![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Lonicera resort and spa hotel - Alanya
Last Updated: Jun 28 2022 14:26, Started by
2Unlimited
, Nov 20 2018 13:22
·
1

Posted 30 January 2020 - 10:09

Din cate am inteles, singura restrictie fiind cazat la Lonicera World este ca nu am acces in hotelul Lonicera SPA. In rest am acces peste tot, fara restrictii...Daca poate cineva sa imi confirme sau infirme...
|
Posted 03 February 2020 - 09:30

Nici in cele 2 restaurante si in cele 3 baruri aferente hotelului de 5 stele nu ai aces. Insa in rest poti sa te plimbi peste tot, iti ramane destul spatiu. S-ar putea sa nu ai acces nici la cele 2 piscine aferente hotelului mare. Insa ai 2 piscine mari chiar la hotelul mic (mic ca numar de stele, ca el e mare ca suprafata).
|
Posted 28 June 2022 - 14:26

Buna, pentru cine a fost la hotelul Premium, am 2 intrebari:
- aveai access la AquaPark? - aveai free la barurile din World? (Aqua/piscine)? Merci |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users