Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Libre Office nu vad liniile

Modalitați amuzante și ...

O disparitie de ani buni, Acces D...

Mancarea e scumpa
 Parere achiziționare BMW G20

Schimbarea bateriei moderne la VA...

Rostschreck Lidl

Si noi suntem Florin Piersic? / J...
 Rascumparare euroobligatiuni (pri...

Detartraj partial slatina

Cu ce pot izola fonic peretii pen...

Telefon cu senzor compass BUN
 Blocare google chrome cu master p...

Instalare Siemens NX pe macbook

sfat achizitie telefon pana in 20...

Stoc Smart CAM TV
 

Kit casa inteligenta PNI SmartHome SM400, alarma, accesare prin internet - pareri, teste suport

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
257 replies to this topic

#109
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,829
  • Înscris: 21.01.2013
cristof78 : Asteptam mesaj privat cu mai multe detalii despre Conexiunile pe care doriti sa le faceti intre PNI SM400 si Google Home Mini.

#110
Bean

Bean

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,477
  • Înscris: 12.11.2006

 suport_PNI, on 06 noiembrie 2017 - 10:55, said:

Vom analiza situatia cu dezvoltatorul de software pentru testare si verificare amanuntita, si vom reveni cu un raspuns.
.--------------------
Luati post-ul asta ca atare. Nu e antireclama, nu e flame si nici alte balarii.
Doar transparenta, onestitate si corecta informare a consumatorior.
Venit de la un fost client PNI. Cu research adanc pe anumite produse (din dorinta de a customiza si elimina neajunsuri/buguri, cautare de firmware nou etc) si localizarea corecta a originii lor.
Sanatate!

PS: totusi, pentru cei cu adevarati pasionati de acest produs, cred ca puteti gasi informatii si tutoriale mai relevante pe site-ul de mai sus.
Asta ca sa nu ziceti ca as fi venit pe sistemul "daca nu pot sa va ajut, atunci sa va incurc". Posted Image

Si inca ceva: aplicatia e cumva P2P? Adica, e si vreun server la mijloc? Nu stiu, zic si eu, nu dau in cap....
UPNP? N-am incercat, n-am studiat inca, d-aia intreb.

Edited by ggelu, 14 November 2017 - 17:48.
flame


#111
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,829
  • Înscris: 21.01.2013
Raspuns pentru utilizatorul  Bean :
- Produsul este fabricat in Asia, nu este nici un mister, si nu ascunde nimeni asta. Daca ati fi cercetat produsul, ati fi observat ca scrie pe el tara de fabricatie. Acest lucru se intampla la majoritatea producatorilor de electrice/electronice, pentru a veni in sprijinul pietei si al clientilor din Romania cu preturi accesibile.
- Dezvoltatorul de software paote fi oricine, si cred ca il puteti afla din Google Play sau Apple market daca ati fi avut curiozitatea sa descarcati aplicatia.
- Modificarile in software se fac cu dezvoltatorul de software in masura in care este posibil.
- Produsul se comercializeaza pe alte piete internationale si sub alte denumiri si brand-uri. Nu e nici un secret.
- Aplicatia foloseste o conexiune P2P si un server dedicat . Conexiunea P2P este preferata de clienti in defavoarea altor tipuri de conexiuni care necesita configurare suplimentara, forwardare de porturi, IP fix, DDNS, etc.  

Apreciez  determinarea  cu care ati incercat sa evidentiati  aspecte de mai sus la acea ora tarzie. Mentionez ca aceste aspecte nu sunt secrete, si le putea afla oricine intrebandu-ne sau documentandu-se pe google.

Eu propun sa va pastrati determinarea si sa solicitati produsul in teste, si de ce nu sa faceti acea cercetare adanca .

Consider ca spiritul Softpedia este in continuare unul constructiv, si in consecinta ar fi mult mai utile pentru clienti si utilizatori opiniile obiective despre produsul din subiect , functionalitate, avantaje, raport calitate / avantaje / costuri etc , chiar bazate pe experienta de utilizare.

Edited by suport_PNI, 14 November 2017 - 13:33.


#112
Bean

Bean

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,477
  • Înscris: 12.11.2006
Tara de fabricatie e una, tara de concept e alta. Samsung se fabrica in China dar se proiecteaza in Coreea.
Device-urile PNI se fabrica in China, dar se proiecteaza in...China.
Vorbim practic despre solutii rebranduite si revandute. Ma indoiesc deci ca exista flexibilitate dpdv RFC sau customizari.
N-as vrea sa dezvoltam foarte mult, scopul meu nu este sa va pun voua bete-n roate, caci pana la urma intermedierea este si ea o forma de business.

Revenind la produs, inteleg ca daca serverul crapa, automat crapa si comunicatia intre hub si aplicatie?
Apoi, pe parte de hacking, poate sistemul sa fie asaltat din exterior? Ce protocol de comunicatie (application layer) se foloseste intre applicatie si hub?
Pe parte de radio, e susceptibila la frequency jamming, interceptare de semnale si re-emitere a acestora de la alte surse?
Merci

#113
Mihail_M

Mihail_M

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 14.11.2017
Buna ziua,

Am achizitionat in urma cu 2 saptamani si ceva kitul SM400 impreuna cu o priza inteligenta si camera SM460 pentru ca vreau sa monitorizez o casa aflata la zeci de km distanta de mine. Scopul: un minim de securitate si activarea unui calorifer prin priza inteligenta cu cateva ore inainte de a ajunge la destinatie.

Am vrut sa incurajez productia romaneasca, de aceea nu am ales o solutie venita de la o fima straina. Achizitia s-a dovedit a nu fi prea fericita. Evenimente in 2 saptamani:
1. Senzorul de la fereastra s-a dezlipit, prin urmare alarma a pornit, am pus pe fuga vecinii sa vada ce s-a intamplat dar bineinteles ca de vina nu a fost vreun intrus ci proasta calitate a benzii adezive
2. La un upgrade de firmware pentru camera, aceasta s-a resetat intr-o pozitie nefericita cu fata la perete si nu s-a mai miscat de acolo pana nu am resetat-o la fata locului
3. In acest weekend Hub-ul s-a blocat si nu am mai putut face nimic pana nu l-am scos din priza si l-am lasat fara baterie. Astazi iarasi hub-ul este offline si nu vad nici o modalitate de a-l reseta de la distanta (Internet are pentru ca ma pot conecta la camera)
4. S-a tot scris aici despre priza inteligenta ca nu se stie starea in care se afla. Intr-adevar este un inconvenient major. In cazul meu nu pot sta linistit cu un calorifer de 2500W in priza
5. De ce nu exista un senzor de temperatura compatibil cu acest sistem? Este facut pentru REVOGI dar nu si pentru SM400. Il gasesc ca fiind foarte util

In concluzie: nu sunt prea fericit cu achizitia facuta mai ales ca am luat-o fara nici o reducere de 50% si nu mi se pare un sistem adecvat pentru monitorizarea de la distanta cand nu prea frecventezi locuinta respectiva. In momentul de fata a ramas doar camera functionala pana cand o sa ajung la locatie sa resetez din nou hub-ul. Stupid

#114
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,829
  • Înscris: 21.01.2013
Bean: Asteptam solicitarea de testare daca sunteti cu adevarat interesat de acet produs. Restul discutiilor generate sunt subiective.
          Flexibilitatea s-a dovedit deja prin crearea unui software dedicat pentru piata din Romania, deci nu mai exagerati.
          Riscul de a crapa un server, este acelasi cu riscul dumneavoastra de a ramane fara internet acasa.
          Securizarea comunicarii wireless este una eficienta, si bineinteles secreta,  ce nu a intampinat  si nu va intampina probleme.
          Cat despre scenariile apocaliptice de genul:  jamming, hacking, crapare de servere si alte alea nu pot sa spun decat ca exista procente de reusita ( cel putin statistic) . Dupa cum bine stiti, nici un sistem de alarma, supraveghere, sau securitate nu va va proteja 100%, si nu este infailibil 100%. Cu echipamentele potrivite probabil orice sistem de alarma poate fi dezactivat si hack-uit.
          Si totusi nu doriti sa testati sistemul? si sa va dati cu parerea exact la obiect ? poate puteti face comparatii cu alte produse similare ca pret, performante, calitate, securitate ?                                                      
Mihail_M:
1. Senzorii sistemului vin prevazuti cu 2 tipuri de instalare: dublu adeziv sau suruburi. Avem montati astfel de senzori care rezista de mai bine de 6 luni pe suprafete gen termopan, var, aluminiu, degresate si curatate inainte, si rezista si acum. Singura posibilitate este ca zona respectiva sa nu fi fost degresata inainte, si din acest motiv a cazut. Montatorul poate alege, in cazul in care suprafata de montaj nu prezinta siguranta si a doua varianta cu suruburi, care este si cea mai sigura si recomandata pentru senzori in general.
2. Recomandam ca update-ul de firmware sa se faca, cand sunteti in locatia camerei, si cu aceasta conectata cu cablu de retea la Router. Sa inteleg ca acum camera functioneaza corect?
3. Daca suspectati o problema cu hub-ul , acesta se poate trimite gratuit catre noi spre verificare.  Blocajul poate avea cauze multiple ( interne sau externe) , si trebuie facuta o diagnosticare amanuntita.  Noi avem montate 3 hub-uri de test de peste 6 luni , si cateva sute vandute, care nu manifesta astfel de probleme.
4. Am scris si cu riscul de a ma repeta: Exista o solutie foarte clara si precisa de a sti in ce stare se afla priza. In meniul prizei exista buton de ON ( Pornit) si buton de OFF ( Oprit) , care dau exact aceste 2 comenzi catre priza. Deci daca dati comanda de OFF catre priza, aceasta se va inchide. Daca repetati comanda OFF de mai multe ori, aceasta se va repeta , deci aveti siguranta ca este oprita.
5. Toti senzorii disponibili sunt prezenti la accesorii compatibile, si in clipurile de prezentare. Vom lua in considerare sugestia dumneavoastra de senzor de temperatura.

Puteti trimite produsul pentru diagnosticare, poate chiar are o problema.

#115
ggelu

ggelu

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,317
  • Înscris: 21.01.2009
As dori sa eliminam discutiile off-topic.  Tema topcului este una clara . Daca doriti sa faceti aprecieri asupra altor aspecte ( producator / manufacturier ,  produse similare )  va rog sa deschideti  o discutie separata.

#116
badmania98

badmania98

    Nenea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,668
  • Înscris: 28.11.2001

 suport_PNI, on 13 noiembrie 2017 - 08:49, said:

Alte functii suplimentare sunt disponibile in aplicatia dedicata PNI SM460.


Mă așteptam să scrieți cu litere mari faptul că există această aplicație dedicată. Un lucru bun.

Edited by badmania98, 14 November 2017 - 23:22.


#117
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,829
  • Înscris: 21.01.2013
Ms de sugestie . Camera PNI SM460 are si aplicatie dedicata "PNI SM460"  disponibila pentru Ios si Android.
Mai multe detalii pe pagina produsului.

#118
Mihail_M

Mihail_M

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 14.11.2017
Multumesc pentru raspuns. Camera este functionala acum, chiar se conecteaza mai repede dupa ultimul update.
Cam complicat cu trimisul hub-ului la voi, o sa iau in considerare acest aspect.

Astept cu interes un senzor de temperatura compatibil cu SM400.

O zi buna,
Mihai

#119
marian26

marian26

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 296
  • Înscris: 22.05.2006
Am cumpărat 2 prize SM440 pe care vreau să le folosesc pt controlul unei pompe de apă și un hidrofor atunci când senzorul de inundație se activează, dar am văzut că scrie pe priză că suportă maxim 230W sarcină inductivă, deci să înțeleg că nu le pot folosi pt ce vreau eu? Aș testa una, dar mi-e că o stric...

Edited by marian26, 16 November 2017 - 11:01.


#120
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,829
  • Înscris: 21.01.2013
marian : La motoare, cum sunt cele enumerate, care sunt sarcini inductive , puterea maxima suportata este de 230W. Conectarea unui consumator mai mare poate bloca releul din priza - defectare.
              Puteti opta pentru adaugarea unui Contactor electric de 220V care sa primeasca comanda de la priza, si sa cupleze alimentarea pompei / hidroforului.

#121
marian26

marian26

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 296
  • Înscris: 22.05.2006
Pentru PNI SM400 trebuie să folosesc numai sirena exterioară PNI SM470 sau pot și alte sirene? Nu prea îmi plac designul și culoarea Posted Image

Edited by marian26, 16 November 2017 - 11:58.


#122
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,829
  • Înscris: 21.01.2013
Sirena wireless este singura dedicata si compatibila cu acest sistem.

Alternative ar fi, daca stau sa ma gandesc: puteti folosi functia "IF........Then"   sa comandati un releu la care sa legati o sirena universala. Ceva de genul: If Main unit Alarm  then activate relay. ( Daca unitatea centrala intra in alarma, determina activarea releului 5 ).

#123
marian26

marian26

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 296
  • Înscris: 22.05.2006
Vreau să înregistrez streamul de la SM460 folosing NAS-ul Synology pe care îl am, dar nu știu care este portul și userul pentru a adăuga camera. Le știți sau cum pot să le aflu?

#124
autocargo

autocargo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 456
  • Înscris: 01.03.2015
@ suport_PNI
   Un senzor de fum ar fi foarte potrivit.... Sunt convins ca toata lumea ar dori unul acasa... Aveti in plan produrerea unuia? Sau exista vreunul compatibil? Exista in plan extinderea gamei de senzori ex. fum, gaz, monoxid carbon...Sau poate toate 3 iin 1?... Acesta (3in1) ar intregi foarte bine sistemul, cu un pret mai mare bineinteles, ca sa fie viabil din punct de vedere comercial :)...
   Care e planul de viitor cu acest sistem? Ar fi interesant sa aflam... Am cumparat sistemul la pret intreg, mai exista oferta de achizitie senzori la jumatate de pret in schimbul unui test/review?
Va multumesc anticipat.

#125
badmania98

badmania98

    Nenea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,668
  • Înscris: 28.11.2001
Și eu as vrea un senzor de fum. Nu de alta dar priza inteligenta a început sa scoată fum. O sa o trimit în garanție, deoarece nu e posibil asa ceva. În ea am avut o hota cu 2 ventilatoare (2x80W). Mare atenție.

#126
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,829
  • Înscris: 21.01.2013
badmania98: 2 x 80 W = 160W in regim de functionare . Stiti cumva cat consuma motoarele respectiva la pornire? ( de obicei un motor la pornire poate consuma si de 2 ori mai mult) Si daca erau aprinse si becurile?  S-ar putea sa se depaseasca cei 220 W putere Inductiva declarati in specificatiile tehnice ale prizei.
    Puteti trimite priza spre diagnosticare si remediere, urmand indicatiile din certificatul de garantie.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate