Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare suport 2 monitoare de...

Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...
 Full backup ?

achizitie oculus

Romanii, cei mai fericiti din UE ...

Educatia financiara in scoli, urg...
 Optiune Garmin distanta in km

Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate

Filmul Netflix nu se vede tot ecr...
 Telefon pentru fotografii

Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

C.N.A. vrea să oblige cabliștii să-și pună posturile pe tipuri de programe. Digi 24 are de câștigat.

- - - - -
  • Please log in to reply
91 replies to this topic

KLM2009

KLM2009

The Punish3r

• Grup: Moderators

View PostAccent-_-, on 12 noiembrie 2017 - 14:01, said:

Asa trebuiau puse canalele pe tipuri la RCS- RDS si am actualizat lista am adaugat Nick Jr ,Digi Sport 4 HD ,TNT, am schimbat numele la Sport.ro,Acasa TV, Acasa Gold,Cartoon Network/ TNT am sters dublurile de la AXN,Look TV, TVR 3.
Pentru grile ai acest topic https://forum.softpe...u/page__st__234

MembruAnonim

MembruAnonim

MembruAnonim

• Grup: Banned

View PostAccent-_-, on 12 noiembrie 2017 - 14:01, said:

Asa trebuiau puse canalele pe tipuri la RCS- RDS si am actualizat lista am adaugat Nick Jr ,Digi Sport 4 HD ,TNT, am schimbat numele la Sport.ro,Acasa TV, Acasa Gold,Cartoon Network/ TNT am sters dublurile de la AXN,Look TV, TVR 3.

Dragul meu (doar că asta e, nu îmi eşti drag deloc), ai uitat să îţi iei pastilele!

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate