Burger King revine în România
#19
Posted 05 January 2019 - 00:11
Am mancat,pt prima oara,la un Burger King din Paris,mai mult de foame,ca nu prea ma dau in vant dupa junk food.Si,burgerii parca sunt ceva mai mari ca la Mc si mai satiosi.Mi-a placut mai mult decat Mc-ul.
|
#20
Posted 05 January 2019 - 00:12
Abia astept sa revina, sper sa aiba meniu cat mai variat, preturi sub Mc si locatii cat mai multe ...nu doar in mall-uri
|
#21
Posted 05 January 2019 - 00:22
GingisHan2015, on 04 ianuarie 2019 - 23:11, said:
Panarama. Mancarea redneckului si politistului american .Cancer in stand by ! Ce-i la B.K. si McD e considerata mizerabil si de aia. Edited by -Jinx-, 05 January 2019 - 00:23. |
#22
Posted 05 January 2019 - 01:13
stalker2142, on 05 ianuarie 2019 - 00:12, said:
Abia astept sa revina, sper sa aiba meniu cat mai variat, preturi sub Mc si locatii cat mai multe ...nu doar in mall-uri Edited by andreic, 05 January 2019 - 01:21. |
#23
Posted 05 January 2019 - 01:35
stlk, on 04 ianuarie 2019 - 23:57, said:
Am gasit un filmulet vechi legat de acest subiect: 4:50 dar este bine sa vedeti tot [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/PvJafjL8oKU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] andreic, on 05 ianuarie 2019 - 01:13, said:
Abia astept pentru o proba De ce doar "proba"? Poti sa te lasi pe mana lor de tot, cu alimentatia. [ https://media.giphy.com/media/s9kJXPK6jjoME/giphy.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by Phobos, 05 January 2019 - 01:37. |
#24
Posted 05 January 2019 - 01:55
boringboy, on 04 ianuarie 2019 - 23:02, said:
aveau doar un restaurant in aeroportul Otopeni andreic, on 05 ianuarie 2019 - 01:13, said:
Abia astept pentru o proba Deocamdata prefer in ordine, KFC dupa care McDo. N-am incercat niciodata King... sper sa aibe macar ceva cum e Royal Delux de la McDo, ala imi place in special. pretul e cam dublu fata de mac mac nu are concurent ca pret |
#25
Posted 05 January 2019 - 02:20
andreic, on 05 ianuarie 2019 - 01:13, said:
Abia astept pentru o proba Deocamdata prefer in ordine, KFC dupa care McDo. N-am incercat niciodata King... sper sa aibe macar ceva cum e Royal Delux de la McDo, ala imi place in special. |
#26
Posted 05 January 2019 - 07:44
-Jinx-, on 05 ianuarie 2019 - 02:20, said:
Burger king e peste McD....dar asta nu inseamna mare lucru avand in vedere ca nici unul dintre ele nu are nici o treaba cu un burger real. |
#27
Posted 05 January 2019 - 08:19
notrust, on 04 ianuarie 2019 - 23:03, said:
Tot otrava ? Altfel cum ? Si-ar strica brandul. TruculMagic, on 04 ianuarie 2019 - 23:06, said:
O sa fie prin mall-uri ca deobicei... abia astept Si eu. Ma pregatesc sa le scuip pe vitrina. Am nevoie doar de noile adrese. Hahahahah Pana atunci vezi ca au hotdogi la 1 leu la Ikea. Asta asa ca sa iti faci incalzirea pentru junkfood. Edited by Bogotta, 05 January 2019 - 08:20. |
#28
Posted 05 January 2019 - 08:47
|
#29
Posted 05 January 2019 - 10:33
Bogotta, on 05 ianuarie 2019 - 08:19, said: Altfel cum ? Si-ar strica brandul. Si eu. Ma pregatesc sa le scuip pe vitrina. Am nevoie doar de noile adrese. Hahahahah Pana atunci vezi ca au hotdogi la 1 leu la Ikea. Asta asa ca sa iti faci incalzirea pentru junkfood. Vesti proaste, am trecut ieri pe la ikea si am vazut ca s-a scumpit hotdogul cu 50%. |
#30
Posted 05 January 2019 - 12:23
TruthHurts, on 05 ianuarie 2019 - 07:44, said:
Ba au treaba cu burgerii reali. Mai degraba invers, crasmele de fite au dus burgerii intr-o alta zona, care nu prea are treaba cu notiunea originala de burger. Pe naiba... Ma doare fix in pix de crashmele de fite...nu de acolo mananc eu burgeri...mi-i fac singur. Vezi ca am postat si reteta pe topicul dedicat Ce mananci la McD si BK sunt niste chiftele inghetate mult prea subtiri si in care calitatea carnii , dimensiunea la care e tocata si continutul de grasime nu au nici o treaba cu ce ar trebui sa existe intr-un burger. Mananca un burger facut corect si nu o sa mai mananci niciodata mizeriile alea. P.S. De chifle nici nu mai spun....bleah -Jinx- said:
Nu am avut timp sa citesc to topicul...dar burgerii de kauffland sunt infecti. Du-te la o macelarie si zi-le sa iti toace antricot de vita si sa iti adauge seu cu carnea in masina de tocat. La 1kg de antricot ai nevoie cam de 100-150 gr de seu. Daca folosesti pulpa trebuie sa adaugi ~200-250 gr de seu la 1kg de pulpa. (cu cat mai mult seu cu atat mai gustos si juicy e burgerul dar risti sa devina gretos) NU folosi carne de lucru...are o gramada de tesut conjunctiv. Nu cumpara carne deja tocata....e infecta. si la fel ca si carnea de lucru are o gramada de tesut conjunctiv. Te duci acasa cu ea si NU PUI SARE IN EA!!!! Sarea dizolva proteinele din carne si in loc de un burger fraged o sa ramai cu o chiftea batoasa. iei un capac de plastic cam de dimensiunea care vrei sa iti iasa burgerii si presezi USOR carnea in el ...bucatelele de carne tocata nu trebuie sa se comprime complet. Ideal ar trebui sa iti intre intre 125-175 gr de carne intr-un burger de om normal. Chifteaua trebuie sa iti iasa putin mai subtire in mijloc decat exteriorul ca altfel se strange si capata forma de bila. Abia dupa ce ai format chiftelele presari sare si piper pe ele din abundenta si le faci in tigaia de fonta incinsa(tigaia trebuie sa fumege)sau mai bine pe gratar incins. daa vrei sa faci cheeseburger dupa ce ai facut burgerul pe prima parte si l-ai intors pui o felie de cheddar peste el in tigaie(pe partea deja gatita) Gustul de burger adevarat nu e dat de mirodenii e dat de carnea de vita si de seu. Am uitat sa precizez...lasa carnea sa ajunga la temperatura camerei inainte sa o faci ca altfel risti sa iti ramana rare la mijloc. Burgerii nu prea se mananca rare ca au continut mare de grasime. In burgeri nu se pun alte condimente decat sare si piper.... daca adaugi altceva inseamna ca faci meatloaf nu burger. Pofta buna! P.S. asta e varianta pentru incepatori.....cand am timp revin si va zic cum sa faceti cei mai buni burgeri in viata....smashed burgers...facuti corect. andreic, on 05 ianuarie 2019 - 08:47, said:
Reale sunt toate Edited by -Jinx-, 05 January 2019 - 12:31. |
#31
Posted 05 January 2019 - 14:31
Astia n-au avut locatie prin 2000 si la Bucur Obor, unde e acum Flanco si emag?
Imi aduc aminte ca mancam la ei si erau cu 5 clase peste mec. |
#32
Posted 05 January 2019 - 15:37
si eu imi aminteam asa ceva, dar se pare ca acel restaurant nu a fost un Burger King oficial ci doar ceva ce se putea in Romania anilor '90.
vad ca mai vorbeau acum 10 ani niste internauti de asa ceva: https://www.wall-str...pisodul-II.html |
#33
Posted 07 January 2019 - 06:16
Cand au fost in Ro prin mall uri data trecuta,inca nu era trendul asta cu burgeri si coaste,de data asta s ar putea sa mearga mai bine.
Cei care sunteti oripilati de junk food,sper ca faceti miscare minim 30 de min pe zi,beti minim 2L de apa si dormiti minim 8 ore in intervalul 22:00-06:00,altfel degeaba mancati bio ! Edited by silviu03, 07 January 2019 - 06:18. |
|
#34
Posted 07 January 2019 - 08:36
@silviu03
Ei as! Orice chestie nociva in minus este binevenita si bine primita de organism. |
#35
Posted 07 January 2019 - 09:04
Mai degraba intreaba-i de tigari, alcool, mancaruri grele, slanina etc
|
#36
Posted 07 January 2019 - 20:42
Dan78rom,asta clar,nu exista dubii,dar hai sa nu o ardem pe softpedia perfecti
Stalker2142 sunt sigur ca nici unul nu consuma alcool si de tigari nici nu se pune problema,traim era bio. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users