Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ce gătim azi ?
Last Updated: Oct 22 2022 08:01, Started by
mcjohn
, Aug 17 2016 18:30
·
0
#37
Posted 27 August 2022 - 11:04
Alege si tu o reteta de pe net si o reproduci ad literam.Scrii pe motorul de cautare Peste sau cap de peste la cuptor(capul merge super la ciorba din ce imi amintesc.)si iti apar o gramada de retete.In functie de ce ingrediente ai alegi reteta.
|
#38
Posted 27 August 2022 - 11:49
O sa incerc sa coc capul in cuptor.
Nu era vorba de rete, voiam sa intreb doar, cum as putea coace capul. Thanks, anyway! Edited by Cronos1, 27 August 2022 - 11:50. |
#39
Posted 27 August 2022 - 15:32
Îl dai bine cu sare, îl lași 20 min, tamponezi apa, ungi bine cu ulei de măsline, pui pe grătarul cuptorului preincins cu tava dedesubt și coci la 200 grade cu ventilație 20-25 min, poate chiar 30 dacă vrei mai rumenit
Între grătar și tava lași o treapta distanța și Folosește ventilația. |
#40
Posted 28 August 2022 - 09:22
Fac o supa de rosii,ca abunda in rosii acum.Am pe teava o baza de mancare,stil taranesc,cu aspirina,rosii si lrgume,la sticla cu gura larga.
|
#41
Posted 30 August 2022 - 12:52
Am o foaie de pizza de cumparat,congelata, pentru urgente ca azi.Incropesc o pizza cum trebuie,doar foaia va fi de comert.Berea e la rece,si asta e....
|
#42
Posted 04 September 2022 - 17:59
Azi fusei in targ,am venit cu legume,sa definitivam conservele pentru iarna,editia unu.Vinete 1 leu kilu,ardei gras 1,5 lei kilu,parunjel si marar doua la leu si alte nimicuri necesare.Gradina nu a fost foarte rodnica anul asta,soarele prea puternic,parerea mea.
|
#43
Posted 04 September 2022 - 18:25
Melteanu, on 04 septembrie 2022 - 17:59, said:
Azi fusei in targ,am venit cu legume,sa definitivam conservele pentru iarna,editia unu.Vinete 1 leu kilu,ardei gras 1,5 lei kilu,parunjel si marar doua la leu si alte nimicuri necesare.Gradina nu a fost foarte rodnica anul asta,soarele prea puternic,parerea mea. |
#44
Posted 05 September 2022 - 06:43
Aici intre oamenii saraci se practica preturi mici.Nu pot sa iti arat,ca bon fiscal nu se practica.Apoi la televizor ma uit sporadic, si doar la anumite emisiuni ...Si inca un detaliu,oamenii fara carte nu isi fac socoteli de productivitate,ca nu sunt in stare.Ei doar muncesc,munca fizica.
Edited by Melteanu, 05 September 2022 - 06:47. |
#45
Posted 07 September 2022 - 17:58
Bag sama ca nu prea mai gateste lumea.Fac un gratarel,si o megasalata,rosii ceapa si condimente.Bere si paine prajita...dar e si must pe masa....Trebuie sa ne bucuram de toamna.....
|
#46
Posted 12 September 2022 - 19:18
Iar m-am invartit de o gaina,grasa si frumoasa.Bineinteles ciorba si ostropel(de obicei la pasare cum trebuie era supa si pilaf).Ciorba din prima sticla de zarzavat pentru ciorba,ostropel banal,cu multa verdeata de gradina insa.Gustul gainii-sublim.Vreau sa cumpar o masina de facut paste in casa,daca are cineva ar fi utila o recenzie.Nu ca m-ar da inapoi de la achizitie... Ideea ca de unde am luat gaina culege ciuperci de padure cu 5 lei kilul,si ar merge facut sos si congelat....
|
|
#47
Posted 28 September 2022 - 16:39
Pizza pe genunchi,margherita si capricciosa azi si bere......Si femeia face o salata din primii nostri cartofi,oua,ceapa verde,maioneza de casa,masline bune si mai vrea sa faca o ciorba de fasole cu afumatura,tot astazi...Sa vedem daca poate ramine timp si de o pedala pe seara,batrineste.....vad ca femeii ii priesc schimbarile climatice drastice....Nu mai gateste lumea pe aici vad,toti boieri,toti delivery....
|
#48
Posted 28 September 2022 - 22:40
Melteanu, on 12 septembrie 2022 - 19:18, said:
Ideea ca de unde am luat gaina culege ciuperci de padure cu 5 lei kilul,si ar merge facut sos si congelat.... Baga niste ragù serioase alla boscaiolo cu carne si ciuperci, cel mai bine congelate direct in portii de gatit odata. Poti sa-l si pasteurizezi in borcane dar daca ai loc in congelator nu merita. Edited by ionutzitaly, 28 September 2022 - 22:44. |
#49
Posted 29 September 2022 - 06:32
Bagam eu demult ragu si similare.Mi-e sa nu ne dam cu cracii in sus de la ciuperci,e plin de lume intoxicata...Tentatia e mare,pretul mic...
|
#50
Posted 01 October 2022 - 18:57
Cum ma proclam descurcaret,iar m-am invartit de o zburatoare,si vreo 10kg de untura de calitate.Pe untura am dat 20 lei toata si gaina e contravaloarea unei sonerii wireless de 29 de lei..... Rosie,cica porumbaca.Maine ma duc la targ dupa ceva chilipiruri taranesti.Intre timp s-a produs o supa cu galuste din gaina,si maine fiind duminica,friptura cu sos si cred mamaliga,mujdei,taranisme...Morala,cu 29 de lei am luat o gaina imensa...
|
#51
Posted 02 October 2022 - 11:58
Fuseram la iarmaroc....Am luat multe,considerind momentul muraturilor cind sunt toate scumpe.Rosii San Marzano cu 2 lei kilul,vinete tot doi lei,usturoi de 20 lei am luat o punga plina,gogosari am luat cu 2 si cu 3 lei kilul,capia 3 lei,struguri ceasla 3 lei.La intoarcere facuram o carbonara,rigorosamente dupa reteta,ca de obicei...Se profileaza vinete turcesti umplute picante si o tarta cu ciocolata neagra.......Viata la Taranoaia....
|
|
#52
Posted 07 October 2022 - 13:05
Am zis sa mai amintesc de civilizatie,ca tot ma bate gandu sa cumpar cindva o vaca.Am cumparat burgeri de Angus de la Integra,20 lei perechea.O dezamagire,sa cresti vite e una si sa faci burgeri e alta.Carnea se sfarima,reteta deficitara.Ii facuram cheeseeggsburger,cu cheddar felie si oua ochiuri,rosii foarte coapte,maioneza de burger Maggi(buna la gust),ceapa verde,bere rece....N-am avut chifla de burgeri,am folosit painea de casa.E o ferma de Angus in Valcea,relativ aproape,ziceam ca e mai aparte carnea.Prea grosi burgerii pentru coacere fara sange,a trebuit sa ii despic si sa ii fac putin doar,sa nu fie in sange.....Altfel,e timpul pregatirii vinului,lumea cam cu asta se ocupa pe aici....
|
#53
Posted 07 October 2022 - 18:47
Te-ai gandit ca iesi mai bine, daca iti iei cu 2-3 capre?
|
#54
Posted 07 October 2022 - 18:50
Momentan am altele pe cap decat capre sau vaca.Dar mi s-a mai spus ca sunt mai avantajoase caprele comparativ cu vaca.In fine,femeia nu bea,maninca nimic de capra...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users