Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare bec far VW Touran 1T3

Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions
 Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...
 Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg
 Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...
 

DNA cere închisoare cu executare pentru Ludovic Orban

* * * - - 2 votes
  • This topic is locked This topic is locked
146 replies to this topic

#55
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Absolut de acord cu adunarea pe rug a tuturor coruptilor ...insa recunosc ca ii prefer pe politicieni ..pentru ca ei ma fura pe mine. Procurorii care ancheteaza politicieni nu ma fura , cel putin nu direct. Nici judecatorii nu ma incanta cu profesionalismul lor . Uite ...nu inteleg amanarea deciziei in cazul Cosma pana pe 5 Martie ...decat daca nu cumva s-au gandit sa le lase timp sa impacheteze ca oamenii , nu sa plece asa ca Mazare sau Udrea cu hainutele de pe ei in Madagascar sau Costa Rica . Ori fi zis , ia mah de va impachetati bagajele frumos , va mai transferati ceva banuti sa nu faceti de ras Romania prin tari exotice ...si vedeti care mai sunteti pe aciulea pana in 5 luna viitoare .

#56
sorin40

sorin40

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,585
  • Înscris: 11.01.2008

View Postanknic, on 20 februarie 2018 - 19:00, said:

la acel referendum era nevoie de prezenta...sau ai uitat? era o maaare nevoie de voturi in plus. in cardasie cu niste presedinti de sectii. si da, vreo 3-4 instante au dovedit ca hamsterul a facut frauda electorala...vreo 2 (parca) in recurs in anulare declarat de hamster Posted Image

Nu este adevărat. Eu continui să vă dau citate, voi faceți doar afirmații:

Sentința este foarte clară dacă știi să citești:

Quote

Dragnea Liviu Nicolae pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de art.13 din Legea nr.78/2000,
Din minuta Deciziei 114 (de pe site-ul ÎCCJ):

Dacă vrei, pot să-ți citez și ce spune art. 13 din L78/2000

Quote

Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, de a folosi influența ori autoritatea sa în scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.

Așa că, degeaba repetați la nesfârșit că Dragnea a fost conamnat pentru fraudă electorală.
Nu este adevărat!
A fost condamnat pentru a încercat să obțină „foloase necuvenite” pentru PSD, adică realizarea cvorumului la referendum.

#57
anknic

anknic

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,961
  • Înscris: 12.10.2004
si asta il face mai putin penal?

#58
sorin40

sorin40

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,585
  • Înscris: 11.01.2008
^^
Da, pentru că este o făcătură.

La fel ca la Năstase.

Și dragnea și Năstase au făcut destule pentru care să merite să intre în pușcărie. Cel puțin pe vremea când Năstase era mare și tare, nu-i trecea nimănui prin cap că ar putea păți ceva.

Dar de la asta până la a fi de acord cu o sentință trasă de păr doar pentru că trebuie băgat la pușcărie o persoană despre care „știm noi că e vinovat/corupt/ticălos”, este o uriașă diferență.
.

Quote

Deși, în mod corect, prima instanță a constatat că, în speță, nu există o probă directă care să-l incrimineze pe inculpatul Năstase Adrian, cu toate acestea, instanța de ultim control judiciar reține că un număr mare de probe indirecte administrate în cauză demonstrează, coroborate între ele, vinovăția inculpatului în comiterea infracțiunii prev de art. 13 din Legea nr. 78/2000.

În momentul în care societatea acceptă pedepsirea unui individ doar pe baza percepției și nu a probelor, înseamnă că prezumția de nevinovăție nu funcționează și toți va trebui din acel moment să ne dovedim nevinovăția.

Și, ca să revenim la faimosul art. 13 din Legea 78/2000, dacă eu îi spun cuiva să se arunce de pe pod, asta este „folosirea influenței pentru a obține ...”?.

#59
fum

fum

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,723
  • Înscris: 11.03.2007

View Postsorin40, on 20 februarie 2018 - 22:59, said:

În momentul în care societatea acceptă pedepsirea unui individ doar pe baza percepției și nu a probelor, înseamnă că prezumția de nevinovăție nu funcționează și toți va trebui din acel moment să ne dovedim nevinovăția.
Eu sunt de acord cu tine, chiar am susținut același lucru la vremea respectivă.  Dar acum este care pe care; penalii se revoltă pentru că sunt mulți și influenți, penalii sunt legislativul,  sunt executivul și vor să fie și puterea judecătorească. Orice metodă de lucru împotriva ofensivei penale este ok. Ca și glumă, dacă mai este și legală, este perfect. Un exemplu: Năstase a declarat că buna lui mătușică i-a lăsat o garsonieră plină cu tablouri de valoare. Combate tu cu probe directe că nu este așa. Năstase a vrut să trimită și un mesaj prin aroganța asta penală, atât justiției cât și către populației. N-mi amintesc exact speța juridică cu termopanele, dar dacă ar fi fost probe indirecte că ar fi beneficiat fraudulos de o balama și ar fi fost condamnat pentru asta, pentru mine ar fi fost acceptabil, răzbunat, mai exact.

#60
Ghita_Bizonu

Ghita_Bizonu

    Confectionez manusi din pielea clientului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,827
  • Înscris: 16.10.2012

View Postanknic, on 20 februarie 2018 - 16:32, said:

nu mai speculati atat...pe 5 martie aflam (parca). oricum pe 5 martie apar sentintele in mai multe dosare din ce am vazut.

Si ce e interzis sa speculezi?

In late conditii (adica untr0i ngascammai veche) as paria pe 1 litru de scandic ca ia 2 ani

#61
sylvius

sylvius

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,400
  • Înscris: 01.01.2007

View PostGhita_Bizonu, on 20 februarie 2018 - 15:45, said:

Eu zic ca ia 2 ani cu executare.


Adica ia 2 ani de puscarie, dupa care il impusca, nuh ?... Posted Image

#62
Ghita_Bizonu

Ghita_Bizonu

    Confectionez manusi din pielea clientului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,827
  • Înscris: 16.10.2012

View Postsylvius, on 21 februarie 2018 - 05:57, said:

Adica ia 2 ani de puscarie, dupa care il impusca, nuh ?... Posted Image


Adica 2 ani la "crusuri de zi" (si seara si nipate) nu 2 aniu la "fara frecventa" (cu suspednare)

#63
r_murphy

r_murphy

    ANTENIST SPALAT PE CREIER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,112
  • Înscris: 30.04.2007

View PostJurasikMan, on 20 februarie 2018 - 20:29, said:

Procurorii care ancheteaza politicieni nu ma fura , cel putin nu direct. Nici judecatorii nu ma incanta cu profesionalismul lor .
cind ii fac unuia care a furat o jumatate de tara, dosar pentru 3 bigudiuri si-l condamna cu suspendare, nu este furt? furt de speranta de mai bine pentru prostime???

#64
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007

View Postanknic, on 20 februarie 2018 - 21:12, said:

si asta il face mai putin penal?

wtf

View Postfum, on 20 februarie 2018 - 23:34, said:

Eu sunt de acord cu tine, chiar am susținut același lucru la vremea respectivă.  Dar acum este care pe care; penalii se revoltă pentru că sunt mulți și influenți, penalii sunt legislativul,  sunt executivul și vor să fie și puterea judecătorească.

Ai o singura problema. "Penalii" au voturile. Sa nu aud aberatia cu politicul care conduce trebile, normal ca politicul votat trebuie sa conduca, in limitele constitutiei.

#65
Ghita_Bizonu

Ghita_Bizonu

    Confectionez manusi din pielea clientului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,827
  • Înscris: 16.10.2012
Hai sa ne intelegem : nu iau apararea "coruptilot" si nu imi plac hotii.
INSA am de zis mai multe INSA ...

Ca de pilda condamnarea sa fie dupa "merite". Adica daca a furat un ou nu il condaman ca a furat un bou. Si daca a furat toata turma plus staulele plus pasunea nu ii "dau" 2 luni cu suspendare de parca a ar fi furat dp7ua cograje de  oua! Si spropos oul de cioara din cuiib se "ia" nu se "fura" , chot ca cioara (Corvus frugilegus  - precizare necesara ca sa nu fiu acuxzat de "discriminare" si "flame" ) , chit ca cioara ziceam ar fi de alta parere. Insa furtul e numa de la oameni iar cioara (pasare din gamilia corvidelor) intra sub incicenta latr reglementari. Care o cam considera "daunator al vanatului si agroculturii" deci e liber sa tragi in ea de 1 ian la 31 dec .

Ca de pilda condamnarea sa fie "pe bune". Adica daca ai dovezi ca X a incalcat codul penal printr-o infractiune "achizitiva"  il bagi la mititica ptr asta nu pentru ca cainele lui a violat cateau Protopopeascai ...

In fine .. as dori o justa proportionalitate. Adica nu lasi in liberatet "Ca nu prezinta pericol social" unu care a pus cutitu la gatu altuia "banii sau anii"  si nu trimiti o duzina de mascati sa salte o escroaca sau nu arestezi "preventiv"  pe cineva inofensiv (in  cazu SOV .. arestata preventiv cu mascati muierea aia de 60 de ani basoalda cu unele probleme legate de vertebre  )
Nu de lata dar ajungi pe urma in situatii de tot rahatu - ai arestat preventiv  cu mare  tamtam pe unu sau pe alta si apoi astia ies din preventiv si apoi se duc f legal spre zari mai calde ! De ce? Pai .. pai nu li s-a interzis parasirea tarii!!!  De ce?
Pai poate vigilentu procuror nu a cerut!!!!

Ar mai fi

View Postcristi7, on 20 februarie 2018 - 16:17, said:

Ce e de apreciat la Ludovic Orban că nu a criticat niciodată DNA că e dosar politic șamd. Doar s-a retras cu decență din poziția de candidat atunci când a fost cazul, pentru că a fost urmărit penal. E unul din puținii oameni politici care au făcut asta.
Eu "aoreciez" f mut faptul ca Organ asta catinda la primarie .. cu ceva sanse impotriva Firei (avea notorietate, el personal nu era antipatizat, sustinut de un partid mare ) si .. si?
Nu agreez fraudarea alegerilor caci asta eu numesc FRAUDA ELECTORALA!  

Adica un Icsulica  se afirma politic.  Are niste sanse.. adicva are electorat. Insa unu Inimarea are alte idei ca altcinerva ar fi mai bun (mai bun ptr Inimarea ) asa ca aranjeaza cu un Gigel sau cu o Mimi sa il "aranjeze" pe Icsulica  . Ca atare se face o "cantare" aproare ca in anii 50 ca Icsulica   a furat aurul lui Burebsta, l-a asasinat pe Radu de la Afumati, a violat-o pe Franceesca da Rimini samd ect alte acuze din astea "intemeiate".
Dupa ceva timp . ei bine dupa ceva timp efectele politice s-au produs " minstrul a fots schimbat in afara jocurilor politice, algerrile au avut loc , sefia de partid a fots ocupata de cine trebe ... si NOI RAMANEM TOT CA PROSTII !!!
Sau mai rau.  Fara sa fiu nostalgic "inainte" era macar clar  cum se ajungea pe o lista de candidati si cum se nominaliza ptr o functie.  Azi ?! Azi ?!!!

Si mai este ceva si mai  rau.

Unii zic ca intr-o societate civilizata un ins civilizat , atunci cand este suspefctata sau acuzat, face singir un pas in lateral ... Bun asa este!
Insa intrebarea de baza este : noi suntem o societate civilizata sau o societate de jmecheri de proasta conditie mahalageasca ? (adica chiar si in mahalale ai o reputie de cacat daca faci din astea!)
Intr-o societate civilizata astfle de acuze nu se arunca cu usurinta .. caci au urmari. Inclus descalificarea pe veci a celui care face acuze cretine...
La noi ?
Acuzatorul mincinos este admirat ca este "jmecher"  ca  "stie sa se descurce", ba chiar premiat. Niciodata pedepsit.
Iar publicul .. publicul  ajunge sa accepte imoralitatea ca o dovada de inteligenta. Sau ca demicratia este un cacat. Sau ca nu are rost sa merga la vot.

Si oricum  Justitia va fi privita cu neincredere .. cf vechii zicale  ca "legea e ca o bariera .. cainii se strecoara pe dedesubt, leii sar pe deasupra numa magarii stau la bariera!" .\Adica a respecta lefea este o dovada de slabiciune sau chiar de prostie!!!

Si legea si justita devin altceva. O modalitate de a exercita violenta politica in defavoarea unuia sau altuia . Adica ne intoarcem in anii "obsedantlui deceniu"  (anii 50 cand Coposu era pus la "pastrare" da Leon Tismanetchi era pe cai mari!)

Si in final sentintele se dau pe considerente ajuridice :

View Postunbrutus, on 20 februarie 2018 - 16:18, said:

Pe de alta parte, ar fi bine sa fie condamnat pt ca inca mai sint unii care insisnueaza ca PNL e cumva scutit de anchetele DNA

Asta este unul dintre motivele ptr care Loli trebuieste condamnat .. chiar de e nevinovat!

Asa se corupe si justitia . Si o societate cu justitie corupta cum credeti ca este ?!

A da.. inca p dovada de coruptie

View Postunbrutus, on 20 februarie 2018 - 16:36, said:

Evident ca trebuie condamnat daca e vinovat, si nu DNA da decizia, ci o institutie separata, mai incet cu pianu pe scari.
SI daca iti prezint dovezi trucate inseamna ca eu sunt nevinovat pentru ca m-ai crezut?! Si tu esi vinovat cf dictinului "hotu de pagubas"?

Cum sa va zic eu am trait 37 de ani in "socialismul real" si am invatat unele cestii ..
Azi vad ca se repeta insa mai alandala, mai stihic,  mai fara cap ..
Si voi va bucureati?!...

#66
Vox13

Vox13

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,166
  • Înscris: 05.11.2011
Orban nu este o pierdere pentru politica de Dâmbovița.

#67
Bean

Bean

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,477
  • Înscris: 12.11.2006

View Postsorin40, on 20 februarie 2018 - 22:59, said:

^^
Da, pentru că este o făcătură.

La fel ca la Năstase.

Și dragnea și Năstase au făcut destule pentru care să merite să intre în pușcărie. Cel puțin pe vremea când Năstase era mare și tare, nu-i trecea nimănui prin cap că ar putea păți ceva.

Dar de la asta până la a fi de acord cu o sentință trasă de păr doar pentru că trebuie băgat la pușcărie o persoană despre care „știm noi că e vinovat/corupt/ticălos”, este o uriașă diferență.
.


În momentul în care societatea acceptă pedepsirea unui individ doar pe baza percepției și nu a probelor, înseamnă că prezumția de nevinovăție nu funcționează și toți va trebui din acel moment să ne dovedim nevinovăția.

Și, ca să revenim la faimosul art. 13 din Legea 78/2000, dacă eu îi spun cuiva să se arunce de pe pod, asta este „folosirea influenței pentru a obține ...”?.
Asadar pe tine nu te deranjeaza foarte tare ca Dragnea e un hot, ci mai degraba te deranjeaza modul in care Dragnea este acuzat si condamnat, si ca urmare sa-l lase dreaq in pace, este?

Recunosti, totusi, ca este un personaj negativ, un personaj care a furat, dar nu vrei sa fie arestat deoarece, iata, procurorii nu pot gasi probe pentru faptele pe care le-a facut (ca e foarte greu, nu de alta, dar jegosii se acopera unii pe altii la nivel de functionari inalti, de leguitori, nu alta).
Si d-aia, sa-l lasam in pace.
Pe sistemul: daca stiu vecinul mi-a omorat copilul dar nu pot dovedi, atunci nici macar sa nu ma sinchisesc sa-l acuz ca l-am prins furand din gradina, desi am probe pe care instanta le-a admis.

Ia-l pe Dragnea de manuta, mergeti voi in Brazilia si va chem eu inapoi in tara cand o fi, bine?

Edited by Bean, 21 February 2018 - 12:53.


#68
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View PostBean, on 21 februarie 2018 - 12:50, said:

Pe sistemul: daca stiu vecinul mi-a omorat copilul dar nu pot dovedi, atunci nici macar sa nu ma sinchisesc sa-l acuz ca l-am prins furand din gradina, desi am probe pe care instanta le-a admis.

Ce analogie tampita! Posted Image

View PostBean, on 21 februarie 2018 - 12:50, said:

Asadar pe tine nu te deranjeaza foarte tare ca Dragnea e un hot, ci mai degraba te deranjeaza modul in care Dragnea este acuzat si condamnat, si ca urmare sa-l lase dreaq in pace, este?

Ne deranjeaza ca nu s luati 10 ani ca motive sunt. Sunt luati pt maxim 3 ani doar ca sa i scoata din viata politica s atat. Plus ca nu e sanatoasa gandirea asta: "in puscarie, indiferent daca s probe sau nu! "

Edited by MembruAnonim, 21 February 2018 - 13:00.


#69
Bean

Bean

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,477
  • Înscris: 12.11.2006

View PostMembruAnonim, on 21 februarie 2018 - 13:00, said:

Ce analogie tampita! Posted Image
Analogiile tampite le fac tampitii.
Deci, retracteaza.

Analogiile pe care le dau eu sunt la limita, pentru puterea exemplului si efectul de anti-idiot (paradoxal, insa...)

View PostMembruAnonim, on 21 februarie 2018 - 13:00, said:

Ne deranjeaza ca nu s luati 10 ani ca motive sunt. Sunt luati pt maxim 3 ani doar ca sa i scoata din viata politica s atat. Plus ca nu e sanatoasa gandirea asta: "in puscarie, indiferent daca s probe sau nu! "
Hai, hai, lasa ca deranjamentul e cel mult la stomac.
Daca te deranjau pedepsele mici, atunci ai fi avut de urlat pe thread-urile cu OUG13 si legile sustitiei, stiind foarte clar ca baietii de la PSD vor taman pe dos, sa dezincrimineze fapte, sa elimine criterii de incadrare in penal si sa reduce pedepsele.
Si eu nu am spus never ever "in puscarie indiferent daca-s probe".
Next time, cand mai vopsesti cioara cu mine, foloseste si tu o vopsea mai de calitate. Posted Image

Edited by Bean, 21 February 2018 - 13:05.


#70
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Draga, ma deranjeaza ca DNA ul nu si face treaba. Si nu pt ca n ar fi profesionisti, ci pt ca servesc politic.

Daca pe tine te orgasmeaza faptul ca Dragnea poate sta in puscarie 2 ani,  s apoi sa traiasca bine merci din averea facuta ilegal, e treaba ta. Eu vreau sa i se ia TOTI banii si sa traiasca din salariul minim pe economie pt tot restul vietii, dupa ce face 10 ani de puscarie. DAR CU DOSARE BETON! CU PROBE BETON!

Edited by MembruAnonim, 21 February 2018 - 13:08.


#71
Bean

Bean

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,477
  • Înscris: 12.11.2006

View PostMembruAnonim, on 21 februarie 2018 - 13:05, said:

Draga, ma deranjeaza ca DNA ul nu si face treaba. Si nu pt ca n ar fi profesionisti, ci pt ca servesc politic.
Servirea politic e momentan speculatie. Dragnea e certitudine. Haita de viermi care-si dau singuri legi e si asta certitudine.
E firesc sa nu-si poata face treaba, cand sforarii sunt toti murdariti cu trafic de influenta, spaga, mita, foloase necuvenite si abuz in serviciu.
Fratia lor este stransa si devine din ce in ce mai greu se spart.

Totul incepe de la o justitie libera si fara imixtiuni.
Pe asta ar trebui sa te agiti, caci aici este cauza problemelor. Dar nu te-am vazut sa ai ceva de protestat pe forumul asta relativ la mizerabilii care siluiesc legislatia penala.
Deci, schimba vopseaua pentru cioara.

View PostMembruAnonim, on 21 februarie 2018 - 13:05, said:

Daca pe tine te orgasmeaza faptul ca Dragnea poate sta in puscarie 2 ani,  s apoi sa traiasca bine merci din averea facuta ilegal, e treaba ta. Eu vreau sa i se ia TOTI banii si sa traiasca din salariul minim pe economie pt tot restul vietii, dupa ce face 10 ani de puscarie. DAR CU DOSARE BETON! CU PROBE BETON!
N-am absolut nici cea mai infinetizamala indoaiala! Este evident! Protestezi peste tot cu ostentatie impotriva coruptilor!
Cum sa nu...

#72
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View PostBean, on 21 februarie 2018 - 13:29, said:

E firesc sa nu-si poata face treaba, cand sforarii sunt toti murdariti cu trafic de influenta, spaga, mita, foloase necuvenite si abuz in serviciu.
Fratia lor este stransa si devine din ce in ce mai greu se spart.

Esti naiv. F naiv. De ce te oi fi citat? :blink:

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate