Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica
 Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila
 Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K
 Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...
 

Antena 1 HD

- - - - -
  • Please log in to reply
984 replies to this topic

#883
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Un nou sezon al show-ului Te cunosc de undeva, cel cu numărul 19, va debuta la Antena 1 în această primăvară. Show-ul va începe pe 1 aprilie și va fi difuzat tot sâmbăta https://www.paginade...nul-19-21056938

#884
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Nume de la Pro TV, în "grădina" Antena 1. Jurnalista Ramona Păuleanu se întoarce în televiziune, după peste doi ani de pauză.
Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Păuleanu intră în echipa Observator.Conform surselor Paginademedia.ro, Ramona Păuleanu se va ocupa de rubrica Meteo din cadrul Observatorului. Ea urmează să apară pe post de săptămâna viitoare.
https://www.paginade...antena-21061711

#885
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon al transforming show-ului de la Antena 1. Alături de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan, Mihai Petre va juriza prestaţiile celor 8 cupluri de artişti în mare formă care au spus Da spectaculosului joc al transformărilor.

Antena 1 anunța că pentru sezonul 19 vine un nou coregraf, și anume Ioana Macarie, de altfel tot o revenire, ea a mai coordonat momentele artistice de la Te cunosc… în trei sezoane.
https://www.tvmania....-va-avea-409231

Duminica aceasta, de la ora 17:00, Antena 1 va difuza documentarul Drumul Aurului, dedicat fabulosului traseu străbătut de concurenții reality show-ului America Express, văzut, însă, în ritmul exploratorilor Marius Damian și Oase.
https://www.tvmania....cumentar-409149

Edited by IceCoolExtreme, 25 March 2023 - 14:10.


#886
Lucian M

Lucian M

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 12.04.2005
Au schimbat fontul și culoarea burtierelor la Observator din negru în alb.

#887
Lucian M

Lucian M

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 12.04.2005
Acum vs. înainte

Attached Files



#888
Jeremy1981

Jeremy1981

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 195
  • Înscris: 25.11.2016
Eu nu inteleg banda semitrasparenta in partea de sus a ecranului, care se amesteca cu capul prezantatorilor. Este enervanta.

#889
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018

Ediție specială la Antena 1 dedicată încoronării regelui Charles al III-lea. De la Londra transmite Mădălina Iacob


Antena 1 a pregătit o ediție specială dedicată încoronării regelui Charles al III-lea. Ceremonia se vede la Observator într-o ediție specială prezentată de Alessandra Stoicescu sâmbătă, de la ora 12.00. În direct de la Londra va transmite Mădălina Iacob, iar Andreea Țopan va fi la Viscri.

Pentru a explica ceremonia istorică din capitala Marii Britanii, în platoul Observator Antena 1 vor fi Sandra Gătejeanu, director de protocol la MAE și fost director de protocol al Casei Regale a României, și Adrian Buga, istoric și consilier al Casei Regale.

Alessandra Stoicescu, prezentatoarea Observatorului orei 19.00:

"Cea mai mare onoare pentru un jurnalist este ca telespectatorii să te primească în casele lor în momentele în care se scrie istoria.

Sâmbătă, de la ora 12.00, vom fi cu toții martori la un eveniment unic, cu atât mai important pentru români cu cât Regele Charles al III-lea are o relație foarte apropiata cu țara noastră, unde a și declarat că se simte acasă.

Alături de invitații mei din platou și colegii aflați în puncte-cheie vom înțelege semnificația fiecărui moment al ceremoniei din Londra. Martori la scrierea istoriei."

Mădălina Iacob, reporter Observator:

"Vom fi în inima Londrei de la prima oră și vom transmite pas cu pas întreaga zi a Încoronării și toate celebrările care vor urma în Marea Britanie și nu numai duminică și luni, la Observator.

Suntem martori la istorie, în ziua în care ochii din toata lumea vor fi ațintiți asupra Regelui. Este Regele pe care l-am filmat deseori pe dealurile din inima Transilvaniei și care va primi acum Corona Sfântului Eduard, cea mai importantă bijuterie a Monarhiei Britanice. Va fi eveniment copleșitor pentru întreaga lume."

Jurnalista Andreea Țopan se va afla la Viscri:

"România are un loc important în inima Regelui Charles al III-lea. Viscri, acest mic sătuc din Transilvania devenit vedetă internațională după ce pe atunci Prințul Charles a hotărât să se transforme din turist, în sătean, este punctul din care îl vom cunoaște pe Monarh prin ochii celor care îi sunt vecini.

Puțini sunt cei care au ocazia să se afle atât de aproape de un personaj istoric și poveștile lor vor ajunge în casele celor care ne privesc."

Ce personalități se vor afla la eveniment?

Președintele Franței, Emmanuel Macron, prințul Albert și prințesa Charlene de Monaco, regele Felipe și regina Letizia ai Spaniei, prințul moștenitor Akishino și prințesa Kiko ai Japoniei, Majestatea Sa Margareta a României și ASR Principele Radu, Președintele Kalus Iohannis sunt doar câteva dintre numele celor 2.000 de invitați care vor asista la momentul încoronării de la Catedrala Westminster Abbey.

Sursa: https://www.paginade...tena-1-21115507

#890
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,071
  • Înscris: 15.11.2021
Serialul Lia va continua cu sezonul al doilea. Antena 1 a început filmările

Serialul Lia - soția soțului meu, produs de Ruxandra Ion, a început filmările pentru cel de-al doilea sezon, care va fi difuzat în această toamnă la Antena 1, anunță postul de televiziune. Primul sezon al producției Lia se apropie de final, urmând să fie difuzate ultimele șase episoade.


Lia este realizată după drama turcească Asla Vazgecmen (Niciodată nu renunț), difuzată la noi pe Happy Channel. Producția Lia este programată în fiecare joi, de la ora 20.30, la Antena 1.

Ruxandra Ion:


„Sunt mândră de evoluția acestui serial, de echipa mea și, nu îl ultimul rând, de actorii excepționali din distribuție. Un asemenea proiect presupune o muncă fantastică de echipă, însă faptul că telespectatorii noștri, cărora profit de ocazie să le mulțumesc pentru susținere, ne urmăresc în număr atât de mare, ne motivează să ne găsim resursele să mergem mai departe."

Ce spun protagoniștii despre noul sezon?

Ana Bodea:

„Maturizarea mea actoricească s-a petrecut pe platourile de filmare, pe parcursul primului sezon al proiectului Lia, soția soțului meu. M-am maturizat in același timp cu personajul pe care îl interpretez. Am trăit un amalgam de emoții atunci când am aflat ce se va întâmpla in următorul sezon al serialului.

Lia va trece prin multe încercări, prin situații pe care nici nu mi le puteam imagina și va deveni din ce in ce mai puternică. Veți vedea o Lia rănită, îngrijorată, susținută de cei dragi, iubită.

O femeie care începe să lupte pentru cei pe care îi iubește si care nu renunță. Viața ei se va schimba complet și abia aștept ca telespectatorii noștri să vadă ce o așteaptă."

Ștefan Floroaica:

"În primul rând vreau să le mulțumesc celor care ne urmăresc în fiecare joi, la Antena 1. Fără ei, acest serial nu ar exista.

Noi am început deja să filmăm pentru cel de-al doilea sezon și deja, la o primă citire, pot spune că sezonul 1 a fost o „încălzire” pentru ce va urma de acum încolo.

Un personaj-cheie își va găsi locul în poveste și ne va da planurile tuturor peste cap! Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla curând."

Iona Blaj:

"Niciun om nu poate trăi fără iubire. Și dacă nu o are, e dispus să facă orice pentru a o avea. E o tehnică de supraviețuire. În sezonul doi o veți vedea pe Alice drept victima unei vieți trăite în minciună, veți vedea rezultatul unei educații nesănătoase…și al unui model de viață nesănătos.

Veți vedea o femeie rănită, care va face orice îi stă în putință ca să nu mai sufere sau să nu mai fie singură în suferința ei.

Va fi un sezon dur, mult mai dur ca primul, care vă va ține cu sufletul la gură, care va face să vreți să vă faceți una cu personajele pe care le îndrăgiți și să luptați cu ele."

Din distribuia serialului Lia mai fac parte Carmen Ionescu (Maria), Bebe Cotimanis (Marcel), Oana Zara (Dana), Ilinca Goia (Otilia), Vlad Gherman (Andi), Kira Hagi (Mira), Alexandru Ion (Pavel), Doinița Oancea (Gabi), Anca Sigartău (Adriana - El Capitan), Andrei Aradits și mulți alții.

Sursa: https://www.paginade...marile-21117956

#891
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Antena 1 a anunțat că au început filmările pentru un nou serial românesc produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Noul serial care fi difuzat în această toamnă la Antena 1 se numește Lasă-mă, îmi place! Camera 609 și este o adaptare după producția turcească Room 309 (titlul original: No 309).

Ruxandra Ion:

"Este primul serial de gen făcut în România. Este o comedie romantică, de fapt un romance cu elemente de comedie, dar și cu elemente de dramă.

Pentru mine este o mare provocare. Am o echipă nouă, formată în mare parte din tineri. Iar distribuția… bombă. O să vedeți în curând. Cred cu tărie că va fi un produs cu multe ingrediente pline de savoare, cu care vă veți delecta în această toamnă la Antena 1.

Lia - Soția sotului meu  și Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt cele două titluri care mă fac să mă trezesc la 5 dimineața… și eu nu sunt o persoană matinală."

Despre noul serial Lasă-mă, îmi place! Camera 609:

"Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire.

Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament.

Desigur, moștenirea este foarte dorită de unii și extrem de dorită de alții, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților," anunță postul Antena 1.
https://www.paginade...ra-ion-21120136

#892
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Ultimul episod al sezonului 1 din „Lia” este difuzat pe 15 iunie, pe Antena 1. https://www.tvmania....antena-1-417087

#893
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Marea finală iUmor 2023, sezonul 14, va avea loc duminică, 21 mai, de la 20.00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. https://www.tvmania....antena-1-417230

#894
andy300

andy300

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 24.11.2016
Ar fi super ok daca canalele din grupul Antena ar avea siglele colorate. In acest mod, fiecare canal ar avea putina personalitate.

#895
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,984
  • Înscris: 18.09.2008

View Postandy300, on 15 mai 2023 - 21:13, said:

Ar fi super ok daca canalele din grupul Antena ar avea siglele colorate. In acest mod, fiecare canal ar avea putina personalitate.

Nu prea mai sunt la modă siglele colorate. Cam toată lumea renunță la ele.

#896
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Cine sunt concurenții de la America Express: Drumul Soarelui. Nouă perechi pleacă în aventura vieții lor
  • Ionuț Rusu și George Tănase
  • Iuliana Pepene și Sonia Simionov
  • Cleopatra Stratan și Edward Sanda
  • Iulia Albu și Mike
  • Romică Țociu și Cătălin Țociu
  • Giulia Anghelescu și Vlad Huidu
  • Ada Galeș și Antoneta Galeș
  • Alexia și Aris Eram
  • Sânziana Negru și Laura Giurcanu
https://a1.ro/americ...-id1094476.html

Caravana Mireasa pleacă prin țară pentru a găsi doritori care să participe în sezonul 8. https://a1.ro/mireas...-id1094087.html

#897
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Un nou sezon al reality-show-ului Insula iubirii revine la Antena 1. Cel de-al șaptelea sezon va avea premiera pe 22 și 23 iunie. Emisiunea prezentată de Radu Vâlcan va fi difuzată în fiecare joi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1.
https://www.paginade...tena-1-21212435

#898
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Cel mai probabil, din toamnă, în grila de programe a Antenei 1 va intra o nouă emisiune de divertisment, în care protagoniști vor fi și copii și adulți deopotrivă. Este vorba despre varianta unui format internațional, unde cultura generală va fi la loc de cinste.

Noua producție este varianta formatului „Are you smarter than a 5th grader?” („Ești mai inteligent decât un elev de clasa a V-a?”), unde adulții se vor întrece în a răspunde unor întrebări de cultură generală, ale căror răspunsuri se regăsesc în manualele școlare destinate copiilor din clasele primare până în clasa a V-a, inclusiv.

Potrivit surselor TVmania, am aflat că deja s-a filmat ediția pilot, de producție ocupându-se cei de la Imagic Production. Deja se caută copii și adulți pentru a participa la acest show, care ar putea difuzat din toamnă la Antena 1, în intervalul 18.00 – 19.00. „Prețul cel bun”, game-show-ul care rulează în prezent pe acest tronson, ar ieși cu totul din grilă. Se pare că lui Liviu Vârciu, cel care prezintă „Prețul cel bun” alături de Andrei Ștefănescu, îi expiră contractul de exclusivitate pe care îl are cu Antena 1.

https://www.tvmania....exclusiv-422324

#899
AlexFCSB4

AlexFCSB4

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,395
  • Înscris: 02.06.2020
Serialul “Narcos”, din 26 Iunie, în fiecare luni, marți și miercuri, ora 23:00, pe Antena 1.

#900
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,413
  • Înscris: 04.08.2010
Au făcut probabil parteneriat cu Netflix. Le-au dat Adela pentru Narcos.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate