Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Drepturi in fata abuzurilor administratorului de la asociatia de proprietari

- - - - -
  • Please log in to reply
76 replies to this topic

#73
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,349
  • Înscris: 23.02.2015
Bre,  asta e chiar de oaie daca-i adevarata .  Adica aia incarcara cu doua sute de milioane omul ala ? Posted Image

#74
Astute

Astute

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,023
  • Înscris: 17.08.2016

 GingisHan2015, on 25 iulie 2017 - 15:36, said:

Bre,  asta e chiar de oaie daca-i adevarata .  Adica aia incarcara cu doua sute de milioane omul ala ? Posted Image

Nu stiu toate detaliile, insa judecatorul i-a cerut sa demonstreze , cu acte suma imputata, de asemenea cum au fost calculate acele penalitati enorme.
De asemenea o parte din datorii se prescrisese don ce am inteles

#75
ram

ram

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,411
  • Înscris: 22.01.2002

 ccdsah, on 21 iulie 2017 - 21:54, said:

Pai dacă tu consideri că ești abuzat, ia-ți un avocat și da-o în judecată. Să ne povestești apoi peste 2-3 ani câți bani ai cheltuit și dacă ai câștigat sau nu, și dacă au meritat nervii și banii ...
Eu i-am dat în judecată pe șefii Asociației noastre mai ales pe baza H.G. 1588/2007, art. 14, alin.5, și am câștigat de unul singur împotriva a 4 avocați (m-a costat doar Taxa de Timbru și cheltuieli poștale), reușind sentința de Nulitate Absolută a Adunării Generale din 2015, urmând s-o fac și pentru cea din 2017 - https://app.box.com/...1t7la72v62jlot3 ! Spun asta pentru că am dat în judecată în primul rând Asociația ca entitate juridică, dar și următoarele persoane fizice: pe președintă (ilegalistă, deoarece nu e proprietară în cadrul Asociației și încalcă art. 5-9 din Legea 230/2007), pe cenzoră și pe casieră, care veniseră cu vreo 86 de Împuterniciri pe numele lor, pentru a influența votul în acea ședință în care au fost  prezenți doar ... 45 de proprietari din totalul de 458 (!?), fără nicio șansă a lor de a impune votarea unei hotărâri !
Am promis că-i voi da în judecată an de an pe acești mici dictatori care ne conduc abuziv destinele și „buzunarul”, uitând că mai există și legi pe care trebuie să le respecte ... UNDE-I LEGE, NU-I TOCMEALĂ.
Cum să nu-i dai în judecată, când știi că tu ai fost primul dat în judecată abuziv pentru niște false restanțe, după ce ai fost înșelat prin calculul ilegal al facturilor pentru Căldura de la C.E.T. ? Vedeți unele detalii despre acele abuzuri pe această pagină făcută special: https://www.facebook...44177459143656/

Attached Files


Edited by ram, 28 July 2017 - 06:47.


#76
ram

ram

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,411
  • Înscris: 22.01.2002

 mihnearau1, on 21 iulie 2017 - 14:59, said:

Citirea, consumul și plata se fac lunar, nu la 6 luni/1 an, cum vrei tu.
Dacă te înțelegeai cu ea nu aveai probleme, dar dacă ești Gică Contra, are motive.
Fii și tu corect dacă vrei corectitudine.
Se vede că n-ai citit faptul că Administratora refuză să ia în considerare valorile reale ale apometrelor, profitând că userul „Astute” e plecat din țară.
Zilele trecute, citind cu atenție cele 11 hotărâri ale așa-zisei Adunări Generale din 08.04.2017 (pe care le vom anula în Instanță, cum am mai făcut-o), afișate la Avizierele celor 28 de scări pe 21.06.2017, am găsit câteva hotărâri care dovedesc abuzurile șefilor Asociației, care se gândesc cum să-i mai „buzunărească” pe cei aproape 500 de proprietari din Asociație, fără scrupule și fără frică de legi.
Postez aceste lucruri mai ales pentru a-i întreba pe cei care locuiesc la bloc (sau pe cei care conduc Asociațiile) dacă au mai auzit aberația scrisă în Hotărârea nr. 9, precum că sumele lunare puse în plus din oficiu pentru ne-declararea lunară a indexurilor de apă (de 5 mc/persoană/lună), să nu se regularizeze, să fie „cerșite” abuziv ca și o Taxă de Protecție a acestor șefi care se cred cămătari sau mici dictatori. Dacă o familie numeroasă, din minim 5 persoane, ar avea valorile reale ale apometrelor, cu 500 mc mai puțin, acele sume rămân ca o amendă, în custodia șefilor Asociației (a mafioților) ?
La fel, vă rog să comentați neregulile găsite de noi în cuprinsul hotărârilor nr. 1, 2, 3, 5, 6 și 8. Pentru asta e nevoie să clarific textul acestor hotărâri pe care le vom anula în Instanță, așa cum am mai reușit și alte dăți:

► La hotărârea nr. 1 - în Dec. 2016 s-a aflat că președintele nu deține nicio proprietate în Asociația noastră și astfel, nefiind nici membru semnatar al Acordului de Asociere, n-avea, dreptul să candideze și să fie ales în conducerea Asociației, încălcând Legea 230/2007, art. 5, dar și art. 5-8
► La hotărârile cumulate nr. 2 și 3, avem dovada că „noul” sediu al Asociației este ilegal încă din 2011, deoarece nu s-a obținut aprobarea proprietarilor în cadrul Adunărilor Generale anuale (între 2010 și 2013 nu s-a organizat nicio Adunare Generală, nici măcar pentru alegerea președintelui) !? Șefii Asociației noastre, încearcă încă din 2014 să schimbe Statutul Asociației și adresa „noului” sediu de la Bl.C1, la Bl.D2, Sc.4, acolo unde activează (ilegal) încă din 2011 (chiar și cei de la Cadastru ne-au trimis o Notificare precum că acel teren pe care s-a construit sediul era un pasaj public vechi din anii 1960, fiind înregistrat ca aparținând statului, fiind domeniu public). Dar pentru a schimba adresa șefii Asociației erau obligați să schimbe Statutul Asociației la Judecătorie, și asta doar în urma semnăturilor a peste 300 de proprietari din cadrul Adunării Generale anuale, fapt aproape imposibil de realizat. Dar șefii noștri tot încearcă „marea cu degetul”, scriind la fiecare Adunare Generală anuală că s-a hotărât schimbarea sediului și a Statutului - mai penibili de-atât nu pot fi !
► La hotărârile cumulate nr. 5 și 6, avem dovada că e obligatoriu ca în fiecare an fiscal să se voteze în Adunarea Generală orice sumă cerută proprietarilor (inclusiv să se voteze procentul cerut ca Penalizări de întârziere), altfel Instanța le anulează, ne-având dovada aprobării lui de către proprietari. Dacă e nevoie, vă voi arăta mai multe spețe în care s-au dat sentințe de anulare (stornare) a sumelor cerute mai ales pentru fondurile Asociației (de reparații, de penalizări, de rulment) care n-aveau ca dovadă votarea lor ca hotărâri anuale ale Adunărilor Generale (în procesele-verbale).
► La hotărârea nr. 8 - dacă în unele apartamente sunt declarate 0 persoane (nu locuiește nimeni), logic și legal ar fi să nu se pună acolo și pierderi (diferențe) de apă, chiar dacă ar avea, să zicem un consum de 1 mc (poate e vreun rest din luna anterioară și s-a trecut pe lista de plată ca și cum ar fi consum actual). Dacă nu locuiește nimeni, consumul nu există.
► Hotărârea nr. 9 am comentat-o deja. Consider că e cea mai aberantă și abuzivă hotărâre luată de șefii unei Asociații, pe care n-am auzit să se fi discutat și votat în acea Adunare Generală Reconvocată din 08.04.2017, pe care am înregistrat-o audio-video !
CONCLUZIE: Am postat aceste hotărâri pentru a vedea și părerea altor „blocatari” sau șefi de Asociații de Proprietari, dar și pentru a lua toți aminte că într-o Asociație acești așa-ziși șefi nu pot decide ceva precum niște mici dictatori (așa sunt ai noștri).

Quote

Asociația de Proprietari nr. ..., Bd. Independenței nr. ..., Bl.C1, Sc.4, Parter.
ADRESA NR. 728/21.06.2017
Hotărârile adoptate în cadrul Adunării Generale Reconvocate din 08.04.2017
HOTĂRÂREA 1. Reconfirmarea Comitetului Executiv și a președintelui. ► NOTĂ: Un Președinte nu poate candida dacă nu e proprietar al unui imobil din Asociație - încalcă Legea 230/2007, art. 9 și art. 5-8 !
HOTĂRÂREA 2. Schimbarea adresei sediului Asociației de la vechea adresă din Bd. Independenței, Bl.C1, Sc.4, Parter, la noua adresă a sediului din Strada Plevnei, Bl.D2, Parter. ► NOTĂ: Dacă adresa legală e din 1997 la Bl.C1, de ce șefii au activat ilegal încă din 2011 în sediul de la Bl.D2, mințind inclusiv Instanțele de Judecată că noul sediu e legal, el fiind construit fără aprobarea proprietarilor în Adunările Generale ?
HOTĂRÂREA 3. Actualizarea Statutului Asociației, în conformitate cu prevederile Legii 230/2007, art.8 și a H.G. 1588/2007. ► NOTĂ: Din 2014 tot anunță an de an șefii în Adunările Generale că schimbă Statutul, dar pentru a fi legal au nevoie de mai mult de 300 de voturi ale proprietarilor, ceea ce e imposibil.
HOTĂRÂREA 4. Aprobarea Regulamentului de Ordine Interioară al Asociaţiei de Proprietari.
HOTĂRÂREA 5. Menținerea cotelor actuale de participare lunară la Fondul de Reparaţii al Asociației, precum și reîntregirea acestuia, prin repartizarea pe listele de plată a sumelor aferente cheltuielilor făcute cu reparațiile la părțile comune. ► NOTĂ: Așa avem dovada că e obligatoriu ca în fiecare an fiscal să se voteze în Adunarea Generală suma cerută pentru Fondul de Reparații, altfel se anulează de către Instanțe (am ca dovezi câteva spețe identice).
HOTĂRÂREA 6. Instituirea sistemului propriu de penalități, în conformitate cu prevederile Legii 230/2007, art.49, alin.l, în procent de 0,2% pe zi pentru fiecare zi de întârziere la plată. ► NOTĂ: Așa avem dovada că e obligatoriu ca în fiecare an fiscal să se voteze în Adunarea Generală procentul cerut ca Penalizări de întârziere, altfel Instanța le anulează, ne-având dovada aprobării lui de către proprietari.
HOTĂRÂREA 7. Introducerea la plata cheltuielilor de întreținere a copiilor în vârstă de peste 3 ani.
HOTĂRÂREA 8. Repartizarea diferențelor de apă lunare pe apartament/spațiu acolo unde este consum chiar dacă nu sunt declarate persoane. ► NOTĂ: Normal, dacă sunt 0 persoane, nu se trec deloc pierderi la apă !
HOTĂRÂREA 9. Aprobarea ca estimările lunare de 5 mc/persoană, în sistem Paușal, puse în plus la consumurile de apă pentru apartamentele care nu declară lunar indexurile, nu se regularizează.NOTĂ: Este un abuz clar să pui din oficiu 5 mc de persoană (!?) celor care nu aduc indexurile la timp (poate aceia au probleme mari sau sunt plecați din oraș) și după ce aduc valorile reale ale apometrelor, să le impui la plată sumele puse în plus, fără a le regulariza - ăsta e un jaf ordinar ! Dacă într-un apartament sunt 5 persoane și acelea sunt plecate din țară sau au orice alte probleme (de sănătate mai ales) datorită cărora nu pot aduce indexurile (dar șefii au soluția să meargă ei la aceștia, până le pot citi indexurile), șefii Asociației le impun din oficiu 5 mc de persoană pe lună (25 mc/lună și 300 mc/an) ! Iar dacă aduc în final acele valori, care ar fi, să zic, cu vreo 500 mc mai mari decât valoarea reală, voi, șefii Asociației, nu le regularizați (stornați) sumele puse în plus, „buzunărind” poate o familie săracă cu mii de lei, precum cămătarii sau mafioții ... le impuneți să plătească sume abuzive, nereale ? E un abuz grosolan !
HOTĂRÂREA 10. Aprobarea sumei de 150 lei pe trimestru pentru cheltuielile de transport ocazionate de aprovizionarea bunurilor materiale necesare activităților gospodărești și de reparaţii din cadrul Asociaţiei.
HOTĂRÂREA 11. Reabilitarea termică a blocurilor din cadrul Asociației, conform Programului Operațional Regional 2014-2020 prin accesare de fonduri europene.
*** PREŞEDINTE, H.L. ***
Cum e posibil să nu regularizezi niște consumuri, chiar și dacă ar fi clarificate și după 20 de ani ?
Așa se legiferează „japca” în Asociația noastră, să le faci cadou acestor mici dictatori (sau cămătari) care ne conduc abuziv Asociațiile de Proprietari.

#77
86-APP

86-APP

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,278
  • Înscris: 01.03.2017
Nu este clar ce durere ai , dar totul este alambicat si imbirligat .
Ce-am remarcat insa , nu suferi de o excesiva moralitate , atita timp cit implori specialistii sa caute " portite " , pt a incadra pe niste amariti , la " functionari publici " .

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate