Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info certificate digitale COVID-19

COVID-19: Raportari · Stiri Oficiale

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Informatii utile stare de alerta
 Hidroelectrica a lansat platforma...

Recomandare laptop/tableta pt filme

Cooler LGA1700

purificator in conflict cu umidif...
 Pot medicii dermatologi sa prescr...

Uitati-va aici, site de vanzari n...

Top Rezidential

Cei cu case de peste 200mp locuib...
 Obtinere cazier

Credit in strainatate

Problema hard drive

Probleme cu SMS-ul pentru recuper...
 

HiMedia Q100/Q30/Q5Pro/Q10Pro Android 7.0 Box TV

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
1004 replies to this topic

#145
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
..........nu ne faceau pe toti betatesteri.... - Este imposibil pt o firma pt a ''multumi/ghici inainte'' doleantele fiecarui detinator a produsului fabricat
Mai ales ca e vorba si de un SoC nou si care ca la orice ''inceput de drum'' practica nu coincide in totalitate cu teoria
La shield-ul de la nVidia e la fel , intr-un an si jumatate au scos 10 upgrade-uri , deci o ''medie'' de 1 upgrade la o luna si jumatate
Important este sa se mentina aceste upgrade-uri/suport software cat mai mult in timp
Daca iti scotea doar 2/3 upgrade-uri si apoi pauza , iar era lumea nemultumita ca vezi doamne au fost lasati ''cu ochii in soare'' la un produs nou aparut pe piata , nu cred ca are un an de când a aparut pe piata acest model

#146
DORIN1979

DORIN1979

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 22.10.2007
Inpart aceeasi parere cu Lupul ! Inainte de Himedia am folosit un AcRyan si Asus o!play tvpro care au avut aproape 0 suport din parte producatorilor cu toate ca sunt jucarii destul de potente.asa ca nu ma deranjeaza sa fiu beta tester .

#147
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,553
  • Înscris: 15.07.2007
Problema este sa si repare bug-urile softului. La tv am o caruta de update-uri insa nu sunt in stare sa rezolve probleme semnalate de mai bine de 1 an...sau rezolva un bug si introduc altele.

#148
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
E . acum conteaza foarte mult si de device si echipa de software
Oricum nu poti compara androidul tv de pe tv cu androidul de pe mp
Daca chinezi de la Philips nu au o echipa buna de softisti de aceea continua si seria de bug-uri la androidul tv de pe tv-ul tau
Eu am renuntat din start la tv-urile cu android dupa ce am vazut practic cum se manifesta androidul tv de pe un Sony doar la o ''simpla'' conectare a unui pc la el
Nu zic ca si fw propietare nu au bug-uri , insa una este sa rezolvi niste bug-uri la un fw proprietar si alta la android tv
Scuze de off-topic

#149
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,553
  • Înscris: 15.07.2007

View Postlupull, on 18 august 2016 - 08:26, said:

E . acum conteaza foarte mult si de device si echipa de software
Oricum nu poti compara androidul tv de pe tv cu androidul de pe mp
Daca chinezi de la Philips nu au o echipa buna de softisti de aceea continua si seria de bug-uri la androidul tv de pe tv-ul tau
Eu am renuntat din start la tv-urile cu android dupa ce am vazut practic cum se manifesta androidul tv de pe un Sony doar la o ''simpla'' conectare a unui pc la el
Nu zic ca si fw propietare nu au bug-uri , insa una este sa rezolvi niste bug-uri la un fw proprietar si alta la android tv
Scuze de off-topic
Glumesti,...echipa buna?...sunt niste retarzi.

#150
copermine

copermine

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 01.11.2006
Salut,

Voi aveti probleme cu HD4all pe Himedia Q5 Pro?
La mine apare urmatorul mesaj de eroare: Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_calback instead in storage/sdcard/htdocs/scripts/filme/filmeonline2013.php on line 73.
Pe Himedia Q5 Quad Core merge totul foarte bine...

#151
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
update_Q5Pro_(update&themed)_HMD-1.0.7 2016-08-11.153801
update_Q10Pro_(update&themed)_HMD-1.0.7 2016-08-10.190824

[ https://www.mediafire.com/convkey/11f6/fzz6zmwy1hh54hszg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Spoiler
Installation Instructions:
1. Rename update_Q(...)Pro_(...)_HMD-1.0.7(...).zip to update.zip.
2. Copy update.zip to the root of a USB pen drive.
3. Insert the USB pen drive into any USB port of the Q10/Q5Pro.
4. With the Q10/Q5Pro turned off, use a paper clip or pen to press and hold the the pinhole restore button on the back side of the Q10/Q5Pro.
5. While keeping the restore button pressed, turn on the Q10/Q5Pro.
6. The Q10/Q5Pro will show an Android droid logo and proceed to upgrade the firmware.
7. The box will auto-reboot when finished.
8. First boot take 4-5 minutes.
Entire update process ca take up to 15 minutes, just wait...
Normal boot time is 29-31 seconds.

Download Q10/Q5Pro: mediafire.
Note: if you use CS firmware don't update via OTA to original HiMedia firmware, will get Google Play Services has stopped error.
Folositi pe propria raspundere(Use at your own risk).

Edited by cristianstoica, 22 August 2016 - 23:06.


#152
DORIN1979

DORIN1979

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 22.10.2007
Care e faza cu update 1.0.7 2016-08-10.190825 arata ca se downloadeaza se instaleaza si dupa restartul aferent imi arata ca este tot 190824? Am repetat uperatiunea prin OTA de 2 ori si acelasi rezultat.

#153
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
futeko.com

Quote

Quote

Well....if you download on your computer, you get version .....24.
But if you "check for update online" on your HiMedia, is says there is a ........25 version available.
After installing that .....25 online, it shows up as .....24 again.
So there is a little mix up, but I think they are both the same version.
They are exactly the same firmware.
HiMedia have been told by us previously to number OTA updates one digit lower so customers who've manually updated don't get nagged to reinstall identical firmware.  >Posted Image
If you've install 1.0.7 manually the 1.0.7 OTA update can safely be ignored.

Quote

No, HMD-1.0.7 2016-08-10.190825 is just report in OTA, for testing new recovery introduce with HMD-1.0.7 2016-08-10.190824, scope is to collect errors if exist on preparation of next FW update.

Quote

there this update 190825? , I'm confused

Edited by cristianstoica, 23 August 2016 - 07:35.


#154
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,553
  • Înscris: 15.07.2007
La mine, pe Q5Pro nu ramane setarea de 2160p 60Hz sub nicio forma. S-a mai lovit cineva de aseasta problema? Cu v1.03 si 1.06 au mers toate setarile de imagine.

#155
magicoolje

magicoolje

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 19.07.2014
Buna seara,
De curiozitate...mai e cineva care foloseste Kodi cu Wrapper si e la fel de enervat de noul "feature" de la Q5/10 Pro? Ma refer la cele 2 notificari "destepte" cand dai back sa iesi din film:

1) Are you sure to want to exit? .....Da sunt foarte sigur ....nu stau permanent cu telecomanda in mana si apas butoanele random...Primul click dat degeaba...
2) External Player Active- Click Ok when playback has ended.... Pe acesta il gasesc si mai "destept"....e un fel de Captain Obvious Posted Image) - Al doilea click dat degeaba

Acum serios...daca nu va plac cele 2 mesaje pointless va rog sa nu fiti de acord cu ele si sa sustineti cauza aici si eventual pe Futeko....Am rugat de 2 ori pana acum pe "Futeko" sa dea mai departe catre Himedia....Probabil daca nu as fii singurul agasat de clickuri aiurea...s-ar intampla si minuni Posted Image)

CS daca ai vreo solutie te rog din suflet sa ajuti !!!
Sunt la al 2- lea retur La Q5 pro si nu as vrea sa il fac si pe al 3-lea Posted Image)

O seara frumoasa!!!

Edited by magicoolje, 26 August 2016 - 23:11.


#156
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Q5/Q10 3D4K:
Kodi 14.2 mark watched nu este activ in versiunea Android pentru player extern.
FW CS foloseste o versiune beta in care bugul mark watched este favorabil utilizatoarului.

Q10/Q5 Pro:
1 Ar trebuii adaugat pe futeko in "New features request" sa fie implemetata optiunea confirm exit ON/OFF.
2 "Click OK when playback has ended" a fost corectat in versiunile finale a lui Kodi 16.x functionand asa cum s-a dorit.

#157
florinbss2

florinbss2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 29.06.2006
Cum redau un blu-ray (care nu este iso) in Kodi sa pot vedea si meniul si sa aleg subtitrarea?

#158
DORIN1979

DORIN1979

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 22.10.2007
Sa inteleg ca tu ai fisierele alea de pe disc ? Daca da atunci il poti face foarte simplu si repede (5minute) iso. Cauta pe google un utilitar iso workshop ...etc.

#159
florinbss2

florinbss2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 29.06.2006
Pai asta-i ideea fara sa le mai fac iso. Inseamna timp pierdut, spatiu ocupat in plus (e vorba de 30-40-50 GB pt un blu-ray).

#160
DORIN1979

DORIN1979

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 22.10.2007
Citeste cu atentie ce  am scris mai sus ! Iti ia 5 minute sa faci un iso de 47Gb

Edited by DORIN1979, 28 August 2016 - 07:03.


#161
florinbss2

florinbss2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 29.06.2006
Iti ia pe naiba 5 minute. Prima data am crezut ca o zici doar asa sa minimalizezi operatia. Fa si tu un calcul 47 GB=47x1024=48.128 MB impartit la 300 secunde=160 MB/secunda. Deci hardul ar trebui sa scrie minim cu 160 MB/s fisierele (de obicei pe acelasi hard). In realitate un iso mare se apropie de 30 min. Iar in timpul scrierii mai face si citirea fisierelor.

Edited by florinbss2, 28 August 2016 - 07:38.


#162
DORIN1979

DORIN1979

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 22.10.2007
Incearca iso workshop (eu asta il folosesc) dau salvare iso pe hard extern usb 3.0 (de obicei eu iau filmele  REMUX de 25gb) aproximativ 5 miute imi ia. Tu daca vrei tot continutul discului 45gb o sa iti ia un pic mai mult  (9minute).Vezi ca pe disc sunt mai multe piste audio care ocupa mult spatiu, alege cel mai bun format in engleza si restul pistelor (franceza, germana ,spaniola etc) le poti sterge din contaianarul iso.

Edited by DORIN1979, 28 August 2016 - 08:16.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate