Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Poco X6 Pro vs OnePlus Nord 3

Lirapay

Durata maxima video in Google Pho...

Deschidere fisiere docx si poze s...
 Motivare hotarare

Server local disponibil pe re5...

Vizualizare site-uri in cache

Toate site-urile PROTV down
 Obtinere gratuitati Legea 189/2000

La mulți ani @BlueKing-69!

suspectez un switch ca are probleme

Poate cineva sa imi indice de ce ...
 Votați-l pe Cap de Porc

Igienizare teren Bucuresti

Pompa submersibila-Pornire/Oprire

Streamer Logitech squeezebox duet
 

Decodorul HD DCD 4414 iRR de la Digi.

- - - - -
  • Please log in to reply
189 replies to this topic

#19
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,999
  • Înscris: 01.02.2010
Niste panarami de decodoare. Inca regret ca am dat Kaon 1600 pe tentativa asta de decodor.

#20
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Am dat si eu comanda de decodor hd sper sa primesc acest model daca nu KAON.

#21
K3vlar

K3vlar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 05.03.2007

View PostVladutzU2013, on 07 ianuarie 2016 - 00:32, said:

Am dat si eu comanda de decodor hd sper sa primesc acest model daca nu KAON.
De ce ai vrea asemenea gunoi ? Dacă mai ai noroc la Kaon, deși nu cred, e bine. Baftă.

#22
swantonbmb

swantonbmb

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 30.05.2009
Cum am zis ieri, mi-au trimis SMS sa ma duc sa ridic decodorul si am primit DCD4414IRR. Ei bine, in dimineata  asta au si inceput problemele cu el. Se tot blocheaza decodorul, nu mai pot schimba canalele, nu il pot inchide de la butonul de la telecomanda si nici de la cel de pe decodor, singura solutie e sa il scot din priza si sa il bag din nou ca sa isi revina. Si chiar si asa, dupa cateva minute iarasi se blocheaza.
A mai avut cineva problema asta?

#23
zradu

zradu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 473
  • Înscris: 12.02.2011
Idem şi la al meu DCD4414IRR. Luat de 2 zile şi s-a blocat până acum cred că de 100 de ori.
Sper că la nivelul conducerii se cunosc problemele cu acest decodor şi se vor lua de urgenţă măsuri.

Edited by zradu, 07 January 2016 - 07:59.


#24
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Cat ati asteptat pentru a primi acest decodor DCD4414IRR ?
Eu am plasat comanda ieri si azi deja a venit email ca nu este pe stoc si revin in maxim 5 zile.

#25
DonGiulliano

DonGiulliano

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,332
  • Înscris: 08.09.2010

View PostVladutzU2013, on 07 ianuarie 2016 - 11:37, said:

Cat ati asteptat pentru a primi acest decodor DCD4414IRR ?
Eu am plasat comanda ieri si azi deja a venit email ca nu este pe stoc si revin in maxim 5 zile.

eu am facut comanda pe 11 decembrie si l-am ridicat pe 4 ianuarie.

#26
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Inseamna ca se asteapta destul de mult pentru acest echipament.
Cand am ridicat SMART CAM-ul am asteptat undeva la 14/16 zile cu comanda in digi care.
Cred ca si la decodoare in zona mea tot atat o sa astept si acum cu noua comanda.

#27
mariusp70

mariusp70

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 13.03.2005
Decodorul DCD4414IRR l-am primit la o saptamana de la comanda. Pana acum se comporta bine, nu am avut nici una dintre problemele de la DCD4304IRR.

Imi pare rau pentru cei cărora li se blocheaza, mie mi se bloca DCD4304IRR.
Un sfat prietenesc: nu va consumati neuronii, nu va inervați, nu sunati la relatii clienti sau la service, fiecare o sa va zică alta prostie, iar la service o sa va zica ca produsul nu are nimic. Asteptati o luna, poate se schimba lotul / modelul, comandati unul nou, sperati ca acesta va fi mai bun si daca se dovedeste mai bun, predati-l pe cel vechi.
Iar de la Kaon 1410 luati-va gandul, nu o sa mai primiti asa ceva.

PS Nu va chinuiti sa trimiteti sesizari in Digicare sau e-mail, nu raspunde nimeni.

Edited by mariusp70, 07 January 2016 - 20:16.


#28
valentin22

valentin22

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 18.10.2013
Salutare. Aveti idee ce format audio suporta decodorul asta? Am băgat si eu un film acum de pe stick si nu are sunet. Tine si de televizorul la care este conectat?

Edited by valentin22, 07 January 2016 - 20:13.


#29
photoman2008

photoman2008

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 05.06.2008
Va salut,
Am si eu acest decodor DCD4304IRR.
Ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum sa fac sa schimb canalele din televizorul meu Samsung si nu din telecomanda decodorului ?
Aparent nu suporta HDMI CEC ?

Edited by photoman2008, 07 January 2016 - 22:07.


#30
mariusp70

mariusp70

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 13.03.2005

View Postphotoman2008, on 07 ianuarie 2016 - 22:07, said:

Ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum sa fac sa schimb canalele din televizorul meu Samsung si nu din telecomanda decodorului ?
Aparent nu suporta HDMI CEC ?

Daca vrei sa schimbi canalele din telecomanda televizorului cel mai potrivit ar fi fost sa ceri un Smart CAM (asta daca ai slot CI+ la televizor).

HDMI CEC? - buna gluma.

Edited by mariusp70, 08 January 2016 - 22:32.


#31
radutuby

radutuby

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 753
  • Înscris: 01.06.2007
Dat comanda de 2 decodoare in 30 octombrie ieri au sosit, este vorba DCD4304IRR, merg foarte bine nu se blocheaza merg perfect.!

#32
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013

View Postradutuby, on 09 ianuarie 2016 - 10:13, said:

Dat comanda de 2 decodoare in 30 octombrie ieri au sosit, este vorba DCD4304IRR, merg foarte bine nu se blocheaza merg perfect.!
Un termen foarte mare de asteptare pentru tine.

#33
radutuby

radutuby

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 753
  • Înscris: 01.06.2007
Stiu da ce sa fac, astia din orasele mai mici avem numai dezavantaje :(

#34
photoman2008

photoman2008

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 05.06.2008
Si telecomanda cum ti se pare ? La unghiuri ma refer... pt mine e groaznica, merge numai intr-o anumita pozitie.
Calitatea imaginii e buna.

#35
K3vlar

K3vlar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 05.03.2007

View Postvalentin22, on 07 ianuarie 2016 - 20:11, said:

Salutare. Aveti idee ce format audio suporta decodorul asta? Am băgat si eu un film acum de pe stick si nu are sunet. Tine si de televizorul la care este conectat?
Nu decodează Dolby AC-3 sau DTS, doar MPEG1 I,II,III și AAC. Nu are treabă televizorul.

Edited by K3vlar, 09 January 2016 - 14:49.


#36
radutuby

radutuby

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 753
  • Înscris: 01.06.2007
Nu este stralucita, dar pana la 3-3,5 metri merge bine, dupa aceasta distanta e mai slaba, as da vina pe bteriile cu care vine la pachet le-am masurat si deja par 50% descarcate au numai 1,1 V si celalta 1,3V

View Postphotoman2008, on 09 ianuarie 2016 - 13:23, said:

Si telecomanda cum ti se pare ? La unghiuri ma refer... pt mine e groaznica, merge numai intr-o anumita pozitie.
Calitatea imaginii e buna.

Edited by radutuby, 09 January 2016 - 15:23.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate