![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
cine foloseste payoneer ca modalitate de plata ?
Last Updated: Mar 09 2018 12:42, Started by
speedhubro
, May 03 2016 14:36
·
0

Posted 12 April 2017 - 13:34

Mi-a ajuns cardul, dar tot recitind sute de plangeri de anul asta si din jumatatea lui 2016 cea mai recenta, parca nu-mi vine sa-l folosesc. Anyone, cu experienta reala de primit plati prin Payoneer?
Merci. |
Posted 29 April 2017 - 06:39

Folosestel cu incredere.
Eu il am de o jumatate de an si singurul dezavantaj al lui e ca nu pot sa efectuez plati online cu el. La ATM sau la comerciant nu am avut nici o problema. |
Posted 13 May 2017 - 04:46

Multumesc pt raspuns.
Primit si sume mai maricele? Vad ca la astea sunt majoritatea plangerilor - spun ca atat timp cat au primit sume mici a fost ok, cand sa incaseze ceva mai serios... pac, blocat. |
Posted 09 March 2018 - 11:24

Nu e deloc pentru site-uri obscure. Eu il folosesc pentru Fiverr, pentru ca, desi are optiune si de withdrawal prin paypal, prin Payoneer primesc banii in cateva ore in contul bancar si singurul comision indiferent de suma retrasa este de $3. Folosesc si eu Fiverr si m-am saturat de Paypal ca metoda de retragere a banilor. Poti sa imi spui cum te descurci cu Payoneer? Ai atasat un card din tara, ti-ai luat card de la ei? Caut informatii despre ei asa ca orice detaliu este important pentru mine. Multumesc |
Posted 09 March 2018 - 12:30

Tocmai ce-am renuntat la Fiverr, acum vreo 2 saptamani. Am decis ca e prea mare comisionul ca sa mai merite. Am atasat un cont bancar din RO, si cam atat. N-am avut niciodata probleme cu platile.
|
Posted 09 March 2018 - 12:34

Tocmai ce-am renuntat la Fiverr, acum vreo 2 saptamani. Am decis ca e prea mare comisionul ca sa mai merite. Am atasat un cont bancar din RO, si cam atat. N-am avut niciodata probleme cu platile. Poti te rog sa detaliezi? Foloseai Payoneer cu Cardul lor Mastercard sau cum? Eu folosesc Paypal si retrag practic dolari pe un cont din Ro unde comisioanele sunt extraordinari de mari avand in vedere ca nu exista posibilitate sa retrag dolari si conversia mi-o fac ei la ce curs vor si pierd foarte multi bani. |
Posted 09 March 2018 - 12:42

Dupa cum am zis, am atasat un cont bancar. Nu un card.
Nu am observat alt comision in afara de cel de $3. Dar asta e valabil doar pentru Fiverr. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users