Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica
 Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg
 Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...
 Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar
 

Investitii in cryptomonede

  • This topic is locked This topic is locked
9508 replies to this topic

#4447
cipri2bau

cipri2bau

    Violonist sarac care nici nu mai canta de disperat ce e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,063
  • Înscris: 30.11.2017
Cred că deocamdată e prematur să fie perioada de urcare, posibil ce vedem să fie drumul spre maximul anului acesta situat la 6 sau 7k în mai iunie, urmând ca jucăriile să zacă apoi pe la 2-3k peste vreo 4-9 luni. Mie-mi plac pumpurile imense şi chrasurile masive, în rest e plictiseală. Ce se vede arată că aparatul este funcţional şi capabil de urcare mare când îi vine vremea. Ultimii btc i-am dat la peste 10k acum vreun an prin februarie. Erau nişte variaţii imense şi uşor de intuit săptămânale făceai şi 30% la o variere pe orice monedă.
Întradevăr foarte mulţi au pierdut, mulţi nu spun de ruşine, alţii sunt îngropaţi în datorii şi trag la căpşuni sau şoferi de camion sau în construcţii din greu prin alte ţări, nu au timp de povestit. Copchii ratele dobânzile nevestele maşina cer bani, nu e timp de aşteptat 5 ani la o investiţie. Care-s văduvi şi stau 17 ore pe zi la pc urmărind cotaţiile şi făcând tradig şi propagandă sau mai dau şi câte o ţeapă sunt norocoşi.

Edited by cipri2bau, 23 April 2019 - 20:22.


#4448
rola_ocb

rola_ocb

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,216
  • Înscris: 17.10.2012

View Postdorubm, on 23 aprilie 2019 - 19:18, said:

Eu stiu doar persoane care au bagat si au iesit in pierdere
Inseamna ca stii doar gusteri care s-au bagat in plin bull market, au cumparat scump si apoi au facut trade-uri proaste. Cine e incepator si se apuca de crypto pe final de bull market e mancat in piata asta, in schimb cine se apuca pe final de bear market si apoi prinde experienta calarind taurul face profit frumos daca se tine de treaba si invata.

#4449
cipri2bau

cipri2bau

    Violonist sarac care nici nu mai canta de disperat ce e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,063
  • Înscris: 30.11.2017
Natural legea spune că nu pot câştiga toţi, trebuie să existe pierzători. Dacă cineva a vândut la 19k un bitcoin luat la 1k, diferenţa de 18k a fost plătită de 18k investitori care fiecare pierde câte 1k dolari. Ptr ca cei 18 investaci să câştige la loc câte 1k şi să fie pe zero e nevoie de alţi 18 să piardă tot câte 1k fiecare sau în caz că cei 18 obţin profit 1k e necesar 36 investitori să piardă câte 1k sau alţi 18 să piardă câte 2k dolari. Schema se tot repetă. E o mecanism vechi aplicat unor chestii virtuale mai noi. Schema se poate aplica şi unor bonuri valorice.
Ce trade-uri să facă şoferii de camion şi căpşunarii cu 8-12 clase obosiţi după 16 ore de muncă? Cu toate astea ei au dus piaţa sus că altfel ar fi făcut trade-uri proaste balenii. Coinfluxul şi cec-ul nu mai faceaufaţă tranzacţiilor prin decembrie ianuarie, astea doar in ţară că la nivel mondial reţelele de eth ltc btc şi shape shiful erau in congestie şi durau uneori până la 24 ore finalizarea unei tranzacţii. Comparăm asta cu plata făcută in milisecunde plin apropiarea unui card visa de cititorul din magazin urmată de o altă plată la un alt cititor in alt magazin la câteva minute fără congestii şi întârzieri şi totul gratis şi vedem in ce stadiu arhaic se află blockchainul cu cripto comparativ cu fiatul digitizat.
Dacă toţi ar avea materie cenuşie de calitate ar fi toţi miliardari ca bill gates sau ca putin şi nu ar mai munci nimic trebuind să caute pe alţii să muncească.

#4450
mediasick

mediasick

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,122
  • Înscris: 21.08.2017
vine imediat rj si iti explica ca e gresit

#4451
cipri2bau

cipri2bau

    Violonist sarac care nici nu mai canta de disperat ce e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,063
  • Înscris: 30.11.2017
Ce este naşpa e că ceva care este doar benevol şi opţional (ca şi jucatul la loto sau la pariuri sau forex) este intens promovat prostind lumea şi lăsând ideea că oricine poate câştiga. Adevărul este că nu poate câştiga oricine în cripto. În primul rând nu se spune că ptr trade ai nevoie de minim 3000 euro, ce e mai jos e un chin, trebuie să nu rămâi niciodată cu toată suma într-una din părţi, profitul se raportează la btc evident cum spunea rola, zvonurile sunt sau nu cu adevăr, iar ştirile sunt fabricate de cei interesaţi. Pe lângă asta trebuie timp mult cam 12 ore pe zi la pc ptr un trader de succes. De asemenea ce nu se mai spune că aleator ăia mari dau câte un gol şi îl numesc hack prin care pun mâna pe banii investacilor din diverse exchangeuri. Pe lângă asta profitul din cripto este impozitat in toate ţările ceea ce noii veniţi nu ştiu, de fapt tot ce se scoate inclusiv pierderile sunt impozitate. Şi nu se spune nici că plătile cu cripto sunt anonime si ireversibile şi există ţepari suficient de mulţi care au la vânzare produse fictive şi care pretind plata in cripto ca să nu fie prinşi uşor. Cu alte cuvinte poţi face profit nebun in cripto ca o excepţie şi ca să te feresti de autorităţi incerci să cumperi de pe situri vreun lambo şi de fapt constaţi că ai pierdut totul în 2 secunde. In momentele antemergatoare bulei apar mulţi ţepari care vând schimbă cumpără cripto dar care dau doar ţepe. Astea sunt câteva lucruri pe care orice incepător ar trebui să le afle înainte de a veni cu banii. Pe lângă detaliile tehnice de adrese keiuri portofele cursuri.

Edited by cipri2bau, 23 April 2019 - 22:12.


#4452
Nenea Zap

Nenea Zap

    Zuperman

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,052
  • Înscris: 10.04.2006

View Postcipri2bau, on 23 aprilie 2019 - 21:33, said:

Natural legea spune că nu pot câştiga toţi, trebuie să existe pierzători. Dacă cineva a vândut la 19k un bitcoin luat la 1k, diferenţa de 18k a fost plătită de 18k investitori care fiecare pierde câte 1k dolari. Ptr ca cei 18 investaci să câştige la loc câte 1k şi să fie pe zero e nevoie de alţi 18 să piardă tot câte 1k fiecare sau Ă®n caz că cei 18 obţin profit 1k e necesar 36 investitori să piardă câte 1k sau alţi 18 să piardă câte 2k dolari. Schema se tot repetă. E o mecanism vechi aplicat unor chestii virtuale mai noi


Comparăm asta cu plata făcută in milisecunde plin apropiarea unui card visa de cititorul din magazin urmată de o altă plată la un alt cititor in alt magazin la câteva minute fără congestii şi Ă®ntârzieri şi totul gratis şi vedem in ce stadiu arhaic se află blockchainul cu cripto comparativ cu fiatul digitizat.

Din nou, s-a discutat și răsdiscutat dar văd că experții de pe aici tot habar nu au ce vorbesc.

1. Crypto NU e joc cu sumă zero (google it).
Dovadă: ultima creștere a dus piața in sus cu un miliard de dolari cu doar 100 de milioane băgați.
Pe ideea voastră trebuiau să intre 1 miliard de dolari în sistem

2. Plățile prin visa/Mastercard sunt gratis?
Aveți 5 ani? :w00t:
Visa e valued la multe miliarde din cauza ca oferă servicii gratuite? :w00t:

#4453
cipri2bau

cipri2bau

    Violonist sarac care nici nu mai canta de disperat ce e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,063
  • Înscris: 30.11.2017
Nu vorbesc pur tehnic, vorbesc cum se vede din lumea de rând.
Dacă nu e cu sumă zero înseamnă că e izvor de bani. Rezultă că warioru are dreptate, deci să trecem total pe bitcoin că nu vor mai fi datorii şi crize dar nu vor masonii guvernele şi bancherii.
E un paradox ca şi cum ai spune  "munca e izvor de sănătate, deci să muncească bolnavii!"
Visa şi mastrcardu e moca ptr clientul de rând. Aşa ca şi facebook şi google. Evident că au costuri de funcţionare dar nu le impută clienţilor pe când la cripto plăteşti din buzunar toate feeurile ălea care cresc odată cu aglomerarea reţelei. Plus lentoarea reţele care trebuie să aştepte câte 6 confirmări în cele mai rapide cazuri care durază minim 10 minute şi maxim 24 ore. In unele cazuri la fee prea mic sau aglomerare tranzacţia e respinsă după vreo 10 minute. Îmi pare super, deci plătesc cu cripto la un magazin setez fee mic in retea aglomerată primesc produsul de la vânzător şi plec iar după 30 minute imi vin şi banii înapoi. Deci am cumpărat moca, să tot faci afaceri aşa. Postase rz acum câteva luni aici ce faţă făcuse vânzătoarea dintr-un magazin japonez când una dorea să plătească cu btc, mai mult deranj.
Astea sunt efectele vizibile de omul cu creier de animal, că experţii văd dincolo de obloane şi-şi promovează interesele e altă chestie interesantă. Ăia fără ocupaţie se plâng de 3 lei taxă la card însă tot ei culmea văd avantaje la plata cu cripto, din cauza diferenţei de curs evident. Omul de rând însă nu e interesat de rahatul impachetat fain, vrea taxe mici rapiditate şi simplitate. Iar astea la cripto nu există şi e motivul ptr care la 10 ani de la inventare nu are nici 10% utilizare la populaţie faţă de câtă utilizarea avea internetul la 10 ani adică prin 2003. există monezi bune şi la cripto, de exemplu doge cu care mă delectam acum mulţi ani când era pe val, doar că sunt ca şi abandonate de utilizatori şi speculanţi din motiv că nu variază destul şi nu pot face profit suficient.

Edited by cipri2bau, 24 April 2019 - 11:10.


#4454
Nenea Zap

Nenea Zap

    Zuperman

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,052
  • Înscris: 10.04.2006
Eu am venit cu argumente că nu e joc cu sumă zero.
Argumentul tău e că așa a spus x.

Noi dacă facem wash trading și ducem o monedă de la 10$ la 10 000$ prin trading back and forth Cu cate 10$ in sus, bagam 10 000$ in sistem sau doar 20-30?

Din nou, înțelege întâi cum funcționează market cap și apoi vei putea gândi și singur, nu doar să repeți ce spun "experții"

#4455
cipri2bau

cipri2bau

    Violonist sarac care nici nu mai canta de disperat ce e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,063
  • Înscris: 30.11.2017
Ai dreptate zapp, nu am contestat niciodată ce spui. Băgăm 20-30 cum spui. Dar înseamnă că dacă luăm exemplu meu concret cu btc. Cineva care a luat la 1k şi vinde la 19k, diferenţa de 18k nu va fi plătită de alţi 18 inşi cu câte 1k fiecare?
Şi am găsit o poza a lui rz din viitor după ce o să aibă profit, o postez aici. https://postimg.cc/JD8xj60B
https://i.postimg.cc...-Lm-Nvb-S90.jpg

#4456
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Doi inainte, trei inapoi pentru BTC in ultimele 24 de ore. Culmea este ca in timp ce celelalte monede mergeau in jos BTC castiga teren. Nu a rezistat mult si le-a urmat.


Ripple (XRP) crashes below $0.30, losing 7% in a matter of minutes

Quote

Cryptocurrency market is collapsing swiftly with XRP leading the decline. The third largest digital asset has lost 7% of its value in a matter of minutes and broke below critical $0.30. The coin touched $0.2930 low and recovered towards $0.2953 by the time of writing. However, the situation is very fluid and the price may change rapidly.

While it is not clear what might have caused the decline, it is highly likely that the movement is caused by technical factors coupled with a shift of speculative sentiments. A failure to move above $0.33 handle allowed the bears to take up the control over the situation.

Though, the sell-off is not an XRP-specific development. All major altcoins are deeply in red, nursing losses from 1.4% (Monero) to 10% (Binance Coin). Bitcoin is doing fairly well. The first digital asset stays at $5,460, down 1.5% since the beginning of the day.

Edited by MembruAnonim, 24 April 2019 - 12:15.


#4457
Nenea Zap

Nenea Zap

    Zuperman

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,052
  • Înscris: 10.04.2006
Nu.
Va fi plătită de ultimul fraier.

În exemplul meu, dacă vine cineva și cumpără acum cu 10k moneda la care noi doi am făcut pump, cine pierde?

El 10k sau alți 10 indivizi câte 1k?

Hai că-i simplu

#4458
cipri2bau

cipri2bau

    Violonist sarac care nici nu mai canta de disperat ce e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,063
  • Înscris: 30.11.2017
Păi pierde cel care cumpără la 10k moneda.
Însă nu înţeleg de ce nu ar pierde alţi 10 indivizi câte 1k luând câte o zecime de monedă în caz că nu ia nimeni o unitate la 10k.
Nu înţeleg exact notiunea cu wash trading. Adică mai multi ar pune la cumpărare niste ordine mici dând impresia că este căutare pe moneda aia, preţul suind artificial chiar cu 10x, (cineva cumpărând apoi chiar la preţul ăla), dar ceva îmi scapă aici.
Mersi fain ptr ajutorul în înţelegerea unor noţiuni. Posted Image Am de studiat la postul 4454 (şi 4452) chiar fiecare cuvânt. Sunt şi tutoriale doar că mintea mea e de animal.

Edited by cipri2bau, 24 April 2019 - 12:57.


#4459
Jammalan-the-Prophet

Jammalan-the-Prophet

    Legendary

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,140
  • Înscris: 17.05.2016

View Postcipri2bau, on 24 aprilie 2019 - 12:56, said:

Nu înţeleg exact notiunea cu wash trading. Adică mai multi ar pune la cumpărare niste ordine mici dând impresia că este căutare pe moneda aia, preţul suind artificial chiar cu 10x, (cineva cumpărând apoi chiar la preţul ăla), dar ceva îmi scapă aici.

Iti scapa mai multe.
Wash trading e trading fals, acelasi vanzator cumpara si vinde pentru a genera volum > atentie.

#4460
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View PostNenea Zap, on 24 aprilie 2019 - 08:55, said:

Din nou, s-a discutat și răsdiscutat dar văd că experții de pe aici tot habar nu au ce vorbesc.

1. Crypto NU e joc cu sumă zero (google it).
Dovadă: ultima creștere a dus piața in sus cu un miliard de dolari cu doar 100 de milioane băgați.
Pe ideea voastră trebuiau să intre 1 miliard de dolari în sistem
Ce faci compari capra cu varza?

Conteaza ce s-a bagat cu ce s-a scos, nicidecum cu capitalizarea.

Bitcoin este joc cu suma zero numai daca ar fi folosit exclusiv pentru tranzactii de schimb monetar.

Economia este departe de a fi un joc cu suma zero indiferent ca este pe crestere sau a intrat in criza.

Edited by poadol, 24 April 2019 - 15:40.


#4461
truthwarrior

truthwarrior

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 958
  • Înscris: 31.03.2016

View Postdorubm, on 23 aprilie 2019 - 19:18, said:

Eu stiu doar persoane care au bagat si au iesit in pierdere

cand piata s-a prabusit cei care au vandut au pierdut aproape tot .... cand a inceput sa creasca cei care au cumparat cand era jos au castigat .... banii grei de tot

cine nu a vandut are sanse mari sa-si rrcupereze banii si chiar sa iasa in castig .... indiferent de suma la care au cumparat ... trebuie doar sa astepte momentul oportun

faza e ca datorita faptului ca s-au ars atat de multi prin vanzarea pe nimic i cat toata lumea prefera sa pastreze crypto indiferent de cum o sa evolueze piata in lunile urmatoare

asta o sa duca cursul btc la cote maxime

la fel cum a cazut tot asa o sa se si ridice .... numai ca de data asta piata o sa fie ceva mai stabila intrucat gusterii au vazut ca nu e bine sa vinzi in pierdere ... pe nimic :))))

eu prevad chiar prabusirea euro, dolar, lira, etc .... si un razboi mondial :(

Edited by truthwarrior, 24 April 2019 - 17:20.


#4462
cipri2bau

cipri2bau

    Violonist sarac care nici nu mai canta de disperat ce e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,063
  • Înscris: 30.11.2017
Problema mă stresează. Adică dacă o monedă de la 10 o ducem la 10 000 inseamnă că ea valorează 10k din cauza cererii şi nu că ar fi intrat in ea 9 990? Cum putem duce cu 20 o monedă atât de sus la valoare? Cumpăr eu moneda băgând  9990 şi tot atunci o şi vând să-mi recuperez şi las in ea doar 10?
Marketcapul ăla şi variaţiile lui de ce nu sunt reale? Cumva ptr că includ şi sumele care intră şi ies în acelaşi timp?

Dacă luam un exemplu, o monedă are marketcap 100 ron şi cineva investeşte 2 ron in momedă cumpărând un nr de unităţi corespunzător inseamnă că marketcapul creste la 102? sau creste mai mult sau mai putin? Contează in acest caz şi cate unităţi cumpără ? contează şi câţi investitori ar cumpăra de aceeasi sumă şi nu doar unul?

Ştiu că demult când aveam sume mari mă pusese curiozitatea sau nebunia mai bine zis să mă uit la marchetcap inainte si după ce făceam o tranzactie mai mare să văd dacă am variat ceva acolo la valoarea marketcapului monezilor respective.

Unii spun că btc-ul sau cripto ar avea valoarea zero că nu e bazat pe nimic real, alţii spun că conţin costul energiei electrice consumată la minare, alţii că cererea şi oferta stabileşte preţul adică dacă lumea consideră ăla valoros şi folositor ar fi dispusă să ofere un preţ sau să nu ofere.

Edited by cipri2bau, 24 April 2019 - 21:25.


#4463
mediasick

mediasick

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,122
  • Înscris: 21.08.2017
asa e.
nu e bazat pe nimic real

doar pe electronii din biti

#4464
truthwarrior

truthwarrior

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 958
  • Înscris: 31.03.2016
btc o sa treaca lejer pragul de 40k si o sa inlocuiasca euro, dolarii si restul

asta e viitorul ....

Edited by truthwarrior, 24 April 2019 - 21:40.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate