Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 

Kovesi, Coldea, Maior & Co: Noi suntem statul! Cina cu sistemul la Oprea acasa in noaptea alegerilor.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
333 replies to this topic

#1
G.I.C.U.

G.I.C.U.

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,882
  • Înscris: 04.09.2006
Informatia a aparut timid inca de anul trecut, fiind lansata de Dan Andronic. A fost repusa pe tapet acum vreo doua saptamani dar a fost nevoie de interventia lui Base la B1 ca sa inceapa sa se rostogoleasca pana la costituirea unei comisii parlamentare de ancheta.
Sa recapitulam:

Operațiunea "NOI SUNTEM STATUL": CUM MI-AM PETRECUT O NOAPTE CU LAURA CODRUȚA KOVESI ȘI FLORIAN COLDEA

Băsescu despre noaptea alegerilor din 2009: Dacă Kovesi, Maior, Oprea și Coldea au falsificat alegerile prezidențiale trebuie arestați

[ https://i2.wp.com/www.flux24.ro/wp-content/uploads/2017/04/base.png?resize=1038%2C584 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Băsescu: Le UMPLEAM BOTUL de SÂNGE pe loc dacă și-ar fi permis să-mi spună că îmi garantează mandatul

Oprea, despre intalnirea din seara prezidentialelor din 2009: O simpla masa. Nu infirm faptul ca a fost domnul Coldea

Dan Andronic ii raspunde lui Mihai Gadea: "Laura Codruta Kovesi a fost la Gabriel Oprea acasa in noaptea de 6-7 Decembrie"

Dragnea: Comisia de anchetă cu privire la alegerile din 2009 urmează să fie aprobată de plen miercurea viitoare

Augustin Lazar despre comisia parlamentara de ancheta privind alegerile din 2009: Magistratii pot fi audiati, in cadrul legal, doar de catre alti magistrati

Gigi Becali aruncă bomba: Livia Stanciu participa la petrecerile lui Gabriel Oprea

#2
radu2014

radu2014

    Settling down

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,484
  • Înscris: 04.10.2007
De parca ar fi mare secret ca in 2009 a castigat Mircea Geoana.
Acum, daca pana si Basaul recunoaste ca a furat nici nu vreau sa-mi imaginez ce e in sufletul lui ”Mihaela dragostea mea”. :)

#3
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017
Astia sunt adevaratii mafioti ai Romaniei. Daca nu murea baiatu acela de la rutiera, mafiotu ala de Oprea si acum era ministrul de interne...dandu-se in 2 barci atat de dreapta cat si de stanga. Tipul din mijlocu acelei poze, Basica.... a teleportat o intreaga flota de nave maritime, a5a ca marime din lume, nimeni nu-i face nimic, DNA-ul cerceteaza si baga la bulau toti prostii...iar el ne vorbeste pe la TV ce corect si mare luptator anticoruptie este el.
Romania este tara in care la conducere sunt toti hotii, puturosii, prostii si borfasii de partid ramasi de pe timpu' lu' Ceausescu....si ce-i mai grav vin din spate neamurile lor care sunt mult mai imputite de coruptie decat ei.  PUNCT.

Edited by bogdan181180, 23 April 2017 - 14:22.


#4
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004

View Postradu2014, on 23 aprilie 2017 - 14:16, said:

Acum, daca pana si Basaul recunoaste ca a furat nici nu vreau sa-mi imaginez...
Lucrezi la latrine sau unde ai invatat sa contorsionezi declaratiile in halul asta?

Edited by don_dannielo, 23 April 2017 - 14:33.


#5
bietu

bietu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,545
  • Înscris: 17.03.2008
Scarbele dreacu nici macar nu au curaj sa recunoasca prezenta lor acolo, e clar ca au fost acolo pentru ca nimeni nu neaga! Ce plm cautau sefii SRI si procurorul general alaturi de politicieni in ziua alegerilor prezidentiale??? #lapuscarie

Edited by bietu, 23 April 2017 - 14:28.


#6
radu2014

radu2014

    Settling down

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,484
  • Înscris: 04.10.2007

View Postdon_dannielo, on 23 aprilie 2017 - 14:26, said:

Lucrezi la latrine sau unde au invatat sa contorsionezi declaratiile in halul asta?
CE zici ma?!

Tu unde ai trait pana acum de nu stiai ca in 2009 alegerile au fost fraudate.

Si pe de alt parte...stii bancul cu Dabija?

#7
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,873
  • Înscris: 01.02.2008
Nimeni nu spune ca "structura paralela de control a statului" alcatuita din generali si slugi era coordonata direct de americani, acestia fiind prezenti inclusiv la spritzuri.
Jumatate din cei prezentati sunt agenti americani, unii din ei scosi intre timp de la sanul Licuriciului intrucat si-au indeplinit misiunea si nu mai sunt utili, altii beneficiaza in continuare de protectie, pentru a nu ajunge in Puscarie (Basescu + unii agenti acoperiti de prin presa si institutii, care sunt tinuti in sah cu dosare).

Partea ciudata cu aceasta structura paralela de putere, militarizata, este ca ea a avut un rol pozitiv in controlul coruptiei in Romania. In 2005-2006 cand s-a apucat de treaba, coordonatorii americani au spus deschis: "baieti, voi nu aveti o problema cu terorismul din spatiile arabe ci cu terorismul de la conducerea statului si din Justitie".  In acest context  miscarea americana a avut un rol pozitiv - la acea data procurorii jucatu pe aceeasi masa cu infractorii, pe model Mircea Basescu - Bercea Mondial... in acceasi hora tyganeassca.

Partea si mai tembela este ca, in ciuda acestei structuri militarizate, crima organizata de la nivelul statului roman si-a mentinut nucleul dur activ, Romania fiind si in momentul de fata condus de o gasca mafiota transpartinica in toate institutiile importante.  Nu e loc pentru tineri absolut nicaieri.

O parte din agentii americani activi in acest moment in conducerea statului roman sunt in continuare utili intereselor strategice american - vezi achizitia de rachete, de avioane de la portughezi, etc.

Sluga de Basescu a agent dublu dovedit - lucreaza si cu americanii si cu Putin in acelasi timp... fiind un individ foarte periculos pentru tara (nu va luati dupa aparente).

Edited by rosix, 23 April 2017 - 14:50.


#8
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017

View Postbietu, on 23 aprilie 2017 - 14:27, said:

Scarbele dreacu nici macar nu au curaj sa recunoasca prezenta lor acolo, e clar ca au fost acolo pentru ca nimeni nu neaga! Ce plm cautau sefii SRI si procurorul general alaturi de politicieni in ziua alegerilor prezidentiale??? #lapuscarie
Asteptau ordinele americanilor Posted Image)).... ca aia hotarasc cine conduce sau nu Romania.... Romania a ajuns al N-ulea stat din SUA... mai lipseste sa fim bifati cu o steluta pe steagu lor Posted Image

Edited by bogdan181180, 23 April 2017 - 14:46.


#9
fflloorryynn

fflloorryynn

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 388
  • Înscris: 28.12.2008
Să-i mulțumim lui Traian. Datorită lui România are un președinte și mai toxic decât el. Măcar Băse știa să pună interesele României pe tapet, spre deosebire de actualul președinte.

Iohannis e doar unul dintre miile de tolomaci din țara asta, ajunși într-o funcție mult prea mare pentru capacitățile lor intelectuale.

Edited by fflloorryynn, 23 April 2017 - 15:07.


#10
unbrutus

unbrutus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,299
  • Înscris: 23.02.2017

View PostG.I.C.U., on 23 aprilie 2017 - 14:12, said:

Informatia a aparut timid inca de anul trecut, fiind lansata de Dan Andronic. A fost repusa pe tapet acum vreo doua saptamani dar a fost nevoie de interventia lui Base la B1 ca sa inceapa sa se rostogoleasca pana la costituirea unei comisii parlamentare de ancheta.

Dan Andronic este acel jurnalist care si-a facut nunta la Monaco si a avut ca invitati toata pleiada PSD?
De ce ar trebui sa ascultam ce are acum de spus la 8 ani dupa evenimente?

Cate povesti din astea mai auzim in care tot felul de ziaristi platiti cu mii de euro pe luna de Voiculescu apar si spun ca ei sint prieteni cu Laura Codruta Kovezi?

Dupa Savaliuc care a aratat si poze cum statea el pe scaunul Laurei Codruta Kovesi, ca si cum asta ar arata ca e corupta?? acum apare si Andronic?

G.I.C.U, pari capabil de analize mai aprofundate... chiar iti scapa aceste asemanari si manipulari clasice?

Dan Andronic e anchetat si el de DNA si de aici si dorinta lui sa scape de Laura Codruta:

EXCLUSIV Tăriceanu, la chefurile de la Monaco şi din Israel organizate de complicii „prinţului” Paul

„La nunta lui Dan Andronic din Franţa la care am participat şi eu au fost invitaţi Adrian Năstase şi Tăriceanu”, a declarat, la DNA, unul dintre foştii miniştri PSD.

Andronic fusese şi consilierul lui Năstase, şi al lui Tăriceanu.

Nunta a avut loc, în iunie 2008, la Monte Carlo, la hotelul Vista Palace, unul dintre cele mai luxoase din Principat. Procurorii au păstrat această declaraţie în anchetă pentru a arăta cât de puternică era relaţia de amiciţie între Andronic şi Tăriceanu. Relaţia ar fi continuat şi după ce Andronic a terminat contractul cu PNL. Procurorii DNA au descoperit că firmele controlate de acesta ar fi încheiat contracte de sponsorizare/donaţie către PNL chiar în perioada în care se făceau retrocedările.

De altfel, la nunta lui Andronic, cei implicaţi au discutat şi oportunităţi de afaceri. Unul dintre milionarii români pe care israelienii încercau să-i atragă în afacerea terenurilor retrocedate a povestit totul la DNA. „Pe Shimon Shevez l-am şi cunoscut ulterior, în Franţa, la nunta lui Dan Andronic, unde am fost invitat de Remus Truică. Îl ştiam şi eu pe Dan Andronic la acel moment de la evenimente mondene. La această nuntă a participat şi domnii Shimon Shevez şi Tal Silberstein. Cred că înainte de această nuntă am discutat cu Shevez, fiindu-mi prezentat de Truică Remus ca reprezentant al unei firme israeliene de asigurări foarte mare care căuta parteneri în România”, a declarat milionarul.
"
Citeste mai mult: http://adev.ro/o7qusd

#11
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005
Nu a fost nicio fraudare, întrucât secțiile de votare erau pline doar cu marea coaliție formată din partide ostile lui Băse.
În fapt, Băse a fost furat, fapt demonstrat la numărarea ulterioară, atunci când s-a văzut că scorul lui Băse creștea prin refacerea numărătorii.
Nu mai spunem de furăciunile uslașe tipice ale psd și pnl.

Problema este alta.
O parte a juntei militare se pregătea de a negocia cu Geoană, dacă acesta ar fi devenit președinte.   Și s-au strâns acolo pentru a face planuri.
Nu din fidelitatea față de Băse.   Ei oricum sunt trădători prin vocație, prin gena lor mizeră.   Erau acolo pentru că le țâțăia curul și vroiau să vadă cum vor sta.
Ponta cu Ghiță erau oamenii lor,  așa că planul a fost simplu.  S-au folosit de înfrângere pentru a îndepărta corpul dur al PSD și pentru a aduce oamenii lor la putere.
Am văzut cât de rapid s-a tirat Ponta când cu episodul Colective, fără să anunțe partidul.   Are cineva vreun dubiu că nu i s-a dat ordin?

Așadar, problema este că aceasta juntă își permite să se amestece în jocul politic.
Ceea ce este foarte grav.   În alte țări se lasă cu zid și pluton de execuție pentru astfel de fapte.

Nu importă motivul și nici intențiile.  Când o juntă militară încearcă să preia puterea prin mijloace oculte, democrația nu mai există, pentru că este eludat votul.

Acolo erau șefi ai serviciilor secrete, șefii procuraturii, judecători.    Nu aveau ce căuta împreună acolo, la ora aceea, decât dacă unelteau ceva.
Despre asta e vorba, dar propagandiștii refuză să vadă evidența.  

Fanii usl o vor ține gaia mațu cu prostiile legate de așa zisa fraudă,  iar fanii dna și sri  vor apăra până le va da sângele din buricele degetelor junta pe care ei o consideră bună.
Orice mizerie ar făcea ăia, inclusiv crime, ei aplaudă.

Poate din cauza asta nu avem democrație în România.
Pentru că nu merităm și nici nu avem pentru cine.
Găști care se bat pentru putere și atât.  
Zero pricipii și zero dorință de libertate.

#12
fflloorryynn

fflloorryynn

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 388
  • Înscris: 28.12.2008

View Postunbrutus, on 23 aprilie 2017 - 14:58, said:

cum statea el pe scaunul Laurei Codruta Kovesi, ca si cum asta ar arata ca e corupta?? acum apare
Codruța nu e coruptă, e doar o plagiatoare sinistră. Iar plagiatul se numește furt!

#13
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005

View Postunbrutus, on 23 aprilie 2017 - 14:58, said:

Dan Andronic este acel jurnalist care si-a facut nunta la Monaco si a avut ca invitati toata pleiada PSD?
De ce ar trebui sa ascultam ce are acum de spus la 8 ani dupa evenimente?

Pentru că A FOST ACOLO?

De ce ar trebui să ascultăm ce are de spus după 8 ani?
Dacă pentru procesele pe care junta spurcată le înscenează unora  sunt valabile denunțurile de acum 100 de ani, nu văd de ce nu ar fi credibile declarațiile unui jurnalist care era în apropierea lor.

View Postunbrutus, on 23 aprilie 2017 - 14:58, said:

Dan Andronic e anchetat si el de DNA si de aici si dorinta lui sa scape de Laura Codruta:

Eu cred că-i invers.
Ștrumfeta asta penibilă s-a obișnuit să facă dosare tuturor celor care spun ceva despre ea.
Ce sinistră creatură!   Un monstru scârbos.  Îmi este rușine că pe vremuri o susțineam. Cel mai mizere personaj de la Revoluție sunt Coldea și Koveși.
Au produs un rău imens acestei țări.

Edited by tomaso, 23 April 2017 - 15:27.


#14
Alexandru2212

Alexandru2212

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 590
  • Înscris: 30.09.2015
Ce vorbesti bre, vrei sa se supere aia din strada?Posted Image

#15
argonaut

argonaut

    Beware of the bird

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 29,337
  • Înscris: 29.07.2013
Si-o sa faca comisia asta exact ce-a facut si aia de i-a anchetat lui Base, terenul de la Nana.

Are o fixatie Dragnea, cu comisiile astea, cum vede o gaura, harsht o Comisie, poate poate iese ceva din ea Posted Image

Iar faptul c-au fost aia imperuna acolo, acasa la Oprea, nu dovedeste altceva decat faptul ca politicul controleaza totul.
Apoliticii sunt ca caprele negre ... pe cale de disparitie, prin selectie naturala.

Furtuna intrun pahar cu apa.

Pe cand o comisie sa ancheteze de unde si cu ce bani si-au cladit "apostolii neamului" averile ?!

#16
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005

View Postargonaut, on 23 aprilie 2017 - 15:25, said:

faptul c-au fost aia imperuna acolo, acasa la Oprea, nu dovedeste altceva decat faptul ca politicul controleaza totul.

Mai ții minte cu cât tupeu spune Codruța că ”înalții funcționari ai statului, demnitarii, nu au ce căuta în compania politicienilor”, cu referire la Bica?
Ea, care era omul de casă al unora ca Oprea, Ghiță, Maior, care socializase mult și bine, o spunea de parcă ar fi fost Maica Precista preacurata și binecuvântata.  
Minte femeia asta mai rău decât Ponta.

Eu cred că ea îl copia pe Daniel Morar.
Acestea sunt vorbele lui, de fapt, iar ea a repetat papagalicește, ca să îi facă rău rivalei sale de la Diicot, potențial înlocuitor al ei în cazul că ar fi ieșit Ponta președinte.

#17
active95

active95

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,920
  • Înscris: 29.03.2005

View Postunbrutus, on 23 aprilie 2017 - 14:58, said:

Dan Andronic este acel jurnalist care si-a facut nunta la Monaco si a avut ca invitati toata pleiada PSD?
De ce ar trebui sa ascultam ce are acum de spus la 8 ani dupa evenimente?

Cate povesti din astea mai auzim in care tot felul de ziaristi platiti cu mii de euro pe luna de Voiculescu apar si spun ca ei sint prieteni cu Laura Codruta Kovezi?

Dupa Savaliuc care a aratat si poze cum statea el pe scaunul Laurei Codruta Kovesi, ca si cum asta ar arata ca e corupta?? acum apare si Andronic?

G.I.C.U, pari capabil de analize mai aprofundate... chiar iti scapa aceste asemanari si manipulari clasice?

...


Oare faptu' ca madam doctor colonel kovesi n-a negat vehement din primu' moment, faptu' ca oprea a zis io am invitat doar pe ontanu fara sa nege vehement ca restu' nu s-ar fi aflat , nu conteaza?
Doar ca acu' 10 ani andronic era bot in bot cu pesedeu'?
Sau domnia voastra cind nu se stie cu musca pe caciula nu neaga cu vehementa acuzele aduse? Posted Image


View Postargonaut, on 23 aprilie 2017 - 15:25, said:

Si-o sa faca comisia asta exact ce-a facut si aia de i-a anchetat lui Base, terenul de la Nana.
....
Iar faptul c-au fost aia imperuna acolo, acasa la Oprea, nu dovedeste altceva decat faptul ca politicul controleaza totul.
Apoliticii sunt ca caprele negre ... pe cale de disparitie, prin selectie naturala.

Furtuna intrun pahar cu apa.

Pe cand o comisie sa ancheteze de unde si cu ce bani si-au cladit "apostolii neamului" averile ?!

Doar mai nou, lupta "anticoruptie" desigur ca nu-i controlata politic. Posted Image
Si Da', n-o sa iasa nimic din ancheta.

#18
unbrutus

unbrutus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,299
  • Înscris: 23.02.2017

View Posttomaso, on 23 aprilie 2017 - 15:03, said:

iar fanii dna și sri  vor apăra până le va da sângele din buricele degetelor junta pe care ei o consideră bună.
Orice mizerie ar făcea ăia, inclusiv crime, ei aplaudă.
Eu sint doar fan politicieni - oameni de afaceri bagati la puscarie daca merita. Acum, azi, asta face DNA, si parlementarii doar incearca sa se opuna, invoca divinitatea, ca au copii acasa...
Daca ar intra in puscarie doar cei care nu sint credinciosi si doar cei care nu au copii, ar fi goale puscariile, sau ar creste numarul de copii.

Deci nu sint fan DNA, sint fan actiuni DNA... dupa 20 si ceva de ani in care nu au existat condamnari si nici confiscari de avere, nu e de mirare sa se fi acumulat frustrari.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate