Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...
 Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 

Sisteme de supraveghere PNI - Pareri, Testare

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
523 replies to this topic

#55
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005
IP-ul nu este fix se utilizează un DDNS, porturile sunt forward-ate(aplicațiile funcționează o perioadă de timp - cca. 20 ore cea a NVR-ului, quasi-permanent cea P2P).
Problema se manifestă și din browser de pe desktop(se conectează la NVR însă nu are acces la fluxul video - streaming-  provenit de la cameră, nici la cel principal de calitate ridicată, nici la cel secundar pentru fluiditate dar la calitate/rezoluție scăzută).
Soluția temporară este alegerea repornirii NVR-ului la 24 ore din reglajele de mentenanță, însă astfel există perioade neacoperite de câteva minute.
Iarăși, ca soluție de prelungire a disponibilității fluxului video de pe NVR este oprirea streaming-ului la fiecare sesiune deschisă(apăsarea butonului STOP din interfața aplicației de pe mobil).
Voi încerca și aplicația xMEye.

#56
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 21.01.2013
Aveti mai multe camere conectate in NVR? problema se manifesta la toate camerele sau doar pe acea camera? Este posibil sa fie o problema de dispozitiv. Daca aveti mai multe camere inregistrate in NVR va fi usor sa vedeti cine face probleme, NVR-ul sau una din camere.
Chiar si asa produsul trebuie sa ajunga la noi pentru verificare/diagnosticare si remediere problema.

#57
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 21.01.2013
Gama de supraveghere video cu IP a producatorului PNI este completata de urmatoarele produse :

NVR PNI House 960P - 16 canale HD 1.3MP
[ http://www.7q.ro/fisiere//Marcel/IP-PNI/NVR960-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2726/nvr-16-canale.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2727/nvr-960p.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2728/nvr-inregistare-miscare.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2729/conectica-nvr.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
NVR cu maxim 16 canale digitale - Cu NVR-ul PNI House 960P aveti posibilitatea de a inregistra si reda imagini de pe maxim 16 camere video de supraveghere cu rezolutie 960p.
Control prin Internet - Puteti vizualiza in timp real inregistrarile de pe orice dispozitiv (laptop, PC sau telefon) prin Internet, fie direct din browser (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari) fie cu ajutorul aplicatiei dedicate (compatibila cu Windows, iOS, Android) aflata pe CD-ul din pachet.
Inregistrare multipla - NVR-ul PNI House 960P va ofera posibilitatea de a alege tipul de inregistrare dorit: manual, la alarma, la detectie miscare sau in bucla.
Conectica - Aveti posibilitatea de a conecta mai multe tipuri de monitoare, dispozitivul fiind dotat cu iesire HDMI si VGA. Inregistrarile video stocate pe HDD-ul instalat in NVR pot fi descarcate local pe un stick USB, prin interfata produsului sau la distanta, prin Internet, direct pe un PC. NVR-ul PNI House 960P poate fi accesat prin Internet, datorita portului LAN RJ45.
Protocoale conexiuni - NVR-ul PNI House 960P este de ultima generatie si suporta protocoale precum: TCP/IP, DHCP, DDNS, DNS, PPPoE, UPNP, NTP, SMTP, ONVIF.
Inregistrare H.264 + audio - Aveti posibilitatea de a inregistra imagini video cu sunet prin conectarea unor camere IP cu microfon integrat sau a unui microfon separat (accesoriu neinclus in pachet).
Compatibilitate HDD - Odata cu evolutia sistemelor de supraveghere producatorii de HDD-uri (unitati de stocare) au creat solutii dedicate pentru acestea. Astfel, pentru o functionare la performante maxime si fara probleme a sistemelor de supraveghere PNI, recomandam utilizarea doar cu HDD-urile dedicate CCTV. Amintim aici WD Purple, WD RE, WD SE, modele cu fiabilitate, rezistenta si calitate garantate 24/7.

Camere de exterior cu IP:
Camera cu IP PNI IP10MP de exterior 720p
Camera cu IP PNI IP1MP varifocala de exterior 720p
Camera cu IP PNI IP20MP de exterior 1080p full HD
Camera cu IP PNI IP2MP varifocala de exterior 1080p full HD
[ http://www.7q.ro/fisiere//Marcel/IP-PNI/IP1MP-2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.7q.ro/fisiere//Marcel/IP-PNI/IP1MP-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.7q.ro/fisiere//Marcel/IP-PNI/IP1MP-3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.7q.ro/fisiere//Marcel/IP-PNI/IP1MP-4.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2719/camera-ip-pni.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://download.mo.ro/leaflets/2713/lentile-varifocale.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2715/camera-ip-conexiune-p2p.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2710/camera-led-ir.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2711/camere-ip-pni-ip1mp.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2712/sistem-supraveghere-nvr.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Senzor imagine
Senzor imagine  CMOS
Rezolutie senzor  1MP / 2 MP
Rezolutie  720P
Tip lentila  f:3.6mm / Varifocala 2.8 - 12 mm
Iluminare minima  0 Lux
Filtru IR-Cut  Da
Video
Compresie imagine  H.264
Rezolutii  720P (1280 x 720) / 1080P (1920 x 1080)
Retea
Ethernet  Da, 10/100 Mbps RJ-45
Protocoale suportate  ONVIF 2.4
Caracteristici generale
Iluminare infrarosu  36 LED-uri / 42 LED-uri
Detectie de miscare  Da
Inregistrare video  La distanta pe PC sau NVR
P2P  Da
Alimentare
Tensiune alimentare  12V
Pachetul contine
Camera  Da
Suport fixare  Da
CD cu software  Da
Manual de utilizare  Da
Parametri de functionare
Montaj  La exterior
Clasa de protectie  IP66
Temperatura de functionare  -20 ~ +40°C
Umiditate in functionare  mai mic de 95%

Pentru membrii forumului  ce au vechime pe Softpedia si activitate pe topicurile dedicate Supraveghere video, Electrice, Electronice, Iluminat, Sisteme de control acces si cu experienta in domeniu pastram oferta de a transmite GRATUIT orice  produs din cele de mai sus in teste pentru 2 saptamani, cu rugamintea ca dupa returnare sa posteze pe acest forum un review.
Sunt convins ca sunt oameni care iubesc acest domeniu si sunt curiosi sa le tina macar in teste, si de ce nu daca le place sa le achizitioneze cu o reducere de 50% fata de pretul de pe site-ul producatorului.
Va astept cu cereri pe PM, dupa care sa construim impreuna un topic documentat care sa ajute atat vechii cat si noii utilizatori de Sisteme de Supraveghere video si Securitate.

#58
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005

View Postsuport_PNI, on 22 martie 2016 - 10:05, said:

Aveti mai multe camere conectate in NVR? problema se manifesta la toate camerele sau doar pe acea camera? Este posibil sa fie o problema de dispozitiv. Daca aveti mai multe camere inregistrate in NVR va fi usor sa vedeti cine face probleme, NVR-ul sau una din camere.
Chiar si asa produsul trebuie sa ajunga la noi pentru verificare/diagnosticare si remediere problema.
Configurația este simplă: 1 NVR PNI House PTZ720P  + 1 cameră unrahatincaunspamde2lei PNI IP720P.
Din păcate se manifestă și în xMEye. Este ciudat că în browser-ul deschis pe desktop se poate urmări streaming-ul.

#59
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 21.01.2013
Dumneavoastra in brower urmariti streaming-ul direct din camera din cate am inteles. Mai departe apare o problema intre camera si NVR la un moment dat la transmiterea acestui stream. Cauza e greu de depistat . Trebuie sa testat cu alta camera in NVR, cu alte setari de retea, si porturi eventual, pentru a depista exact cauza. Poate fi NVR-ul, pot si setarile de retea, pot fi multe cauze. Fiind prima manifestare de acest gen cu care ne lovim, este greu de diagnosticat . Daca trimiteti produsele la noi, vom testa si verifica complet cele semnalate.

#60
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005
Mai structurat:
  • mă pot conecta de pe desktop atât la cameră cât și la NVR, se poate urmări streaming-ul de pe acestea.
  • mă pot conecta de pe mobil la cameră și NVR oricând, streaming oricând la cameră iar la NVR cca. 20 ore de la ultimul restart.
Presupun că NVR-ul are probleme în a asigura streaming-ul pentru extern, pe monitor se vede și se înregistrează pe HDD-ul NVR-ului.
NVR-ul este configurat în varianta cu 4 camere cu IP și nu are probleme de conectare la cameră, înregistrează local fără probleme majore (are mici agățări ale imaginii și câteodată artefacte pe imagine, însă presupun că acestea apar de la deficiențe ale transmisiei wireless dintre cameră și router).

#61
florinm72

florinm72

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 12.03.2007
Cu amabilitatea domnului Marcel (suport_PNI) am primit un kit de supraveghere video pentru a-l testa în funcţionare şi pentru a împărtăşi experienţa mea privind acest produs. Este vorba de kit-ul de supraveghere video PNI House PTZ1000. Mulţumesc pe această cale celor care au contribuit la această acţiune.

Acest kit este dedicat supravegherii video generale ale spaţiilor rezidenţiale, dar nu numai, ce conţine înregistratorul (DVR=Digital Video Recorder), 4 camere analogice CVBS (Composite Video Blanking and Sync), cablurile necesare conectării camerelor, alimentatorul echipamentelor electronice (DVR + camere) cu splitter-ul aferent şi un mouse optic cu conexiune USB pentru controlul şi comanda locală a DVR-ului, precum şi un manual în limba română pentru a uşura prima interacţiune cu sistemul pentru orice fel de utilizator. Într-un cuvânt tot ce ai nevoie pentru a pune în funcţiune sistemul de supraveghere fără suport de specialitate. Pentru completarea sistemului ar fi necesar un hard-disk (HDD) specializat pentru păstrarea înregistrărilor în mod local, în situaţia lipsei conexiunii la internet şi/sau lipsei unui server FTP (sau calculator) care să stocheze înregistrările.

Echipamentele vin împachetate individual, în condiţii bune, pentru siguranţă  în depozitare şi transport. Toate acestea sunt puse într-o cutie compactă din carton de calitate, cutie pe care sunt inscripţionate principalele informaţii referitoare la conţinutul şi performanţele sistemului. Aspectul kit-ului denotă o atenție importantă dată asupra prezentării produsului.

Elementul central al sistemului este înregistratorul hibrid (DVR/NVR). Este compact, cu aspect ce se integrează cu uşurinţă în mediul de dispunere, cu un bun finisaj. Nu dispune de picioare de cauciuc pentru amortizarea vibraţiilor în funcţionare, dar nu-i o problemă, se pot ataşa. Meniul este intuitiv şi bine structurat  fiind tradus în mai multe limbi de circulaţie internaţională dar este prezentă şi limba română. Sistemul de operare este Linux (Linux 3.0-based SDK) ce oferă stabilitate ridicată în funcţionare. Inima înregistratorului este procesorul Hi3520D, model ARM Cortex A9 la 660Mhz, ce lucrează cu memorie RAM tip 16-bits SDRAM DDR2-DDR3, maxim 512MB la 660Mhz. Imaginile sunt comprimate dual-stream cu codec-ul H.264 (maxim 25 cadre/secundă, CBR sau VBR, între 16 Kbit/s şi 40 Mbit/s – pe canal). Înregistratorul are două moduri de funcţionare:
- ca un DVR tip tribrid cu 4 canale, adică funcţionează cu mai multe tipuri de camere în același timp: analogic CVBS la rezoluție D1 (704x576 megapixeli), analogic HD tip AHD-L (960x576 megapixeli) sau AHD-M 1280x720 megapixeli) şi IP (1280x720 megapixeli). Conexiunea cu camerele analogice se face prin intermediul a 4 mufe BNC.
- ca un NVR utilizând tehnologia IP (digital) cu rezoluţiile HD (1280x720 megapixeli) – maxim 8 canale, şi FullHD (1920x1080 megapixeli) – maxim 4 canale. Conexiunea cu camerele digitale se face prin intermediul reţelei de calculatoare locale sau/şi prin internet (pentru camere distante).
Imaginile înregistrate pe HDD-ul local sunt la rezoluție şi calitate maximă şi pot fi transmise prin internet comprimate mai puternic pentru o vizualizare rapidă, utilizând stream-ul principal (rezoluţia canalului) sau extra stream-ul (rezoluţia CIF-360x240 sau QCIF-176x144 – pentru un volum mic de date). Suporta un hard disk SATA de maxim 4 TB (nu este inclus). Înregistrările se fac la detecţia de mişcare, în anumite intervale orare şi zile ale săptămânii stabilite de utilizator sau permanent. Acestea sunt semnalizate prin afişarea unui mesaj de avertizare pe monitorul local, prin semnale acustice ale buzzer-ului local (de pe placa DVR), trimitere de e-mail sau salvare de cadre pe un server FTP, toate aceste opţiuni fiind la alegere şi personalizabile pe fiecare canal. O funcţie importantă şi utilă este prezentă în acest sistem: excluderea zonelor din cadru ce nu se doreşte a fi captate (ex. – menţinerea discreţiei şi respectarea intimităţii faţă de spaţiul care nu este proprietate personală – curtea vecinului se poate masca prin aplicarea unei pete negre).
Totodată dispune de o intrare audio în mod analogic, semnal ce se înregistrează pe canalul 1 analogic, codat cu standardul audio G.711A. Bineînţeles, sistemul poate înregistra audio simultan cu video pe toate canalele digitale. Local, sunetul este dat către o ieşire audio pe conector RCA (necesită amplificare).

Sistemul poate controla meniul OSD al camerelor şi poate comanda camere digitale motorizate cu sisteme de rotire. Dispune de căutare inteligentă a înregistrărilor ce pot fi pot fi redate pe toate canalele simultan. Transmite local imaginile prin ieşirea video HDMI sau VGA, ceea ce permite conectarea unui televizor HD sau monitor de calculator pentru a accesa pe plan local setările sau fluxul de informații stocat pe HDD. Are 2 porturi USB 2.0 destinate mouse-lui folosit local pentru controlul funcţiilor, şi back-up pe stick sau pe HDD extern în cazul nevoii de salvare a unei înregistrări. Salvarea înregistrărilor se poate face în format h.264 sau comprimat în format avi. Sistemul suportă monitorizare şi acces prin internet cu serviciul gratuit DDNS dar şi prin conexiunea P2P care simplifică mult lucrurile, direct din Browser sau din CMS (aplicaţie ce se găseşte pe CD-ul din complet). Se poate vizualiza cu ușurință şi de pe device-uri mobile precum telefoane şi tablete Android şi Apple.

Alimentarea se face la tensiune continuă de 12V furnizată de alimentatorul din complet de 12V/4A. Consumul măsurat al sistemului (DVR + camerele din pachet + HDD SATA 80GB) pe timp de zi este 12-15W, iar pe timp de noapte, 22-25W. Înregistratorul nu se încălzeşte în mod excesiv (aprox. 35 gr.C în cameră cu temperatură constantă de 20 gr.C).

Camerele din dotarea kit-ului sunt tip bullet cu suport de prindere. Carcasele metalice conferă o rezistenţă sporită la acțiuni mecanice sau de mediu, cu protecţie IP66 (etanş la praf şi protejat împotriva jeturilor puternice de apă). Culoarea gri şi dimensiunile reduse le fac discrete în mediul de dispunere.
Cablurile din kit (18m) acoperă lejer o dispunere a camerelor în locuri optime, în funcţie de nevoi.
Senzorul de imagine CMOS de 1/3 inch este tip PC1099N ce asigură o rezoluţie de 976 × 496 (echivalent 1000 TVL). Semnalul furnizat de cameră este tip CVBS. Lentila fixă de 3,6mm oferă un câmp vizual de 75 grade şi acoperă o suprafaţă de 40 mp la o distanţă maximă de 5m.
Funcţiile suplimentare pentru acest model de cameră sunt: AWB (Auto White Balance) - funcție menită să echilibreze culorile astfel încât obiectele să aibă culoarea naturală în condiţii diferite de lumină; BLC (Backlight compensation) - reglează expunerea întregii imagini pentru a scoate în evidenţă şi obiectele întunecate.
Practic această cameră face parte din gama cea mai înaltă de camere analogice CVBS. Imaginile furnizate sunt de calitate (pentru această gamă). Zona optimă de instalare este de 4-5m de obiectul principal de interes, adică în acest câmp imaginile oferă amănunte importante.
Pe timpul nopţii, cele 24 de LED-uri IR, asigură un flux de imagini clare pe o distanţă de 15m. Sensibilitatea senzorului de crepuscul şi calitatea senzorului de imagine face să nu se piardă informaţie utilă în timpul de trecere de la zi la noapte şi invers.
Camerele au fost instalate la 6m înălţime şi la 7-10m distanţă de obiectele de interes. Imaginile captate sunt de calitate bună (pentru acest tip de cameră), într-un câmp vizual suficient de larg pentru orice aplicaţie. Respectând parametrii de instalare obţinem imagini de calitate bună la costuri mici.

În concluzie, m-am bucurat de o experienţă plăcută testând acest kit timp de două săptămâni. Aceasta m-a determinat să păstrez sistemul, înlocuind unul mai vechi cu performanţe reduse. Voi completa acest topic pe măsură ce experimentez noi funcţii ale sistemului.
Un mare avantaj al acestui kit este dat de DVR care permite up-grade la camerele utilizate ridicând astfel calitatea sistemului în general, fără costuri semnificative aplicate în timp, şi folosind infrastructura existentă.

Consider că acest kit oferă un raport calitate-preţ foarte bun, ceea ce îl poziţionează pe un loc demn de luat în seamă pentru situaţia în care bugetul de care dispui este unul redus.

Edited by florinm72, 28 March 2016 - 09:41.


#62
florinm72

florinm72

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 12.03.2007
Cu amabilitatea băieților de la suport_PNI, am primit o cameră analogică model PNI 1002CM pentru testare în funcționare și pentru a împărtăși experiența mea privind acest produs.  Mulțumesc încă odată celor care au făcut posibil acest test.

Echipamentul vine ambalat într-o cutie de carton de bună calitate, ce conține principalele caracteristici funcționale. Pachetul conține camera propriu-zisă cu suportul de fixare precum și accesoriile de montaj și reglaj (dibluri, holtșuruburi, cheie tip inbus), precum și manualul în limba română.

Camera tip bullet are carcasa metalică cu finisaj de calitate, ce conferă o rezistență sporită la acțiuni mecanice sau de mediu, cu protecție IP66 (etanș la praf și protejat împotriva jeturilor puternice de apă). Este prevăzută cu o apărătoare reglabilă împotriva soarelui sau intemperiilor. Culoarea gri-mat o face discretă în mediul de dispunere.
Senzorul de imagine CMOS de 1/3 inch asigură o rezoluție de 976 × 496 (echivalent 1000 TVL). Semnalul furnizat de cameră este tip CVBS (Composite Video Blanking and Sync). Lentila reglabilă (varifocală), în plaja 2,8 -12mm, oferă un câmp vizual cuprins între 80 și 20 grade și distanță între 5 și 25m față de obiectul de interes. Imaginile captate în acest spațiu de lucru oferă amănunte esențiale din câmpul vizual. Acest lucru recomandă camera a fi utilizată în zonele în care nu se pot monta camere cu lentilă fixă din lipsă de suport de montaj sau în spații largi (grădini, parcări, terenuri de sport, etc.). Practic, montezi camera în locul pe care îl ai la dispoziție și reglezi lentila (zoom) pe zona de interes, apoi focalizezi pentru claritatea imaginii. Camera face parte din gama cea mai înaltă de camere analogice CVBS. Imaginile furnizate sunt de calitate (pentru această gamă). Funcțiile suplimentare cu care vine dotată această cameră o plasează în sectorul premium al camerelor analogice CVBS, îmbunătățind calitatea imaginii în condiții speciale. Astfel, sistemul AGC (Auto Gain Control) corectează imaginea în condiții de iluminare slabă;  funcția AES (Auto Electronic Shutter) - permite adaptarea automată a imaginii în funcție de luminozitate, și funcția IR CUT - blochează undele medii de infraroșu.

Pe timpul nopții, cele 42 de LED-uri IR, asigură un flux de imagini clare pe o distanță de 40m (conform manualului). Testul realizat de mine a acoperit distanța de 30m fără nici un fel de emoții. Sensibilitatea senzorului de crepuscul și calitatea senzorului de imagine fac să nu se piardă informație utilă în timpul de trecere de la zi la noapte și invers.

Camera de test a fost instalată la 6m înălțime. Imaginile captate au fost de calitate bună (pentru acest tip de cameră), într-un câmp vizual suficient de larg pentru orice aplicație. Respectând parametrii de instalare obținem imagini de calitate bună la costuri mici.

În concluzie, adunând punctele obținute la calitatea imaginii, adaptarea în condiții dificile de lumină, sensibilitatea senzorului, puterea reflectorului IR, ușurința în montare și reglare, și raportând totul la prețul de achiziție, rezultă un raport foarte bun calitate-preț.

#63
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 21.01.2013
florinm72 - Un review obiectiv care va ajuta cu siguranta utilizatorii actuali si viitori ai acestor produse.
                - Rugamintea mea in masura in care permite si timpul pentru dumneavoastra, si viitorii testeri este sa faceti si o captura a ecranului  ( zi / noapte) care consider eu ca va fi o completare/confirmare a celor scrise mai sus.

   De un real ajutor sunt si informatiile tehnice, si explicatiile functiilor produsului pentru viitorii doritori de astfel de sisteme de supraveghere.

#64
crocodilul77

crocodilul77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 06.01.2010
Buna seara. Detin si eu un sistem de supraveghere PNI House IPMAX POE si nu pot sa configurez pe el mail-ul ca sa imi trimita mesaje la miscare (nu se conecteaza cu serverul). Am facut setarile asa cum trebuie:
smtp server: smtp.gmail.com
port: 465
need ssl: bifat
user name: mail-ul meu
password: parola mail-ului
sender/receiver: mail-ul meu.

Cand ii dau test imi zice: failed to connect to server.
Mentionez ca nvr-ul este legat la net si poate fi accesat si de pe telefon si de pe calculator (de pe internet). Nu stiu ce setari sa ii mai fac. Multumesc anticipat pentru sprijin.

#65
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 21.01.2013
Furnizorii de mail au implementat logare sigura , si acest tip de autentificare blocheaza anumite aplicatii cum sunt camere cu IP, DVr-uri, NVR-uri, etc.
La gmail aveti posibilitatea de a seta permisiune pentru aplicatii mai putin sigure:
[ http://www.7q.ro/fisiere/Marcel/Vanatoare/gmail1.JPG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.7q.ro/fisiere/Marcel/Vanatoare/gmail2.JPG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#66
crocodilul77

crocodilul77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 06.01.2010
Am facut setarea, mai sus mentionata, la contul de gmail si tot nu merge. Apare aceeasi eroare ca nu se poate conecta la server. Trebuie sa fie diferite mail-urile la trimitor si primitor, adica sa trimit de pe o adresa de mail si sa primesc pe alta?

#67
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005
Nu cred că este imperios necesar ca adresele de eMail să fie diferite sau nu ar trebui să fie un impediment.

#68
yulyph

yulyph

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 05.07.2009
Are cineva idee de ce un PNI L704 nu vrea sa imi recunoasca hdd de desktop si merge doar cu hdd de laptop?
Practic am probat un hdd wd mai vechi de 250GB si un hdd wd blue de 1TB mai nou pe care nu le recunoaste deloc : Hdd not found !
Merge doar cu un hdd de latop wd blue de 250GB.

#69
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 21.01.2013
Aceasta situatie se datoreaza tocmai datorita aparitiei noilor HDD-uri dedicate pentru supraveghere. Atat producatorii de DVr-uri / NVR-uri cati si cei de HDD-uri au optimizat dispozitivele si software-ul tocmai pentru performanta, compatibilitate si fiabilitate maxima in timp intre cele 2 tipuri de dispozitive.  
Noi recomandam la toate produsele noastre utilizarea de HDD-uri de acest tip tocmai datorita acestor motive si celui mai important: HDD-urile sunt facute sa functioneze 24/7, au alt ciclu de functionare, etc.

La intrebarea dumneavoastra nu am un raspuns concret: Este posibil sa o parte din HDD-urile vechi, sau din alte game sa fie construite pe o platforma similara, si sa functioneze in DVR/NVR. Am intalnit de exemplu Seagate black functional si alte modele. Totusi nu recomandam, deparece fiabilitatea in timp este limitata tocmai datorita ciclului de functionare.

#70
yulyph

yulyph

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 05.07.2009
Un raspuns mai credibil era sa impulsionati achizitia de hdd noi, desi nici asta nu e credibila. Un hdd din 2007 care functioneaza si astazi cu zeci de mii de ore de functionare fara baduri si erori dupa voi nu e fiabil si un hdd nou care tine maxim 2 ani e fiabil dupa parerea dumneavoastra. In fine am probat si cu un hdd din 2003 de 1TB care a mers peste 2 ani intr-un dvr mai vechi iarasi fara absolut nici o problema nu este recunoscut de acest PNI L704. Pana la urma merge cu un hdd de laptop tot din 2003 deci nu tine ideea cu hdduri mai noi. Nu ma deranja asa tare aceasta problema daca macar era specificat ceva in specificatiile dvrului in legatura cu compatibilitatea cu hdd. Si pentru cine ar crede ca este o problema de alimentare, hdd de 1TB are aceleasi cerinte de curent ca unul "special pentru dvruri" si am incercat cu alt alimentator si chiar cu alimentare separata a hddului, deci e softul dvrului e de vina.

#71
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 21.01.2013
Subiectul a fost discutat pe topicul dedicat Supraveghere video de pe Softpedia http://forum.softped.../page__st__2646
Deasemeni o simpla cautare pe google cu o comparatie intre tipurile de hdd-uri s-ar putea sa va edifice.

Nu este o inventie a noastra din pacate. HDD-urile de Desktop au fost si sunt concepute sa functioneze 8 ore pe zi 5 zile pe saptamana, cele de supraveghere 24 ore pe zi 7 zile pe saptamana.
Inainte de aparitia acestor HDD-uri , nu exista alta cale decat montarea HDD-urilor de desktop in DVR-uri, asa cum spuneti ca s-a intamplat cu HDD_l din 2003.

Odata cu aparitia acestor HDD-uri dedicate producatorii de DVR/ au optimizat compatibilitatea cu acestea, lasand HDD-urile de desktop sa fie folosite pentru ce sunt concepute.

Exista foarte multe persoane care au procedat exact in acest fel: au luat hdd-ul din desktop, l-au pus in DVR si dupa cateva luni HDD-ul a crapat din motive de fiabilitate. Exista si exceptii/norocosi la care nu au fost probleme( pot fi multiple motive: inregistrare putina, activitate redusa etc) , dar discutam de majoritate. Majoritate care s-a stabilit in urma problemelor semnalate de clienti. Din acest motiv s-au si creat modele diferite.

Pe pagina web a produselor noastre exista recomandare pentru aceste tipuri de HDD-uri la toate DVr-urile din portofoliu.  Verificati in link-ul de mai jos.
https://www.mo.ro/dv...-p2p-h-264.html

Totusi intrebarea e: Cand achizitionati un HDD v-ati intrebat vreodata daca producatorul lui l-a conceput pentru utilizarea in anumite medii? Sau ati verificat pentru ce tip de produs a fost conceput?
                               Recunosc ca pana acum cativa ani faceam la fel: HDD-urile trebuie sa mearga in orice produs, si nu ma informam inainte despre destinatia lor.
Dupa un pic de cercetare , si dupa ce am vizitat site-urile wd.com si Seagate.com  ( etc hitachi, ) am realizat ca exista foarte multe tipuri de hdd-uri dedicate fiecare pentru anumite tipuri de utilizare, functionare, si grad de uzura.

#72
crocodilul77

crocodilul77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 06.01.2010
Revin la problema mea cu setarile la mail. Am incercat si cu alt mail creat nou pe gmail(cu setarile care s-au precizat mai sus) si tot nu merge. Am incercat si direct de pe camere (cele 4 camere POE) si tot nu merge. Nu stiu ce setari sa mai fac. Daca ma poate ajuta cineva, as fi recunoscator.
Referitor la primirea in testare pt. 2 saptamani a produselor pni, stie cineva cum se procedeaza, deoarece as dori sa testez (si ulterior sa il achizitionez daca este ok) NVR-ul PNI House 960P - 16 canale HD 1.3MP impreuna cu camera de supraveghere cu IP PNI IP609W P2P dome de exterior unrahatincaunspamde2lei conectare wireless sau cablu, 1.3Mpx. Multumesc pentru sugestii.

Edited by crocodilul77, 10 April 2016 - 14:50.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate