reteta Cheesecake
Last Updated: Mar 05 2016 12:10, Started by
noha_1508
, Feb 11 2016 19:19
·
0
#19
Posted 23 February 2016 - 09:22
Ba da....ca nu la grasimi imi pun limite mari, ci la carbohidrati.
|
#20
Posted 04 March 2016 - 13:18
richelieu, on 22 februarie 2016 - 10:10, said:
cam la fel o fac si eu, doar ca o coc aprox 3 ore la 95-100C. Iese mult mai cremoasă si nu se mai simte deloc gustul de ou Are vreo importanta altceva in afara de temperatura? Gen incalzit cuptorul si sus si jos, numai sus, numai jos, cu ventilatie, fara ventilatie? |
#21
Posted 04 March 2016 - 13:45
Nu....nu are . Eu cand coc asa ceva, folosesc ambele rezistente, fara ventilator.
|
#23
Posted 04 March 2016 - 15:14
1 kg mascarpone, 7 oua, 10 lingurite rase de zahar puse la copt aprox. 3 ore la 95 grade. La sfarsit voi pune pe deasupra fructe de padure trase putin in unt.
Rogu-va pareri! Imi iese si mie cheesecake sau ba? |
#24
Posted 04 March 2016 - 18:25
Eu as fi făcut o combinație cu 70% mascarpone, 15% brânza de vaci si 15% smântâna, ca sa fie si ceva acrișor acolo. Dar va ieși ceva foarte bun oricum. Fructele de pădure, redu-le nițel, nu doar sotate. Sa ai ai un sos acolo. Daca te apuca creativitatea, pune si vreo doua lg de zahăr si niște alcool daca ai prin casa. Cognac sau Grand Marnier, sau un Merlot daca nu....
Sa nu uit: trebuie lăsată sa se răcească foarte bine. Coaptă la temperatura joasa, ramane cremoasă si pana cand se va întări, va avea tendința sa curgă. Sunt curios daca iti va plăcea rezultatul. E altceva. |
#25
Posted 04 March 2016 - 18:28
Am scos-o mai inainte din cuptor, este lichida, foarte lichida. Presupun ca se va mai intari, cand se raceste si o sa stea la frigider.
Nu am pus faina, pentru ca am vrut sa o fac cat mai low carb cu putinta.... Data viitoare ii pun putina faina de cocos si, da, si niste branza de vaci. Multumesc pentru sfaturi, richelieu! |
#26
Posted 04 March 2016 - 20:08
Se va mai intari clar. Nu stiu daca destul, ca trebuie sa o vad. Sunt chiar curios .
Faina nu am pus nici eu niciodata, dar intr-adevar, probabil ajuta. |
#27
Posted 04 March 2016 - 20:11
richelieu, on 04 martie 2016 - 18:25, said: Sa nu uit: trebuie lăsată sa se răcească foarte bine. Coaptă la temperatura joasa, ramane cremoasă si pana cand se va întări, va avea tendința sa curgă. Sunt curios daca iti va plăcea rezultatul. E altceva. Help! E deja afara de 2 ore si tot lichida e. Mai sunt sanse sa se intareasca, daca e tinuta cateva ore la frigider? richelieu, on 04 martie 2016 - 20:08, said:
Se va mai intari clar. Nu stiu daca destul, ca trebuie sa o vad. Sunt chiar curios . Faina nu am pus nici eu niciodata, dar intr-adevar, probabil ajuta. Este foarte lichida, richelieu. Nici macar ca o smantana care curge, ci mai subtire de atat. Nu imi dau seama ce au facut ouale pe acolo |
#28
Posted 04 March 2016 - 20:12
Uhm.....nici eu nu imi dau seama. e cam aiurea sa o mai coci, dar...
|
|
#29
Posted 04 March 2016 - 20:24
Am scos-o din cuptor dupa 3 ore. Are o crusta maro deschis, dar doar la suprafata, nu si pe laterale si pe fund.
O mai las pana maine la frigider si daca tot asa este, ii pun niste faina de cocos si o mai dau la cuptor. O sa se cam rascoaca probabil, dar, na, asta e... Nu am mai facut de mult crema de zahar ars, dar parca aia se intarea la cuptor. Poate ca e prea gras de la mascarpone amestecul asta si de aia i-o lua mai mult timp ca sa se intareasca.... |
#30
Posted 05 March 2016 - 08:35
Epilog
S-a mai intarit putin, e ca o smantana care curge. Asa ca o pun in blender cu niste capsuni si o dau la congelator. Chiar nu pot sa imi dau seama de ce a iesit asa... Chestia e ca nu cred ca faina ar fi ajutat, probabil ca mascarpone nu e potrivita pentru pus singura la cuptor, trebuie si un alt fel de branza alaturi de ea. |
#31
Posted 05 March 2016 - 08:39
bla bla bla
pune si tu o poza macar, daca nu ne poti trimite cate o bucata |
#32
Posted 05 March 2016 - 09:27
Ma intreb cum ar putea fi trimisa o bucata de lichid
Iata viitoarea inghetata de capsuno-cheesecake lol Vad ca e intoarsa, ma rog, nu cred ca are vreo importanta... Edited by she_wolf, 05 March 2016 - 09:28. |
#33
Posted 05 March 2016 - 11:40
La pahar prevazut cu un pai !
Dupa primul esec, daca scapai putina gelatina in maglavaisul de oua si mascarpone si-l turnai apoi peste un blat presat de biscuiti + unt, cred ca ti-ar fi iesit pina la urma un cheesecake la rece. Dar e buna si inghetata ! |
|
#34
Posted 05 March 2016 - 11:47
Da, e posibil ca Mascarpone singur sa fi fost de vina. Sau poate cerea mai multe oua, deși....
|
#35
Posted 05 March 2016 - 12:03
Neavind blat de biscuiti si nici faina in compozitie, poate se cerea copt la bain-marie. Cel putin asa procedez eu la crema de zahar ars.
|
#36
Posted 05 March 2016 - 12:10
Inghetata a iesit buna rau! I-am pus, pe langa capsuni, si sosul ala de fructe de padure cu unt, iar untul i-a dat un gust minunat.
O sa incerc zilele astea sa fac cheesecake cu branza de vaci si mascarpone si putina faina de cocos, dar mi-a zis Judith ca ei nu i-a iesit niciodata perfect cheesecake-ul facut in cuptor... Iar daca vrei si low carb, chiar iese aiurea.... Oricum, inghetata din asta o sa fac mereu, sunt sigura de asta |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users