Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Logica bobitelor de mustar in mustar?
Last Updated: Dec 03 2018 19:40, Started by
Geth
, Feb 17 2018 20:33
·
0
#55
Posted 02 December 2018 - 18:00
Si eu am pus aproape o lingura de miere, poate trebuia sa pun doua linguri. In reteta scrie ca trebuie lasat 2-3 zile in frigider dupa preparare asa ca maine il gust sa vad cum este. Poate i s-a mai dus din iuteala. Ieri era la fel de iute ca hreanul.
|
#56
Posted 03 December 2018 - 10:36
Freddy12, on 02 decembrie 2018 - 18:00, said:
Si eu am pus aproape o lingura de miere, poate trebuia sa pun doua linguri. In reteta scrie ca trebuie lasat 2-3 zile in frigider dupa preparare asa ca maine il gust sa vad cum este. Poate i s-a mai dus din iuteala. Ieri era la fel de iute ca hreanul. |
#57
Posted 03 December 2018 - 14:43
Se pun la Ă®nmuiat 100g boabele de mustar timp de 24-48 ore in 80 ml de vin alb sec si 2linguri de otet din vin si se lasa la frigider. Apoi se pun intr-un vas mai Ă®nalt, se adauga sare si miere (mai multa sau mai putina dupa cum preferi sosul de mustar)si se pisează cu un blender vertical pana se face o pasta. Se poate adauga turmeric pentru o culoare galbena mai intensa. Dupa gust, se poate pune nucsoara, piper, rozmarin, cimbru, hrean, mărar uscat si ce-ti mai trăsnește prin cap😀. Eu am facut reteta de baza. Se lasa la frigider vreo doua zile si apoi e buna pentru consum. Ma gandesc ca ar merge adăugat si niste ulei de masline in timp ce il treci prin blender. Atentie la vin, sa nu fie taninat. Al meu asa era si muștarul, imediat dupa preparare avea un gust amărui, credeam ca il voi arunca. Dupa vreo 3 ore ii dispăruse amareala dar ii crescuse iuțeala.
Edited by Freddy12, 03 December 2018 - 14:43. |
#58
Posted 03 December 2018 - 14:56
Mersi.......o sa incerc si eu candva ceva de genul, ma mira doar ca are vin in compozitie
|
#59
Posted 03 December 2018 - 19:40
Se poate si fara vin, doar cu otet. Sunt multe retete pe net.
Uite ce sfat am gasit : 22. daca vinul si otetul din reteta sunt adaugate fierbinti, atunci mustarul isi va mai pierde din iutime..si veti obtine un mustar mai dulce. cu cat lichidele sunt mai reci, cu atat mai iute si intensa va fi aroma. Edited by Freddy12, 03 December 2018 - 19:44. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users