![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ora EPG rcs este cu o ora in urma
Last Updated: Aug 29 2023 09:06, Started by
unbrutus
, Jun 29 2017 21:25
·
0

Posted 29 June 2017 - 21:25

De cand s-a trecut la ora de vara, ora EPG ului a ramas defazata.
Am un card CI+ de la digi, am facut o sesizare si am cerut raspuns pe mail, au ignorat aceasta cerere si m-au sunat sa imi spuna sa setez manual ora TVului... Asta stiam si eu, insa de ce nu poate RCS-RDS sa rezolve ora de la ei din echipamente? Daca setez ora manual, nu mai am EPG deloc... Si asa informatiile despre emisiuni sint mult mai sumare ca la UPC. Televiziunea de la UPC este mult mult peste Digi/RCS/RDS, si incet incet ma gandesc sa trec pe UPC inapoi. Insa asta e ala discutie. E vreo solutie sa determinam RCS sa faca un minin efort pt clienti sau cum se poate rezolva treaba asta? |
Posted 29 June 2017 - 21:29

Si eu am aceeasi problema. Daca pun ora manual, atunci e cu 3 ore decalat.
|
Posted 29 June 2017 - 21:34

Clock: Auto
Time Zone: Manual/ GMT +3 Am facut setarile cand s-a schimbat ora... Si EPG-ul functioneaza corect! La urmatoarea schimbare trec Time Zone-ul pe Auto si atat. |
Posted 29 June 2017 - 21:34

Aceeasi problema numai ca la mine este decalat cu o ora sau nu apare cateodata.
|
Posted 29 June 2017 - 21:38

Posted 29 June 2017 - 21:39

Posted 29 June 2017 - 21:43

Posted 29 June 2017 - 21:43

Nu are treaba cu RDS, tu trebuie sa setezi ora corespunzator. Rolul cardului CI e doar de decodare a anumitor posturi tv codate.
Asistam din nou la un episod: gadgetul este mai smart decat posesorul acestuia. Edited by cbz, 29 June 2017 - 21:45. |
|
Posted 29 June 2017 - 21:44

Parca exista in meniu selectare ora de vara, o bifezi, sau nu. Ai vrea sa vina o echipa de la rds, sa dea click? Si mai vii si cu ifose, amenintari, ca daca nu ti se regleaza ora, treci la concurenta. Mare mai e gradina... pai treci la aia care iti regleaza ora, oricine ar fi bucuros sa scape de clienti ca tine.
|
Posted 29 June 2017 - 21:53

Parca exista in meniu selectare ora de vara, o bifezi, sau nu. Ai vrea sa vina o echipa de la rds, sa dea click? Si mai vii si cu ifose, amenintari, ca daca nu ti se regleaza ora, treci la concurenta. Mare mai e gradina... pai treci la aia care iti regleaza ora, oricine ar fi bucuros sa scape de clienti ca tine. |
Posted 29 June 2017 - 21:59

Ghinion... ![]() Poate daca faceti si voi sesizari incep si ei sa miste?
Nu are treaba cu RDS, tu trebuie sa setezi ora corespunzator. Rolul cardului CI e doar de decodare a anumitor posturi tv codate. Asistam din nou la un episod: gadgetul este mai smart decat posesorul acestuia.
Parca exista in meniu selectare ora de vara, o bifezi, sau nu. Ai vrea sa vina o echipa de la rds, sa dea click? Si mai vii si cu ifose, amenintari, ca daca nu ti se regleaza ora, treci la concurenta. Mare mai e gradina... pai treci la aia care iti regleaza ora, oricine ar fi bucuros sa scape de clienti ca tine. nu inteleg, ai postat fara sa citesti ce au mai zis si altii? |
Posted 29 June 2017 - 22:02

Ce hackerala visezi acolo? By default, televizorul are in setari optiunea pe care ti-am zis-o... Crezi ca l-am modificat eu cu ceva?
![]() Quote
ai inteles ca la concurenta problema nu exista? Succes cu mutarea "la concurenta"! ![]() |
Posted 29 June 2017 - 22:55

.E vreo solutie sa determinam RCS sa faca un minin efort pt clienti sau cum se poate rezolva treaba asta? Edited by stlk, 29 June 2017 - 23:16. |
|
Posted 29 June 2017 - 22:57

Eu nu-mi mai bat capul cu EPG-ul pentru că oricum la cea mai scurtă pană de curent TV-ul pierde data/ora.
La mine e cu o oră inapoi. |
Posted 29 June 2017 - 23:03

De ani ani de zile am observat aceasta problema la trecerea la ora de vara.
DIGI + 2 Samsung (TV D6000 SI Monitor-TV TA550) Acum pentru a functiona corect EPG am setarile urmatoare: ORA Mod ora : Automat FUS ORAR Fus orar : Manual GMT : GMT+02:00 DTS : Activat |
Posted 29 June 2017 - 23:08

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users