chiar reprezinta ceva. La scara mondiala, e foarte aproape de zero, Romania e lumea a treia, si gastronomic, bineinteles. Indubitabil! |
#57
Posted 09 September 2019 - 21:27
Poate imi scapa mie ceva, dar BK e Burger King, da? Si noi comparam burgeri de restaurant ( de top, pe deasupra) cu ce vand aia la unul din miile de BK din lume, facute din chiftele de jumatate de centimetru grosime scoase direct din congelator si puse pe plita, da? What is wrong with you, people?
Simt ca se apropie momentul in care o sa am discutie cu unul din flat earth society in care eu voi fi ala care va ceda primul... |
#59
Posted 10 September 2019 - 11:19
Bernard77, on 09 septembrie 2019 - 21:11, said:
Da, ar trebui. E cumva J Hadad vreun specialist in burgeri de renume mondial? O fi gatind la Noma si nu stiu eu. Comparatia e intr-adevar deplasata si intr-adevar consider ca o comparatie normala ar fi intre burgerii mei si cei de la Burger King. Nici asa nu au BK sau MC vreo sansa de castig iar eu nu am vreo diploma in domeniu. BK e un fast-food banal, probabil mai prost decat 80% dintre toate fast-foodurile existente in lumea asta asa cum e si McDonalds. Am mancat in Italia porchetta, e o mancare fast food locala in care o bucata foarte mare de porc cu sorici cu tot se ruleaza impreuna cu diferite condimente. Ala numesc eu fast food de calitate nu rahaturile astea de burgeri din carne cu valabilitate 3 ani daca e tinuta la soare. Edited by giuliani, 10 September 2019 - 11:20. |
#60
Posted 10 September 2019 - 14:02
Ok, corect, asta numesti tu.
Doar ca trei sferturi din planeta apreciaza Burger King si burgerii lor, nu porchetta ta traditionala. Si, restaurant de top, ala al lui Hadad? Ha! Poate pentru Romania, ca tot romanii se cred buricul pamantului, saracii. Centrul Vechi, Dorobanti, Mamaia, Poiana Brasov, restaurantul lui Hadad, astea locatii de top la scara globala, aici e miezul. |
#61
Posted 10 September 2019 - 16:03
Foarte tare! Romanul este tampit indiferent daca ii place sau nu BK! Trebuie mutat la fun
|
#62
Posted 10 September 2019 - 16:38
Bernard77, on 10 septembrie 2019 - 14:02, said:
Ok, corect, asta numesti tu. Doar ca trei sferturi din planeta apreciaza Burger King si burgerii lor, nu porchetta ta traditionala. Asta înseamnă ca trei sferturi din planeta sunt inculte dpdv culinar...Nu ca ar fi rău, pentru ca nici măcar nu ii interesează și nici nu e obligatoriu sa ii intereseze. Dar asta nici nu înseamnă ca burgerul ăla e de calitate, ci doar ca business-ul din spatele lui e de succes. Acestea doua, nu trebuie sa se regăsească neaparat in aceeași fraza, dovada fiind toate “eatery” din lumea asta, care fac mâncare de duzina și au vânzări de rup. Quote
Si, restaurant de top, ala al lui Hadad? Ha! Poate pentru Romania, ca tot romanii se cred buricul pământului |
#63
Posted 10 September 2019 - 16:45
Am mancat de cateva ori acum ceva timp, cand au stat cativa ani in Romania, nu m au dat pe spate, probabil s au mai schimbat intre timp.
Pentru mine este o optiune in plus, vedem daca buna sau nu. De exemplu cei mai pe placul meu sunt burgerii de la Vivo Fusion, plus pretul mai mult decat decent. |
#64
Posted 10 September 2019 - 17:07
Pai eu unul salut venirea lor in România, tocmai din motivul asta: diversitate pentru cine își dorește.
Dar asta nu înseamnă ca se pot compara cu restaurantele. Tot Fast food sunt. |
|
#65
Posted 10 September 2019 - 22:30
In fine, fiecare cu gusturile lui. Sanatosi sa fim si burgeri sa mancam, oriunde o fi.
|
#66
Posted 11 September 2019 - 08:09
Bernard77, on 10 septembrie 2019 - 14:02, said:
Ok, corect, asta numesti tu. Doar ca trei sferturi din planeta apreciaza Burger King si burgerii lor, nu porchetta ta traditionala. Conform gandirii tale daca 90% din planeta nu conduce Ferrari, Lamborghini sau Porsche inseamna ca sunt masini proaste. Bernard77, on 10 septembrie 2019 - 14:02, said:
Si, restaurant de top, ala al lui Hadad? Centrul Vechi, Dorobanti, Mamaia, Poiana Brasov, restaurantul lui Hadad, astea locatii de top la scara globala, aici e miezul. N-am zis ca Haddad e vreun Massimo Bottura sau Ferran Adria, insa omul ala nu produce 2 milioane de burgeri pe an si e logic sa fie mai buni. Eu ti-am dat un exemplu, daca burgerii facuti acasa de oricine sunt mai buni ca aia de la McDonalds sau Burger King inseamna ca fast foodurile astea fac niste burgeri foarte prosti. Gustul il schimba cu niste sosuri care te pacalesc. |
#67
Posted 11 September 2019 - 08:50
giuliani, on 11 septembrie 2019 - 08:09, said: Conform gandirii tale daca 90% din planeta nu conduce Ferrari, Lamborghini sau Porsche inseamna ca sunt masini proaste. N-am zis ca Haddad e vreun Massimo Bottura sau Ferran Adria, insa omul ala nu produce 2 milioane de burgeri pe an si e logic sa fie mai buni. Eu ti-am dat un exemplu, daca burgerii facuti acasa de oricine sunt mai buni ca aia de la McDonalds sau Burger King inseamna ca fast foodurile astea fac niste burgeri foarte prosti. Gustul il schimba cu niste sosuri care te pacalesc. Nu conduce masinile alea pentru ca nu isi permite, nu pentru ca nu ar vrea. In schimb,.prefera burgerii de la Burger King desi isi permit porchetta traditionala. Pentru ca sunt mai buni. Nu cred ca oricine face burgeri mai buni acasa. Ba chiar cred ca 99% nu fac burgeri mai buni acasa oricat s-ar chinui si s-ar minti singuri De unde si pana unde daca productia e mai redusa, rezultatul final e de o calitate mai buna? Asta e o afirmatie fara fundament. Tu daca faci de 30 de ori pe an sarmale si altul face de 3 ori, cui crezi ca ii ies mai bune? |
#68
Posted 11 September 2019 - 11:43
Va certati cu unul care crede ca pamantul e plat sau ca Burger King e regele burgerilor. Renuntati, resistance is futile.
Edited by nnestor, 11 September 2019 - 11:46. |
#70
Posted 11 September 2019 - 12:12
#71
Posted 11 September 2019 - 12:26
#72
Posted 11 September 2019 - 13:02
Pentru ca este emblematica pentru gradul de ignoranta si incultura care a cuprins societatea de azi. Ignoranta si incultura gastronomica, in cazul nostru
Pana acum informatia curgea in mod natural de la cei care o aveau catre cei care nu o aveau, ceea ce e natural, dar acum se intampla fenomenul invers si informatia pare sa urmeze traseul invers, ceea ce nu mai e asa normal. Din toti burgerii fast food cei de la In-n-out ies constant pe primul loc in toate topurile. Si aia sunt mediocri, cu indulgenta. Edited by nnestor, 11 September 2019 - 13:11. |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users