Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle
 Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...
 Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?
 A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?

Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...
 

Lonicera resort and spa hotel - Alanya

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
78 replies to this topic

#55
RR_SK

RR_SK

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 259
  • Înscris: 28.01.2008
Eu nu pricep de ce este nevoie de confirmarea unei a treia parti. Asta este, indiferent de hotel, unora le place, altora nu le place. Noi, cei care citim, ne facem o parere din ambele pareri expuse.
Si inca ceva. Exprimari de genul: "Oricum ar fi fost, eu prefer rusii si nemtii intotdeauna in dauna romanilor, care sunt dezastru oriunde ajung", e de rahat. Pe aici toti suntem romani si nu mi se pare firesc sa ne facem de rahat unii pe altii. Banuiesc ca cei care scriu asa ceva se considera "rasa superioara de romani"...
E doar o parere, nu fiti duri!

#56
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,660
  • Înscris: 29.12.2016
Nu am nimic cu nimeni. Insa remarca aceasta este prea impertinenta:

View PostBOGDANLIVIU1980, on 24 iulie 2019 - 09:34, said:

- Sa beau o bere pe plaja din pahare de cafea de 100 ml iar nu-mi place.
Adica sa-mi fac eu varza picioarele in sticla sparta pentru ca domnul nu agreeaza paharele de plastic? Nu au ce sa caute recipientele de sticla la plaja. Punct. Oricat ai fi de abil nu ai cum sa culegi toate cioburile din nisip in caz ca se sparge vreun pahar.

Imi asum ceea ce am spus referitor la romani. Inclusiv in Brasov cand ma duc la masa langa mine trebuie sa fie un grup cu carnea in gura. Nu pot manca in liniste. La mare la noi, si de asemenea peste tot se aud cuvinte obscene indiferent ca sunt sau nu copii prin jur. Peste tot unde ma duc in afara dau peste cate un roman care ma face sa ma prezint cu nationalitatea de ungur. Asta nu inseamna ca sunt toti romanii la fel. Insa unul e de ajus sa-ti strice concediul. Macar rusii sau nemtii nu-i inteleg, si nu ma afecteaza daca injura in limba lor. Intr-adevar am fost pentru prima data in Turcia, insa la fel, remarca aceea ca Lonicera este ultimul din alte 10 hoteluri din Turcia mi se pare exagerata. Astept daca tot e sa ne calcam peste degete si exemple cu cele 10 hoteluri MULT mai bune sa le comparam, eventual sa vedem si niste preturi acolo... Din cauza unor comentarii de acest gen, neadevarate, trebuie sa stau zile in sir sa ma hotarasc in ce hotel sa-mi petrec urmatoarea vacanta...

PS. Chiar sunt curios sa vad hotelurile acelea care te lasa cu pahare de sticla pe plaja. Nici in Bulgaria la saracii aia nu aveai voie. Da, in Romania poti sa te si c@ci in mare, ca ai voie. Oamenii strica totul. Inclusiv eu sunt de vina pentru ca ma implic pe acest forum in loc sa-mi vad de viata mea si sa nu ma mai aprind la toate rahaturile...

PS2. Romanii care isi vad de treaba lor nu sunt lezati de aceste comentarii. Doar cei cu musca pe caciula au ceva de comentat. Am vazut Romani in Bulgaria care isi puneau copilul de 1 an sa se c@ce in nisip si apoi astupau. Asta la o distanta de 2 metri de mine care mancam un sandwich. Am vazut Romani in Cipru care rasturnau platoul cu 30 pateuri in plasa sa aiba de mancare toata ziua, pentru ca ei aveau doar mic dejun inclus. Plus ca-si faceau si vreo 10 sandwich-uri sa nu moara de foame. Am auzit Romani in Tenerife care urlau la piscina si sareau imbracati, am vazut Romani care isi luau pe plaja 10 pahare de bere in pahare de plastic (ca numai atatea degete aveau la maini), si apoi se bateau cu berea aruncand-o pe dansii ca aceasta se incalzea, probabil ca se bronzau mai bine de la bere, etc...

Edited by 2Unlimited, 30 July 2019 - 08:59.


#57
AlinaFulg

AlinaFulg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 27.03.2009

View PostBOGDANLIVIU1980, on 09 iulie 2019 - 09:17, said:

Lonicera Resort and Spa Hotel – doar acceptabil nimic deosebit.
Un hotel relativ bunicel se inscrie în linia hotelurilor fară mari pretenții de 5 stele din Turcia.
Resortul este unul imens compus din mai multe hoteluri de 4 şi 5 stele Lonicera World – Lonicera City şi Lonicera Resort and Spa dar este curat, spații verzi bine întreținute.
Camera mare frumoasă, curățenie aproape zilnic, prosoape schimbate, mini bar umplut zilnic doar cu apă ceaiuri cafea, balcon mare.
Plaja mare curata cu nisip. Singurul incovenient a fost că apa era destul de mică pe o distanță relativ mare, ideal pentru cei cu copii foarte mici. Ar fi fost bun un ponton, noi avem copilasi putin mai mari 8- 10 ani. In general am stat la plaja prindeam şezlonguri foarte greu. Foarte aglomerată deoarece deserveşte mai multe hoteluri din acelaşi resort.
După ora 21.00 plaja se închidea. Nu puteai sa faci nici o plimbare mai nocturnă.
Piscine. Nu am mare lucru de spus. Noi am stat mai mult la plaja. Am vazut totusi ca erau destul de animate si curate.
Aqua Park frumos cu multe topogane pentru toate vârstele un program foarte bun (10.00 – 18.00)
Masa se putea lua in restaurantul principal sau în fiecare restaurant a celorlalte hoteluri diferente mari neexistănd decât la masa de seară. Diversificata si pe toate gusturile. Carne de pui – curcam - vita – peste – fructe de mare, paste diverse mancaruri gătite garnituri etc. Prajituri foarte bune, multe fructe. Gaseai ce sa mananci. In afara de restaurantul principal mai exista mai multe fast food - uri langa plajă, piscină, topogane, în care găseai pizza, hambugeri, cartofi prajiti, diverse carnuri prajite salate si altele. Am sarit peste masa de pranz in hotelul principal de cateva ori si am luat masa acolo.
Gozleme facute pe loc 10.30 – 16.00 foarte bune.
Băuturi alcoolice peste tot. Exista mai multe baruri: la receptie, langa piscina mare, două câte unul la fiecare intrare pe plaja si unul la topogane.
Cam la 2 zile se deschidea 2 ore pe zi 17.00 – 19.00 barul Zoo cu bere internațională îmbuteliată.
Bere Efes la pahar de plastic sau sticclă(sa nu fim carcotasi merge bauta si din paharele de plastic).
Bauturi locale la toate barurile, din import la barul din loby unde era deschis noaptea pana la 02.30. La masa se putea consuma şi vin. Exista si o mini disco pentru adulți dupa ora 23.00 pana pe la 2.30 era taxa nu stiu exact oricum nu era nimeni la disco.
Aqua Park pentru copii o zona foarte frumoasa cu topogane deschisa 10.00 – 18.00, zona unde gaseau mancare, inghetă, fresh-uri şi fructe.
Ca la orice hotel pe plaja se puteau face si diverse sporturi nautice contra cost. Se putea negocia pentru grupuri mai mari. Am luat plimbare cu balerina 10 min 12 euro.
Nu am ratat oraşul şi bazarul care ori de cate ori am merge sunt tot extraordinare si merită văzute.
Plusuri:
- Resort curat, spații verzi întreținute, plaja şi apa curate,
- Mancare foarte bună şi diversificată,
- Piscinele curate,
- Băuturile alcoolice destul de bune
- Aquapark frumos, multe topogane program bun (10.00 – 18.00)
Minusuri: nu suntem deloc pretențioşi însă am remarcat cateva lucruri
- Foarte multi ruşi zgomotoşi si cam necivilizați. Tot personalul vorbeste rusă, foarte greu te întelegi în engleză. Toți aveau impresia că dacă te afli la acel hotel trebuie sa vorbesti rusă.
- A 2 –a plajă care este prezentată în descrierea hotelului nu există. Este o păcăleală. Este un golfuleț pustiu fara acces.
- Plaja destul de neâncăpătoare pentru tot hotelul, motiv pentru care în fiecare dimineată erau discuții cu rezervcarea şezlongurilor. Daca reuşeai sa prinzi totusi un sezlong, plaja avea nisip curat, apa foarte curată, intrare lină perfect pentru copii.
- Pe plaja nu aveai voie cu bauturi alcoolice sau sucuri doar apă. Puteai sa aduci bere la pahare de cafea din carton.
- După ora 21.00 plaja se închidea. Nu puteai sa faci nici o plimbare mai nocturnă după cină.
- Animația lipsea cu desăvârşire. Nişte tentative de spectacole în rusă seara, cateva focuri de artificii. Pe timp de zi echipa de animație mai incerca cate o activitate dar căldura şi lipsa lor de experiența nu prea ne-au prins.
- Barurile se închid toate la ora 2.30, după această oră toată lumea se culcă.
Excursii optionale
- Plimbare cu vaporul piraților toată ziua pănă in Alanya şi înapoi 20 euro/ persoana cu o masa inclusa, opriri pentru baie şi 2 ore în port în Alanya cumpărături.
- Safari jeep pănă in Alanya şi înapoi 15 euro include plimbare cu telecabina în oraş intrare la o mică peştera şi o ora baie la plaja.
Cu siguranță nu voi revenii.
De unde ati cumparat excursiile? Preturile mi se par foarte bune.

#58
BOGDANLIVIU1980

BOGDANLIVIU1980

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 164
  • Înscris: 26.01.2017
Problema mea nu era de compozitia paharului (sticla - carton sau plastic). Nu ma deranjeaza sa consum o numita bautura din pahare de plastic. Daca stau sa ma gandesc asta era ultima problema.
Nu mi-a placut ca erau doar pahare de carton de cafea de 100 ml. cu care putei intra pe plaja.
Plaja era foarte aglomerata, in fiecare dimineata erau discutii pentru ca la ora 8 toate sezlongurile erau ocupate de prosoape iar oamenii stateau linistiti pana la 10 la micul dejun.
Sa ma plimb seara pe plaja 30 min parca nu as vrea sa ies din resort pe un drum laturalnic sa caut acces la plaja. Mai ai si unul doi copii cam ciudat.
Despre partea de Entertainment va sfatuiesc sa luati cateva lectii de Rusa poate intelegeeti ceva.

Excursiile le-am luat de la un domn mai in varsta direct de pe plaja care vorbea romaneste, in urma cu ceva timp a lucrat la consulatul Roman din Izmir.

Eu ma opresc aici cu discutiile pentru ca se intra in polemici. Daca cineva este interesat raspund in privat.

#59
danutzu_1069

danutzu_1069

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,687
  • Înscris: 17.01.2008
@2Unlimited / BOGDANLIVIU1980, care a fost..."aportul" de romani la hotelul asta?

Apropo de prosoape si sezlonguri, este uzual in toate resorturile sa fie "rezervate" inca dein zori zilei....

#60
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,660
  • Înscris: 29.12.2016
La alte hoteluri, cel putin in Bulgaria sezlongurile se rezerva din seara de dinainte, practic sunt prosoape pe sezlonguri tot timpul, 24/24. Aici la ora 8 dimineata se aduna toate prosoapele si se impaturesc, punandu-se pe masute. Scrie si pe niste placute ca nu ai voie sa rezervi sezlongurile inainte de ora 8 dimineata. Ai timp minim o ora sa iti rezervi sezlongul. Copii nu au voie in piscinele mari fara colace, si bodyguarzii ii scot din apa fara discutie. Se respecta regulile. Romani asa cum am mai spus, erau doar 2 perechi de bucuresteni, cu bun simt, nu prea ne-am intersectat (la inceputul lunii iunie). Restul de 10-15 romani erau cazati la hotelul cotat mai slab. Asta desi in tara mi s-a spus ca Lonicera este foarte cautat de romani. Chiar daca ar fi romani, nu cred ca si-ar permite sa-si bata joc de resort ca in Bulgaria/Cipru, etc. In Turcia am vazut ca a reclamat un turc ca a sarit un rus in apa prea aproape de el si i-a atras atentia salvamarul ca nu are voie sa sara cap in bazin. La un moment dat in piscina de copii a reclamat cineva ca o placa de gresie era prea aspra, si au venit imediat vreo 4 turci acolo, unul cu o masca de scufundari, si cu capul in apa smirgheluia placa de gresie, toate chestiile acestea mi-au dovedit ca aici clientul este stapanul in adevaratul sens al cuvantului...

Edited by 2Unlimited, 05 September 2019 - 08:27.


#61
AlinaFulg

AlinaFulg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 27.03.2009
Exista serviciu de schimb valutar la Lonicera? Unde pot schimba dolarii in lire turcesti?

#62
rottweiler2007

rottweiler2007

    iubirea-i mare

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,881
  • Înscris: 13.12.2007

View PostAlinaFulg, on 05 septembrie 2019 - 14:14, said:

Exista serviciu de schimb valutar la Lonicera? Unde pot schimba dolarii in lire turcesti?
are schimb valutar dar sfatul meu ar fi să îți cumperi lire de aici din România.

#63
AlinaFulg

AlinaFulg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 27.03.2009
As cumpara dar stau in provincie, in Caras-Severin, nu stiu unde as putea gasi lire turcesti.

#64
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,660
  • Înscris: 29.12.2016
Am raspuns si pe privat. Nu exista casa de schimb valutar in complexul Lonicera, insa daca iesiti din complex, la cateva minute de mers pe jos, in cartier, exista un bazar cu multe magazine, inclusiv cateva case de schimb valutar, plus un bancomat mare unde puteti scoate bani in euro, dolari sau lire turcesti. Nu stiu daca va vor ajuta lirele turcesti, am observat ca, comerciantii prefera euro/dolar. La un magazin, un vanzator nu avea sa-mi dea rest la euro si s-a oferit sa-mi dea lire turcesti. Am refuzat si s-a dus cu scuterul la casa de schimb sa-mi schimbe banii. Ideea e ca in Turcia orice se negociaza, uneori poti ajunge si la o reducere de 50% din pretul cerut initial, o sa va povesteasca despre asta ghidul pana ajungeti la hotel...

Edited by 2Unlimited, 06 September 2019 - 12:01.


#65
AlinaFulg

AlinaFulg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 27.03.2009

View Post2Unlimited, on 06 septembrie 2019 - 11:58, said:

Am raspuns si pe privat. Nu exista casa de schimb valutar in complexul Lonicera, insa daca iesiti din complex, la cateva minute de mers pe jos, in cartier, exista un bazar cu multe magazine, inclusiv cateva case de schimb valutar, plus un bancomat mare unde puteti scoate bani in euro, dolari sau lire turcesti. Nu stiu daca va vor ajuta lirele turcesti, am observat ca, comerciantii prefera euro/dolar. La un magazin, un vanzator nu avea sa-mi dea rest la euro si s-a oferit sa-mi dea lire turcesti. Am refuzat si s-a dus cu scuterul la casa de schimb sa-mi schimbe banii. Ideea e ca in Turcia orice se negociaza, uneori poti ajunge si la o reducere de 50% din pretul cerut initial, o sa va povesteasca despre asta ghidul pana ajungeti la hotel...
Multumesc. Peste tot pe unde am umblat am preferat sa am moneda tarii respective. Partea cu negocierea nu prea imi place dar stiu ca la turci asa se practica.

#66
AlinaFulg

AlinaFulg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 27.03.2009
Am fost acolo si ne-a placut tare mult, nici nu m-am intors bine si deja îmi doresc sa ajung iarasi acolo desi nu prea merg de doua ori in acelasi loc. Resortul acesta mi-a îndeplinit toate dorintele, camera spatioasa, curatenie exemplară, mancare foarte bună, teritoriu mare si plaja superba cu nisip si intrare lina in mare iar nu in ultimul rand pretul mic.
      
    Ora de plecare a fost 10 si 40 min, am zburat cu Free Bird iar in avion surprinzator am fost doar 24 de turisti. Transferul de la aeroportul din Antalya la hotel a fost unul mult mai rapid fata de cat ma asteptam eu sa fie, adica o ora si jumatate, deoarece spre Lonicera mergeam doar noi trei si inca doi tineri aflati in luna de miere iar drumul a fost parcurs cu un microbuz, fara sa mai oprim undeva. Stiam ca în hotel sunt preponderent turisti rusi dar nu m-am asteptat sa primesc formularul ce se completeaza la receptie la sosire in limba rusa. Am ras si i-am spus receptionerei că nu intelegem, sa ne dea altul in limba engleza, dar mi-a spus ca nu mai are si drept urmare mi-a scris cu pixul pe formular întrebarile in engleza. Am primit apoi  fiecare bratarile cu ceas de culoare albastra cu care se putea deschide usa camerei, cardul ce trebuie introdus in fanta pentru a avea curent și cate un card de fiecare  pentru prosoape. Lifturile hotelului sunt deosebite, panoramice iar privelistea de sus iti dezvaluie un lobby majestuos.
Camera
    Am primit camera 8543, la etajul cinci, spatioasa si cu vedere spre bazar iar în  lateral se vedea marea.  In apropiere se afla o moschee iar  chemarea muezzinului la rugaciunea de dimineata ne dadea invariabil desteptarea deoarece se auzea destul de tare pentru ca fiind  cald  dormeam cu usa de la balcon intredeschisa. În camera standart dublă se afla un pat dublu, un pat single si un fotoliu pat extensibil iar pe jos este parchet laminat. În minibar am gasit sucuri, apa minerala carbogazoasa, plata si lapte la cutie, iar în zilele urmatoare se reumple doar cu apa. De asemenea în camera mai este si un fierbator si pliculete de ceai si cafea pe care noi nu le-am folosit. Televizorul are mai multe programe in limba turca si rusa si unul in limba engleza iar dupa o rescanare de catre fiul meu a programelor a gasit si doua posturi in română. Aerul conditionat functiona dar noi nu l-am folosit deoarece noaptea dormeam cu usa de la balcon deschisa iar ziua eram la plaja sau prin resort.
Baia este destul de mare, cu dus si consumabile: sapun, gel de dus, betisoare pentru urechi, trei pile pentru unghii, casca pentru par. Prosoapele se schimba daca sunt lasate jos sub chiuveta pe un raft de lemn,  baia mai este dotata cu uscator de par. Balconul spatios are mobilier de balcon, o masuta si doua scaune, in camera se mai afla înca un scaun care la nevoie poate fi scos pe balcon pentru a treia persoana.
Este foarte interesant ca din camera poti apasa butonul pentru a nu fi derajat caz in care afisajul este marcat cu rosu pe panoul camerei sau poti cere sa ti se faca curatenie caz in care se afiseaja mesajul corespunzator cu verde. Pe acelasi panou exista sonerie pentru fiecare camera, sonerie ce nu poate fi activata cand pe afișaj este semnul cu rosu nu deranjati.
Restaurante
Exista un restaurant principal, se numeste Lotus aflat la etaj -1, de fapt este la nivelul piscinelor dar nu poti iesi afara direct din el din cauza ca toate portile ce dadeau inspre afara erau incuiate fiind nevoiti sa urcam un etaj la nivelul receptiei pentru ca apoi sa coboram din nou, acest lucru nu mi-a prea placut. Mancarea este diversificata, nu am ce sa reprosez, este imposibil sa nu gasesti ceva pe placul tau. Baiatul meu nu manca pui si oaie si radeam  înante de a pleca de acasa ca o sa aiba restrictie la carne dar nu a fost asa mereu a gasit carne de vita sau peste. Chiar a fost foarte amuzat ca l-a întrebat pe baiatul care facea carne la gratar daca este de oaie iar acesta a spus ca nu, apoi l-a întrebat daca este de vita si i-a raspuns tot nu din cauza ca nu intelegea ce il întreaba pentru ca apoi sa  faca muuuu... Se facea si peste pe gratar, frigarui de pui si de curcan, au fost si calamari si midii.  Mi-au placut tare mult prajiturile, in special cataiful.
Cina se putea servi si la restaurantul Panorama aflat la etaj zero, unde felurile de mancare erau aceleasi dar așezate mai compact.
    Se gasea mancare si la fast food, aceta fiind deschis de la ora 11-16, de fapt erau doua, unul fiind pe terasa aflata in apropierea piscinei dela Lonicera resor&spa iar celalat in spatele restaurantului de la corp C Lonicera Word, in apropiere de Aqua Park. Tot in acea zona se serveste inghetata, se poate face personal suc de fructe din fructele aflate in lazi sau se puteau consuma fructe, am vazut: prune, mere, piersici, pepene verde si rosu, struguri si portocale. Pranzul l-am servit mereu la restaurantul Hotelului Lonicera Word, deoarece cei cazati la Lonicera resort&spa puteau servi  masa la orice restaurant din resort. Am preferat sa mancam acolo din cauza ca faceam in acea zona plaja iar restaurantul se afla la cativa pasi. Baruri sunt multe, chiar nu le-am identificat pe toate, insă seara stateam la cel la care se canta muzica live.
Sotul meu mi-a spus ca berea si vinul erau bune iar in afara de acestea mai comanda whisky J&b. Sucuri nu am prea baut dar am vazut ca erau de portocale, ananas, cirese și mere, am preferat apa care se afla in frigidere in mai multe locuri din resort, la sticle de plastic de 330ml.
Distractia
Seara se tineau spectacole in amfiteatru, la inceput pentru copii iar apoi pentru adulti, am fost doar intr-o seara cand era bingo dar se vorbea ruseste si am plecat dupa un sfert de ora. Era un panou unde erau afisate ora si activitatile care se desfasurau. Asa cum am mai spus am preferat sa stam la barul la care se canta muzica live. In data de 5 octombrie a fost Oktoberfest, animatorii au fost îmbracati in costume populare germane, au fost aduse butoaie cu bere, s-au facut ceva frigarui si a fost multa veselie. Noi am luat o excursie cu vaporul piratilor spre Alanya, excursia a fost cumparata de la o agentie locala, de la Hussein, un turc simpatic ce vorbeste bine româneste și care vinde excursiile pe plaja. Pretul a fost unul bun, 50 EUR pentru trei persoane.
Plaja
Plaja resortului este foarte buna, sau cel putin asa cum imi place mie, cu nisip fin si intrare lina in mare, de fapt acesta a fost motivul pentru care am ales sa vin aici. Este drept ca fiind multi turisti iar plaja nu prea lata, sezlongurile sunt apropiate, dar mereu am gasit loc chiar de cateva ori in randul unu, din cauza ca multi plecau la orele pranzului la masa. Apa mării a fost foarte calda 27-28 de grade, mult mai calda decat in piscine, in prima zi m-au necajit pestii care m-au ciupit de calcai si de gleznă, chiar îmi faceam probleme ca din aceasta cauza nu voi putea sta in apa dar apoi am mers in lateral spre hotelul Gold Island in dreptul restaurantului de la corp C Lonicera Word, unde nu am mai avut parte de ciupituri. Am putut face plaja în fiecare zi, vremea a fost superba cu 30-32 de grade, seara la ora 20 erau 29 de grade iar pe la ora unu noaptea 25 de grade. Eu am stat chiar o zi intreaga pe plaja, doar am fugit la masa la restaurantul din apropiere. În avion la întoarcere o doamna povestea ca anul trecut a fost in Antalya în august si nu a iesit din hotel de caldura pana la ora 16 dar in acesta perioada  spunea ca a fost superb.
Zborul de întoarcere s-a facut cu Taromul la ora 9 si 40 min, am plecat de la hotel la ora 5 dimineata iar transferul s-a facut rapid cu un microbuz in care am doar noi trei si cei doi tineri.

#67
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,660
  • Înscris: 29.12.2016

View PostAlinaFulg, on 29 noiembrie 2019 - 21:35, said:

Exista un restaurant principal, se numeste Lotus aflat la etaj -1, de fapt este la nivelul piscinelor dar nu poti iesi afara direct din el din cauza ca toate portile ce dadeau inspre afara erau incuiate fiind nevoiti sa urcam un etaj la nivelul receptiei pentru ca apoi sa coboram din nou, acest lucru nu mi-a prea placut.

Mi-au explicat ospatarii ca acest lucru este facut pentru ca inainte obisnuiau sa intre in restaurant clienti dezbracati in slipi uzi, iar in restaurantul principal este interzis acest lucru. De aceea au ajuns sa faca acest artificiu, sa accepte intrarea numai prin hotel. In restaurantul de fast-food de la piscina au scaune de plastic, acolo poti sta si in slipi uzi. Ma bucur ca v-a placut locatia. Nici eu nu mai merg de doua ori in acelasi loc, pentru ca vreau sa vad cat mai multe locuri. Acum astept luna mai din anul 20 20 :)

#68
gealatu

gealatu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 678
  • Înscris: 30.09.2005
Cum e vremea si apa marii pe 5 Iunie? Se poate face baie?

#69
Deborah77

Deborah77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 337
  • Înscris: 22.07.2008
oho, am facut in 2018 la sfarsit de mai in Kemer, unde este zona muntoasa. Apa era f calda, intrai fara fiorul obisnuit, pe la 25 de grade cred

#70
oztan

oztan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,274
  • Înscris: 25.12.2006

View Postgealatu, on 27 ianuarie 2020 - 15:49, said:

Cum e vremea si apa marii pe 5 Iunie? Se poate face baie?
Iunie este Foarte OK  . stai linistit ....

#71
gealatu

gealatu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 678
  • Înscris: 30.09.2005
Eu am ales Lonicera World. Merg prima data in Turcia. Este chiar asa de rau fata de cel cu 5 stele la care nu am mai gasit liber, dar mi s-a spus ca e acel;asi resort si nu e diferenta decat la camere?

Edited by gealatu, 28 January 2020 - 16:22.


#72
danutzu_1069

danutzu_1069

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,687
  • Înscris: 17.01.2008
Pai sunt mai multe Lonicera in aceiasi curte, fara vreo separatie intre ele. Doar bratarile difera.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate