Conserve de fasole
Last Updated: Mar 28 2016 13:52, Started by
BmX150
, Mar 27 2016 10:19
·
0
#1
Posted 27 March 2016 - 10:19
Mai sunt bune conservele / borcanele de fasole a doua zi daca sunt desfacute si dupa fierte 2-3 min ?
|
#2
Posted 27 March 2016 - 10:26
Doua, trei zile, nu ai probleme CU continutul, daca dupa desfacere au fost tinute la frigider.
Edited by crisstonne, 27 March 2016 - 10:27. |
#3
Posted 27 March 2016 - 11:10
Daca inca nu au miros urat, cred ca mai sunt bune. De obicei fasolea stricata, cel putin aia gatita, are un miros foarte urat, plus ca face un fel de spuma deasupra, ceva balonase. Miroase si tu conservele, iar daca ti se pare suspect mirosul, arunca-le.
Edited by dany07rap, 27 March 2016 - 11:10. |
#5
Posted 27 March 2016 - 12:05
Din cate stiu orice aliment preparat care sta mai mult de 3 ore desfacut ( in cazul tau conservele), dezvolta anumite microorganisme ne sanatoasa. Arunca naibii conservele alea si gateste ceva, sau desfa alta conserva. Puteau sa fie consumate in cazul in care le tine-ai in congelator ( partea ramasa ).
Asa esti pus in situatia de a avea anumite riscuri de sanatate. Edited by angelica1234, 27 March 2016 - 12:06. |
#6
Posted 28 March 2016 - 13:45
O mâncare gătită are de regulă valabilitate 24 de ore.
Mezelurile și alimentele prăjite pot ține ceva mai mult de atât, până la trei zile. Conservele țin și ele între una și trei zile de la desfacere în funcție de conținut. Interesant e că alcoolul nu are termen de expirare |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users