Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar
 pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Parola la lock screen
 Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle
 Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...
 

Paradoxul Fermi - s-ar putea sa fim singuri in Univers!

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
196 replies to this topic

#163
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,502
  • Înscris: 22.12.2015
Aici e marea problema, ar fi trebuit sa observam pana acum cel putin cateva superstructuri/artefacte faurite de alte civilizatii din Calea Lactee gen Sfere Dyson, momentan singurul potential candidat e Tabby's Star, desi cel mai probabil  in cazul acelei stele e vorba tot de un fenomen astrofizic natural care nu e inca inteles.

The Fermi paradox can be asked in two ways. The first is, "Why are no aliens or their artifacts physically here?" If interstellar travel is possible, even the "slow" kind nearly within the reach of Earth technology, then it would only take from 5 million to 50 million years to colonize the galaxy. This is a relatively small amount of time on a geological scale, let alone a cosmological one. Since there are many stars older than the Sun, or since intelligent life might have evolved earlier elsewhere, the question then becomes why the galaxy has not been colonized already. Even if colonization is impractical or undesirable to all alien civilizations, large-scale exploration of the galaxy is still possible; the means of exploration and theoretical probes involved are discussed extensively below. However, no signs of either colonization or exploration have been generally acknowledged.

Iarasi revin la vechea intrebare...de ce este aceasta rasa grey care apare in povestile cu abductions atat de similiara din perspectica antropologica cu homo sapiens  ? E de speculat ca o entitate bipeda, cu aceasi pozitionare a organelor de simturi ar fi o caracteristica exclusiva evolutiei de pe Pamant, ca urmare a caracteristicilor locale ale climei de pe aceasta planeta.
Probabibilitatea ca alte EBE-uri sa aiba aceleasi caracteristici dobandite independent pe o alta planeta din Calea Lactee e incredibil de mica, evdent pe un corp teluric cu masa diferita (automat alta gravitate resmitita la sol), infatisare unor asemenea fiinte ar trebui sa fie cu totul alta.
Luand aceste aspecte in considerare este evident pentru mine ca in privinta rasei Grey, teoria astrofizicianului francez Jacques Vallee pare a fi cea mai plauzibila, oricat de nebuneasca ar parea.
Acesti grey clar exista, sunt prea multe marturi iar fenomenul nu e unul contemporan, Aleister Crowley a vazut o fiinta care se aseamana intocmai cu grey. Aceasta e schita lui Crowley, el i-a spus LAM, asta cu multe decenii inainte ca sa apara relatarile despre greys...

PS: Asta nu inseamna ca EBE-uri nu exista in Univers, o explicatie pentru Paradoxul lui Fermi ar putea fi ca insusi Calea Lactee e anormala din perspectiva prevalentei vietii la nivelul Universului.

Attached Files

  • Attached File  lam.jpg   117.88K   9 downloads

Edited by doxan, 19 October 2017 - 10:55.


#164
G-0Man

G-0Man

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 15.10.2017
Tot ajung la ideea ca numai robotii (precum David din Prometheus sau cu epiderma sintetica ca-n Terminator) ........sau  oameni modificati genetic pot explora spatiul si pot indura conditile de pe nava timp de generatii intregi.


Omuletii cenusii ar putea sa aiba stramosi umani similari cu noi, dar fizionomia a fost modificata dupa milenii petrecute in spatiu.
E cea mai plauzibila teorie.

Da, parerea mea e ca omuletii cenusii sunt tot PRIMATE!

#165
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,502
  • Înscris: 22.12.2015
Acel fizician francez care a studiat fenomenul UFO a ajuns la concluzia ca trupurile lor nu sunt adaptate pentru zborul interstelar. Ce anume urmaresc grii ? Care e agenda lor, de ce viziteaza si rapesc indivizi aleatoriu ? Ar putea foarte bine sa obseverve rasa umana cu probe automatizate, ceva nu e in regula, evident intentile lor ne depasesc.
Ce este clar, e faptul ca ei urmaresc un tel clar, metodic, in nici un caz nu e vorba de observatie stintifica si nici experimente genetice/de reproducere sexuala. Pacat ca stiinta mainstream e dogmatizata si complet opaca in privinta lor, desi dovezile ca aceasta entitate viziteaza pamanul sunt insurmontabile.

Edited by doxan, 21 October 2017 - 16:20.


#166
G-0Man

G-0Man

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 15.10.2017

View Postdoxan, on 21 octombrie 2017 - 16:17, said:

Acel fizician francez care a studiat fenomenul UFO a ajuns la concluzia ca trupurile lor nu sunt adaptate pentru zborul interstelar. Ce anume urmaresc grii ? Care e agenda lor, de ce viziteaza si rapesc indivizi aleatoriu ?  


Acei grii nu urmaresc nimic, nu ne viziteaza si nu rapesc pe nimeni  pentru ca pur si simplu NU EXISTA si  N-AU EXISTAT NICIODATA!

Serios, chiar ti-e greu sa accepti ca oamenii cenusii sunt doar o pura inventie a imaginatiei umane, la fel cum sunt toate creaturile  mitologice  gen centauri, pitici,  minotauri, trolli, dragoni etc. ?  



Uite si dovada clara care demonstreaza ca autorul care a inventat povestea omuletilor cenusii a fost nimeni altul decat H.G. Wells

Grey alien - Wikipedia


Este prima atestare despre omuletii cenusii din istoria omenirii, fiind de fapt un concept SF. Mai tarziu,  omuletii cenusii au devenit un Brand dupa incidentul Roswell

Quote


In the 1893 article "Man of the Year Million", the well-known author H.G. Wells had envisioned the possibility of humanity transformed into a race of grey-skinned beings; who were perhaps 1 meter tall, with big heads and large, oval-shaped pitch black eyes. In his 1901 book The First Men in the Moon, Wells described Selenites (natives of the Moon) as having grey skin, big heads, and large black eyes. He also briefly describes aliens resembling Greys brought down to Earth as food for the Martians, who were the antagonist characters in his 1898 novel The War of the Worlds.
In 1933, the Swedish novelist Gustav Sandgren, using the pen name Gabriel Linde, published a science-fiction novel called Den okända faran (The Unknown Danger), in which he describes a race of extraterrestrials: "...the creatures did not resemble any race of humans. They were short, shorter than the average Japanese, and their heads were big and bald, with strong, square foreheads, and very small noses and mouths, and weak chins. What was most extraordinary about them were the eyes—large, dark, gleaming, with a sharp gaze. They wore clothes made of soft grey fabric, and their limbs seemed to be similar to those of humans."[this quote needs a citation] The novel, aimed at young readers, included illustrations of the imagined aliens.



Se mai spune  ca omuletii cenusii erau de fapt personaje dintr-un roman SF scris de Gustav Sandgren, care in mod cert a avut ca sursa de inspiratie GOBLINUL din folclorul medieval si PITICII din mitologia germanica-scandinava:  
Goblin - Wikipedia

Edited by G-0Man, 23 October 2017 - 03:38.


#167
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008
Nu poti compara sporii de ciuperca, feriga, alge, sau tardigradele samd cu organisme complexe, active si de talie umana.
O treime din viteza luminii este 30 si la% deci este enorm.

Din ce am citit pe Wikipedia a cazut pana si 10% din viteza luminii poate doar pentru mini sau microsonde automate, mai departe discutam doar de pana la 1% din viteza luminii si aceasta doar pe cand se vor inventa reactoarele nucleare de fuziune a hidrogenului, litiului si azotului.

Astfel un zbor pana la 4 ani lumina distanta de Pamant ar dura cca. 6 secole ori poate chiar un mileniu.

Traiul pe Luna sau Marte nu implica costuri mari neapărat, dar este imposibil la tehnologia propusa astazi.

Momentan nu avem un aparat compact si portabil de regenerare-disociere si recircuitare a aerului unei persoane ci se mizeaza pe instalatii exterioare de stocare si producere de aer. Idem cu hrana si apa.

In momentul in care aceste lucruri s-ar rezolva atunci aceste instalatii portabile ar elimina de pe Pamant foametea, setea si dependenta de hrana.

De ce crezi ca nu au comercializat nicio leguma sau cereala cu gena fixatoare de azot precum dispune lucerna si nici animale fotosintetizatoare?


View PostG-0Man, on 23 octombrie 2017 - 03:37, said:

Acei grii nu urmaresc nimic, nu ne viziteaza si nu rapesc pe nimeni  pentru ca pur si simplu NU EXISTA si  N-AU EXISTAT NICIODATA!

Nici America n-a existat pana la descoperirea sa?

A presupune ca nu exista extraterestrii este precum a presupune ca nu exista viata pe Pământ.

View PostG-0Man, on 20 octombrie 2017 - 03:34, said:

Tot ajung la ideea ca numai robotii (precum David din Prometheus sau cu epiderma sintetica ca-n Terminator) ........sau  oameni modificati genetic pot explora spatiul si pot indura conditile de pe nava timp de generatii intregi.


Omuletii cenusii ar putea sa aiba stramosi umani similari cu noi, dar fizionomia a fost modificata dupa milenii petrecute in spatiu.
E cea mai plauzibila teorie.

Da, parerea mea e ca omuletii cenusii sunt tot PRIMATE!

Parerea mea este ca ei sunt o frauda deoarece anatomia lor pare desprinsa din desene animate in special capul balon.

Cat despre primate exista o mare varietate de infatisare faciala in lumea maimutelor, Uakari, gorila si maimuta nasoasa vs maimuta carna fara nas sunt realitati evolutive.



View Postdoxan, on 19 octombrie 2017 - 10:35, said:

Aici e marea problema, ar fi trebuit sa observam pana acum cel putin cateva superstructuri/artefacte faurite de alte civilizatii din Calea Lactee gen Sfere Dyson, momentan singurul potential candidat e Tabby's Star, desi cel mai probabil  in cazul acelei stele e vorba tot de un fenomen astrofizic natural care nu e inca inteles.

The Fermi paradox can be asked in two ways. The first is, "Why are no aliens or their artifacts physically here?" If interstellar travel is possible, even the "slow" kind nearly within the reach of Earth technology, then it would only take from 5 million to 50 million years to colonize the galaxy. This is a relatively small amount of time on a geological scale, let alone a cosmological one. Since there are many stars older than the Sun, or since intelligent life might have evolved earlier elsewhere, the question then becomes why the galaxy has not been colonized already. Even if colonization is impractical or undesirable to all alien civilizations, large-scale exploration of the galaxy is still possible; the means of exploration and theoretical probes involved are discussed extensively below. However, no signs of either colonization or exploration have been generally acknowledged.

Iarasi revin la vechea intrebare...de ce este aceasta rasa grey care apare in povestile cu abductions atat de similiara din perspectica antropologica cu homo sapiens  ? E de speculat ca o entitate bipeda, cu aceasi pozitionare a organelor de simturi ar fi o caracteristica exclusiva evolutiei de pe Pamant, ca urmare a caracteristicilor locale ale climei de pe aceasta planeta.
Probabibilitatea ca alte EBE-uri sa aiba aceleasi caracteristici dobandite independent pe o alta planeta din Calea Lactee e incredibil de mica, evdent pe un corp teluric cu masa diferita (automat alta gravitate resmitita la sol), infatisare unor asemenea fiinte ar trebui sa fie cu totul alta.
Luand aceste aspecte in considerare este evident pentru mine ca in privinta rasei Grey, teoria astrofizicianului francez Jacques Vallee pare a fi cea mai plauzibila, oricat de nebuneasca ar parea.
Acesti grey clar exista, sunt prea multe marturi iar fenomenul nu e unul contemporan, Aleister Crowley a vazut o fiinta care se aseamana intocmai cu grey. Aceasta e schita lui Crowley, el i-a spus LAM, asta cu multe decenii inainte ca sa apara relatarile despre greys...

PS: Asta nu inseamna ca EBE-uri nu exista in Univers, o explicatie pentru Paradoxul lui Fermi ar putea fi ca insusi Calea Lactee e anormala din perspectiva prevalentei vietii la nivelul Universului.

Pentruca in manualele universitare de anatomie umana apare si un desen cu omul viitorului inca de pe la 1800.

El apare identic cu greenman, dar eu zic ca ambele sunt fakeuri.

In realitate omul nu va apuca sa se deformeze astfel din cauza evolutiei superaccelerate, va fi android, o constiinta intr-o unitate cuantica de calcul.

#168
nick011

nick011

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 11.11.2017

View PostInfinitty, on 08 noiembrie 2017 - 15:06, said:

  


In realitate omul nu va apuca sa se deformeze astfel din cauza evolutiei superaccelerate, va fi android, o constiinta intr-o unitate cuantica de calcul.

Conditile din navele spatiale  pot sa-l faca sa arate asa dupa generatii intregi petrecute pe acestea.

#169
Eekstein

Eekstein

    White Supremacist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,056
  • Înscris: 28.10.2016

View Postnick011, on 14 noiembrie 2017 - 13:23, said:



Conditile din navele spatiale  pot sa-l faca sa arate asa dupa generatii intregi petrecute pe acestea.
Daca te referi la lipsa gravitatiei, conditiile alea ar putea face omul sa nu mai arate nicicum. Nu stiu de ce am impresia ca atat fecundarea ovulului(cum gasesc spermatozoizii ovulul) cat si procesul de gestatie depind de gravitatie. Gravitatia Terrei. Deci ciuciu colonizari de planete si alte fantezii star trek.

Edited by Eekstein, 14 November 2017 - 14:13.


#170
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,704
  • Înscris: 21.06.2016
Daca ar fi asa statul in cap si sexul in pozitii ar fi metode contraceptive.
Insemninarea arficala si in vitro e decodata de zeci de ani iar un uter artificial e destul de realist de realizat in viitorul nu foarte indepartat.

Edited by vrajitoruldinoz, 15 November 2017 - 03:32.


#171
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008

View PostEekstein, on 14 noiembrie 2017 - 14:04, said:


Daca te referi la lipsa gravitatiei, conditiile alea ar putea face omul sa nu mai arate nicicum. Nu stiu de ce am impresia ca atat fecundarea ovulului(cum gasesc spermatozoizii ovulul) cat si procesul de gestatie depind de gravitatie. Gravitatia Terrei. Deci ciuciu colonizari de planete si alte fantezii star trek.

Star Trek, Star Wars, si 99% dintre filmele si cartile sf prezinta distopii.

Cica omul si natura umana nu se schimba niciodata, de fapt se schimba mereu.

Omul a inventat munca pe cand a parasit paleoliticul, la fel si ierarhiile complexe et all.
La fel in curand vom desființa munca, societatea si ierarhiile, in final chiar si natura noastra biologica dupa etapa cyborg.

#172
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View Postkirkik, on 09 octombrie 2017 - 00:29, said:

1. Eu nu prea concep  reptilieni care sa fie bipezi si inteligenti in Universul asta cu legile sale proprii .
Cum nici nu concep delfini umanoizi sau pasari umanoide.

2. Cum spuneam:  pe orice planeta  din universul asta, numai niste mamifere bipede dotate cu brate si maini  precum PRIMATELE   pot fi capabile sa evolueze in fiinte inteligente.

Ce-i drept, avem un stramos comun, adica ne tragem laolalta dintr-un organism microbian, din pesti, amfibieni,  soricei, dar Mama Natura a conceput ca numai Primatele sa fie cea mai avansata forma biologica de viata.
1. Cu toate acestea "ei" pot exista ("ei" = reptilieni inteligenti, ori forme complet diferite inimaginabile la nivelul nostru de dezvoltare).

2. Conteaza enorm si ceea ce au intre urechi in cazul bipezilor evoluati 'Homo sapiens' de pe Terra. :)

#173
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008
Reptilieni dar de generatie evoluata 2-3, precum pasarile sau chiar dincolo de pasari.

Deci reptilieni direct din reptile primitive nu se poate dupa cum nici umanoizi din marsupiale sau alte mamifere inferioare care nu aveau creiere voluminoase si nici girusuri.

#174
realduc

realduc

    traieste, si lasa-i si pe ceilalti sa traiasca

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,062
  • Înscris: 04.09.2017

View Postkirkik, on 09 octombrie 2017 - 00:07, said:

...S-ar putea ca viata inteligenta sa fie un ACCIDENT.
sau creatia cuiva ! ... Posted Image

Edited by realduc, 05 December 2017 - 06:25.


#175
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View PostInfinitty, on 10 octombrie 2017 - 21:27, said:

Mai multe genuri au dat fiinte antropomorfe: cameleonul, ursuletul Koala, Lenesul uriaș, brotacelul de copac de rouă, lemurienii, tupaide, tarsoide, ...
Ai o imagine sau descriere a cameleonului sau a brotacelului de copac de rouă ca fiinta antropomorfa?

#176
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008
Cameleonul se gaseste pe aceeasi nivel cu lemurienii, koala, ...

Antropomorfele sunt primate primitive prosimieni, dar termenul general poate avea un sens si mai larg.

Discutam despre animale arboricole cu degete si palme prehensile fara gheare in general, adica fiinte care pot apuca cu degetele asemenea omului si maimutelor.

Desigur antropomorfele fara un creier similar mamiferelor actuale nu vor evolua in umanoizi adica lemurienii, koala, ...

Antropos = om + morphos= formă.

Forma umana se refera la prehensiunea degetelor, mediul arboricol ...

Asadar desi cangurul sau struțul ne par umanoide, acestea nu sunt considerate astfel de catre biologi.

Edited by Infinitty, 05 December 2017 - 22:29.


#177
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,704
  • Înscris: 21.06.2016
Ha? Vezi ce fumezi ca te trezesti cu un strut in pat si nu-ti amintesti ce ai facut cu el.

#178
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008
Fumez biologie pe pâine sau pe felie cum se mai spune!

#179
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View PostInfinitty, on 05 decembrie 2017 - 22:23, said:

1. Antropomorfele sunt primate primitive prosimieni, dar termenul general poate avea un sens si mai larg.

2. Discutam despre animale arboricole cu degete si palme prehensile fara gheare in general, adica fiinte care pot apuca cu degetele asemenea omului si maimutelor.

1. Exact, ceea ce m-a derutat asa ca am intrebat. :)

2. Acum se intelege. Posted Image

#180
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,502
  • Înscris: 22.12.2015
Adevarul incepe sa iasa la iveala, putin cate putin, doar cat permit baietii cei mari si nimic mai mult !

https://en.wikipedia...ication_Program

Aceste nave de comunicare nu au o origine interstelara, evident provin dintr-o alta realitate paralela cu a noastra unde civilizatia umana e mult mai veche iar trupurile lor au evoluat in ceea ce vedem azi => adica greys. Jacque Vallee e singurul care spune adevarul, restul sunt doar sarlatani, a se urmari de asemenea si un film obscur din anul 1993 intitulat Official Denial care prezinta aceasta teorie.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/G9D8dzl4zGk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Probabil ca o sa auzim cat de curand ca acest ofiter numit Elizondo a murit subit din cauze naturale, atac de cord ceva, the usual business...a se citi pentru cei care sunt debunkeri de mserie si zic ca nu sunt dovezi :

In November 2004, the USS Princeton (CG-59), located roughly 100 miles west of San Diego in the Pacific Ocean, contacted the pilots of a nearby USS Nimitz training mission. An unidentified USS Princeton radio operator informed the pilots that she was re-vectoring them in the opposite direction of their mission.
The pilots initially asked to refuel instead, but were ordered by her to re-vector to the location of unknown aerial objects that the USS Princeton had been tracking periodically for approximately two weeks.[1] It was related that the object would appear suddenly at 80,000 feet and travel quickly toward the sea, then stop at 20,000 feet and hover, after which the object fell out of the range of radar or flew back into the air.[1]
The four pilots of two F18 Super Hornets arrived at "the mergeplot", but did not get a visual on the object. Then they noticed a turbulence in the ocean that seemed to mark the location of the object. "The object had no distinguishable control surfaces, was uniformly smooth, with no windows, doors, or lights visible. The object was opaque with a solid, definable edge. The object did not appear to emit any noticeable light or radiation from its surface nor did it have any noticeable exhaust trail."[2]
The pilots of two separate crews of three jets flew toward the object. Each time, one pilot flew toward the object to examine it, the object appeared to out pace and outmaneuver the F18 Super Hornet and subsequently, to fly out of sight.[3] No radar contact with the object was made by the F-18 aircraft.[4] Raw footage from the encounters shows oval-shaped objects that match the pilots description of objects vaguely shaped like Tic Tacs.[5] Pilots who flew the mission that interacted with the object, maintain their stories of the events.[6]
The Daily Star reported on October 14, 2017 that an official in U.S. military intelligence, named Luis Elizondo, was responsible for the public release of footage taken by United States fighter jets that appears to show aerial objects maneuvering in inexplicable ways in the USS Princeton aerial object incident. The newspaper stated that it based its reporting on [a] live Twitter event featuring Elizondo and the former deputy assistant secretary of defense for intelligence, Christopher Mellon, who is associated with Elizondo in To the Stars Academy for Arts and Sciences.[7]

Videoclipul de mai sus e chiar din timpul acelui incident si a fost facut public chiar de Elizondo in Octombrie 2017, provine din cockpitul unuia dintre cele 4 avioane F18 Super Hornet care au fost trimise sa intercepteze acel obiect misterios. Sa mai zica vreun carcotas ca Armata nu poate tine un secret, da inca ce bine il tine...aflii pur intamplator abia peste 13 ani si asta de la un whistleblower. Ramane cum am spus, tot ce tine despre EBE-uri reprezinta cel mai bine pazit secret de pe aceasta lume, cazul de mai sus demonstreaza asta fara nici o tagada.

Edited by doxan, 20 December 2017 - 21:13.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate