Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...
 problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox
 Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani
 Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...
 

Milenialii-noua generatie pierduta

* * * - - 4 votes
  • This topic is locked This topic is locked
59 replies to this topic

#37
Cristi_E

Cristi_E

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,040
  • Înscris: 31.03.2015

View Postrosix, on 05 decembrie 2018 - 20:16, said:

Nu stiu... ma mira foarte mult la tineri (lasand la o parte vicisitudinile vietii) ca sunt totusi foarte prost construiti in plan interior (probabil ca rezultat al tehnologiei, drku stie?).
Lasa ca si in anii 70 sau 80 s-au nascut atatia prosti ca nu stiau nici strada sa o treaca. Astia din anii 90 macar stiu sa foloseasca internetul. Aia nascuti in anii 70 si 80 inca mai cred ca videocasetofonul Orion si magnetofonul Rostov sunt the best. :)

View Postdetov, on 05 decembrie 2018 - 16:18, said:

Fiind ateu-agnostic, viata nu prea mai are sens cand stii ca nu exista nimic dupa moarte, ca nu exista un zeu imaginar care ne guverneaza destinele, ca trebuie sa faci ceva sa-ti cauti directia in viata.  
E aiurea sa traiesti SINGUR, ca nu mai exista conceptul de "suflet pereche", ca ajungi sa te deprimi ca nu mai gasesti aleasa vietii tale si ca schimbi sapte partenere in cinci ani.
Inclusiv prietenii, vin si pleaca.Pai generatiile anterioare se laudau cu prietenii de o viata.
Daca ma uit si la cei bogati, nici ei nu sunt realizati ca gagicile si prietenii  stau cu ei doar pentru bani si interese.
Faci prea multa teorie in timp ce majoritatea tinerilor de varsta ta isi traiesc pe bune viata.

#38
detov

detov

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 111
  • Înscris: 30.11.2018

View PostCristi_E, on 05 decembrie 2018 - 22:13, said:

Faci prea multa teorie in timp ce majoritatea tinerilor de varsta ta isi traiesc pe bune viata.
Putini......aia mai frumosi si nascuti cu parinti bogati




Restul paraziteaza , sunt deprimati , muncesc joburi mizerabile pe care le schimba periodic, au acces la mai multe informatii, dar nu stiu absolut nimic, nu au nicio meserie de viitor,  i se chinuiesc sa-si faca macar viata mai frumoasa si fericita  prin a-si falsifica pozele de pe instagram si aduna mii de "prieteni" pe care nu i-a vazut niciodata

O generatie de LOSERI care traiesc intr-o iluzie care se cred bogati si indepliniti, dar nu sunt :  
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/iQCQSxkglPM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/mz3Fj8NmUnw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by detov, 06 December 2018 - 00:59.


#39
morenno

morenno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,361
  • Înscris: 11.09.2007

View Postrosix, on 05 decembrie 2018 - 20:16, said:

Adica n-au niciun fel de valori ale lor (aici si parintii care le-au dat viata si i-au educat niste ani au o vina incontestabila) dar nici ei insisi, nu au o preocupare sa inteleaga ce e bine si ce e rau din lumea asta... Acesti tineri par terminati in plan psihologic, interior, ca o gaina de complex care a fost hranita doar cu furaj prefabricat si a fost crescuta o viata doar sub un bec.

Vina e oarecum impartita - tehnologia nu a adus progres, lumea nu a progresat in plan spiritual aproape de loc, din contra e mai sclava banului ca niciodata, peste 80% din viata fiind o alergatura continua dupa bani.  Existenta noastra ne-avand o dimensiune spirituala, bazata pe niste valori, nu ar trebui sa ne mire ca un tanar o ia razna si se duce cu o arma intr-o scoala, tragand in stanga si in dreapta in cine ii iese in cale.  

din bula numita Romania asa pare, ca tinerii de azi nu sunt instruiti, ca n-au valori si alte aberatii generate de lipsa de cunoastere a lumii.
doar pentru ca a existat comunismul care a redus omul la maimuta si l-a manjit cu educatie pe la gura, nu inseamna ca oamenii erau mai spirituali sau plini de valoare. nici penuria vremurilor nu l-a facut pe omul-maimuta sa inteleaga ce e bine si ce e rau in lumea asta, dimpotriva. pe urma vorbesti de planul psihic, mai exact despre cat de terminat este azi dar nu spui nimic de generatiile trecute, despre cei care nu si-au mai revenit nici azi, nu s-au mai trezit din betia religiei si din mirajul egalitatii, ca voteaza si acum plini de spirit numai valori si ca s-au umplut de emfaza intre timp.
cei de azi, spre deosebire de romanii din trecut, au libertatea de a gresi, ori asta e greu de inteles pentru cineva care a descoperit lumea si a invatat realitatea fortat, ingradit. cenzurat! vorbeste mintea inlantuita despre libertate, despre greseala...

tehnologia a adus progres - problema e alta. exact lipsa de intelegere si psihicul slab ii fac pe unii sa nu aiba incredere in om si in capacitatea lui, lucru care se aplica in cazul celor mai multi romani. la nivel global, tinerii creeaza viitorul in fiecare zi si dupa cum se vede, in Romania unora le este greu si sa se adapteze, fara pretentia de a face si ei.

vezi, asta e motivul pentru care calatoritul este inamicul no.1 al prejudecatii, pentru ca apuci sa cunosti tineri care au valori frumoase, tineri sanatosi care iubesc si creeaza, tineri respectabili care se manifesta dincolo de asteptari. dar tu judeci o lume intrega si o generatie in functie de metrul tau patrat din Romania.

Quote

E dovada suprema ca societatea este terminata in intregul ei iar aceste rabufniri ne trezesc din somnul iluziei

nu, e dovada ca unii sunt terminati pe de-a intregul, si atat. dar e si asta o constanta, cel terminat are intotdeauna impresia pretentia ca lumea e cea terminata in jurul lui.
somn usor!

Edited by morenno, 06 December 2018 - 06:42.


#40
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,477
  • Înscris: 04.05.2006

View Postcarturarulobosit, on 05 decembrie 2018 - 18:36, said:

Miroase a frustrare din partea initiatorului.
Iar frustrarea e o stare obligatoriu rea?

#41
Cristi_E

Cristi_E

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,040
  • Înscris: 31.03.2015

View Postdetov, on 06 decembrie 2018 - 00:55, said:

Putini......aia mai frumosi si nascuti cu parinti bogati

Nu neaparat bogat, dar da, ca sa ai o viata cel putin usoara, daca nu fericita, trebuie sa fii sanatos si sa arati prezentabil.
Altfel, daca esti urat, degeaba ai bani, ca nu ai pe ce sa ii cheltuiesti. E ca si cum ai fi doar tu pe lume dar ai avea bani.
Daca toti oamenii s-ar evapora dintr-o data, exceptie facand doar tu, la ce ti-ar mai fi de folos banii, hainele, palatele, masinile?
Intrebarea asta e buna intrucat te face sa intelegi ca fericirea ta nu vine direct de la lucrurile materiale, ci de la oameni, iar cu lucrurile materiale incercam sa ii impresionam pe ceilalti oameni pentru a castiga stima, aprecierea, respectul lor.

Adevarata saracie nu consta in lipsa lucrurilor materiale, adevarata saracie o reprezinta saracia genetica - atunci cand te nasti urat si prost. Massmedia ne manipuleaza grosolan, aratandu-ne indivizi plini de paduchi, slabanogi, jegosi, ce traiesc in bordeie alaturi de sobolani. Cumva vrea sa ne spuna, *Uite ce ti se intampla daca nu muncesti, uite ce inseamna lipsa banului, uite unde duce saracia. Teme-te de saracie, munceste din greu sa nu ajungi sarac, cumpara-ti tot felul de lucruri inutile, alearga zi si noapte dupa bani*. De fapt, sărmanii aia nu au ajuns asa din cauza saraciei ci din cauza unor grave probleme psihice. Cand accepti sa misune paduchii pe tine, sa se urce sobolanii pe tine in somn, sa mananci de la ghena mancare cu viermi, atunci e clar ca ai probleme psihice extrem de grave. Acelasi lucru este valabil si pentru foarte multe din cazurile de saracie extrema din Africa, prezentate de massmedia. Saracii aia numai piele si os nu sunt numai saraci ci si bolnavi cu capul.

Hai sa dau un exemplu. O fata (sau daca vrei baiat) s-a nascut intr-o familie saraca, traieste intr-un bordei de chirpici, insa a avut norocul sa fie frumoasa si sanatoasa. O alta fata s-a nascut intr-o familie bogata, traieste in vilă, o plimbă tac-su cu merţanul, insa a avut ghinionul sa fie urata si grasa. Care dintre cele doua fete este de fapt saraca cu adevarat? Fata grasa si urata, căci saracia ei este una genetică. In timp ce domnisoara din bordei se plimba cu prietenii, rade, vorbeste, glumeste, este bagata in seama de lume, atrage priviri, primeste complimente, fata cea urata si grasa isi traieste viata ca si cum ar fi singura pe lume.

Un coleg de-al nostru de pe forum ma intreba cum de fetele alea sarace de dorm in colibe, de prin Africa, Madagascar, il refuza, nevrand sa vina la el in Europa, unde curge lapte si miere. Si mi-a dat si mie niste poze cu o afurista din asta din Madagascar.
Tipa aia avea poze cu prietenii ei pe plaja, la ocean, langa palmieri, seara pe plaja facand gratare. Sa nu mai spun ca arata si bine.
Pai cum sa isi lase viata ei linistita ca sa vina in Europa, sa traiasca printre betoane si sa manance cipsuri de la lidl?

Apropos de saracii aia din Africa, africancele astea din pozele de mai jos cum de nu au ajuns piele si os din cauza saraciei?
Dupa logica noastra de europeni civilizati, fetele astea ar trebui sa sufere de depresie crunta pentru ca nu au bani de vacante, n-au masini, n-au haine scumpe, nu traiesc in vile. Asadar nu bogatia materiala iti aduce fericirea in viata ci bogatia genetica. Si nu saracia materiala iti aduce nefericirea ci saracia genetică.

Attached Files

  • Attached File  3.jpg   84.25K   26 downloads
  • Attached File  5.jpg   82.31K   23 downloads
  • Attached File  21.jpg   94.94K   22 downloads
  • Attached File  31.jpg   96.62K   22 downloads
  • Attached File  g.jpg   38.86K   22 downloads

Edited by Cristi_E, 06 December 2018 - 18:28.


#42
carturarulobosit

carturarulobosit

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,395
  • Înscris: 07.05.2018

View Postrichelieu, on 06 decembrie 2018 - 07:51, said:

Iar frustrarea e o stare obligatoriu rea?

Nu, e indreptatit sa fie frustrat.

#43
sylvius

sylvius

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,400
  • Înscris: 01.01.2007
O clasificare interesanta a generatiilor:

https://en.wikipedia...ns_and_turnings

#44
mp_gerula

mp_gerula

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 13.07.2005

View PostCristi_E, on 06 decembrie 2018 - 18:21, said:

Nu neaparat bogat, dar da, ca sa ai o viata cel putin usoara, daca nu fericita, trebuie sa fii sanatos si sa arati prezentabil.

Altfel, daca esti urat, degeaba ai bani, ca nu ai pe ce sa ii cheltuiesti. E ca si cum ai fi doar tu pe lume dar ai avea bani.

Adevarata saracie nu consta in lipsa lucrurilor materiale, adevarata saracie o reprezinta saracia genetica - atunci cand te nasti urat si prost.

Eh, daca esti urat pana la o anumita limita, banii te ajuta sa arati mai bine.
Uite-l pe Elon Musk acum cativa (multi) ani, acum e mult mai prezentabil, in ciuda faptului ca varsta de obicei iti reduce sensibil din calitatile estetice (nu numai la femei, ci si la barbati)
[ http://staticimg.stantondaily.com/wp-content/uploads/Elon-Musk-696x464.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Attached File  Elon-Musk-696x464.jpg   68.83K   11 downloads
[ http://staticimg.stantondaily.com/wp-content/uploads/Elon-Musk-696x464.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#45
detov

detov

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 111
  • Înscris: 30.11.2018

Quote

Adevarata saracie nu consta in lipsa lucrurilor materiale, adevarata saracie o reprezinta saracia genetica - atunci cand te nasti urat si prost. Massmedia ne manipuleaza grosolan, aratandu-ne indivizi plini de paduchi, slabanogi, jegosi, ce traiesc in bordeie alaturi de sobolani. Cumva vrea sa ne spuna, *Uite ce ti se intampla daca nu muncesti, uite ce inseamna lipsa banului, uite unde duce saracia. Teme-te de saracie, munceste din greu sa nu ajungi sarac, cumpara-ti tot felul de lucruri inutile, alearga zi si noapte dupa bani*. De fapt, sărmanii aia nu au ajuns asa din cauza saraciei ci din cauza unor grave probleme psihice. Cand accepti sa misune paduchii pe tine, sa se urce sobolanii pe tine in somn, sa mananci de la ghena mancare cu viermi, atunci e clar ca ai probleme psihice extrem de grave. Acelasi lucru este valabil si pentru foarte multe din cazurile de saracie extrema din Africa, prezentate de massmedia. Saracii aia numai piele si os nu sunt numai saraci ci si bolnavi cu capul.
Sunt si unii urati care se nasc inteligenti, se descurca in viata, se imbogatesc, isi fac prieteni.


Crezi ca Trump e un frumos?

#46
detov

detov

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 111
  • Înscris: 30.11.2018
Succesul sta mai mult in caracter si inteligenta.

#47
Cristi_E

Cristi_E

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,040
  • Înscris: 31.03.2015
Succes nu inseamna fericire. Iar Trump e unul la 100 de milioane.

#48
irulan_corrino

irulan_corrino

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,405
  • Înscris: 20.01.2018

View PostCristi_E, on 05 decembrie 2018 - 22:13, said:


Lasa ca si in anii 70 sau 80 s-au nascut atatia prosti ca nu stiau nici strada sa o treaca. Astia din anii 90 macar stiu sa foloseasca internetul. Aia nascuti in anii 70 si 80 inca mai cred ca videocasetofonul Orion si magnetofonul Rostov sunt the best. :)


Ăia născuți în 70-80 îți transmit că ești doar un produs al noii generații care are impresia că toți dinainte erau proști.
Ăia au produs revoluția de care te bucuri tu acum, internetul etc.
Asta vorbind politicos și în limitele agreate de forumul Softpedia pt că altfel ți as fi fi zis că ești ..... de bubui...

Edited by irulan_corrino, 07 December 2018 - 19:30.


#49
detov

detov

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 111
  • Înscris: 30.11.2018

View PostCristi_E, on 07 decembrie 2018 - 18:59, said:

Succes nu inseamna fericire. Iar Trump e unul la 100 de milioane.
Intr-adevar,  e urat de vreo 70 de milioane de americani,  120 de milioane de mexicani, de vreo 500 milioane de europeni, 1 miliard de chinezi, 1 miliard de musulmani etc.

Dar traieste in lux,  are o  nevasta frumoasa,  are copii cu viitor asigurat,  e in top 100 Forbesc cu avere de 4 miliarde de dolari,  are suportul a 60 de milioane de americani conservatori si a milioane de israelieni ,  a ajuns presedinte si va ajunge in cartile de istorie. Se va scrie foarte mult despre el si peste 300 de ani, se vor face filme, seriale etc.
Pe cand aia care il urasc vor ajunge niste anonimi.

Vorba unuia, pana si nasturele de la maneca camasii sale valoreaza mai mult decat tot apartamentul de confort 2 pe care il ai.

Edited by detov, 07 December 2018 - 21:01.


#50
Cristi_E

Cristi_E

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,040
  • Înscris: 31.03.2015

View Postdetov, on 07 decembrie 2018 - 20:59, said:


Dar traieste in lux,  are o  nevasta frumoasa,  
Vad ca ai fost banat insa iti raspund pentru ca probabil o sa iti faci alt cont.
Ca sa ai femeie frumoasa nu trebuie sa fii bogat precum Trump. Poti sa fii somer si sa ai nevasta cu mult mai frumoasa decat cea a lui Trump. Si nu trebuie sa ai averea lui Trump ca sa simti ca traiesti. Tebuie sa fii sanatos fizic si psihic. Asta trebuie! :)

View Postirulan_corrino, on 07 decembrie 2018 - 19:30, said:

Ăia născuți în 70-80 îți transmit că ești doar un produs al noii generații care are impresia că toți dinainte erau proști.
Ăia au produs revoluția de care te bucuri tu acum, internetul etc.
Asta vorbind politicos și în limitele agreate de forumul Softpedia pt că altfel ți as fi fi zis că ești ..... de bubui...
Eu sint un produs al generatiei anilor 80, dar n-are legatura cu ce vorbim noi. Dumneata nu ai revolutionat cu nimic tehnologia, insa comiti o eroare de logica, un silogism de genul Trump e batran, Trump e bogat, eu sint batran, eu sint bogat. :lol:
Cel mai probabil dumneata salivai in anii 90 la luminitile casetofoanelor cu beculete, precum cainele lui Pavlov. :D

#51
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,839
  • Înscris: 14.10.2017
As vrea sa ii contrazic pe cei ce critica noile generatii. Eu cred ca ele sunt cu mult mai inteligente.  Hai sa ne gandim  numai la cate jocuri de strategie sunt pe piata. Cate chestii de logica au in acele jocuri. Cate calcule trebuie sa faci ca sa iti mentii castelul sau imperiul echilibrat. Acesti copii joaca de fapt adevarate simulari mai mult sau  mai putin apropiate de viata reala. Acesti copii nu vor avea probleme sa puna tara pe picioare si de fapt eu cred ca conflictul vine din faptul ca vechile generatii pur si simplu nu pricep ceea ce pricep acesti copii. Chiar si jocurile de actiune, pai sa ne gandim la un need for speed, cata concentrare si capacitate de apreciere a distantelor si vitezei trebuie sa ai ca sa conduci bine si sa castigi cursa? Chiar si aceste jocuri de actiune nu sunt altceva decat niste simulatoare practic pentru dezvoltarea creierului , pentru dezvoltarea aprecierii distantelor in spatiu. Hai sa dam niste teste de geometrie la astfel de copii sa vedem cum stau cu apreciere. Eu din contra as incuraja statul pe calculator insa as face o lege prin care sa oblig creatorii de jocuri sa faca jocurile cat mai reale si sa stimuleze cat mai veridic simturile copiilor astfel incat sa le dezvolte simturile pe de-a intregul. Am putea inlocui tastatura cu o manusa care lucreaza in spatiu 3d astfel copii si-ar putea folosi mainile virtuale pentru a craftui si construi in realitate. Astfel jocurile ar avea gravitatia simulata si ar avea simulata si senzatia de opunere sa zicem a pamantului cand sapi, sau a gravitatiei cand ridici ceva , jocul facandu-te astfel sa "simti" realitatea.

Edited by karax, 08 December 2018 - 10:48.


#52
djl

djl

    Smrt faąizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,572
  • Înscris: 13.06.2004
Dezvoltarea creativităţii se poate face şi trebuie să se facă şi off-line/nedigital. Jocurile au rolul lor, dar nu te fac chiar aşa de mult să simţi "la cald" anumite lucruri precum te fac experienţele şi preocupările care nu sunt digitale sau off-line. Uneori din digital poate părea uşor, alteori poate părea greu şi de aia e bine să ştii cum sunt unele chestii. Prin digital mă refer în special la "tehnică de calcul". Că dacă la un evniment înregistrezi audio, video, audio-video sau pozezi în format digital poate fi o experienţă interesantă, deşi e ceva digital. Digitalul ne ajută foarte mult în viaţă, dar peste anumite limite poate deveni dăunător.

#53
postpost

postpost

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 08.12.2018
@karax: si cu ce ne incalzeste ca exista mai multe jocuri video pe piata?
Faptul ca avem smartphone-uri, dvd-uri, stick-uri, jocuri video, ochelari VR, retele de socializare, filme 3D console, computere mai performante, laptopuri, tablete, internet de mare viteza, o multitudine de aplicatii....ok, am inteles, asta ne arata ca suntem o civilizatie consumerista si informationala profund digitalizata.
Si faptul ca sectorul industrial cat si cel al serviciilor au devenit dependente de computere si software (cu pretul disparitiei unor meserii si locuri de munca)....inteleg avantajele digitalizarii.

Insa:
1. nu le-a realizat generatia actuala, cea nascuta dupa 1990 (decat maxim ca dezvoltatori, programatori, testeri, angajati entry si middle level) pentru ca toate dispozitivele si aplicatiile au fost proiectate de aia mai batrani, adica de baby-boomeri sau MTV-isti.  Creatorii Windowsului, computerului personal, internetului,  smartphone-urilor, jocurilor,  consolelor provin din generatia Baby-Boomer, cei nascuti in intervalul aniilor 1960-1980, unii chiar din generatia tacuta (1940-1960). Creatorul Facebookului provine din generatia MTV, fiind nascut in anii 80'.

2. generatiile anterioare au realizat mai multe:  s-a vazut un progres accelerat in domeniul militar, aeronautic, aerospatial, energetic, nuclear, medical, infrastructural si industrial.
Ar trebui sa fii profund recunoscator generatiilor anterioare ca ai unde sa tastezi pe telefon cu acces la internet.  
Din pacate, noua generatie e prea implicata in lumea virtuala si prea putin implicata in domeniile forte.
Vreau si eu sa apuc vremea cand omenirea va coloniza Luna si Marte, cand cancerul va fi eradicat , cand fiecare om va avea masina electrica zburatoare  la indemana la pret accesibil,  sa ne putem plimba cu Hyperloop-ul,  sa avem roboti la indemana, sa inventam costume din  metale  pentru  zbor ,  sa eradicam  foametea definitiv prin inverzirea deserturilor si desaliniza apa marilor si oceanelor, sa ne putem dezvolta fara sa disturbam si sa poluam mediul natural, ba chiar sa avem centrale cu fuziune nucleara si sistemul medical sa fie nanotehnologizat, sa schimbam total infrastructura oraselor.  

Dar nu o sa avem pentru ca noua generatie e prea comoda, pentru ei smartphone-urile si aplicatiile sunt indeajuns, de aceea cred ca acest secol va fi deprimant fiindca vom sta cu castile de simulare virtuala pe cap in vreme ce lumea din jurul nostru se va degrada.
Progres tehnologic ca-n secolul 20 nu o sa mai fie cand la 1900 abia se inventa planorul si dupa 70 de ani vedeam astronauti plimbandu-se pe Luna.

Edited by postpost, 08 December 2018 - 23:45.


#54
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,839
  • Înscris: 14.10.2017
Asta doarpentru ca s-au nascut mai devreme...asta e un noroc nu o calitate in sine...
Altfel la ce ajuta? Ajuta ca noile generatii vor fi mult mai capabile pentru ca de  la atata antrenament in jocuri o s aaiba o minte brici....
In ziua de astazi dezvoltarea se face  cu ajutorul  software-ului. AI -uri, deep learning chestii de'astea ...astea vor construi sa zicem machetele si planu rile  pentru orice produs electronic si pentru orice constructie , ansamblu mecanic  etc etc .....Exista software spre exemplu in domeniul electronicii care iti construiesc singure un circuit si iti spun si care e cel mai eficient .....

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate