Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Poligon auto București

nelamurire legata de pret la mode...

Hotel cu restaurant si Demipensiu...

Croaziera in Mediterana de Vest 1...
 Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam

Mini server - VMware
 betano.ro

Poveste fara sfarșit

I-auziti voi! - nu vor romani...

Colon iritabil
 Perioada de gratie inexistenta

Cel mai ieftin TV LED mic

Reverse proxy si htaccess pe Raps...

Statie de epurare sau fosa septic...
 

Mini-PC, Media Player cu Android

* * * * - 5 votes
  • Please log in to reply
7528 replies to this topic

#5275
aladin79

aladin79

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 24.12.2010
Totuși...e mai bun amlogic S905W..sau rockchip 3328 ??

#5276
Crystalm

Crystalm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 21.04.2007
Am un Samsung  smart TV 49K5500 dar nu sunt mulțumit cum merge in browsing pe internet. Ar putea un media player să ofere un browsing decent (cu Chrome)  si cu ce procesor? Un s905w ar face fata? Dar un s912, ar oferi îmbunătățiri sensibile? Se poate apropia vreunul, la browsing, de un PC cu Q8200? Rog păreri de la cei care au media player și  îl folosesc frecvent pentru browsing.


#5277
Angelitto

Angelitto

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,395
  • Înscris: 10.03.2005

View Postaladin79, on 05 noiembrie 2017 - 00:06, said:

Totuși...e mai bun amlogic S905W..sau rockchip 3328 ??
RK 3328 e mai bun. Citeste si mai multe formate video.

#5278
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Mi-am luat si eu un scision d-ala 4k.

E cam departe de wifi si mai da erori la filme hd... are mici intreruperi. De la repeaterul meu care mai pierde semnal 99%

In resf ff bun cu kodi 17.4. La seriale nu are probleme... La filme mi-a facut mici probleme dar spervsa pun un ddwrt pe repeater sa rezolv.

#5279
Morphinus

Morphinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,887
  • Înscris: 29.09.2010
Un sincer salut stimati colegi.
Doresc o recomandare pentru o achizitie viitoare asupra unui TV Box bazat pe android, dar nu  am idee ce model sa aleg mai ales ca sunt la prima incercare a dispozitivelor de acest gen.
Plus ca de moment merg pe ideea de a lua intai potcoavele si apoi calul Posted Image.
Momentan am ca si optiuni urmatoarele produse:
1) Mini M8S II 4K  2) Beelink MINI MXIII II 3) Xiaomi Mi 3S 4) Original Xiaomi Mi TV Box

Eu unul doresc sa raman in zona de buget de 40-50$ dar nu este o problema daca se depaseste cu putin avand o marja de eroare ca sa zic asa, fiind interesat de un produs cat mai fiabil, competent pe  taskuri legate de vizionarea continutului media de orice tip, sperand sa aibe un suport cat mai bun aici sa nu se balbaie la un anume format video, sa fie cat mai fluent pe partea de redare.Daca exista suport cum am observat pe marea majoritate pentru aplicatii gen Kodi sau din magazinul de aplicatii Google Play treaba este la fel de buna.Urmaresc recenziile pentru fiecare model in parte si cum este de asteptat fiecare produs are cate un + sau - la anumite capitole, dorind aici sa imi fac o idee si de la voi la ce anume sa fiu atent pana sa ma incumet sa finalizez comandarea produsului alegnd optiunea potrivita pentru nevoile mele.
Astept si un sfat de la voi cu privire la aspectele mentionate, dorind sa aflu si parerile voastre.Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.

Edited by Morphinus, 05 November 2017 - 15:25.


#5280
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,026
  • Înscris: 08.08.2002
Primele 3 sunt cu android clasic de pe telefoane, al 4-lea MI Box-ul este cu Android TV. La Android TV ai acces direct din Google Play doar la aplicatii pentru Android TV care merg controlate cu telecomanda inclusa, ai acces la Netflix 4K, Youtube 4k. Amazon Video 1080p si ai suport bunicel. Inca nu exista update la 7 doar un beta . Poti instala si pe el majoritatea apk-urilor din Play (de pe telefoane) doar ca vei avea nevoie de air-mouse pentru controlul lor.
Restul de 3 cutiute sunt cu android clasic, ai acces la toate aplicatiile care le poti accesa si de pe telefon dar ai nevoie si de un air-mouse cu telecomanda originala doar te chinui sa navighezi. Vei avea acces la Netflix, Amazon doar SD si la Youtube doar 720p (eventual 1080p cu ceva smecherii poate). Suportul in general este redus sau 0 (mai sunt sigur si exceptii). La uni este greu si sa le gasesti site-ul ce sa mai vorbim de suport. Exista modele mai bune in jur de 50-70$ dar ii las pe alti sa-ti recomande astfel de cutiute no-name.

Edited by MD, 05 November 2017 - 20:20.


#5281
Honkytonk

Honkytonk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 358
  • Înscris: 03.04.2017

View PostMembruAnonim, on 05 noiembrie 2017 - 12:38, said:

Mi-am luat si eu un scision d-ala 4k.
E cam departe de wifi si mai da erori la filme hd... are mici intreruperi. De la repeaterul meu care mai pierde semnal 99%
In resf ff bun cu kodi 17.4. La seriale nu are probleme... La filme mi-a facut mici probleme dar spervsa pun un ddwrt pe repeater sa rezolv.
felicitari!
Sa ne anunti cand vei putea viziona un film cap-coada fara probleme de pe suport fix (hdd, stick) sau de pe online fara erori la HD (la 4 k cred ca nici nu se poate pune problema), gatuiri, blocaje, etc.


View PostMorphinus, on 05 noiembrie 2017 - 15:20, said:

Un sincer salut stimati colegi.
Doresc o recomandare pentru o achizitie viitoare asupra unui TV Box bazat pe android, dar nu  am idee ce model sa aleg mai ales ca sunt la prima incercare a dispozitivelor de acest gen.
De ce puneti mereu aceeasi intrebare, ce sa imi iau cand raspunsurile sunt cateva pagini mai in urma? chiar va este lene sa cititi 10-15 pagini din acest thread? sunt mereu aceleasi recomandari!!


View PostMorphinus, on 05 noiembrie 2017 - 15:20, said:

Eu unul doresc sa raman in zona de buget de 40-50$ dar nu este o problema daca se depaseste cu putin avand o marja de eroare ca sa zic asa, fiind interesat de un produs cat mai fiabil, competent pe  taskuri legate de vizionarea continutului media de orice tip, sperand sa aibe un suport cat mai bun aici sa nu se balbaie la un anume format video, sa fie cat mai fluent pe partea de redare.
Dorintele tale se contrazic perfect cu suma pe care doresti sa o cheltui!!!
Nu exista suport pentru niciun box cu android sub 80-100 euro, inclusiv la cele din zona aceea sunt foarte putine cu suport! de ce? pentru ca suportul inseamna bani cheltuiti din partea producatorului, implicit regasit in pretul produsului!!!

View PostHonkytonk, on 21 octombrie 2017 - 21:28, said:

am repetat și eu de zeci de ori, când ne referim la firmware....firmware-ul nu este update de versiune soft/android, ci sunt update-uri ce conțin corecții/fix-uri la bug-uri, pentru optimizarea funcționarii boxului în funcție de cerințele aplicațiilor rulate. Mentenanță/optimizare intr-un cuvânt. Lucru care necesită muncă din partea producatorului sau nu, care costă bani la achiziția produsului.


View PostMorphinus, on 05 noiembrie 2017 - 15:20, said:

sperand sa aibe un suport cat mai bun.Daca exista suport cum am observat pe marea majoritate pentru aplicatii gen Kodi sau din magazinul de aplicatii Google Play treaba este la fel de buna.
confunzi update-urile aplicatiilor (kodi sau cele din google play)-care sunt asigurate de dezvoltatorul aplicatiei pentru utilizarea pe orice suport android (telefon, tableta, box, etc) cu suportul=mentenanta produsului=boxului implica o optimizare a funcționarii boxului în funcție de cerințele aplicațiilor rulate.

View PostHonkytonk, on 17 octombrie 2017 - 20:33, said:

Degeaba apar zeci de boxuri cu  hardware puternic (pe hartie) :super memorie (3-4 gb de ram, etc, problema optimizarii androidului/mentenanță/remediere buguri/firmware pe aceste boxuri este principala  problemă. Problemă de care doar câteva branduri se ocupă de ea până la capăt (vezi cazul minix care face update de firmware și la 3-4 ani de la lansarea modelului-x6,x7, etc). Optimizarea android și mentenanța costă, cost regăsit in prețul aparatului care e dublu de cele mai multe ori decât boxurile fără mentenanță aruncate pe piață la preț derizoriu si care au problemele ca cele din postarea anterioară mie.
E paradoxal că, deși se explică pe toate forumurile, inclusiv aici această diferență de preț, numai pe această pagină solicitările sunt tot pentru boxuri de 350 de ron (fără garanție), fără suport, optimizare....asta ca să apară la maxim o săptămâna pe aici cu restarturi si nefunctionare in aplicații banale.

Edited by Honkytonk, 05 November 2017 - 20:11.


#5282
Morphinus

Morphinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,887
  • Înscris: 29.09.2010
Offtopic: Multumesc de raspunsuri si mai ales de faptul ca inca nu am fost injurat inca .
Perfect adevarat este cat se poate de ok sa citesti "n" pagini din urma dintr-un topic de 294 de pagini dar mi se pare omeneste si normal si o postare simpla si normala mai ales din partea persoanelor novice  ce doresc un raspuns strict pe subiectul de relevanta postat.Am sa ma documentez si in paginile din urma, multumesc de atentionare dar in continuare doresc sa aflu si parerea altor utilizatori/clienti multumiti sau nemultumiti, sa imi formez si eu la randul meu o parere, sa inteleg diferentele.
Inteleg ca te plictisesti la un anume moment sa repeti mereu acelasi lucru si incepi a avea o abordare incisiva dar decat sa ii scoti ochii unui om pentru ceva ce inca nu intelege, mai bine nu te mai obosesti sa il ajuti daca nu ai dispozitia necesara.
Adevarat este ca lucrul cu oamenii este cel mai greu, confruntandu-ma si eu zilnic cu persoane mai mult sau mai putin atehnice dar inca imi gasesc rabdarea sa repet aceleasi lucruri ca un papagal mereu avand dorinta de a ajuta si a explica, asta fara sa imi vars stresul, nervii si toate cele pe cineva ce inca nu intelege anumite lucruri.Vorbesc strict la modul general sper sa nu jeneze intr-un anume mod ca am explicat in aceasta maniera.

Ontopic:Doream cateva recomandari poate mai bune decat cele pe care  m-am axat, nimic mai mult din partea cunoscatorilor.Voi mai intrati si in dedesubturile tehnice, avand experienta in domeniu stiind exact ce produse sunt de calitate si care nu au ajuns inca la un anume standard in raport cu cerintele utilizatorilor.
Sincer acum daca nu dispunem de resurse financiare de  a achizitiona un TV smart ce are anumite functii si optam pentru varianta clasica asta nu inseamna ca trebuie sa investim aceeasi valoare poate mai mare decat a televizorului.
Inca fac parte din persoanele ce mai doneaza pentru dezvoltarea anumitor softuri, aplicatii fara sa ma astept la nimic in schimb dar sunt de parere ca exista un raport bun calitate-pret si pentru produsele de acest gen, fara sa aloci resurse financiare importante ce poate nu se justifica pentru tine ca utilizator final ce tragi o linie si faci un calcul.Ca exmplu simplu la care ma gandesc este situatia in care un produs costa 700-800 RON ofera anumite functii de baza dar exista posibilitatea de a extinde anumite facilitati fara un cost de aceeasi valoare, aici anulandu-se utilitatea unui dispozitiv de acest gen daca se ajunge in aceasta situatie, deja iesind din categoria de buget.
Orice recomandare este binevenita chiar daca  se depaseste zona de buget, dorind sa-mi fac o idee asupra produselor, la ce trebuie sa fiu atent in raport cu necesitatile actuale, nimic mai mult.

Edited by Morphinus, 05 November 2017 - 21:36.


#5283
adilau_n

adilau_n

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 872
  • Înscris: 30.12.2009
Am văzut mai multe versiuni de Mi Box...care ar fi cea mai indicată?

#5284
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,026
  • Înscris: 08.08.2002
Cea internationala cu Android TV cod: MDZ-16-AB

#5285
Honkytonk

Honkytonk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 358
  • Înscris: 03.04.2017
@morphinus
Nu ai găsit util nimic din răspunsul meu care votează fix postarea ta punct cu punct? Tough luck.
Pe scurt. 99% din toate boxurile android de pe piață sub 100 euro sunt niste cutii care funcționează ca un telefon android deși nu sunt: Gmail, gg maps, etc, youtube maxim 720p cu sacadari. Redare filme hvec, etc un miraj pentru ele. Nu există suport 90% inclusiv la cele de peste 100€.
Ai spus că te-ai documentat puțin înainte să ne întrebi aici. Eu sunt sigur că nu! Spun asta bazandu-mă pe faptul că afirmi ca un box care e peste 150 € este egal cu un tv smart la același preț....vreau să văd și eu acel tv!!
Ai exemplul de boxuri  de 50-70 € si problemele lor fix pe aceasta pagină, 2 postări dinaintea postarii tale, fix 2 pagini în urmă cu aceleași probleme alt user box de aceeasi valoare. Nu trebuie să citesti prea multe pagini din acest topic.



#5286
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View PostMD, on 05 noiembrie 2017 - 22:04, said:

Cea internationala cu Android TV cod: MDZ-16-AB

asta e ok? are net mai bun?
https://www.lightint...g_p5715677.html

View PostHonkytonk, on 05 noiembrie 2017 - 20:09, said:

felicitari!
Sa ne anunti cand vei putea viziona un film cap-coada fara probleme de pe suport fix (hdd, stick) sau de pe online fara erori la HD (la 4 k cred ca nici nu se poate pune problema), gatuiri, blocaje, etc.

pai in we am vazut un film hd fara probleme. cred ca problema e deja cunoscuta la box-ul meu, scria clar prin review-uri ca wifi-ul era (cam) muci!
serialele merg ok... n-as zice ca am avut vreo problema. primul pas e oricum sa repar repeaterul ala, care da erori. nu gasesc dd-wrt pt el :(

#5287
misusumi

misusumi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,426
  • Înscris: 04.06.2006

View PostMembruAnonim, on 06 noiembrie 2017 - 13:09, said:

asta e ok? are net mai bun?
https://www.lightint...g_p5715677.html
Cred ca netul tine mai mult de router-ul pe care-l ai, decat de TV Box. Ia-ti un router Dual-band Wi-Fi 2.4GHz/5GHz, fa in asa fel incat semnalul sa nu fie blocat, distanta intre router si TV box sa nu fie mare si o sa mearga bine netul :)
Da, Xiaomi ala e OK. Bifeaza si "EU Adapter".
Nu stiu daca e important pentru altii, insa pe mai multe site-uri in dreptul lui Xiaomi TV Box am vazut scris - "External Subtitle Supported: No".
Asta m-a facut sa comand altceva, in detrimentul rezolutiei mai bune pe Netflix etc.
Pana acum nu-mi pare rau, inca n-am gasit format video / sunet pe care sa nu-l ruleze.

#5288
gigicoltz

gigicoltz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,070
  • Înscris: 25.06.2005
Pt utilizator mediu ca pretentii, ceva care sa functioneze out of the box, Xiami Mibox e ideal. Nu stiu despre 4k. O singură hibă: la anumite filme cu 7.1 canale de sunet, prin Kodi,dat fiind ca nu are Ethernet,ci doar WIFI, se blochează sau merge imaginea fără sunet o vreme. In rest, a real bang for bucks. Owned it for approx an year. Altfel, depinde strict de identificarea nevoilor personale tehnice. Si de buget.

#5289
Angelitto

Angelitto

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,395
  • Înscris: 10.03.2005

View PostHonkytonk, on 06 noiembrie 2017 - 08:33, said:


Pe scurt. 99% din toate boxurile android de pe piață sub 100 euro sunt niste cutii care funcționează ca un telefon android deși nu sunt: Gmail, gg maps, etc, youtube maxim 720p cu sacadari. Redare filme hvec, etc un miraj pentru ele. Nu există suport 90% inclusiv la cele de peste 100€.
Ai spus că te-ai documentat puțin înainte să ne întrebi aici. Eu sunt sigur că nu! Spun asta bazandu-mă pe faptul că afirmi ca un box care e peste 150 € este egal cu un tv smart la același preț....vreau să văd și eu acel tv!!
Ai exemplul de boxuri  de 50-70 € si problemele lor fix pe aceasta pagină, 2 postări dinaintea postarii tale, fix 2 pagini în urmă cu aceleași probleme alt user box de aceeasi valoare. Nu trebuie să citesti prea multe pagini din acest topic.

Daca zici de 99% inseamna ca tv box'ul meu e in aia 1% pentru ca am vizionat filme  hevc 10 bit si nu am avut nici o sacadare la ele. Mai mult chiar. De cand il am, nu tin minte sa-mi fi sacadat vreodata. Si am vizionat multe formate video, inclusiv ISO bluray. Mai nou, incerc sa ma uit doar la Remux'uri cu DTS HD MA 5.1 (au intre 15-50gb) Ca sa nu  mai pomenesc ca am facut toate testele cu Jellyfish inclusiv cel de 400mb care mai la toate playerele sacadeaza si la asta a mers acceptabil. Doar putin mai lent ca celelalte. Bineinteles activand accelerarea hardware din Kodi.
Sunt si mediaplayere ieftine care isi fac treaba chiar daca pretul e 25€ (cum e cazul playerului meu) si nu se justifica sa dai 150€+ pentru unul care se comporta la fel. Faptul ca nu are suport e un minus, dar la cat a costat, pot sa-mi iau la anul ceva mai bun, daca acesta nu mai face fata.

Are si minusuri ca nu e perfect:
- Nu merge AAC 5.1 (doar 2.0), dar cred ca e Androidul de vina aici.
- La Dolby True HD/Atmos are audio dropouts,dar nu stiu daca e playerul de vina sau Receiverul meu care e destul de vechi.
- Are rezolutia limitata din firmware la 720p. Youtube merge doar in 720p. Filmele insa merg si 4k.
- Mi s-a blocat de vreo 2 ori, dar doar in Kodi 17.4. Dupa restart a fost OK.

Concluzie: E un Chip RK3328 aparut anul acesta care e peste Amlogic'urile existente la redarea video. In toate testele de pe youtube se vede asta. Daca ma crezi, e bine. Daca nu, asta e. Ideal e sa-ti iei un mediaplayer scump cu suport si toate cele, dar daca nu sunt finante, e bine sa te orientezi spre ceva ieftin care face aceiasi treaba.

#5290
Morphinus

Morphinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,887
  • Înscris: 29.09.2010

View PostHonkytonk, on 06 noiembrie 2017 - 08:33, said:

@morphinus
Nu ai găsit util nimic din răspunsul meu care votează fix postarea ta punct cu punct? Tough luck.
Pe scurt. 99% din toate boxurile android de pe piață sub 100 euro sunt niste cutii care funcționează ca un telefon android deși nu sunt: Gmail, gg maps, etc, youtube maxim 720p cu sacadari. Redare filme hvec, etc un miraj pentru ele. Nu există suport 90% inclusiv la cele de peste 100€.
Ai spus că te-ai documentat puțin înainte să ne întrebi aici. Eu sunt sigur că nu! Spun asta bazandu-mă pe faptul că afirmi ca un box care e peste 150 € este egal cu un tv smart la același preț....vreau să văd și eu acel tv!!
Ai exemplul de boxuri  de 50-70 € si problemele lor fix pe aceasta pagină, 2 postări dinaintea postarii tale, fix 2 pagini în urmă cu aceleași probleme alt user box de aceeasi valoare. Nu trebuie să citesti prea multe pagini din acest topic.

De votat postarea initiala a fost pentru faptul celor zise in ultimul citat, acolo fiind dreptate totala.
De documentat m-am documentat strict pe recenziile de pe YouTube din care nu observi rapid neajunsurile, strict pe fiecare produs in parte, pe anumite canale de profil.
De inteles cred s-a inteles gresit ceea ce am vrut sa subliniez anume ca eu unul, poate si altii dintre noi nu sunt dispusi sa aloce aceeasi bani care ii dau pe un banal TV fara functii prea multe, aici zicand  ca nu merita sa cumperi o cutiuta de acest gen la aceeasi bani care ii dai pe un TV, asta fiind ideea, sa nu existe un raport de egalitate intre ele ca si valoare, nevand o justificare dupa un acest dispozitiv, fiind mult mai ok sa pui pe cocolos si sa mai astepti putin pana il iei si SMART cu ceea ce intereseaza sa mearga ceas out of the box.

Edited by Morphinus, 06 November 2017 - 16:17.


#5291
Honkytonk

Honkytonk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 358
  • Înscris: 03.04.2017
Ai răspunsuri mai sus, care te "încurajează" să achizitionezi ceva ieftin si "performant"
un exemplu "concludent":

View PostAngelitto, on 06 noiembrie 2017 - 14:13, said:

Are si minusuri ca nu e perfect:
- Nu merge AAC 5.1 (doar 2.0), dar cred ca e Androidul de vina aici.
- Are rezolutia limitata din firmware la 720p. Youtube merge doar in 720p. Filmele insa merg si 4k.
- Mi s-a blocat de vreo 2 ori, dar doar in Kodi 17.4. Dupa restart a fost OK.
Youtube merge 1080p pe orice tv smart de 800 de ron la ora asta, AAC 5.1 e cel mai banal format audio existent care se decodează de cele mai simple playere. Blocajul kodi se rezolva cu restart.
Să întrebăm de dts, dolby si alte mărunțișuri?
Dar merge 4k, da? Si hevc10 (dar nici măcar aac la sunet-blow my mind)..pe ce tv rulezi acest player?
Simplu. Și când merge?
E retoric, nu răspunde.
Nu m-am mai amuzat de mult așa.
Deci producătorii care fac un box ce merge pe majoritatea formatelor video existente, asigura suport, mentenanță, rezolvă bug-urile semnalate de cumparatorii lor la un pret decent zic eu, dar au apărut noile boxuri care fac fix aceleasi lucruri (dar merg in 720 pe youtube,etc) au fix aceeasi configurator, chiar mai bună ca cele mai scumpe.....dar le vând a preturi de 3 ori mai ieftine....de ce oare? Ori acesti (fake...scuze, noi vizionari!) au descoperit "secretul" producerii unei configurații identice cu cele scumpe dar cu un cost de trei ori mai scăzut, ceea ce automat ii face pe ceilalti niste excroci care vând aceeasi configurație (implementată) de 3-4 ori mai scump!!! Ori ceva e dubios la aceste cutii de 3 ori mai ieftine!
Logica decide.

Edited by Honkytonk, 06 November 2017 - 19:30.


#5292
Angelitto

Angelitto

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,395
  • Înscris: 10.03.2005
Ai inteles ce ai vrut tu. Alea is singurele minusuri. Le-am mentionat ca sa vezi ca nu doar laud aparatul asa cum fac altii ci scot in evidenta si minusurile.
AAC  5.1 nu merge din cauza Androidului pentru ca nu poate fii implementat deocamdata. Asa ca nu merge pe nici  un tv box cu android. Doar daca e activat transcoding din aac 5.1 in ac3, 5.1 (eu vorbesc de passthrough daca nu ti-ai dat seama inca)
Restul formatelor merg 7.1 inclusiv la True HD, ceea ce nu poti spune despre playerele de sute de euro cu Android 6 (care nu-l suporta). Folosesc o plasma FHD de 50''.
Toate formele de DTS/Dolby, dolby+, etc merg fara probleme.
Ma repet pentru ca vad ca nu ai inteles: Din toate formatele video testate de mine, NU AM GASIT inca unul care sa nu mearga si NU AM GASIT nici un film care sa mearga cu sacadari. La 25-30€ nu inteleg ce vrei mai mult de atat.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate