Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?
 Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...
 Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina
 Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei
 

GSM PHONES> Who's WHO Ian. 2003

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
52 replies to this topic

#37
aeon

aeon

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,487
  • Înscris: 05.08.2002
2 motive pt care urasc nokia (desi am avut muult timp :()
- nu are blokare de taste automata !!! dreak, ce greu o fi o optiune "automatik keyboard lock -yes sau no"; numai eu stiu cate "alo, alo....ce faci mah nu, nu zici nimic" au razbatut din buzunarul meu :( si cati $ sa-u dus..)
- daca intru intr-un meniu oarecare si il las acolo, 2 zile sta acolo, nu se intoarce automat la ecranul de baza :( !!! era greu sa i se puna o revenire automata dupa 3-5 min ??
asta pe telef avute de mine, 3210,3310,6210 si 6310 , altele nu stiu

#38
wargod

wargod

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 145
  • Înscris: 29.05.2003
Pe 3410 se blocheaza automat tastatura dupa un anumit timp, specificat de tine.

#39
mmoisi

mmoisi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 21.08.2003
Nu stiu ce pareri aveti voi despre SE sau simplu Ericsson dar eu subliniez ca sunt cele mai bune tel. Am avut destule  ca sa imi dau seama, incepand de la 1018 pana la t300 actual si pot spune ca desi la un GF788 bateria nu era un punct forte la el "ma tine vreo 2 zile insa timp de vreo 2 ani la fel a ramas" ma bucuram de o acoperire pe care nici preamaritul N 5110 nu o avea. Asta testat cu amundoua tel in mana. despre 1018 nu am nimic de reprosat a fost fffbun la timpul lui ,si acum il mai am si nu cred ca o sa il dau cuiva pt ca acel telefon are  istorie  ,a rezistat si la apa si la motorina si la vreo doua zboruri dupa caini si inca tot merge insa ii lipsesc 3 rinduri de pe display insa il cred si eu.A urmat si un t20 despre care nu pot sa spun nimic . pe linga faptul ca in timp de 1 an de vrea 5 ori mi sa blocat , bateria tinea 7 zile fara probleme cu 2-3ore vorbite + jucat pe el "bateria avea vreo 2 ani",semnalul era cool, fata de N 3330 ,iar acum T300 este un tel de care sunt f multumit , nu pot spune ca bateria ma tine 450h  pt ca nu ma tine , are si motive sa ma tina 7 zile pt ca vorbesc cam mult pe el ,ma joc pe el si au si alti grija sa contribuie la descarcarea bateriei , semnalul este putin mai slab fata de T20 sau 2628 care are acum 3,5 ani si bateria tine 6 zile fara probleme ,a tinut 8-9 zile odata cind nu am vorbit aproape deloc pe el,dar despre t300 singura problema care mi sa parut putin suparatoare este  ca atunci cand mai are o liniuta la baterie sau zero raspunde mai greu la comenzi in special atunci cand vrei sa raspunzi cand te apeleaza cineva in rest tel. are 6 luni si merge fffbine ,nu cred ca o sa renunt la se pt un nokia pt ca nu se merita.

#40
CristianDia

CristianDia

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,195
  • Înscris: 08.04.2003

Quote

Nu stiu ce pareri aveti voi despre SE sau simplu Ericsson dar eu subliniez ca sunt cele mai bune tel.

Nu pot sa inteleg niste chestii...

Cum admitem ca un produs este cel mai bun, fara sa le fi testat pe celelalte?

Cate Nokia, Siemens, Motorola, Sony etc ai avut pana acum ca sa admiti ca Ericsson este cel mai bun?

Quote

A urmat si un t20 despre care nu pot sa spun nimic . pe linga faptul ca in timp de 1 an de vrea 5 ori mi sa blocat , bateria tinea 7 zile fara probleme cu 2-3ore vorbite + jucat pe el "bateria avea vreo 2 ani"

Daca este asa, iti cumpar eu inca 10!


Quote

nu cred ca o sa renunt la se pt un nokia pt ca nu se merita.

Te simti cumva inferior daca te bate gandul din cand in cand sa renunti la S-E pt Nokia? Daca te impaci bine cu telefonul pe care il ai in buzunar de ce sa te gandesti la alte marci?

Eu unul poate sa scrie pe el si Mokia, si Panaphonic, si nu l-as da pt nimic in lume daca MIE mi-ar placea acel telefon...

Sa admiti ca un produs iti place TIE cel mai mult este ok.
Dar sa admiti ca acel produs este cel mai bun fara sa le fi avut (testat) pe celelalte nu este ok.

Este f logic.

Eu trebuie sa fiu prost ca sa admit ca ciocolata Laura este cea mai delicoasa fara ca macar sa fi gustat ciocolata Milka...

Mie astazi imi place Nokia. Dar nu pot sa spun ca Nokia este cel mai bun pt ca mai sunt zeci, sute de telefoane ale multor producatori pe care as vrea sa le butonez, si poate dupa aceea as putea sa spun ceva...

#41
mmoisi

mmoisi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 21.08.2003
"Cate Nokia, Siemens, Motorola, Sony etc ai avut pana acum ca sa admiti ca Ericsson este cel mai bun?"


Am incercat vreo 4-5 Nokia (5110,8210,3330,3210,3310) ,Alcatel(One touch club,One touch 311,One touch 511)Siemens(S25,C35),si iti pot spune ca nu am fost multumit de ele ,ba aveam probleme cu bateria ba cu semnalul ba cu softul (in special cu alcatel 511 care a fost trimis la buc si sa adus alt tel in locul lui pt ca simplu -   :flame:  i se blocase softul) si de asta nu ma atrag alte marci de tel . poate cand o sa butonez unul "indiferent de marca" si o sa fiu multumit o sa imi scimb parerea ,asta daca nu e tot un se.



:cya:

#42
CristianDia

CristianDia

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,195
  • Înscris: 08.04.2003
Nu am nici o intentie negativa si nu vreau sa te supar avand in vedere ca esti nou pe acest super site, dar sa stii ca eu nu te cred.

So, la tine toata treaba este trasa de par.

Imi pare rau dar eu nu te cred ca ai avut probleme cu fiecare telefon de mai sus...

#43
Swap

Swap

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 529
  • Înscris: 28.07.2003

Quote

Originally posted by Zvastrici
Imi pare rau dar eu nu te cred ca ai avut probleme cu fiecare telefon de mai sus...
Omu' a vrut mai intai sa le testeze rezistenta ...
a dat cu ele de perete, au rezistat ...
le-a aruncat de la etaj ... au rezistat cat de cat
a trcut cu masina peste ele - gata nu au mai mers ...
Concluzia: proaste dom'le!

#44
mmoisi

mmoisi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 21.08.2003
____________________________________________________      Imi pare rau dar eu nu te cred ca ai avut probleme
cu fiecare telefon de mai sus...
____________________________________________________

Nu au avut toate probleme semnificative dar au avut ceva ce ma deranja, spre exemplu:
8210 nu tinea bateria;
3310,3330 nu aveam semnal prea bun in locurile in care merg eu de obicei si bateria scade semnificativ cu cat semnalul este mai slab , si odata cu trecerea timpului asta in afara de 5110 care are o baterie de 3,5 ani si tine cam 4 zile poate putin mai mult (acesta fiind tel din casa);
3210 simplu nu imi place;
Despre alcatel ti-am spus si mai departe nu stiu ce sa mai intamplat cu acel tel pt. ca respectivul care il avea la pierdut dupa o luna dupa ce la primit pe cel nou;
siemens S25 este un tel care promite multe desi este mai vechi dar este foarte sensibil ceea ce ma face sa cred ca a fost proiectat pt dame (el merge bine ca tel se aude bine are semnal destule obtiuni ,IR,bateri se gasesc si nu sunt chiar scumpe) dar este fragil in principiu la iluminare si incarcare , acestea fiind problemele actuale ale respectivului tel. , iar c35 este banalul tel. de la aparitia telefonului fara fir cu exceptia dimensiuni.
Si asta fara sa mai vorbim de alte tel care am reusit sa le butonez cum ar fi maxon sagem despre care mi-am facut o impresie foarte buna , acum1,5 ani pt ca erau destul de mici si aveau destule obtiuni.


:cya:

#45
v3l0

v3l0

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 177
  • Înscris: 13.07.2003
teoretic T-urile chiar nu au cum sa straluceasca. Motivul? e exact ca intr-un calculator: da-i tu prea multe task-uri, uneori contradictorii, si va aparea un delay imediat cu probabilitati monstruoase dea crapa. Telefoanele nu ar fi trebuit sa aiba niciodata wap, aplicatii pentru desenat pe ele (desi uneori e fun sa desenezi pe o rabla de ericsson) sau jocuri in java. Nu, telefoanele ar fi trebuit sa arate ceva gen Motorola D460 (glumesc, evident) nokia 5110 (aici nu glumesc).
Prefer la orice ora un nokia pentru fiabilitate, chiar si un model inferior cincurentei. Ideea e ca poate nu deranjeaza un telefon sony-ericsson blocat, la care tre sa scoti bateria, dar, eu in viatza mea nu am avut decat o problema cu un Nokia 3210 care in mod ciudat dupa o convorbire a intrat in microfonie cu el insushi. Ciudat, dar adevarat. Insa in mana mea s-au blocat destule tel-uri de la ericsson.
despre alcatel (kalcatel :) ), si siemens nu imi place. meniuri cu mult mai pline, dar care stau si ele pe muchie gata sa crape. ca sa nu mai vorbim de aspectele practice: incercati dumneavoastra sa scoateti carcase de pe un model Nokia si apoi de pe un s35. S-a TERMINAAAAT. echinuitor, scump, inutil, carcase se gasesc mai greu , motiv sa fie mai scumpe (mai ales ca numai "inginerii" le instaleaza.
NOKIA rulez! the rest SUX

#46
tech

tech

    Banned

  • Grup: Banned
  • Posts: 137
  • Înscris: 15.09.2003
Mai terminati baieti cu prostioare de genul: "nokia rulz"
Am avut aproape patru ani alcatel - unul singur (db)! A fost ok. La inceput toti prietenii mei aveau nokia (5110 mai ales). Toate au crapat ! Intre timp ei au mai schimbat cel putin cate un telefon. Dupa ce a crapat gogoasa mea intr-un final mi-am luat si eu nokia (3410...deh dupa buget) ca tot bizonul. Are un meniu de kkt, bateria nu straluceste si latenta mare la tot felul de functii. Carcasa se misca dupa 2 luni si nici cu semnalul nu sta stralucit. In schimb incarcatorul este genial (cred ca este una dintre explicatiile succesului)
Lasati povestile cu nokia ca nu va plateste nimeni ptr publicitatea asta.

#47
CristianDia

CristianDia

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,195
  • Înscris: 08.04.2003
Stai calm si citeste de cateva ori ce ai scris, dupa care poate iti dai seama cat de mult te aberezi. :drac:

#48
tech

tech

    Banned

  • Grup: Banned
  • Posts: 137
  • Înscris: 15.09.2003
Da Zvastrici ai dreptate: nu sunt specialist in telefoane, nu am testat toate telefoanele din lumea asta si ma aberez!

PS: toti fanii nokia se cred asa superiori, sau doar cei care au o experienta vasta cu telefoanele ?

#49
tech

tech

    Banned

  • Grup: Banned
  • Posts: 137
  • Înscris: 15.09.2003
Si tu te mai aberezi:
"Eu trebuie sa fiu prost ca sa admit ca ciocolata Laura este cea mai delicoasa fara ca macar sa fi gustat ciocolata Milka..."

Crezi ca daca ai gusta milka ai avea mai multa dreptate ? Ceea ce este sigur este ca ai avea o impresie mai buna despre tine. Tu de fapt asta sustii. De ciocolata ti se rupe .... antena.

E vorba de gusturi si nu de teste comparative.

#50
uzi_speed

uzi_speed

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 13.11.2003
Eu am inceput cu un Sony CMDX-1000 (a fost beton la vremea lui) si pot sa spun ca era super ca si telefon, meiu, semnal, rezistenta fizica (a cazut de doua ori pe jos la o viteza de aprox. 30km/h), dar nu tinea bateria numa vreo 2 zile. Am mai avut Siemens M35 (asa si asa) pentru ca apoi sa fac un upgrade la Siemens S45i, era frumos .. si atat. Meniul mi s-a blocat la scurt timp, bateria tinea vreo 4 zile iar semnalul era de toata prastia ... Pentru ca apoi sa trec la Nokia 5110 - cel mai tare telefon de la Nokia (parerea mea, si in afara de 6310i la ora actuala).
Am mai avut 8310 (super, micut, dragut, bateria vreo 4-5 zile, semnal bun), un 3330 (bun si asta), 8890 (super, designul, bateria 3-4 zile - schimbata bineinteles cu un blb-2 de 850 mhA) si punctul final 6610, pe care de abia astept sa-l schimb cu un 6600.
In concluzie, mie imi place Nokia cel mai mult.
Dupa cum s-a observat, indivizii de la Nokia s-au cam "prostit" in anul 2003 scotand o serie de telefoane de toata jena ... gen 1100, 2100, 3410 - sa fim seriosi, alea-s telefoane? Mai bine iti iei un Sagem myx5 sau S-E T68i Sau S55.

#51
Zazie

Zazie

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,741
  • Înscris: 20.09.2003
Monitoz...erai un sustinator impatimit de Samsung...din cate imi aimtesc Nokia era o "porcarie".S-a schimbat ceva?

#52
Eti

Eti

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 20.02.2004
Ericsson T 65 - singurul care m-a satisfacut.. Am avut si Nokia si Samsung etc..

#53
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
Singurul telefon bun este acela care se potriveste nevoilor tale, indiferent de marca. Eu zic ca ceva de genul Nokia 3410 sau similar este suficient pentru un om normal, care foloseste telefonul in mod practic.

Daca vrei sa pari ciumeg si sa-ti necheze telefonul, sa ai acces la internet dar sa nu-l folosesti niciodata din cauza preturilor exagerate si sa faci poze de tot rahatu cu niste camere de doi centi, atunci poti sa arunci banii pe ultimele modele care in citeva luni vor fi invechite si atunci arunci alti bani pe dracu stie ce noua optiune care este SUPERCOOL. sa lasam internetul pentru calculatoare (ce dracu poti vedea pe telefonul ala anyway?!?) si fotografiatul pentru camerele digitale care deja au preturi rezonabile. Cunosc un individ ca si-a luat un Samsung pentru a face poze intre craci gagicilor la discoteca. Cit de stupida este chestia asta ??? Ca sa nu mai spun de jocuri. Cit de patetica trebuie sa fie viata cuiva pentru a ajunge sa se joace pe telefon ?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate