Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce corzi de chitara sa cumpar?

Galaxy A54 compass defect?

Cumparare AC Gree [Buget maxim 30...

Telekom
 Ce e aratarea asta ?

Probleme timonerie schimbator sau...

Numar strada gresit in contractul...

Centrala Ariston Cares Premium 24...
 La multi ani @Klasse!

La multi ani @shmecherul!

pareri ipad 6-2018- flip

Cum au aparut supermarketurile in...
 Campanii mincinoase Carrefour

Tv toshiba defect

touchscreen navigatie stricat

bonsai - de unde?
 

Reteaua Soros cu bune, cu rele

* - - - - 1 votes
  • This topic is locked This topic is locked
870 replies to this topic

#811
User107

User107

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 990
  • Înscris: 13.01.2017

View PostHamdoulillah, on 11 iulie 2017 - 17:00, said:

Ah, Soros are purtator de cuvant? Doar unul? Posted Image
De ce intrebi?
Btw, am fost de cateva ori la Central European University in Budapesta, finantata de Soros. Ce facilitati de studiu am gasit acolo, ce biblioteca... In Romania nu am gasit nimic asemanator. Aveau profesori si din Romania, Serbia etc. Nu degeaba s-a oferit Ciolos sa-i primeasca in RO daca ii da afara Orban.

#812
radu2014

radu2014

    Settling down

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,486
  • Înscris: 04.10.2007

View PostHamdoulillah, on 11 iulie 2017 - 17:00, said:

Ah, Soros are purtator de cuvant? Doar unul? Posted Image

Are di tati: purtator de cuvant, de plosca, de carucior cu rotile, de perfuzie, purtator fara de cuvant...
E dat draq hoitul!

View PostUser107, on 11 iulie 2017 - 17:05, said:

De ce intrebi?
Btw, am fost de cateva ori la Central European University in Budapesta, finantata de Soros. Ce facilitati de studiu am gasit acolo, ce biblioteca... In Romania nu am gasit nimic asemanator. Aveau profesori si din Romania, Serbia etc. Nu degeaba s-a oferit Ciolos sa-i primeasca in RO daca ii da afara Orban.
Daca nu ti-ai gasit gagica, degeaba ai fost.

Edited by radu2014, 11 July 2017 - 17:10.


#813
sandy76

sandy76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,058
  • Înscris: 20.10.2008
Prinsi cu “Black Card”-uri de la Soros!


Iata ca la doar cateva saptamani dupa ce dezvaluiam ca structurile romanesti de contrainformatii sunt in alerta maxima dintr-un motiv aparent straniu pentru profanii sistemului, si anume pentru ca “este prea liniste in Romania”, iadul pare sa se fi dezlantuit asupra statului roman. Nu doar asupra clasei politice sau mai degraba a ceea ce a mai ramas din ea, dar aproape ca nu mai este institutie a statului roman care sa nu fie supusa unor atacuri dezlantuite, multe dintre ele organizate chiar din interior. Numai ca, departe de a fi vorba de actiuni razlete, toate aceste atacuri sunt cat se poate de bine coordonate. Si mai ales puternic sustinute financiar.
Iar parte a structurilor informative, cel putin cele ramase atasate pastrarii identitatii nationale, nu se sfiesc sa-l identifice in spatele operatiunii fara precedent de destabilizare a unor institutii vitale pentru buna functionare a tarii pe miliardarul George Soros. Cel care simte ca pierde teren odata cu infleunta tot mai crescanda a Administratiei Trump printre liderii romani din diverse domenii care se conving pe zi ce trece ca proiectul “Marelui Blond” de a investi major in tara noastra este singura alternativa atat la permanenta amenintare rusa, dar mai ales la “cacealmaua occidentala”. Intrucat romanii s-au cam convins deja ca gigantii comerciali germani, francezi sau austrieci au ajuns sa-si sustina firmele mama cu profiturile extrase din Romania. Iar pentru Soros, Trump este noul dusman de moarte, fara ca aceasta sa insemne ca miliardarul evreu nascut in Ungaria nu continua sa-si poarte razboiul pe viata si pe moarte si cu guvernul israelian. Iar cum consilierii de la Tel Aviv, inclusiv cei personali ai premierului Bibi Netanyahu au la randul lor o influenta tot mai mare asupra liderilor romani, Soros simte ca-i fuge o noua tara de sub picioare, dupa ce Ungaria, Cehia sau Polonia au luat masuri severe de verificare  a activitatii fundatiilor “societatii deschise”  ale acestuia.
Asa , dupa cum reiese din informatiile intrate  in posesia noastra, Soros  arunca tot mai multi bani pentru a-si pastra “reduta” romaneasca , pe  langa traditionalele sponsorizari  a “paienjenisului” de ONG- uri recurgand acum la cumpararea cu totul  a unor lideri romani . Iar “shopping”-ul se desfasoara prin acordarea ,  in ultimele  luni, printr-un canal binecunoscut de structurile  de contrainformatii, mai ales ca este legat de Palatul Cotroceni,  a unor carduri bancare “no limited” garantate de imperiul financiar sorosist  cu care se pot goli bancomatele, la propriu… Iar   multi politicieni  romani ar fi acceptat  un CEE TRUST BLACK , de pe care scot bani “fara numar” de la orice bancomat din lumea asta…
Sparge PSD-ul!
Cu toate ca proiectul USR-ist nu poate fi catalogat chiar un esec total, principalul sustinator si strateg al aparitiei acestuia nu are cum sa fie multumit de rolul minor jucat de noul partid in viata politica, mai ales la cati bani a bagat in “societatea civila” a carei emulatie trebuia sa fie Uniunea Salvati Romania. Iar cum si la Partidul National Liberal pare sa fie o adevarata “gaura neagra” care inca nu se dovedeste rentabila, miliardarul George Soros s-a decis sa actioneze transant si sa sparga PSD-ul cu orice pret.
Asa ca, dupa cum “National” dezvaluia in zilele de foc ale “puciului de la Palatul Victoria”, inca din luna martie a debutat operatiunea de “radicalizare sorosista” a fostului premier, cea banuita ca i-ar fi asigurat tot sprijinul logistic fiind nimeni alta decat Sandra Pralong. Consiliera a lui Klaus Iohannis dar, mai presus de orice, omul de incredere al lui George Soros in Romania, unde acesta a trimis-o imediat dupa Revolutia anti-ceausista. Iar daca achizitionarea lui Grindeanu a fost o operatiune incununata de succes, mult mai surprinzatoare, cel putin pentru initiatii sistemului, este “deturnarea” lui Victor Ponta.

http://meritocratia....ri-de-la-soros/

Edited by sandy76, 11 July 2017 - 19:24.


#814
BT-OO5

BT-OO5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 06.07.2017
:)) meritocratia e un fel de keshe?

Ma ches pe stirea asta.

Detaliezi un pic partea cu atacurile? Ca si aneta 3 a zis rau de dragnea, si pe ei i-a platit soros? Posted Image

https://saccsiv.word...u-doar-sfintii/
http://politicscam.r...rimo-laurentiu/

Poate vreti sa si votati pentru meritocratia : https://www.facebook...teodor.ghitescu

Ghitescu inscris in https://www.facebook...HER&pnref=story :))))


Deci sandy, ce credibilitate are postul tau?

#815
Hamdoulillah

Hamdoulillah

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,662
  • Înscris: 29.03.2017
Nu cred ca s-a postat asta pana acum, asa ca:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/RNT0SJAh1PU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

E drept, e vechi video-ul (adica el e urcat din 2012, dar inregistrarea emisiunii e si mai veche):

Deci George Soros ii da interviu acoperitului turcit?!? Si zice c-a ajuns in Romania de nici nu se terminase bine lovilutzia, in ianuarie '90?!?

RT: "Are you still friends with Mister Gorbatchev?"
GS: "YES!"

Deci marele filantrop si om de dreapta e prieten cu'un comunist?!?

Toate astea in primul minut jumate.

Edited by Hamdoulillah, 13 July 2017 - 14:07.


#816
Hunor_66

Hunor_66

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,530
  • Înscris: 22.08.2016

View PostHamdoulillah, on 13 iulie 2017 - 14:06, said:

RT: "Are you still friends with Mister Gorbatchev?"
GS: "YES!"

Deci marele filantrop si om de dreapta e prieten cu'un comunist?!?
Nici o problema, Gorbatchev o fost agent CIA...

#817
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,597
  • Înscris: 30.10.2003
... si Mossad

#818
Hamdoulillah

Hamdoulillah

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,662
  • Înscris: 29.03.2017
Fotografiile publicate de Ziaristi Online si realizate de fotograful Emanuel Parvu (ex-Reuters) in ianuarie 1990, vineri, 5, nu necesita prea multe comentarii. E de ajuns sa consemnam ceea ce se vede: ca Silviu Brucan, “eminenta cenusie” a FSN si agent demonstrat al KGB, era gazda la sediul GDS pentru George Soros, miliardarul emigrat din ghetto-ul evreiesc al Budapestei la Londra si apoi la New York.

Faptul ca, in impozantul sediu oferit de FSN pentru GDS in Calea Victoriei 120, fost loc de intalniri UTC-iste al lui Nicu Ceausescu, Brucan il primea ca la el acasa pe Soros, sponsorul Grupului pentru Dialog Social incepand cu acel moment, ne demonstreaza fara tagada natura sa de fondator al grupului neokominternist din care fac parte Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici, Vladimir Tismaneanu sau Monica Macovei. Dupa cum se stie, primul presedinte al GDS, sociologul Alin Teodorescu, informator al DSS si agent AVO, a fost simultan si presedinte al Fundatiei Soros, organizatie cu activitati speciale care si-a inceput activitatea antiromaneasca in Romania cu un buget de 1 milion de dolari. Directiile acestui grup de interese antiromanesti cu multiple ramificatii, specializat in trafic de influenta la nivel inalt, au ramas asadar cele imprimate de “parintii lui fondatori”: Silviu Brucan si George Soros.

PS: Primul numar al organului de lupta al GDS, revista “22” (facsimil mai jos), apare cu fondatorul cu patru clase in capul publicatiei, gavarind despre… “Socialismul mondial la rascruce”. QED

http://www.napocanew...nuel-parvu.html

#819
gepres

gepres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,953
  • Înscris: 09.04.2005
E amuzant că cei ce laudă acțiunile "civilizatoare" ale "marelui filantrop" sînt tot cei care critică acțiunile civilizatoare ale albilor prin Africa și OM

#820
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,735
  • Înscris: 06.08.2004
Petreanu - Care sunt faptele:
Aseară am avut un dialog straniu pe Facebook. M-a căutat un ascultător ca să-mi transmită că greșesc când mă-ndoiesc de “răul pe care Soros vrea să-l facă în această țară”. Îl redau mai jos, exact cum a fost, citiți-l și apoi să vorbim: http://www.petreanu....e-sunt-faptele/

Asta e intrebarea cheie in acesta psihoza cu Soros: care sunt faptele?

#821
gepres

gepres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,953
  • Înscris: 09.04.2005
Trebuie să gîndești foarte simplist pentru a cere răspunsuri simple.

Rezultanta acțiunii unora dovediți a fi în slujba lui Soros este anularea încrederii în români ca popor. Pornind de la retorica lui Patapievici și pînă la discursurile denigratoare ale procuroarei Macovei nu auzi altceva decît cît sînt de proști românii. De aici se pot construi multe, inclusiv impunerea unei guvernări din exterior.

#822
BT-OO5

BT-OO5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 06.07.2017
Propaganda pcr.

#823
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,735
  • Înscris: 06.08.2004
Poate sunt opiniile lor personale, la asta nu v-ati gadit? Pana acum nu s-a descoperit niciun om care sa fie controlat telepatic, de ce sa presupunem ca asa ar fi acum?

Nici macar in Formula As nu am vazut dovezi ca telepatia ar exista, dar voi sunteti convinsi ca Patapievici e sub influenta telepatica a lui Soros? Nu e mai simplu de crezut ca asa gandesc si astea sunt opuniile lor personale, fara a untroduce o terta persoana?

Edited by Cris007, 13 July 2017 - 17:08.


#824
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,124
  • Înscris: 25.02.2007

View PostCris007, on 13 iulie 2017 - 15:08, said:

Asta e intrebarea cheie in acesta psihoza cu Soros: care sunt faptele?
Ce fapte nene ? Soros e incarnarea diavolului si vrea sa domine toata lumea.
A zis la Antena3 un nene destept din america. Dar se stia dinainte oricum...


ps - fara vrajeala, chiar am vazut asta la Aneta3 cand am urmarit sa vad schimbarea de opinie despre Dragnea; acu vreo 2 zile

#825
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,735
  • Înscris: 06.08.2004
O fi fost nenea ala destept din america care a lucrat la campania electorala a lui Trump si acum lucreaza la cea a lui Dragnea, pe bani, desigur.

Ce ma distreaza e cat de ieftina e campania si cati bani disproportionat de multi da probabil Dragnea pe ea.
Cred ca dupe ce dragnea i-a facut o oferta, aluia i-au trebuit 5 minute sa gaseasca un 'evil malefic influence in eastern europe+jew' sub forma lui Soros.
Iefteneala csf, ncsf.

#826
Hamdoulillah

Hamdoulillah

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,662
  • Înscris: 29.03.2017

View PostCris007, on 13 iulie 2017 - 17:07, said:

Poate sunt opiniile lor personale, la asta nu v-ati gadit? Pana acum nu s-a descoperit niciun om care sa fie controlat telepatic, de ce sa presupunem ca asa ar fi acum?

Nici macar in Formula As nu am vazut dovezi ca telepatia ar exista, dar voi sunteti convinsi ca Patapievici e sub influenta telepatica a lui Soros? Nu e mai simplu de crezut ca asa gandesc si astea sunt opuniile lor personale, fara a untroduce o terta persoana?
Sigur sigur nu? :)

#827
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,735
  • Înscris: 06.08.2004
Ar trebui ceva mai mult decat un "sigur sigur" pentru niste acuze atat de grave.. de-asta nu ia nimeni in serios conspiratia asta cu Soros.

Edited by Cris007, 13 July 2017 - 18:20.


#828
radu2014

radu2014

    Settling down

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,486
  • Înscris: 04.10.2007
Evident, cu exceptia celor care ne persuadeaza sa credem ca e o conspiratie.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate