Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Masa imbelsugata fara carne si lactate ?
Last Updated: Feb 05 2018 12:02, Started by
halflife
, Nov 08 2017 19:39
·
0
#91
Posted 09 January 2018 - 15:13
d-ardeleanu, on 08 ianuarie 2018 - 15:18, said:
Am tinut post o luna, fara carne de niciun fel, am mancat multe paste, paine, zacusca, salate, cartofi, etc. Foarte hranitoare au fost castanele, fierte sau coapte. Am slabit cateva kg. Concluzie: poti trai si munci fara carne, dar trebuie sa gatesti mai mult...insa face bine la organism o astfel de curatire. Ce fel de curatire ? Ai analize de metale grele inainte si dupa ? La ce te referi ? |
#92
Posted 01 February 2018 - 17:26
Si treaba asta cu veganismul sau vegetarianismul trebuie inteleasa corect. Adica degeaba renunti la carne daca bagi fructe in tine, probabil ca intr-un final faci mai mult rau si te mai si ingrasi. Evident, e o modalitate de viata, insa pentru cei care vor sa slabeasca nu cred ca e o solutie, din contra cred ca ai mai mari sanse sa te ingrasi.
Exista oameni care mananca 10 banane si un pepene la o masa. O banana medie are cam 15 grame de zahar, in total bagi 150g. Pepenele rosu are cam, 18g de zahar la felie (280g), deci mai bagi macar 500g de pepene si ai ajuns in total la 200g de zahar la o masa. In ritmul asta mai bine mananci normal varza cu ciolan si iesi mult mai bine ) In plus, ca vegetarian mananci o gramada de paine plus cartofi care iti fac mai mult rau decat grasimile in final |
#93
Posted 04 February 2018 - 23:28
Eu cand pun ceafa pe gratar imi ploua in gura, oare vegetarienilor le ploua in gura cand tund gazonul?
|
#95
Posted 05 February 2018 - 09:55
In Sicilia, timp de 10 zile nu am mancat deloc porc/vita/pui, doar fructe de mare si peste. Am avut mese fara carne si pot spune ca au fost imbelsugate si indestulatoare. Incepi cu o caponata dupa care mananci spaghetti alla norma. Ce altceva ti-ai mai putea dori?
|
#96
Posted 05 February 2018 - 10:46
Supa de ceapa - in stil francez, cu branza Gruyere - nu mi-as fi imaginat niciodata ca poate iesi ceva atat de bun dintr-o supa de ceapa
Supa de linte in stil afghan - cea mai mare surpriza a mea la un restaurant Supa de rosii - in stil italian Caponata Spaghetti alla norma Spaghetti ai funghi Risotto ai funghi Risotto alla milanese Spaghetti al pesto (genovese, si nu numai) Spaghetti caccio e pepe Lasagna vegetala cu vinete sau spanac Vinete parmigiana Paste cu gorgonzola si nuci Conopida cu cartofi la cuptor Astea le fac eu acasa , nu necesita cine stie ce ingrediente sau condimente speciale in afara de sofran(risotto milanese). Cu putin interes pentru bucatarie se poate manca excelent si daca nu vrei sa consumi carne. |
#97
Posted 05 February 2018 - 12:02
victor29cr, on 04 februarie 2018 - 23:28, said:
Eu cand pun ceafa pe gratar imi ploua in gura, oare vegetarienilor le ploua in gura cand tund gazonul? Remarca ta este buna. Deci sa ne intelegem, mancarea fara carne are un gust mult mai putin satisfacator. Deci cand devii vegan stii asta si iti asumi, dar pur si simplu ajungi intr-o faza vietii in care gustul mancarii nu te mai intereseaza. Nu mai faci o pasiune din asta. Mananci doar ca sa te alimentezi. Doar atunci poti deveni vegan. Edited by Testosteron, 05 February 2018 - 12:02. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users