Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...
 Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...
 smart switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea

PH apa plata
 Recomandare Mocheta -pe suport pa...

ram upgrade asus rog strix

Alegere memorie USB

Manere clasice mobila sau push to...
 

Numai aici despre televiziunea publică

- - - - -
  • Acest subiect este blocat Acest subiect este blocat
344 răspunsuri în acest subiect

#217
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 27.905
  • Înscris: 28.11.2006
Deci asta e late night showul? :roflmaofast: Pai atunci sa nu se mai planga ca-i bate si Disney channel la audienta :P

#218
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 378
  • Înscris: 08.10.2018
,,TVR se pregătește de grila de toamnă. Postul public va avea un late night show pe tronsonul lăsat liber de Dragoș Pătraru și Starea Nației.''
Sursa: https://www.paginade...late-night-show

#219
energyuser

energyuser

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.088
  • Înscris: 28.05.2018
"Ora de sport" e doar duminică de la 23.
Late night show-ul va apărea prin noiembrie.

#220
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 27.905
  • Înscris: 28.11.2006
OK, atunci astept pana in noiembrie sa vad ce ne pregatesc.

#221
energyuser

energyuser

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.088
  • Înscris: 28.05.2018
Astăzi se fac 10 ani de la nașterea celei mai bune televiziuni regionale din România, și anume TVR 3 ! Astăzi postul a devenit și un reper cultural în viața românească !

#222
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 378
  • Înscris: 08.10.2018
Si acum 4 luni si 10 zile sau facut 10 ani de cand s-a lansat TVR HD.

#223
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 378
  • Înscris: 08.10.2018
10 ani de Fișier atașat  TVR 3.png   8,09K   0 download-uri – un post de nota 10!

Fișier atașat  LA-MULTI-ANI-TVR-3-1000x600.jpg   31,4K   1 download-uri

Miercuri, 10 octombrie 2018, se împlinesc 10 ani de existență a postului TVR3 – moment care va fi marcat de la ora 19.00 de un program-eveniment transmis în direct pe parcursul a trei ore.

Este vorba despre un program aniversar realizat în multiplex – Studioul București cu toate Studiourile Teritoriale ale Televiziunii Române (TVR Cluj, TVR Timișoara, TVR Iași, TVR Craiova, TVR Tg. Mureș, TVR Moldova).

Gazda evenimentului va fi Marius Constantinescu – cel care va modera discuțiile cu invitații fiecărui studio: oameni de televiziune, realizatori, artiști valoroși din fiecare zonă a țării. Publicul TVR 3 va avea ocazia ca acum, la ceas aniversar, să treacă „în spatele camerelor de filmat” și să îi cunoască pe producătorii și realizatorii celor mai importante programe difuzate de acest post cu profil unic în țară.

Astfel, în studioul din București vor fi prezenți atât Mura Frânculescu – primul director care acum 10 ani a „apăsat butonul” startului de emisie la TVR 3, cât și Mircea Neacșa, cel care, de mai bine de patru ani coordonează întreaga activitate a postului. Alături de ei,în studioul din București, vor fi prezenți prezentatorii sau producătorii emisiunilor Drumul lui Leșe, Cântec și poveste, Arte, carte și capricii, Mic dejun cu un campion, Regatul sălbatic, ai transmisiunilor de la Festivalul Haricleea Darcle și Festivalul Enescu, producătorul serialului Deportații.

Studiourile teritoriale care aduc în programul TVR 3 cele mai bune producții proprii și cele mai interesante știri din toate colțurile țării vor participa și ele la acest eveniment aniversar cu reprezentanți ai echipei dar și cu artiști reprezentativi. Astfel, echipa  TVR Timișoara ne propune să sărbătorim alături de două doamne ale cântecului popular: Felicia Stoian și Doriana Talpeș, iar echipa TVR Cluj ne va reaminti principalele proiecte culturale și ale minorităților. Din sudul țării, TVR Craiova ne aduce cântecele interpretate de Niculina Stoican, în timp echipa TVR Târgu Mureș o are ca invitată în studio pe îndrăgita Veta Biriș. De la acest eveniment aniversar nu puteau lipsi cele două posturi din estul țării: TVR Iași și TVR Moldova – care ne vor prezenta pe realizatorii celor mai bune emisiuni și vor aduce momente artistice de excepție.

Sursa: https://www.cotidian...ost-de-nota-10/

#224
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 378
  • Înscris: 08.10.2018
Pe TVR 1 au inceput sa puna filme, acum am observat dar poate da de mai mult timp.

Editat de Veverita_8, 12 octombrie 2018 - 22:19.


#225
AidenIrish

AidenIrish

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.759
  • Înscris: 08.08.2018
Fișier atașat  TVR 1 Concept.png   1,56MB   37 download-uri Fișier atașat  TVR 2 Concept.png   759,79K   35 download-uri Fișier atașat  TVR 3 Concept.png   670,57K   39 download-uri

O imagine fresh pentru TVR-uri în viziunea mea. Posted Image

Fișier atașat  TVR Cinema Concept.png   1,27MB   37 download-uri

Un pic mai multă fantezie. Posted Image Posted Image

Editat de AidenIrish, 13 octombrie 2018 - 18:20.


#226
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 378
  • Înscris: 08.10.2018
EXCLUSIV Fișier atașat  TVR.jpg   9,94K   0 download-uri a interzis-o pe Alina Alexoi la Campionatele Naționale de gimnastică! » De unde a pornit totul

Fișier atașat  941243-maxresdefault.jpg   128,11K   2 download-uri

Ieri au început, la Ploiești, Campionatele Naționale de gimnastică artistică. Întrecerile au loc până mâine în Sala Sporturilor Olimpia.

Postul public de televiziune, deținătorul în exclusivitate al competiției, a decis ca Alina Alexoi, specialista în gimnastică a TVR, să aibă interzis la comentariu!
Sursele Gazetei au dezvăluit că Alina a fost anunțată de conducerea televiziunii că nu va comenta această competiție, dar nici Campionatele Mondiale de Gimnastică de la Doha (25 octombrie - 3 noiembrie), competiție în direct la TVR 2.

Reporterii GSP au încercat să ia legătura cu Alexoi, dar aceasta a respins apelurile jurnaliștilor și nu a răspuns nici la mesajele SMS trimise.

Comentariul TVR la Campionatele Naționale de gimnastică artistică de la Ploiești e asigurat de Monica Bucur, angajată a departamentului sport.

Interesant, ieri, oficialii postului public de televiziune au emis un comunicat despre naționalele de gimnastică în care, pe lângă Bucur, și Alina Alexoi vorbea despre evenimentul din acest week-end.

"Campionatul Național este încă o etapă de testare a sportivilor în regim de concurs cu public, arbitri și note înainte de mondialele de la Doha. Încă se mai pot stabili echipele, iar antrenorii vor fi atenți la evoluțiile sportivilor. Este o ocazie pentru telespectatorii TVR 2 să îi revadă pe Denisa Golgota, Marian Drăgulescu și Andrei Muntean, singurii gimnaști care au obținut medalii pentru România. Vom urmări și evoluția junioarelor, generația următorului ciclu olimpic, printre care Elena Stănciulescu, gimnasta care a luat medalie la europenele de la Glasgow"
- Alina Alexoi în comunicatul TVR

CONTEXT » ALEXOI A RĂBUFNIT LA EUROPENELE DE LA GLASGOW!

În luna august a acestui an, prezentă la Europenele de Gimnastică de la Glasgow, jurnalista TVR Alina Alexoi a criticat în direct, în timpul finalelor, strategia televiziunii publice, care a trimis-o în Scoția fără a-i asigura condițiile prin care să transmită comentariul live al competiției.

"Vreau să știe toată lumea: comentez la telefon. Aș vrea să știu unde e greșeala, să aibă puterea cineva din TVR să recunoască dacă a greșit sau nu. Nu e deloc ușor, e frustrant, oamenii e bine să știe adevărul. Îmi cer scuze pentru calitatea sunetului. Aș vrea să trecem prin studio, nu mai pot, am amorțit.

E frustrant când mă uit la comentatorii de lângă mine cu căști la monitor și eu sunt pe telefon. Mi-a amorțit urechea. Nu mai am mâini să caut informații, pentru că stau pe telefon. Sper să-mi deconteze televiziunea convorbirea, comentariul de pe telefonul meu", a spus atunci, în direct, Alexoi.

Sursa: https://www.gsp.ro/g...tul-550558.html

Emma Zeicescu anunță când se întoarce la TVR

Jurnalista Emma Zeicescu a distribuit primele fotografii din TVR, alături de un mesaj.

Jurnalista a postat primele fotografii pe care le-a făcut în TVR. După ce se întreabă când au trecut doi ani, jurnalista anunță și când va reveni: când sănătatea îi va permite.

”Buna sa va fie saptamana! Ma uit la pozele pe care Facebook mi le arata si nu imi vine sa cred ca au trecut doi ani. Cand? Aici erau ultimele probe...Ce calatorie! No, intelepti sa fim, sa ne odihnim putin si sa ne revedem cand sanatatea o sa si permita! Va imbratisez!” scrie astăzi Emma Zeicescu.

Jurnalista a anunțat că starea de sănătate este cea care o împiedică să mai apară la TVR. Momentul îmbolnăvirii sale a coincis cu momentul în care DIICOT a anunțat că este urmărită penal săvărșirea infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu.

În același dosar, e vizat și fostul său soț, tot jurnalist, Claudiu Popa.

Sursa: https://www.#####ro/emma-zeicescu-anunta-cand-se-intoarce-la-tvr_618113.html

#227
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 27.905
  • Înscris: 28.11.2006

View Postenergyuser, on 10 octombrie 2018 - 14:00, said:

Astăzi se fac 10 ani de la nașterea celei mai bune televiziuni regionale din România, și anume TVR 3 ! Astăzi postul a devenit și un reper cultural în viața românească !
Astia au fost niste genii. Au unticipat cu vreo 4 ani discursul lui Petre Oaia Daea :roflmao:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/C0lveAv5Vv0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#228
AidenIrish

AidenIrish

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.759
  • Înscris: 08.08.2018
Joi, 18, vineri 19 şi sâmbătă 20 octombrie, TVR 3 transmite în direct de la Târgovişte, de pe scena Teatrul Tony Bulandra, evenimentul de tradiţie al celor care iubesc romanţa: Festivalul Crizantema de Aur.

Ediţia din acest an, cea de-a 51-a, este dedicată celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918 şi, totodată, promovării Romanţei ca gen muzical al patrimoniului cultural naţional, în vederea înscrierii acesteia în Lista Reprezentativă UNESCO a Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanităţii. Festivalul Crizantema de Aur va avea în acest an tema „Romanţa ne uneşte” şi va fi prezentat de Alexandra Velniciuc şi Octavian Ursulescu.


Sursa: https://www.radardem...ur-editia-2018/

Editat de AidenIrish, 18 octombrie 2018 - 12:07.


#229
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 378
  • Înscris: 08.10.2018
Lavinia Șandru, revenire spectaculoasă. Nouă emisiune la Fișier atașat  TVR 1.jpg   6,09K   1 download-uri: Interviu de culise

Fișier atașat  44065018_1934689416612782_5390705185121107968_n_31083100.jpg   165,51K   3 download-uri

Lavinia Șandru a povestit pentru DCNews care este ultima sa provocare și ce surprize pregătește.

Lavinia Șandru revine în televiziune după luni bune în care stat departe de sticlă. Maine, la ora 16:00, va fi difuzată prima ediție a emisiunii “Fața nevăzută a lumii” pe care o pregătește de mult timp.

"Am zis să nu stau departe de televiziune. Am stat ceva timp și m-am întors în lumea asta pentru că e o lume care îmi place. Emisiunea asta este sâmbătă de la ora 16.00 pe TVR 1. Durează o oră. M-am gândit să invit oameni pe care îi știm oricum din spațiul public, chiar dacă nu ne-am întâlnit cu ei față în față, și să discut cu ei lucruri pe care nu le vorbesc în mod normal la televizor, în conferințe de presă sau unde merg. Pentru că oamenii ăștia, prin ceea ce au făcut ei de-a lungul timpului, ne-au influențat viața în bine sau în rău, dar ne-au influențat-o. Și atunci îi iau din mediul lor obișnuit și îi aduc altundeva unde poate se simt bine, dar lumea nu știe că ei au de-a face și cu acel ceva în care îi aduc eu. Nu știu, poate descopăr un om politic care înainte de a face politică a făcut presă și îl aduc înapoi acolo, a făcut radio, îl aduc înapoi la radio, a cântat, îl aduc înapoi într-o formație. Și lasă masca de persoană publică la o parte și discută cu mine altfel, discută lucruri care contează, care ne interesează, decizii care s-au luat, care se iau. Așa am gândit-o", a declarat Laivinia Șandru pentru #####

Mungiu, dezvăluiri despre omul Steven Spielberg

"Cristian Mungiu va vorbi despre relația cu Spielberg. E omul care a stat cu el la masă și a jurizat împreună cu Spielberg. Ne va spune cum e Spielberg în particular. Mi s-a părut foarte tare. E un om care este foarte  preocupat de relațiile cu ceilalți. Ai zice că e vedetă, dar nu este. El înainte să se întâlnească cu tine se documentează înainte și știe mai bine decât tine tot ce ai făcut. Nu vrea să pară un superficial și nu e, ca dovadă", a mai spus moderatoarea.

Radioul rămâne mare ei dragoste

Deși acum a început un nou proiect în televiziune, Lavinia Șandru a recunoscut că rezonează mult mai puternic cu prima ei dragoste, radioul. "Televiziunea nu cred că e un virus. Un virus mai puternic decât televiziunea rămâne radioul. Eu mi-am început practic cariera jurnalistică în radio. Radioul rămâne altceva. Tare mi-ar plăcea ca radiourile să redevină ceea ce au fost pentru că ele pot să fie mult mai apropiate de tine decât un post de televiziune. La radio ești acolo, la urechea ascultătorului, îi împărtășești altfel experiențe, trăiri, altfel îi dai informațiile, mult mai de aproape.  Am văzut și eu saltul de la radio la televiziune. În ultimii ani, radiorile au pierdut foarte mult teren, poate și datorită online-ului", a mai spus Lavinia Șandru.
Sursa: https://www.d c n e w s.ro/lavinia-sandru-revenire-spectaculoasa-noua-emisiune-la-tvr-interviu-de-culise_618907.html

Carmen Movileanu,producatoarea emisiunii ''Ieri, Azi, Maine" de la Fișier atașat  TVR 2.jpg   6,07K   1 download-uri a anuntat ca se retrage din televiziune

Fișier atașat  5423_97613100.jpg   80,75K   1 download-uri

Carmen Movileanu, care în ultimii ani nu a mai apărut pe sticlă, dar a lucrat ca producător la emisiunea "Ieri, Azi, Mâine" de la TVR2, a anunţat că se retrage din televiziune.

Carmen Movileanu a împlinit zilele, pe 18 octombrie, 61 de ani, din care 41 i-a petrecut în TVR. În ultimii ani a fost producătoare la TVR 2, la emisiunea prezentată de Corina Dănilă, "Ieri, Azi, Mâine", iar acum a ajuns în pragul pensionării.

"De aproximativ doi ani mă pregătesc să înfrunt acest moment. Chiar mă bucur că închei frumos, că nu am strâns prea multe regrete și nici atâtea frustări de care m-am temut în ultimii ani. Mă retrag demn, cum spune un personaj din "Piatra din casă" (n.r. – Carmen Movileanu a jucat în spectacolul "Piatra din casă", din ciclul "Teatru în TVR") și continui să reflectez, cu tot ce am bun în mine, la titul ultimei mele emisiuni, Ieri, Azi, Mâine", a declarat Carmen Movileanu.

Sursa: https://www.romaniat...rei_443928.html

Editat de Veverita_8, 20 octombrie 2018 - 00:31.


#230
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 378
  • Înscris: 08.10.2018
Duplex matinal Fișier atașat  Radio_Romania_Actualitati.png   20,37K   1 download-uri - Fișier atașat  TVR 1.jpg   6,09K   1 download-uri

Începând din această săptămână, Matinalul Radio România Actualități va intra, în fiecare dimineață, în duplex cu Telejurnalul matinal de la TVR.
În fiecare zi, în jurul orei 7:38, Cătălin Cîrnu, prezentatorul Matinalului de la Radio România Actualități, intră în direct pe TVR 1 cu noutățile Radio România Actualități pentru telespectatorii TVR 1 iar Maria Linda și Daniel Coman, prezentatorii Telejurnalului matinal de la TVR 1, salută ascultătorii Matinalului Radio România Actualități și le prezintă cel mai important subiect pe care îl pot viziona în ziua respectivă la Telejurnal matinal.
Emisiunile matinale ale celor două posturi pot fi urmărite online, pe pagina de Facebook a Radio România Actualități, respectiv accesând streaming-ul live de pe pagina de Facebook a Știrilor TVR.
Sursa:http://www.romania-a...ti_tvr_1-120356

#231
energyuser

energyuser

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.088
  • Înscris: 28.05.2018
https://www.paginade...r-1-si-tvr-2-hd

#232
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 27.905
  • Înscris: 28.11.2006
Poate mai umbla si la program, ca daca-l vad pe Sarmaluta in HD, e posibil sa mi se faca greata pana sa apuc sa schimb postul :puke:

#233
energyuser

energyuser

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.088
  • Înscris: 28.05.2018
Nu, nu, te rog frumos. :) :) În TVR nu e "decât" Cristache.
Joia cu Cațavencii e nemaipomenită.
Dacă se insistă totuși cu Cristache, să rămână joia. :)

Editat de energyuser, 02 noiembrie 2018 - 00:01.


#234
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 378
  • Înscris: 08.10.2018
Serialul „Cele șase surori”/„Seis hermanas”, difuzat de Fișier atașat  TVR 2.jpg   6,07K   0 download-uri

[ https://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/04/17/19/262102l-640x400-b-1e4ec1d5.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Eroinele au de purtat o adevărată bătălie, pe toate planurile, pentru a-și câștiga locul în societate în această producție a televiziunii publice spaniole

Cel mai nou serial difuzat de TVR 2, „Cele șase surori” (Seis hermanas -Spania, 2015) ne invită, de luni până vineri, de la ora 16.30, să descoperim viața în aristocrația madrilenă într-o epocă în care femeile nu aveau dreptul să-si hotarasca singure soarta și depindeau de un bărbat pentru a merge mai departe. Serialul, din care nu lipsește dragostea, umorul și, mai presus de toate, emoția, ne arată atât luxul clasei înalte, cât și cea mai umilă parte a lumii muncitorilor.
Acțiunea se petrece în Madridul anilor 1913, o epocă care a marcat un punct de cotitură în istorie: femeile au început să pretindă dreptul la egalitate, libertate, vot sau muncă.

Viața părea perfectă pentru cele șase surori ale familiei Silva – Adela (Celia Freijeiro), Blanca (Mariona Tena), Diana (Marta Larralde), Francisca (María Castro), Celia (Candela Serrat) și Elisa (Carla Díaz), tinere, frumoase și bogate n-au alte griji in afară de petrecerile din înalta societate și de găsirea unor soți potriviți. Moartea bruscă a tatălui lor, don Fernando Silva, proprietar al unei mari fabrici de textile, le va schimba definitiv destinele. Ca să-și poată păstra vila și afacerea familiei, într-o epocă în care femeile nu aveau dreptul să-si hotarasca singure soarta, cele șase fete iau o decizie șocantă și curajoasă: își înmormântează tatăl în secret, trecându-i sub tăcere moartea, și devin stăpânele propriilor lor vieți.

Povestea lor se întinde pe aproape un deceniu, până la sfârșitul Primului Război Mondial, ani în care surorile Silva se maturizează, trăiesc mari iubiri și mari dureri și contribuie la schimbarea mentalităților societății spaniole de la începutul secolului XX.

Producție a televiziunii publice spaniole (TVE), seria „Cele șase surori” a fost difuzată în tara de origine între anii 2015-2017 și a fost special creată pentru tronsonul orei 17.00.

Încă de la debut, audiența a fost mare, iar telespectatorii au rămas fideli pe parcursul celor doi ani de difuzare. La un an de la terminarea filmărilor, fanii au creat un grup pe FB - "Seis Hermanas Forever" - cu cateva mii de membri din Europa și America Latina, care au trimis petiții producătorilor ca să reia filmările. Serialul a fost difuzat pana acum in Bulgaria, Lituania, Grecia si Polonia.

„În 1913, când începe povestea noastră, femeile nu aveau vieți individuale. Nu puteau deține un cont în bancă, nu-și puteau alege soțul dorit, nu puteau locui singure. Nu beneficiau de niciun drept. Eroinele noastre au de purtat o adevărată bătălie, pe toate planurile, pentru a-și câștiga locul în societate." Antonio Hernandez, regizorul serialului.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/A-bA0B_WH5g?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Prezentare surorile Silva

Adela (Celia Freijero), sora cea mai mare, devine capul familiei după moartea tatălui; înțeleaptă și generoasă, se simte responsabilă pentru surorile ei și își asumă deciziile legate de afacerea familiei, de care va depinde viitorul lor. Adela era încă un copil când mama ei a murit și a adoptat rolul matern pentru surorile mai mici.

Sora cea mare e una dintre cel mai elegante și admirate femei din înalta societate madrilenă. A luat loculul defunctului său tată nu numai în ce privește afacerea, ci și întreaga casă. E constrânsă să ia majoritatea deciziilor familiale. E o femeie onestă, generoasă, tandră; a rămas văduvă de tânără și nu crede că va mai putea iubi vreodată. Dar blândețea caracterului ei îi poate deschide drumul către o a doua șansă în dragoste...

Blanca (Mariona Tena), logodită cu Rodolfo Loygorri, conform dorinței tatălui ei, se simte obligată să-și respecte promisiunea și să încheie căsătoria aranjată. BLANCA SILVA este frumoasă, amabilă, elegantă și educată, are prestanță... Copleșită de intervențiile drastice în deciziile ei de către logodnic și mama acestuia, se întreabă dacă și-a ales drumul corect în viață și, până la urmă, se îndrăgostește de cumnatul ei, doctorul Cristobal Loygorri, care e un adevărat sprijin pentru familia Silva..

Diana (Marta Larralde), cea mai temperamentală și mai bătăioasă dintre surori, cu o mentalitate potrivită mai degrabă pentru secolul XXI decât pentru anii 1910, vrea să demonstreze că femeile își pot face auzit glasul, că trebuie să aibă un rol în societate și că sunt egalele bărbaților în toate privințele. Diana visează să fie o femeie emancipată și este mai puțin interesată de căsătorie sau de romantism. Ea îi va lua locul tatălui ei la conducerea fabricii de textile Silva; este întreprinzătoare și crede că femeile sunt subevaluate de societatea dominată de bărbați a Madridului de început de secol XX. Deși nu crede că va găsi dragostea vieții ei, destinul are alte planuri pentru ea.  Îi demonstrează că, deși este o femeie severă, încorsetată de principiile morale ale vremii, are mare nevoie de dragoste. O va găsi și ea...O femeie deșteaptă, ca ea, trebuie să creadă în destinul cel bun.

Celia (Candela Serrat) este sensibilă, meditativă, înclinată către studiu și își dorește să devină scriitoare. Visul ei cel mare este să meargă la Paris și să studieze literatura la Sorbona. Ca și sora ei mai mare, Blanca, visează la marea iubire, dar împlinirea sentimentală va deveni o adevărată luptă pentru ea. Discretă și elegantă, Celia este o adevărată doamnă din înalta societate, o fată sensibilă, cu înclinații umanitare, și crede în prietenie, indiferent de rangul social. Până la Sorbona, decide să o învețe carte pe prietena ei, Petra, muncitoare la fabrica familiei Silva. Prietenia lor aduce laolaltă noblețea aristocratică și cultura umanistă a Celiei, cu înțelepciunea fetei simple, sărace, din popor, care e Petra.

Francisca (Maria Castro) are o voce minunată și stofă de artistă. FRANCISCA SILVA nu are forța de caracter a primelor trei surori. Temperament de artistă, îndrăgostită de cantoul clasic, sfârșește, din cauza situației materiale precare, să cânte incognito într-un local pestriț, numit "El Ambigu". Francisca se adaptează perfect atmosferei acestui local de zarzuela și își îmbogățește experiența de viață, venind în contact cu un public numeros. Localul Ambigu este preambulul împlinirii  visului ei de a deveni, în viitor, o soprană celebră.

Elisa (Carla Diaz), sora cea mai mică, încă adolescentă, e răsfățata familiei. Elisa pare să fi moștenit cele mai bune calități ale fiecăreia dintre surorile ei, toată lumea o iubește și poate obține întotdeauna ceea ce vrea. Viața ei abia începe, visurile ei abia prind contur - cu condiția să asculte sfaturile afectuoase ale surorilor ei mai mature. Mezina familiei Silva, are toate problemele de temperament ale unei adolescente dornice să devină majoră, să sară peste etape, doar de dragul unor flirturi puerile, fără substanță. Fiind ultima dintre surori, este și cea mai răsfățată, iar tatăl ei, apoi surorile, îi îndeplinesc toate capriciile. Dragostea, așa cum o vede ea, e o pendulare între capriciu și dorință deșartă, dovada fiind așa-zisa ei pasiune pentru cuceritorul Salvador Montaner.

https://www.cinemagi...de-tvr-2-41719/

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate