Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Burn-in-ul la OLED-uri

Para de dus

Zgomot masina de spalat noua

Solutie transfer ape murdare
 Inlocuire folie silicon telefon

problema receptie posturi

Memorii USB 3.0 merg doar pe port...

Se modifica numerotarea sectoarel...
 Daikin, ce model sa aleg...

Conectare 2 PC-uri

Nokia sau Motorola

Nu porneste monitorul iar PC-ul s...
 Intrebare centrala Ariston HS Pre...

Mutare contor electric.

Instalare aplicatie speed test pe...

Ce model de cheder este ?
 

Din data de 29.11.2016 au intrat la U.P.C. Antena 1 HD la poziția 173 și Antena 3 HD la poziția 174.

- - - - -
  • Please log in to reply
76 replies to this topic

#19
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,847
  • Înscris: 18.04.2008
După rescanare a Apărut Aneta 1 HD

Dar Sunetul este SD. 2.0 :(

Da. Pe Antene e sunet 2.0.
Trist :(

#20
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
Doar ProTV si B1 au sunet Dolby din cele Romanesti...

#21
IlNigroMatador

IlNigroMatador

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 387
  • Înscris: 16.11.2016
Lasa ca o sa vedeti si decolteul Crudutzei in full HD!

#22
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,344
  • Înscris: 07.07.2009
Attached File  20161130_003558.jpg   347.15K   119 downloads Attached File  20161130_003609.jpg   285.11K   118 downloads Attached File  20161130_003628.jpg   263.94K   125 downloads Attached File  20161130_003638.jpg   265.95K   117 downloads

#23
andrey_dumytrescu

andrey_dumytrescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 642
  • Înscris: 06.08.2007
Ce decodor este ?

#24
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
TV LG.

#25
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,344
  • Înscris: 07.07.2009

View Postandrey_dumytrescu, on 30 noiembrie 2016 - 00:51, said:

Ce decodor este ?
Nu am mediabox. Le recepționez cu CI+.

#26
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,749
  • Înscris: 07.04.2006

View Posttudor75, on 29 noiembrie 2016 - 23:51, said:

Gata, s-a rezolvat si la UPC. Cam slabut totusi, 2 bucati din 5. Poti sa dormi linistit pana maine. Posted Image
...2 din 3 față de Digi...:D

#27
sarac.lipit

sarac.lipit

    Cînd ești condus de proști, toate merg prost

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,828
  • Înscris: 14.06.2006
interesant
gargara hd e altfel...de gargară.

#28
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009

View Postionutz_joe2009, on 30 noiembrie 2016 - 00:20, said:

Eu sunt pe RCS si am A1 plus altele de la Intact in format hd.Am rescanat pt ca-mi displarusera niste posturi chiar inainte de scanare.

Pbl e ca am dat de chelia lui Capatos.Cand am vazut chelia plus urangutani tip oameni in Hd, am schimbat rapid :)).

Pe la 10:30 am facut rescanare, era deja Capatos.

La 22:30 era "Chefi la cutite". Poate la 23:30. ;)

#29
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,075
  • Înscris: 01.12.2001
Pe A3 sunt multe materiale din arhiva filmate 4:3. Au pus 2 benzi bluraate pe lateral sa umple spatiul.

#30
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,589
  • Înscris: 15.07.2007

View Postcosti_ionita79, on 30 noiembrie 2016 - 06:37, said:

La 22:30 era "Chefi la cutite". Poate la 23:30. Posted Image
S-a terminat sezonul. Este in reluare?

#31
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
Nu. A fost ieri ziua Antenei 1 și au făcut ediție specială.

#32
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,589
  • Înscris: 15.07.2007
Anul viitor atunci.

La ProTV nu a mai fost Master Chef?

Parca erau in acelasi timp...

#33
TheRipper0607

TheRipper0607

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 649
  • Înscris: 14.11.2015
etno e hd de mult......
de ce fac astia de la intact tam-tam ca au descoperit electricitatea?

#34
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,813
  • Înscris: 08.08.2002
Se lauda si ei cu ce au/pot.
Sigur pentru multi dintre cei care se uita la Antene ca-i SD 4:3 sau HD sau chiar 4K sa fie nu conta, dar pentru noi care tinem scorul progresului tehnologic pentru posturile tv de la noi e bine ca mai avem inca 5 posturi romanesti in HD.

Edited by MD, 30 November 2016 - 08:41.


#35
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012

View PostDIVX2006, on 30 noiembrie 2016 - 08:16, said:


La ProTV nu a mai fost Master Chef?

Parca erau in acelasi timp...
La primăvară MasterChef. S-a schimbat juriul și nu s-au grăbit cu preselecții.

#36
k0r3k7

k0r3k7

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,174
  • Înscris: 03.05.2007
Eu nu mai am Antena 3 HD :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate