![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
FGA - Finalul lui Iulie, tratare dosare din Septembrie.
Last Updated: Jun 28 2017 18:46, Started by
alexcristian97
, Jun 28 2017 17:53
·
0

Posted 28 June 2017 - 17:53

Bun, deschid alt topic cu referire la furia mea in ceea ce priveste FGA. Inteleg falimentul celor de la Carpatica. Dar, eu, in calitate de pagubit, in urma unui accident in care am masina facuta praf si declarata dauna totala, din fericire scapand cu cateva rani din accident, sun la FGA si imi spun ca in perioada asta se trateaza dosarele deschise in Septembrie anul trecut, ce pot sa mai zic? Adica practic, ca sa imi iau alta masina, asta fiind catalogata "pericol pe 4 roti" daca ies cu ea pe carosabil, dupa ce o repar, atat pentru pasageri, cat si pentru mine, trebuie sa astept un an, sa imi faca ei pretul in functie de piata, si din el sa mai scada 25% pentru epava pe care o pastrez eu pentru ca nu ii intereseaza ce fac cu ea. Traim in Romania, dar sunt unele lucruri...aberante. Lonjeroanele sunt afectate, deci clar masina nu mai poate fi reparata in proportie de 100%. Exista vreo varianta in care pot apela cumva la asiguratorul meu RCA (nu am CASCO).
Multumesc. Attached Files |
Posted 28 June 2017 - 18:46

Gasesti mai multe informatii aici: https://forum.softpe...a-solutionarea/
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users