Emigrare in Germania cu ajutorul unei multinationale
Last Updated: Oct 02 2018 18:30, Started by
matrixeroare
, Jan 22 2018 13:39
·
0

Posted 07 February 2018 - 22:03

bineinteles ca ofera jos dar si gasesc ? in momentul in care ii doare maseaua ofera ce trebuie. 50-60k sunt plati de intermediari tocmai iesiti din juniorat. https://www.cwjobs.c...nsultant-salary https://www.itjobswa...n/consultant.do eu de 25 de ani fac munca de contract in IT si in tot acest timp nu am avut contract timp de cca 12 luni cumulate. incearca calificari in BI, BigData, Securitate, DW, ERP/CRM, DV. 50-60 pt 2 persoane NU ESTE SUPER OK. poate sa fie ieftin, dar NU super OK. haha. eu am inceput de o vreme sa mi aleg restaurantele dupa ghidul michelin, asa ca nu cred ca poate fi altceva decat super ok ![]() |
Posted 08 February 2018 - 09:53

Nu-si permit masini adevarate, ca i-a costat casele sute de mii de euro si cum n-au avut destul cash, au luat imprumut de la banci iar acum platesc rate.
S-au plans de asigurare ca e scumpa la masinile de lux. Plus ca intre masinile pomenite de tine si masinile de lux mai sunt masinile premium/ executive, care si le iau cei din middle si upper middle class |
Posted 08 February 2018 - 10:08

La ce dobanzi sunt la creditele imobiliare si sa ai banii cash tot nu-i nicio afacere sa-i dai jos la cumpararea casei. Mai bine-i pui avans pt cumpararea a inca niste locuinte pt dat in chirie sau ii bagi in fonduri de investitii, aur etc. Vesticii asa fac |
Posted 08 February 2018 - 11:34

ca nu-mi permit sa dau 700 mii cash pe o casa.
Acum, sa fie sanatosi, sa se descurce. |
Posted 08 February 2018 - 11:48

Eu n-as putea sa dorm daca as stii ca masina, casa si orice altceva nu sunt luate cu banii jos. N-am luat in viata mea nici macar un telefon in rate. De-aia nici nu plec din Romania, ca nu-mi permit sa dau 700 mii cash pe o casa. Astia, au vandut tot ce aveau aici si restul au luat de la banci. Acum, sa fie sanatosi, sa se descurce. deci in romanika ai sa dai 200K euroi banii jos pe un apartament. felicitari... |
Posted 08 February 2018 - 11:52

O sa se descurce. Se descurca, si inca destul de binisor, si aia cu salarii la jumatate fata de cat au ei.
deci in romanika ai sa dai 200K euroi banii jos pe un apartament. felicitari... Edited by Onan_Barbaru, 08 February 2018 - 11:55. |
Posted 02 October 2018 - 18:30

Aplica la compania care doresti sa muncesti. Cauta Gehalt de firma si vezi posturi au disponibile si aplica. Fa-ti CV-ul in limba germana, daca il faci in engleza sau alta limba nici macar nu se vor uita la le. Daca ai o functie si esti pus intamplator sa faci altceva care nu este de atributia ta nu refuza si nu te da inapoi. In Germania asistentii medicali care termina scoala incep de la ingrijit si spalat batrani asta ca un exemplu.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users