Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tatuator handpoke

Plaja de nudisti in Grecia?

Mufa microusb a telefonului mobil...

"Ciudatenii" control pasa...
 Impamantare

Apple maps pe Windows 10

Sfarsitul woke-ismului si al core...

Renovare completa + pompa de cald...
 Libre Office nu vad liniile

Modalitați amuzante și ...

O disparitie de ani buni, Acces D...

Mancarea e scumpa
 Parere achiziționare BMW G20

Schimbarea bateriei moderne la VA...

Rostschreck Lidl

Si noi suntem Florin Piersic? / J...
 

SUPERKOMBAT - Catalin Morosanu

- - - - -
  • Please log in to reply
108 replies to this topic

#91
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,124
  • Înscris: 09.01.2007
Mi-a placut mult organizarea galei, comparativ cu salile alea imbacsite de pana acum.
Se vede ca a fost de zilele orasului Comanesti.
Sigur ca adversarul a fost ales pe baza palmaresului, inclusiv a victoriei asupra fratilor Stoica. Probabil Irimia i-a dat un supra-bonus lui Iftimoaie pentru victorie :)
Respect Iftimoaie ! Bun meciul.

#92
M0D3

M0D3

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 22.03.2009
Am mai spus-o, la Comanesti a fost o gala reusita (a contat si faptul ca intrarea a fost libera). Insa, ce nu-mi place in galele lui Irimia e faptul ca el se baga intotdeauna sa zica cateva vorbe, ajunge pe scena mai des ca luptatorii, gesticuleaza, jongleaza cu trofeele alea, da indicatii adhoc...
Nici chestia cu tot felul de cupe acordate de dubiosi (primarul de nu stiu unde, seful de la sfatul popular, samd) nu-i in regula, lasa impresia de adunare populara cu toti trepadusii aia imprejur (apar momente de curtea scolii, si in gala asta i-a dat unul o cupa unui luptator, apoi i-a luat-o). Tin minte ca am urmarit o gala pe Eurosport Int, cu comentariul in engleza, si se mirau aia de obiceiurile "locale" si mai ales de faptul ca Irimia il aduse pe Sandu Lungu, chiar ziceau ceva de genul: "astfel de momente duc gala in derizoriu" si ei credeau ca astfel de lupte (Lungu cu nu stiu ce colos) sunt doar pentru entertainment dar gala pierde la capitolul seriozitate.

Loren era intradevar cam iesit din forma, cam supraponderal, dar asta e treaba lui... Iftimoaie se vedea ca s-a pregatit asa cum trebuie, a facut un meci foarte bun.


View Posttatic_distrat, on 08 august 2016 - 09:39, said:

Alt ghertz promovat, tzaranul de Bogdan Nastase, a carui fata spune totul... imi pare rau sa spun asta, mare paznic falnic la portile hotelului Traian ...
Luptatorii din zona Moldovei sunt baieti cu suflet mare, toti se baga la bataie (cel putin la inceputul carierei), dar ei au un anume mod de face lucrurile si de a-si construi imaginea. Pun mult accent pe show: Morosanu facea Hakka, Sebi Ciobanu intra cu mantie si colti de vampir, Nastase apare cu cojoc si ciomag... sunt atrasi foarte mult de partea de spectacol a unui eveniment.

Edited by M0D3, 08 August 2016 - 15:41.


#93
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,124
  • Înscris: 09.01.2007
La bursele alea, e un sport de baieti fara pretentii.
Cine se duce sa-si ia 50 de pumni in cap pe 3-5 mii euroi ? Cat costa 1 RMN dupa aia ?

#94
M0D3

M0D3

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 22.03.2009
Andrei Stoica a replicat si el in discutia iscata de despartirea de Irimia.


”Pentru că am observat în ultima perioada o apetență crescută pentru persoana mea și realizările profesionale, se cuvine să fac urmatoarele precizari:
În primul rând, vreau să-l felicit din tot sufletul pe Ionuț Iftimoaie pentru cucerirea centurii de campion – făra vreo fărâmă de invidie ascunsă, mă bucur sincer pentru orice sportiv român atunci cand obține o victorie/ titlu. Nu am putut să nu observ, însă, atacurile repetate, din ultima perioadă, la adresa mea din partea celor care se află la conducerea promoției (n.r. Superkombat) în care am luptat. În replică, vreau să adaug următoarele:
1. Am cucerit acel titlu în fața unui campion mondial de muay-thai neînvins de cinci ani. Au urmat apoi trei meciuri în care mi-am apărat acest titlu în fața unor luptatori de renume mondial.
2. Nu am primit niciodată în tot acest timp o așa susținere cum am văzut la recentul meci de titlu (n.r. al lui Ionuț Iftimoaie, detalii AICI).
3. Pentru că s-a vorbit mult despre meciul pe care l-am pierdut în noiembrie anul trecut, trebuie să vă spun că atât victoriile, cât și înfrângerile fac parte din viața unui sportiv. Nu există un sportiv în toată lumea care să fi mers din bine în foarte bine și din foarte bine în extraordinar de bine. Viața unui sportiv este sinusoidală, așa cum, de fapt, e viața oricărui om, cu urcușuri și coborâșuri. Faptul că pentru mulți tineri am devenit un erou, ei bine, acest titlu nu se traduce într-o centura, bani sau o cupa. Aceasta este recunoașterea supremă pentru mine și cred că nu mi-o poate confisca cineva.
4. Profesionalismul și imparțialitatea organizatorilor mi s-au părut cel puțin indoielnice la meciul despre care fac referire (n.r. de la Comănești). Si spun asta pentru că am observat că omul care a organizat gala (n.r. președintele promoției, Eduard Irimia) a luat locul antrenorului, prezentatorului, arbitrului. Nu putem să folosim atât de des cuvintele profesionalism și imparțialitate de vreme ce președintele galei organizate la Comănești a stat în colțul sportivului din România, a luat microfonul și i-a scandat numele. Șeful circuitului este cel care antamează ambii sportivi și cel care se angajează să fie asigurat climatul de fair-play într-un meci, ori ce am vazut nu mă poate duce cu gândul la așa ceva și determina multă lume să-și pună semne serioase de întrebare cu privire la corectitudinea meciului.
5. Fosta promoție este pentru mine și pentru echipa Respect Gym (Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuyi, Ciprian Șchiopu, Claudiu Bădoi etc.) un capitol inchis. Deși m-am ferit să mai fac vreo referire la trecut, observ ca nu la fel gândesc cei din fosta mea promoție. Probabil, unii nu reușesc să-și asume faptele, vorbele, gesturile și nu au puterea să trăiască în prezent… Decenta și buna creștere mă obligă sa nu intru și în alte detalii și să nu deschid un front de luptă. Sportivii nu se ocupă cu așa ceva. Succes pe mai departe tuturor sportivilor, indiferent de galele în care luptă! Iar celor cu care am lucrat în trecut, le doresc gânduri pozitive! Să dea Dumnezeu să îmbătrânim frumos!”.

Replica lui Edi Irimia: ”Frații au fost creați de Superkombat”

”Ma simt obligat să-i dau o replica sportivului Andrei Stoica, în urma mesajului postat de el pe cu referire la faptul că am insistat pe înfrângerea prin KO suferitp de el anul trecut în fața lui Loren Javier .
Superkombat este o promoșie internatională în care au evoluat sute de sportivi, zeci de români , printre care și el cu succes prin evoluția sportiva, munca echipei sale, dar și expunerea și promovarea oferita de Superkombat. Faptul că sambata trecută am avut un main event între Iftimoaie și Loren nu ne-a impiedicat în strategia noastră de promovare să atragem atenția asupra carierei spaniolului și a palmaresului său, pentru a elimina posibilele comentarii că meciul de retragere ar fi un simplu meci cu un adversar oarecare. În România, frații Stoica ca brand au fost creați de Superkombat și asta nu o poate contesta nimeni. Loren i-a invins pe ambii frații Stoica în interval de un an, acest lucru demonstrând nivelul lui Loren în Europa. Folosind aceste comparații, nu facem decât sa recunoaștem și valoarea sportivilor învinși de Loren.
Am crezut în ei ca sportivi, mi-a făcut placere să-i promovez și să-i duc la cel mai înalt nivel ca imagine. Din păcate, vârful carierei lor a fost prezența în Superkombat și titlurile câștigate aici, în Glory și Legend au venit doar învinși, iar cei de acolo nu au vreun interes să se ocupe de cariera lor. Tocmai de aceea, ei ar trebui să facă diferența dintre imaginea internațională creată de noi pe tv și valoarea în topurile mondiale reală. Vor avea tot timpul să încerce în viitor să faca o carieră mai mare decât au avut pâna acum, dar, pâna atunci, vreau să le promit că noi nu vom mai pomeni numele lor, pentru a nu se creea vreo impresie greșită ca ne folosim noi de imaginea lor.
Andrei Stoica știe foarte bine de ce există o lipsa de comunicare între noi, știe foarte bine unde a greșit el și echipa sa ca respect față de mine, știu și eu foarte bine unde am greșit față de ei. Diferența este în acțiunile negative ale lor față de produsul care i-a ridicat și simpla menționare a unor meciuri pierdute de către mine în media .
    În incheierea mesajului meu, vreau să va asigur pe cei care urmăriți galele Superkombat că există mult mai mulți sportivi în România care pot oferi surprize la nivel global, inclusiv sportivi care pot depăși cariera unor foști eroi sau foști sportivi Superkombat: Hurduc sau Cozmancă – în România, Clyde Brunswik si Antonio Plazibat pot inlocui locul lasat „gol” de frații Stoica.

http://www.libertate...rkombat-1562992

#95
M0D3

M0D3

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 22.03.2009
La nici o luna de cand Morosanu refuza sa lupte in Romania, zicand ca are o hernie grava, ca trebuie operat, samd... a evoluat intr-o gala din Cecenia. N-a fost cu noroc pentru ca Samedov l-a facut KO in prima runda, dupa ce Morosanu a alergat haotic prin ring si a lovit mai mult in gol.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/3AIN5-6rqJU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#96
gascoignegazza

gascoignegazza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 28.03.2016
pe FB apare la CM de Muay Thai, dar nu zice nimic de vreo lupta. ar trebui sa fie in recuperare acum.

#97
M0D3

M0D3

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 22.03.2009
Chiar ieri a luptat: http://www.sport.ro/...in-cariera.html

#98
gascoignegazza

gascoignegazza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 28.03.2016
probabil a luat multi bani

circul lui Kadyrov

#99
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,124
  • Înscris: 09.01.2007
Urat moment, l-a umilit cecenul.
In ultimii ani nu pare ca Morosanu sa aiba antrenor, gen.
La banii care se vehiculeaza nu cred ca isi permite antrenor.

#100
B_XXV

B_XXV

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,438
  • Înscris: 20.02.2010
Nu e vb numai de antrenor,morosanu e showman si cam atat.

#101
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,124
  • Înscris: 09.01.2007
Eu cred ca a fost un talent dar a imbatranit. Sumele din acest sport sunt infime si nu te motiveaza sa ai o abordare perfectionista si pe termen lung.
Pe asta cu show man-ul nu o inteleg. Daca e chestie de show trucat, efectul maxim il obtii cu o batranica ce da cu malacii de pamant. De ce ai l-ai favoriza pe Morosanu ?

#102
M0D3

M0D3

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 22.03.2009
Incepe sa ajunga si el cal de bataie pentru altii, cam asta e regula daca nu ajungi in varf.
S-a neglijat fizic, posibil si antrenamentele le-a facut la misto... si s-a dus sa se bata cu Samedov bazandu-se numai pe forta pumnului. Dar nici asta nu-l mai ajuta, nu mai are forta din tinerete. "Tactica" lui, de a arunca ciocane, nu prea merge la luptatori experimentati sau tehnici, care se feresc usor de Catalin si-l pedepsesc apoi. Putea sa aiba o cariera frumoasa ca luptator, dar momentul decisiv a fost in urma cu cativa ani, cand a ales oferta PRO TV-ului, a si declarat atunci ceva de genul: "primesc 100.000 de euro, mi-ar trebui ani de zile ca sa fac banii astia din lupte". De cativa ani s-a bagat si in politica, nu prea ii mai sta lui gandul la sport.

#103
gascoignegazza

gascoignegazza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 28.03.2016
nu cred ca a ajuns cal de bataie, eu zic ca mai are de facut lupte bune. dar acum e accidentat, face recuperare, se vede ca nu s-a mai antrenat. probabil i s-au oferit bani multi si de asta a acceptat sa lupte in conditiile astea. nu cred ca si-a planificat lupta sau ca nu a vrut sa se bata la Mamaia.

#104
M0D3

M0D3

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 22.03.2009
Cica ar fi luat 30.000 de dolari pentru meciul cu Samedov, a avut bursa babana si tocmai de aceea n-ar fi vrut sa lupte in gala din Romania.


Aflat pe ultimii metri ai carierei, luptătorul K1 Cătălin Moroșanu – poreclit ”Moartea din Carpați” – caută să strângă cât mai mulți bani. Ieșeanul a luptat, fără să facă tam-tam, într-o gală disputată în Cecenia, iar simpla apariție în ring i-a adus, se pare, o sumă impresionantă: 30.000 de dolari. Moroșanu și-a anulat apariția în gala Superkombat de la Mamaia, de pe 31 iulie, unde trebuia să se bată cu turcul Murat Aygun. De pe urma galei respective, moldoveanul ar fi încasat doar 10.000 de euro, astfel că, nedorind să riște vreo accidentare care să-l facă indisponibil pentru bursa care-l aștepta în Cecenia, s-ar fi dat lovit. Moroșanu s-a bătut cu Zabit Samedov, un azer extrem de puternic care l-a învins prin TKO pe Badr Hari, în urmă cu 3 ani. Acesta este neînvins de 12 meciuri, având nume mari în palmares, precum Manhoef, Leko, Poturak sau Slowinski.  Moroșanu, care a părut nepregătit fizic, cu o burtă proeminentă, n-a avut nicio șansă, fiind pus la podea după doar 72 de secunde, cu o lovitură de picior! Înaintea loviturii decisive, Moroșanu a dat câteva lovituri în gol, făcându-se de râs!

http://www.libertate...a-video-1577611

#105
M0D3

M0D3

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 22.03.2009

View Postgascoignegazza, on 24 august 2016 - 16:38, said:

nu cred ca a ajuns cal de bataie, eu zic ca mai are de facut lupte bun
Deja a inceput sa aiba renume de clovn, dar a facut si el o "aroganta" in Cecenia, intocmai ca cei adusi de Irimia la galele lui, anonimi care veneau, stateau in ring vreo 50 de secunde (daca nu se aruncau la podea dupa primul pumn, au fost si cazuri din astea) si apoi o taiau cu banii in buzunar. Oricum, sunt dubioase galele astea organizate prin coclauri stapaniti de pui de dictatori... manarii, pariuri, etc.


Morosanu, clovn pentru smecherii din Cecenia
Groznii, 23 august. In memoria primului presedinte cecen, Ahmad Kadirov (s-au aniversat 65 de ani de la nasterea sa), fiul sau, Ramzan, actualul lider al regiunii autonome, a organizat un puternic turneu de lupte. Stiluri diferite (kickbox, muay thai, box clasic etc) si sportivi din 11 tari: Romania, Rusia, Belarus, Olanda, Croatia, Estonia, Azerbaijan, Tunisia, Uzbekistan, Georgia si Surinam. Sub privirile temutului Ramzan Kadirov, cel care si-a trimis trupele speciale sa lupte in Ucraina de partea rebelilor prorusi, a urcat in ring si Catalin Morosanu. Pesemne ca aroganta moldoveanului l-a scos din sarite pe Kadirov, altfel nu ne explicam explozia de bucurie a sefului cecen cand „Moartea din Carpati” a cazut la podea in chiar prima repriza. 75 de secunde a rezistat Morosanu in ring cu Zabit Samedov, un luptator azer revenit in circuit dupa o groaznica accidentare suferita acum trei ani! Pentru Kadirov, 75 de secunde au fost suficiente. Liderul Ceceniei a rabufnit la final: „Romanul asta nu a mai rezistat si al doilea minut. Acum vad ca a si a intins-o!”. De altfel, presa azera a notat ca Ramzan Kadirov ar fi pariat ca Morosanu nu-i rezista lui Samedov doua reprize intregi. Prieten bun cu Samedov, Kadirov a urcat pe ring pentru a-si imbratisa si felicita profesorul (Ramzan ia lectii de muay thai de la luptatorul azer), caruia personal i-a inmanat centura de campion mondial WBC muay thai.

http://www.enational...ia-549675.html/

Edited by M0D3, 26 August 2016 - 13:47.


#106
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,124
  • Înscris: 09.01.2007
se pregateste de retragere
banul conteaza

#107
B_XXV

B_XXV

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,438
  • Înscris: 20.02.2010
Mai bine...moartea din carpati nu are tehnica si nici pregatire fizica. De cand a aparut da aceleasi lovituri din fundul gradinii, de putine ori cand s-a intamplat sa aiba meciuri nearanjate a pierdut. Dar asta a fost rolul lui in show, sa fie moartea din carpati.

#108
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,124
  • Înscris: 09.01.2007
Superkombat Iasi, 1 oct, sport.ro:
http://www.prosport....a-iasi-15733633

Superkombat New Heroes (19:30, Sport.ro, Fight Box)
1. Super Fight - reguli de MMA - Categoria super mijlocie (-75 kg)
Eugen Vulpe (Rep. Moldova) vs Lascăr Cornelius (România)
2. Super Fight – Categoria super mijlocie (-77 kg)
Cristi Stoica (România) vs Cristian Rotar (România)
3. Super Fight - Categoria semigrea plus (-86 kg)
Nicu Buceac (România) vs Răzvan Ţîru (România)
4. Super Fight - Categoria semigrea (-81 kg)
Daniel Stefanovski (Elveţia) vs Ionuţ Şandur (România)
5. Super Fight – Categoria semigrea (-81 kg)
Adelin Mihăilă (România) vs Adrian Roşca (România)
6. Super Fight - Categoria grea (+96 kg)
Kerone Davies (Marea Britanie) vs Mihăiţă Golescu (România)
7. Super Fight – Categoria super mijlocie (-77 kg)
Igor Scoda (Rep. Moldova) vs Alex Filip (România)
Superkombat WGP (Ora 22:00, Eurosport)
1. Super Fight - Categoria semigrea (-81 kg)
Diego Mosquera (Columbia) vs Bogdan Năstase (România)
2. Super Fight - Categoria mijlocie (-71 kg)
Eduard Chelariu (România) vs Andrei Leuştean (România)
3. Super Fight – Categoria uşoară (-65 kg)
Jonathan Fabian (Spania) vs Cristian Spetcu (România)
4. Super Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)
George Davies (Marea Britanie) vs Sebastian Ciobanu (România)
5. Super Fight – Categoria super cruiser (-95 kg)
David Trallero (Spania) vs Sebastian Cozmâncă (România)
6. Titlul mondial Superkombat – Categoria mijlocie (-72.5 kg)
Chris Ngimbi (DR Congo) vs Amansio Paraschiv (România)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate