Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mufa TV

PPC Energy

Chefi de la Antena 1 s-au intors ...

Camera conferinta Tenveo tevo-vl12u
 Recomandare rulouri exterioare us...

Telefon performant pe parte audio...

Aspecte legale https://registratu...

Filtru de apa curata apa de miner...
 Unde gasesc borcane mari 5 - litr...

sfat achiziție bicicleta pli...

NVIDIA Shield Programe Romania IP

Se opreste motorul in mers Golf 5
 Probleme cu instalator Casa verde

Linie vinetie mana stanga

Opriri și reporniri dese

Protectie soare/vizuala in interior
 

Decodorul HD DCD 4414 iRR de la Digi.

- - - - -
  • Please log in to reply
189 replies to this topic

#37
skynetmhmh

skynetmhmh

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 17.07.2008
Am luat si eu de 2 zile o porcarie de genu ..DCD4414iRR vreau sa spun ca se incinge ca dracu si nu trec mai mult de 2-3 ore fara sa se blocheze...In mod sigur il duc inapoi....
Cred ca l-am nimerit defect .......

Edited by skynetmhmh, 10 January 2016 - 00:15.


#38
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013

View Postskynetmhmh, on 10 ianuarie 2016 - 00:10, said:

Am luat si eu de 2 zile o porcarie de genu ..DCD4414iRR vreau sa spun ca se incinge ca dracu si nu trec mai mult de 2-3 ore fara sa se blocheze...In mod sigur il duc inapoi....
Cred ca l-am nimerit defect .......
Salut,
nu l-ai nimerit defect asa se comporta aceste decodoare citeste in acest topic si paginile anterioare.
mai bine intreaba daca au pe stoc KAON HD sa-ti ofere.

#39
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,999
  • Înscris: 01.02.2010

View Postradutuby, on 09 ianuarie 2016 - 15:23, said:

Nu este stralucita, dar pana la 3-3,5 metri merge bine, dupa aceasta distanta e mai slaba, as da vina pe bteriile cu care vine la pachet le-am masurat si deja par 50% descarcate au numai 1,1 V si celalta 1,3V

Hai ca...usor...usor, ne scrii chiar cu mana ta cat de stralucit e acest decodor. Vad ca ai mai inmuiat-o cu perfectiunea acestui decodor. Te mai "asteptam" cu "aprecieri". In alta ordine de idei, referitor la pornirea cu ecran negru si necesitatea butonarii telecomenzii pe urmatorul canal sa apara imaginea la DCD 4304 iRR si lipsa subtitrarii la media player. Am primit PM de la DIGI_Helper precum ca sesizarea pe care chiar el a depus-o si a carui nr. de inregistrare il am...ca problemele ridicate de mine mai sus se vor rezolva cu urmatorul update de software. Sa vedem cat de repede va apare acum acest update, sper ca nu...."in curand".

DIGI_Helper, on 08 ianuarie 2016 - 09:15, said:

Buna ziua,
Revin cu feedback.
Se vor rezolva cele mentionate la urmatorul update de soft.

Edited by uraganel, 10 January 2016 - 11:49.


#40
radutuby

radutuby

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 752
  • Înscris: 01.06.2007

View Posturaganel, on 10 ianuarie 2016 - 11:26, said:

Hai ca...usor...usor, ne scrii chiar cu mana ta cat de stralucit e acest decodor. Vad ca ai mai inmuiat-o cu perfectiunea acestui decodor. Te mai "asteptam" cu "aprecieri". In alta ordine de idei, referitor la pornirea cu ecran negru si necesitatea butonarii telecomenzii pe urmatorul canal sa apara imaginea la DCD 4304 iRR si lipsa subtitrarii la media player. Am primit PM de la DIGI_Helper precum ca sesizarea pe care chiar el a depus-o si a carui nr. de inregistrare il am...ca problemele ridicate de mine mai sus se vor rezolva cu urmatorul update de software. Sa vedem cat de repede va apare acum acest update, sper ca nu...."in curand".

Dupa schimbarea bateriilor nu mai am probleme cu raza de  acțiune a telecomenzii, momentan nu se blochează, restartează sau alte probleme de genul partea de media player nu o folosesc ca am unul dedicat cu android.

Edited by radutuby, 10 January 2016 - 12:09.


#41
DonGiulliano

DonGiulliano

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,327
  • Înscris: 08.09.2010
la mine telecomanda merge ok ( baterii noi alkaline ). de incins, da se cam incinge, dar mie nu mi s-a blocat niciodata pana acum. eu unul ma declar multumit,
bafta.     (am dcd 4414 irr)Posted Image

Edited by DonGiulliano, 10 January 2016 - 12:43.


#42
zradu

zradu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 473
  • Înscris: 12.02.2011
La toate acestea se poate adăuga faptul că la canalele care au şi sunet în maghiară, EPG-ul este afişat (sare automat după un anumit timp), în maghiară chiar dacă este selectată limba română. Se poate remedia situaţia, temporar până acest lucru se va întampla din nou, doar făcând o revenire la setările de fabrică. Posted Image Extrem de enervată situaţie.
Asta se întâmplă, cel puţin, la modelul HD DCD 4414 iRR.

Edited by zradu, 15 January 2016 - 12:58.


#43
ellenuka

ellenuka

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 12.04.2013
Am sa postez si eu cateva probleme legate de noul decodor 4414.
Pe langa cele mentionate mai sus, (EPG-ul in limba maghiara, lipsa totala a subtitrarilor pe unele canale subtitrate sau disparitia acestora dupa ce au fost selectate, la schimbarea canalului, blocarea dupa un anumit interval) pot sa mai adaug lipsa sunetului pe Protv Hd, desi Protv simplu are sunet, Eurosport 1 si 2 doar in engleza, fara posibilitatea trecerii pe eurosport Romania.
Atitudinea echipei care s-a deplasat la fata locului sa constate cele mentionate de mine printr-o sesizare a fost total neprofesionista. Pe langa faptul ca au venit la ora 21 fara nici un telefon prealabil, au spus ca nu au ce sa ii faca, ca asa sunt cele noi, ca fiecare are cate o problema si nu se pot rezolva din soft, intreband in acelasi timp de ce nu am comandat smart card in loc de decodor ca la acestea nu este nici o problema.

#44
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013

View Postellenuka, on 22 ianuarie 2016 - 13:20, said:

Am sa postez si eu cateva probleme legate de noul decodor 4414.
Pe langa cele mentionate mai sus, (EPG-ul in limba maghiara, lipsa totala a subtitrarilor pe unele canale subtitrate sau disparitia acestora dupa ce au fost selectate, la schimbarea canalului, blocarea dupa un anumit interval) pot sa mai adaug lipsa sunetului pe Protv Hd, desi Protv simplu are sunet, Eurosport 1 si 2 doar in engleza, fara posibilitatea trecerii pe eurosport Romania.
Atitudinea echipei care s-a deplasat la fata locului sa constate cele mentionate de mine printr-o sesizare a fost total neprofesionista. Pe langa faptul ca au venit la ora 21 fara nici un telefon prealabil, au spus ca nu au ce sa ii faca, ca asa sunt cele noi, ca fiecare are cate o problema si nu se pot rezolva din soft, intreband in acelasi timp de ce nu am comandat smart card in loc de decodor ca la acestea nu este nici o problema.
Sonorul pe ProTV HD este disponibil in acest moment am verificat eu pe acelasi model de decodor,este posibil sa fie o situatie locala.
Blocarea decodorului nu este frecventa se mai intampla uneori la schimbarea canalelor TV.
In rest calitatea imaginii este foarte buna atat pe canalele HD cat si pe SD.

Ar fi de mentionat pentru a se lua la cunostinta din partea lui digi.helper pe viitor la urmatorul update sa fie rezolvata problema cu led-ul acestuia care clipeste cand acesta este oprit si pe langa asta rezolvarea perioadelor de blocare a acestui decodor.

#45
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,436
  • Înscris: 29.04.2010
La decodorul acesta tot asa sare peste canalul 51 (fost BBC Entertainment), in lista implicita?

#46
ellenuka

ellenuka

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 12.04.2013
Da, de la canalul 50 sare direct la 52.

#47
sebastian_2010

sebastian_2010

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 11.01.2010
Va salut domnilor,
Ma intereseaza daca acest echipament nou decodeaza sunet 5.1 (la filmele de pe HBO HD). Nu am observat sa aiba iesire optica.

Multumesc

#48
K3vlar

K3vlar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 05.03.2007

View Postsebastian_2010, on 22 ianuarie 2016 - 22:45, said:

Va salut domnilor,
Ma intereseaza daca acest echipament nou decodeaza sunet 5.1 (la filmele de pe HBO HD). Nu am observat sa aiba iesire optica.

Multumesc
Are ieșire digitală audio dar nu TOSLINK ci COAXIAL. De decodat, nu decodează Dolby deși are ieșire pentru 5.1 (cam aiurea). Poate e o problemă de soft și se va rezolva în următorul update (dacă o să fie).

#49
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,408
  • Înscris: 04.08.2010
Puteai să pui şi tu un manual, nişte poze, informaţii despre diferenţele dintre 4414 şi 4304 (ceva... orice...), dacă tot ai deschis topic-ul şi nu să-l deschizi doar ca să fie...

http://www.ekt-digit...DEL_DCD4414.pdf

#50
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,352
  • Înscris: 19.01.2015
Spune-mi si mie de unde se iau manualele si data viitoare (la urmatorul topic) voi pune si detalii dar imi trebuie sursa de unde a fost preluata. Intelegi @Cipry7 ?

#51
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

View Postcatalinman, on 06 ianuarie 2016 - 17:42, said:

Exagerezi grav de tot. Cum sa fie un decodor HD mai slab decat Hyundai HSC 1170. Ala e un decodor SD ce se dadea acum 7-8 ani.

Iar Humax Digi +C este tot decodor SD si are deja 5 ani vechime.

View Postcatalinman, on 06 ianuarie 2016 - 17:42, said:

Exagerezi grav de tot. Cum sa fie un decodor HD mai slab decat Hyundai HSC 1170. Ala e un decodor SD ce se dadea acum 7-8 ani.

Iar Humax Digi +C este tot decodor SD si are deja 5 ani vechime.
Sunt de acord cu tine.

#52
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Am făcut și eu comandă ca tot omul Digiot.  Posted Image Posted Image

Edited by megafanro, 23 January 2016 - 20:33.


#53
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Eu am descoperit in timp ca uneori se blocheaza si nu mai raspunde la comenzi.
Speram ca un viitor update sa rezolve aceste probleme.

#54
sebastian_2010

sebastian_2010

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 11.01.2010
Mersi pentru raspuns K3vlar,
  Ce solutie ar fi pe piata pentru a putea beneficia de sunetul 5.1 de pe HBO din reteaua RDS?
Am facut niste cautari si am gasit receptoare digitale cu decodor Dolby, iesire optica Toslink dar nu stiu daca pot sa pun cartela din CAM in respectivul decodor pentru a merge HBO-ul. http://www.amikostb....=product&id=250 sau http://www.receptoar...d8140-t2-c.html
   Aveti o alta recomandare?
Multumesc,
Sebastian Iancu

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate