![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
C.N.A. vrea să oblige cabliștii să-și pună posturile pe tipuri de programe. Digi 24 are de câștigat.
Last Updated: Nov 12 2017 14:17, Started by
dulcineea400
, Dec 15 2016 19:14
·
0

Posted 12 November 2017 - 14:09

Asa trebuiau puse canalele pe tipuri la RCS- RDS si am actualizat lista am adaugat Nick Jr ,Digi Sport 4 HD ,TNT, am schimbat numele la Sport.ro,Acasa TV, Acasa Gold,Cartoon Network/ TNT am sters dublurile de la AXN,Look TV, TVR 3. |
Posted 12 November 2017 - 14:17

Asa trebuiau puse canalele pe tipuri la RCS- RDS si am actualizat lista am adaugat Nick Jr ,Digi Sport 4 HD ,TNT, am schimbat numele la Sport.ro,Acasa TV, Acasa Gold,Cartoon Network/ TNT am sters dublurile de la AXN,Look TV, TVR 3. Dragul meu (doar că asta e, nu îmi eşti drag deloc), ai uitat să îţi iei pastilele! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users