Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Logica bobitelor de mustar in mustar?
Last Updated: Dec 03 2018 19:40, Started by
Geth
, Feb 17 2018 20:33
·
0
#37
Posted 17 February 2018 - 23:08
Geth, on 17 februarie 2018 - 20:33, said:
Caut un mustar iute la un magazin de cartier, singurul pe care-l gasesc e cu bobite de mustar. Pe langa ca nu e iute mai deloc, sunt al dracu de enervante bobitele alea, trebuie sa stai sa le rontai(sau nu stiu, poate sa le inghiti direct... sau mai rau sa le scuipi?). Cred ca mai bine luam din ala extra la mini caserola. Voi ce parere aveti de mustarul de genul asta? Are vreo logica, sunt unele mai bune, sau e doar o prostie de marketing? Am mai mancat pana acum, dar nu am vazut niciodata vreun beneficiu... voi ce credeti? Eu cred că strici orzul pe gâște. Ia cel mai ieftin muștar pe care-l găsești și nu-ți bate capul. Au bobițele alea o noimă, dar dacă n-o dibuiești singur nu are rost să-ți bați capul întrebând. |
#38
Posted 17 February 2018 - 23:14
DaculScoril0, on 17 februarie 2018 - 23:08, said:
Eu cred că strici orzul pe gâște. Ia cel mai ieftin muștar pe care-l găsești și nu-ți bate capul. DaculScoril0, on 17 februarie 2018 - 23:08, said:
Au bobițele alea o noimă, dar dacă n-o dibuiești singur nu are rost să-ți bați capul întrebând. |
#39
Posted 17 February 2018 - 23:25
Am luat si eu o data unu din asta in stil frantuzesc plin de bobite din lidl care costa cat 10 din alea normale. Vai plm ce ustura, si taranu de mine voia sa faca o aroganta sa manance cu mici.
|
#40
Posted 17 February 2018 - 23:30
Kroghy, on 17 februarie 2018 - 20:50, said:
Gust, aroma, fineturi. Altii nu inteleg de ce e bun salamul de sibiu, icrele negre, etc. Daca nu stii la ce folosesc boabele de mustar atunci cumpara mustar fara boate. Edited by gumball3000, 17 February 2018 - 23:31. |
#41
Posted 18 February 2018 - 00:31
Geth, on 17 februarie 2018 - 23:00, said:
Voi ati bea cafea cu boabe intregi? E o treaba similara... De fapt, aproape orice boabă sau sămînță se poate folosi și întreagă, și măcinată, deci cazul muștarului e numai unul dintre atătea altele. Piperul se folosește și întreg, și măcinat, semințele de susan la fel, enibaharul, alunele etc., găsim exemple în orice direcție. Rămîne să alegi singur ce muștar îți place și să știi la ce îl folosești. Evident că nu merge să ungi parizerul cu muștar boabe. |
#42
Posted 18 February 2018 - 04:24
abancor, on 18 februarie 2018 - 00:31, said: Nu e nimic similar, pentru că nu se poate face cafea cu boabe ĂŽntregi. Sau, dacă s-ar face, probabil că ar exista și un public pentru ea. Cine n-ar vrea, nu ar consuma. Ăn schimb, se fac alte preparate cu boabe ĂŽntregi, cum ar fi praline, și boabele se pot mesteca dacă vrei. De fapt, aproape orice boabă sau sămĂŽnță se poate folosi și ĂŽntreagă, și măcinată, deci cazul muștarului e numai unul dintre atătea altele. Piperul se folosește și ĂŽntreg, și măcinat, semințele de susan la fel, enibaharul, alunele etc., găsim exemple ĂŽn orice direcție. RămĂŽne să alegi singur ce muștar ĂŽți place și să știi la ce ĂŽl folosești. Evident că nu merge să ungi parizerul cu muștar boabe. |
#44
Posted 18 February 2018 - 06:53
Geth, on 17 februarie 2018 - 23:14, said:
De ce? Exista mustar pasta chiar mai scump decat cel cu bobite. De ce sa nu aiba rost? |
#45
Posted 18 February 2018 - 07:52
don_dannielo, on 17 februarie 2018 - 22:24, said:
Eu caut si nu gasesc, tu te plangi. https://goo.gl/images/e9bCdm Este ușor iute, dar nu se compara cu pasta de hrean. |
#46
Posted 18 February 2018 - 08:58
|
#47
Posted 18 February 2018 - 09:17
#48
Posted 18 February 2018 - 10:26
#49
Posted 18 February 2018 - 11:28
Eu am o vorba... mustarul dulce e iute si cel iute e dulce.... daca vreau iute iau dulce si va fi iute
|
#50
Posted 18 February 2018 - 13:05
#51
Posted 02 December 2018 - 00:32
Fiindca nu imi place nici un muștar din comert in afara de unul care se gaseste la Lidl doar de sărbători mi-am facut muștar de casa. E bun dar mult mai iute decat ma așteptam. E exact ca muștarul din copilărie de acum aproape 50 de ani. Nici gând sa-i mai pun hrean sau ghimbir. Se face neașteptat de usor si rapid si e mai concentrat decat orice se gaseste pe piata. Gata, nu voi mai cumpara muștar de acum încolo.
|
|
#53
Posted 02 December 2018 - 14:00
Semi. M-am grăbit si nu am lasat boabele la înmuiat 24 de ore ci doar 4 ore si din aceasta cauza nu s-au pisat perfect. Se simt cojile dar nu e deranjant ca atunci cand e muștarul plin de boabe care scârțâie intre dinti. E atat de iute incat ma gandesc ce sa pun in el ca sa-l mai diluez. O idee ar fi sa mai adaug miere iar cand trebuie sa-l pun la masa sa-l amestec cu maioneza. Ai alte idei? Data viitoare il tin 48de ore la înmuiat si voi pune mai mult otet.
Pentru cine nu stie: 100g de boabe de mustar costa 1leu. Attached FilesEdited by Freddy12, 02 December 2018 - 14:02. |
#54
Posted 02 December 2018 - 16:04
eu l-am tinut 48h si a iesit iute, dar mancabi (in apa, vin/otet), am pus si miere, dar nu se simtea
In tura asta a ta, poate niste iaurt 10%/smantana? Sa faci asa, ca un sos? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users