![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Sony Xperia Z5 Compact - discutii generale
Last Updated: Jul 22 2020 22:08, Started by
RomanianAngel
, Oct 13 2015 19:53
·
0

Posted 12 December 2015 - 12:08

Posesorii de Z5c ce mai zic? Sunt probleme pana la urma cu supraincalzirea (nu ma refer la jocuri si filmari 4k, e normal intr-un fel)? Probleme de structura (deformari, dezlipiri, sticla crapata)? Si-a achizitionat careva husa originala src44?
Edited by Vanish, 12 December 2015 - 12:09. |
Posted 12 December 2015 - 18:43

Posesorii de Z5c ce mai zic? Sunt probleme pana la urma cu supraincalzirea (nu ma refer la jocuri si filmari 4k, e normal intr-un fel)? Probleme de structura (deformari, dezlipiri, sticla crapata)? Si-a achizitionat careva husa originala src44? Nu folosesc nici huse nici folii. Nu-mi plac din principiu. |
Posted 14 December 2015 - 17:17

Nici eu nu am avut probleme deloc cu supraincalzirea, l-am folosit la jocuri si filmari 4k si 120fps si ca sa se enerveze putin pe mine cei de pe aici (
![]() ![]() ![]() |
Posted 16 December 2015 - 09:00

Ieri am făcut câteva poze și filmări FHD. Nici una din filmări nu a durat mai mult de 5 minute dar la un moment dat telefonul s-a încins și Android-ul mă amenința că închide el aplicația aceea care îl supără. Până la urmă n-a făcut-o, dar a fost bizar.
În urmă cu ceva timp aplicația de cameră a primit update și noua interfață (care e complet diferită) se mișcă clar mai fluent decât cea anterioară. Dar felul sacadat în care reacționează telefonul când faci zoom sau fotografie în timp ce filmezi te dezorientează. Imaginile capturate sunt OK atât pe video cât și foto (făcute în interior) dar experiența îndeosebi pe partea de filmare suferă. Totuși, chiar când s-a încins până la a primi avertizare de la Android telefonul nu a făcut throttling deloc, a răspuns prompt la toate comenzile și aplicațiile. Edited by bb_dima, 16 December 2015 - 09:01. |
Posted 16 December 2015 - 11:01

FHD sau 4K? Eu folosesc 4G de la Digi și e posibil ca la acel moment să fi existat și ceva transfer de date aferente sincronizărilor. Am și o aplicație care apelează regulat GPS-ul. Am un telefon destul de solicitat dpdv al aplicațiilor și conexiunilor de date. Și în general face față cu brio. Partea asta cu camera încă scârțâie, deși stă mai bine după update-ul de software. |
Posted 16 December 2015 - 18:06

Multumesc pentru informatii. Mi-am comandat si eu unul. Sa vedem ce noroc voi avea. :-)
|
Posted 19 December 2015 - 11:48

Am butonat unu z5c in magazin. Imi palce tare mult cum arata. Marimea si camera ma incanta. Da s acrii strugurii. Loturile internationale au ceva problemem
|
Posted 20 December 2015 - 13:22

Q? Pt. posesori, pe rezolutie maxima, aveti blurr in poze in coltul stg?
|
Posted 22 December 2015 - 18:30

|
Posted 22 December 2015 - 19:47

Cum nu am gasit detalii aici am mers pe international.
Exista un lot de culoare alba care are probleme la ecran, cica s ar fi rezolvat cu un update. Exista un lot(primul) care se incalzeste f tare la proc si la bateria si nici nu tine bateria. Exista loturi cu probleme la lentile, de acolo blurr ul in stg sus. Si desigur exista loturi (de la al doilea cica) fara problemele enumerate. Cazuri rare de ecran spate crapat subit iarasi exista. Toate acestea ma determina sa astept un deal obligatoriu cu garantie sau sa astept un alt flagship buzunarabil |
Posted 23 December 2015 - 20:46

Cum nu am gasit detalii aici am mers pe international. Exista un lot de culoare alba care are probleme la ecran, cica s ar fi rezolvat cu un update. Exista un lot(primul) care se incalzeste f tare la proc si la bateria si nici nu tine bateria. Exista loturi cu probleme la lentile, de acolo blurr ul in stg sus. Si desigur exista loturi (de la al doilea cica) fara problemele enumerate. Cazuri rare de ecran spate crapat subit iarasi exista. Toate acestea ma determina sa astept un deal obligatoriu cu garantie sau sa astept un alt flagship buzunarabil Și cum adică "deal cu garanție"? Cumperi vreodată fără garanție? |
Posted 25 December 2015 - 18:38

Deocamdata al meu se prezinta bine. Doar se incalzeste ceva atunci cand e alergat sau cand e la incarcat.
|
Posted 31 December 2015 - 18:31

Rectific. După 2 săptămâni de utilizare, se încinge destul de tare chiar și în simplu browsing. Îmi e frica sa pun un joc. Partea buna e ca pot tine cafeaua calda. Aida64 zice ca ar ajunge chiar și pe la 60 grade pe unii senzori. Iar autonomia e destul de slaba. La o utilizare medie de abia prinde 24h.
|
|
Posted 31 December 2015 - 20:05

Rectific. După 2 săptămâni de utilizare, se încinge destul de tare chiar și în simplu browsing. Îmi e frica sa pun un joc. Partea buna e ca pot tine cafeaua calda. Aida64 zice ca ar ajunge chiar și pe la 60 grade pe unii senzori. Iar autonomia e destul de slaba. La o utilizare medie de abia prinde 24h. Și, am mai spus-o deja, față de alte telefoane la care apare lag-ul când se încing ăsta se ține bine. Nu vrea lag și pace. Cel puțin la mine... Edited by bb_dima, 31 December 2015 - 20:06. |
Posted 31 December 2015 - 21:56

Posted 06 January 2016 - 20:30

Salutare. Ceparere aveti de bateria acestui telefon? Tine de dimineata pana noaptea? Cam cate ore de ecran aprins aveti la o incarcare?
Multumesc anticipat de informatii. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users