Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Baza de date cu imagini pe bani

Robotul martian european, revigor...

Geoana: „Sistemul de vot es...

Imprimare mai multe pagini intr-o...
 trebuie sa depun declaratie unica...

Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...
 ce fel de activitate intretinere ...

Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.
 Kit AC contine brate Unitatea ext...

Smart Switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea
 

Decodorul HD DCD 4414 iRR de la Digi.

- - - - -
  • Please log in to reply
189 replies to this topic

#181
arbuneaionut

arbuneaionut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 943
  • Înscris: 17.11.2016

 Lo7, on 18 februarie 2017 - 19:44, said:

multumesc, am rezolvat! trebuia sa setez sursa pe hdmi  Posted Image
barem iti merge sau se blocheaza si la tine?

#182
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,020
  • Înscris: 12.01.2004
Fa-i upgrade-ul de firmware.

#183
Lo7

Lo7

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 17.02.2017
se blocheaza cand ti-e lumea mai draga...tb sa il scot din priza si sa il bag la loc pt a-l face sa mearga iar...in plus, am observat si eu ca se cam incalzeste Posted Image l-as da inapoi, dar mai intai sa imi aduca altul...atata timp cat deja am platit, nu vreau sa astept inca 2 luni si sa fac iar sesizare ca sa se miste digi sa imi dea un amarat de decodor...Posted Image

#184
arbuneaionut

arbuneaionut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 943
  • Înscris: 17.11.2016

 Lo7, on 03 martie 2017 - 09:49, said:

se blocheaza cand ti-e lumea mai draga...tb sa il scot din priza si sa il bag la loc pt a-l face sa mearga iar...in plus, am observat si eu ca se cam incalzeste Posted Image l-as da inapoi, dar mai intai sa imi aduca altul...atata timp cat deja am platit, nu vreau sa astept inca 2 luni si sa fac iar sesizare ca sa se miste digi sa imi dea un amarat de decodor...Posted Image
Cheama tehnicul la tine si le spui ca nu-ti merge cablul...o sa-ti inlocuiasca dracia aia cu Humax sau Kaon...Daca stai sa astepti sa te sune pentru  inlocuirea lui ...astepti mult si bine. Sunt niste jafuri EKTurile alea nici macar updateul acela nu le-a dat de cap. In schimb...nu stiu ce sa mai cred despre ele... cineva mi-a spus ca daca pui un atenuantor de semnal nu se mai blocheaza... Ciudata este treaba de ce nu monteaza si cei de la tehnicul RCS aceste atenuatoare de prefera inlocuirea lor

Edited by arbuneaionut, 07 March 2017 - 07:08.


#185
yo3gad

yo3gad

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 03.10.2005
Incepand din 09.04.2017 va fi disponibil un soft nou pentru STB-urile EKT DCD4414iRR (Irdeto). – Doar CONSTANTA
Acesta vine cu multiple imbunatatiri precum si rezolvarea mai multor bug-uri. In zilele urmatoare se v-a da drumul si in alte orase.
Pentru update:

1. Se va selecta unul dintre canalele:
-   Eurosport HD
-   Eurosport 2 HD
-   History HD
-   Viasat Nature/History HD

2. Se va apasa butonul MENU din telecomanda apoi se va naviga la meniul “Irdeto CA Status”, unde e va selecta ultima optiune “Actualizare SW”.
3. STB-ul va cauta noul soft dupa care se va confirma update-ul cu butonul OK atunci cand se va cere acest lucru.
4. Update-ul poate dura ~ 6 minute. Recomandam ca update-ul sa nu fie intrerupt in niciun moment.
5. Dupa update, pentru aplicarea modificarilor STB-ul va fi resetat la valorile de fabrica, fiind nevoie de o noua scanare, pentru receptoarele ce au versiunea veche de soft 1.10B. In cazul STB-urilor ce au avut versiunea 1.15A, nu se va mai face revenire la setarile de fabrica.
6. Pentru a verifica daca update-ul a fost terminat cu succes se va merge in meniul Setari Personale -> Informatii Sistem -> Versiune aplicatie software: 1.17A Apr 4 2017

Am atasat procedurile cu ecranele intalnite in timpul update-ului:
-   Una pentru trecerea de la 1.10B la 1.17A
-   Alta pentru trecerea de la 1.15A la 1.17A

Imbunatatirile aduse precum si bug-urile rezolvate:
-   Posibilitatea de a sorta canalele (Alfabtic, HD si numeric (ordinea oficiala))
-   Mai multe informatii in EPG (la fel ca la celelalte STB-uri)
-   Posibilitatea de a verifica nivelul si calitatea semnalului
-   Schimbarea modului de prezentare a EPG-ului
o   posibilitatea de a cauta evenimente dupa gen si cuvinte cheie.
o   Posibilitatea de a programa emisiuni pentru vizionare si inregistrare
-   Rezolvarea bug-urilor ce duceau la blocarea STB-ului
-   Posibilitatea de pornire sau oprire a subtitrarilor din meniu
-   Eliminarea posibilitatii de a incheia procedura de scanare inainte de finalizare
-   Control imbunatatit al listei de canale (la fel ca la celelalte STB-uri)
-   Control imbunatatit al functiei PVR

#186
yo3gad

yo3gad

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 03.10.2005
Incepand de astazi 16.05.2017 orele 15:00 noul soft este disponibil la nivel national.

#187
yo3gad

yo3gad

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 03.10.2005
Pentru cei cu varianta EKT DCD4304iRR

Incepand de astazi 22.06.2017 orele 11 este disponibil un soft nou pentru STB-urile EKT DCD4304iRR (Irdeto). – Doar CONSTANTA
Acesta vine cu multiple imbunatatiri precum si rezolvarea mai multor bug-uri (Soft identic cu DCD4414iRR).  In zilele urmatoare vom da drumul si in alte orase.
Pentru update:
1. Se va selecta unul dintre canalele:
-   Eurosport HD
-   Eurosport 2 HD
-   History HD
-   Viasat Nature/History HD
2. Se va apasa butonul MENU din telecomanda apoi se va naviga la meniul “Irdeto CA Status”, unde e va selecta ultima optiune “Actualizare SW”.
3. STB-ul va cauta noul soft dupa care se va confirma update-ul cu butonul OK atunci cand se va cere acest lucru.
4. Update-ul poate dura ~ 6 minute. Recomandam ca update-ul sa nu fie intrerupt in niciun moment.
5. Dupa update, pentru aplicarea modificarilor STB-ul va fi resetat la valorile de fabrica, fiind nevoie de o noua scanare.
6. Pentru a verifica daca update-ul a fost terminat cu succes se va merge in meniul Setari Personale -> Informatii Sistem -> Versiune aplicatie software: 1.06A May 31 2017

#188
yo3gad

yo3gad

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 03.10.2005
Update

Incepand de astazi 06.07.2017 orele 11, pentru STB-urile EKT DCD4304iRR (Irdeto) softul este disponibil si la nivel national.

#189
petra_sergiu

petra_sergiu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 23.01.2007

 yo3gad, on 06 iulie 2017 - 10:47, said:

Update

Incepand de astazi 06.07.2017 orele 11, pentru STB-urile EKT DCD4304iRR (Irdeto) softul este disponibil si la nivel national.

Salut! am un decodor 4314, si desi imi devine activ pe unul din acele canale butonul "Actualizare SW", imi da conectare esuata, mesajul exact fiind: "Conectarea la frecventa de descarcare a esuat. Descarcare abandonata. Apasati OK pentru confirmare." Momentan e instalata pe el versiunea 1.10B, si se blocheaza deranjant, cateodata si de 2 ori pe ora.

Stie cineva vreo solutie? :)

Multumesc!

Edited by petra_sergiu, 18 June 2018 - 17:44.


#190
dafta

dafta

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 71
  • Înscris: 02.08.2009
Salut am si eu acest Decoder de la Digi. Am o mica problema cu el: La inceput cand l-am instalat am pus si un stick pe el sa inregistrez cate ceva si a mers. Ieri am incercat cu un nou stick si i-mi tot apare mesajul: "Capacitate de stocare plina, va rugam stergeti in inregistrarile vechi." Bineinteles stickul este gol am incercat sa il formatez cu ntfs/fat32 si nimic am incercat si alte 4-5 stickuri de diferete dimensiuni, am icercat sa il formatez din decodor dar dupa ce incerc imi dispare meniul de formatare si nu se intmpla nimic... firmware 1.17A. Mai are cineva aceasta problema?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate