Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg
 Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...
 Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar
 pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Probleme accesare nr test telefon
 

Erori in teoria relativitatii

- - - - -
  • Please log in to reply
304 replies to this topic

#19
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,121
  • Înscris: 25.02.2007

 jet li, on 17 decembrie 2014 - 23:10, said:

Daca trece mai repede pentru capul meu - fata de picioare, cum de sunt inca intreg, si nu ma dezintegrez in "timp".
Pentru ca nu e diferenta de viteza a timpului suficient de mare. Dar daca te-ai apropia de o gaura neagra, picioarele ti-ar fi mult mai grele decat capul si il parasesc :)

#20
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,134
  • Înscris: 04.02.2011

 ever_forever, on 17 decembrie 2014 - 16:35, said:



Exemplele din viata de zi cu zi cand e vorba de teoria relativitatii sau mecanica cuantica nu prea isi au rostul. In viata de zi cu zi ne dam cu Newton.
Nu prea (mai). Dacã pornim GPS/Glonass, ne dãm și cu Einstein, altfel nu mere treaba. Mã rog, cã o facem fãrã sã ne intereseze, e altceva.

#21
jet li

jet li

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,828
  • Înscris: 26.08.2006

 theMisuser, on 18 decembrie 2014 - 05:57, said:

Pentru ca nu e diferenta de viteza a timpului suficient de mare. Dar daca te-ai apropia de o gaura neagra, picioarele ti-ar fi mult mai grele decat capul si il parasesc Posted Image
Explica-mi de unde ai scos asta, pentru ca n-am mai auzit asa ceva nicaieri. Care e "diferenta de viteza a timpului" destul de mare? Daca orice parte a corpului meu se afla la (t - 1x10 la -16) in trecut sau in viitor, atunci nu se afla in prezent la momentul t, si eu ma descompun. O aberatie totala. Viteza timpului nici nu exista, pana cand nu o masor, cu ce vreau eu. Anume masor cu un eveniment ciclic o "distanta" intre alte evenimente, atat. "Timpul" ca obiect real nu exista, e un concept.

Recomand linkurile din primul post, din nou, in special aici:
http://www.anti-rela...winsparadox.htm

Tesla:

Quote

The theory of relativity is a mass of error and deceptive ideas violently opposed to the teachings of great men of science of the past and even to common sense.
The theory wraps all these errors and fallacies and clothes them in magnificent mathematical garb which fascinates, dazzles and makes people blind to the underlying errors. The theory is like a beggar clothed in purple whom ignorant people take for a king. Its exponents are very brilliant men, but they are metaphysicists rather than scientists.

Edited by jet li, 19 December 2014 - 03:12.


#22
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,121
  • Înscris: 25.02.2007

 jet li, on 19 decembrie 2014 - 03:09, said:

Explica-mi de unde ai scos asta, pentru ca n-am mai auzit asa ceva nicaieri.
Spaghettification.

 jet li, on 19 decembrie 2014 - 03:09, said:

Care e "diferenta de viteza a timpului" destul de mare?
Se poate calcula distanta fata de o gaura neagra de masa M la care fortele de coeziune moleculara sunt mai mici decat diferenta dintre fortele date de acceleratia gravitationala dintre ele.
Dar ar fi un exercitiu bun pt. tine de facut inainte de a pretinde ca teoria relativitatii e gresita.

 jet li, on 19 decembrie 2014 - 03:09, said:

"Timpul" ca obiect real nu exista, e un concept.
Eh.. Nici nu stii tu ca stai lipit de planeta din cauza variatiei de viteza a timpului datorata masei Pamantului.
S-ar putea spune ca fiecare bucatica de masa/energie se uita in jurul ei si unde vede ca timpul curge mai incet zice "acolo e de mine, acolo ma duc" :)
Pentru ca, nu-i asa, toata lumea vrea sa traiasca vesnic :D

#23
jet li

jet li

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,828
  • Înscris: 26.08.2006

 theMisuser, on 19 decembrie 2014 - 06:42, said:


Spaghetificarea se explica simplu prin actiunea unei forte, n-are nevoie de "viteza timpului". Timpul nu exista. E o miscare acum care vrea sa-l scoata din fizica:

http://phys.org/news...sion-space.html
Physicists continue work to abolish time as fourth dimension of space

La fel si ceasurile satelitilor care merg mai repede in spatiu. S-au intrebat desteptii care le-au facut daca actiunea gravitatiei, sau a campului magnetic are vreun efect asupra ratei de emisie a atomilor folositi? Nu, au zis direct "timpul" curge mai repede. Deci, cand ceasul meu o ia inainte, n-o sa caut diverse chestii care il influenteaza, o sa spun ca timpul a curs mai repede! Cum de nu m-am miscat si eu mai repede atunci, sa nu intarzii, in concordanta cu "timpul care a curs mai repede". Aberatie mai mare decat asta nu poate exista. Timpul nu exista, decat daca il masuram noi, dupa cum am zis.

Nu numai atat, dar si ideea cu "spatiul se curbeaza!". Nu se curbeaza deloc, altfel nimeni nu pleca de pe planeta. Cu putina forta insa spargem aceasta "curbura" si roverul ajunge pe Marte.

Tesla din nou:

Quote


. I hold that space cannot be curved, for the simple reason that it can have no properties. It might as well be said that God has properties. He has not, but only attributes and these are of our own making. Of properties we can only speak when dealing with matter filling the space. To say that in the presence of large bodies space becomes curved, is equivalent to stating that something can act upon nothing. I for one, refuse to subscribe to such a view.

Si din nou:

Quote

Astronomers using [a]… radio telescope [have]… observed filaments of gas arcing far above the galactic plane. These twisting spirals appeared to be held together by a magnetic field… stretching across 500 light years…. Such magnetic vortices [may] play a major role in the universe… as important… as gravitation.

Confirmat:
http://www.eso.org/p...c/news/eso1438/

Quote

The first odd thing we noticed was that some of the quasars’ rotation axes were aligned with each other — despite the fact that these quasars are separated by billions of light-years,” said Hutsemékers.

Quote

The alignments in the new data, on scales even bigger than current predictions from simulations, may be a hint that there is a missing ingredient in our current models of the cosmos,” concludes Dominique Sluse.

Edited by jet li, 19 December 2014 - 09:26.


#24
ain

ain

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,458
  • Înscris: 03.11.2006

 jet li, on 17 decembrie 2014 - 15:49, said:

O intrebare simpla:
Daca pentru un om de la etajul 10 (X) timpul curge mai repede cu 0.0000000...1 secunde fata de un om de la parter (Y), atunci - cum de reusesc sa se intalneasca ambii la un moment t din viitor? Cand X coboara pana la parter - timpul lui o ia inapoi putin?
Intrebarea e simpla dar raspunsul tau este simplist. Pai omul are dimensiune punctiforma, iar daca nu ajunge exact in aceeasi fractine de secunda nu se mai intalneste cu un al doilea  om punctiform?
Prin "intalnire" ce intelegi? O ciocnire intre doua puncte infititezimale? Si daca, prin reducere la absurd, nu se intalnesc,/ciocnesc, care e problema existentiala?

Problema e in mod voit confuz formulata.

 jet li, on 17 decembrie 2014 - 15:49, said:

Si astfel aflam ca timpul e doar un concept, nu exista fizic daca nu-l masuram - cu un ceas, care poate fi orice, si zicem "intre 2 batai ale gongului avem durata de timp denumita ora". Nu "curge" mai repede de capul lui, fizic.
Cat timp se intampla ceva exista si timp.

 jet li, on 17 decembrie 2014 - 15:49, said:

De ce acei fizicieni nu-si pun intrebarea - poate ceasul atomic e influentat de gravitatie.
Vezi ca nu esti bine documentat: chiar folosind ceasuri atomice au evidentiat faptul ca timplul se scurge altfel la viteze mari si in apropierea unor mase mari.

 jet li, on 17 decembrie 2014 - 15:49, said:

De ce exista inca teoria atunci? Inertie. Cariere de aparat, egouri de aparat, etc. Oamenii creeaza foarte rapid o religie din orice, si in cazul asta, Einstein e Sfantul Petru, nu se da jos asa usor. De parca ar fi uitat toata istoria, si de cate ori stiinta oficiala nu a fost rasturnata si dovedita gresita, brusc am obtinut cunoasterea ultima si finala in 1900, si gata cu revolutiile in stiinta.
E simplu de spus de ce exista: pentru ca functioneaza. Lasa teoria conspiratiei si incearca sa citesti si argumentele celelaltei parti.
http://en.wikipedia....y_of_relativity

Edited by ain, 19 December 2014 - 11:28.


#25
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,121
  • Înscris: 25.02.2007

 jet li, on 19 decembrie 2014 - 09:24, said:

Timpul nu exista. E o miscare acum care vrea sa-l scoata din fizica:

http://phys.org/news...sion-space.html
Physicists continue work to abolish time as fourth dimension of space

Quote

Time is 'separated' from space in a sense that time is not a fourth dimension of space. Instead, time as a numerical order of change exists in a 3D space. Our model on space and time is founded on measurement and corresponds better to physical reality.”
Ok. Sa zicem ca e asa. Atunci de ce avem limita de viteza c ?
Cine/ce anume limiteaza 2 entitati la viteza c intre ele ? Si de ce.

 jet li, on 19 decembrie 2014 - 09:24, said:

S-au intrebat desteptii care le-au facut daca actiunea gravitatiei, sau a campului magnetic are vreun efect asupra ratei de emisie a atomilor folositi? Nu, au zis direct "timpul" curge mai repede.
Niste prosti. Au gasit un raspuns complicat la o asa problema simpla cand raspunsul adevarat era cu mult mai simplu. Si le mai spunem si genii, in special ainstainului. Pff...
Evident, GPS-ul functioneaza din pur noroc, cei care l-au facut dupa teoria eronata a ainstainului au nimerit-o din greseala.

Edited by theMisuser, 19 December 2014 - 13:01.


#26
jet li

jet li

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,828
  • Înscris: 26.08.2006
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/wRsGPq77X0Q?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Stephen Crothers Destroys the Quackademic "Black Hole" & Relativity

#27
Mr_Woppit

Mr_Woppit

    the last of them..

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 17,834
  • Înscris: 26.11.2001

 jet li, on 04 ianuarie 2015 - 01:27, said:

Stephen Crothers Destroys the Quackademic "Black Hole" & Relativity

Cam ce crezi ca spune despre tine cand in loc sa gandesti cu mintea ta, oferi ca dovada aberatiile unui idiot?

Quote

Stephen J. Crothers (born 1957) is a handyman/gardener and part-time amateur scientist who claims that black holes do not exist, and are neither predicted by nor compatible with General Relativity.[2][3] His body of work consists primarily of vanity-published articles that he posts at his personal website;[4] thus steering clear of the peer-review process. He has also been a guest speaker at several informal conferences held by the Electric Universe crowd.[5][6]

Crothers is currently listed as a staff member at the Alpha Institute for Advanced Studies;[7] a lunatic fringe organization founded by the infamous physics crank Myron W. Evans.[8]

Crothers and Evans co-authored the book Criticisms of the Einstein Field Equation,[9] which advocates replacing General Relativity with the widely discredited Einstein-Cartan-Evans theory; a theory used as justification for perpetual motion machines and various free energy scams.[10][11]

In 2005, Crothers was expelled from the University of New South Wales; all the sordid details of the incident are chronicled at his website, which he falsely attributes to "suppression of science".[12] Undeterred by this unfortunate turn of events, Crothers would soon go on to receive an honorary doctorate degree from the Maxwell Einstein University;[13] a fictitious, non-existent school created by his colleague and partner in crime, Myron Evans, for the sole purpose of doling out phony diplomas to his cohorts and cronies.

In 2008, Crothers received a Gold Medal from the Telesio-Galilei Academy of Science;[14] yet another lunatic fringe organization that hands out phony awards to virtually any disreputable crackpot and scam-artist.

Starving for attention, Crothers e-mails his ill-conceived articles to prominent scientists for comment, and surprisingly, renowned theoretical physicist and Nobel laureate, Gerard 't Hooft, has responded via his own personal website.[15] However, their correspondence has been contentious from the start, and ‘t Hooft has described the gardener/handyman's "strange misconceptions" as "nonsense".

Exista un nume pentru personajele de genul asta: attention whore

Cat despre video, gasesti in egala masura articole care demonstreaza mult mai clar, de ce abereaza.

Dealing with Creationism in Astronomy

mathematics of black hole denialism

Edited by Mr_Woppit, 04 January 2015 - 12:59.


#28
jet li

jet li

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,828
  • Înscris: 26.08.2006
Atac la persoana, injuraturi la adresa persoanei, etc. Nimic la subiect. Nu e singurul oponent al teoriei:

http://www.gsjournal...nce/mueller.pdf

100 de ani de critici la adresa teoriei relativitatii.

http://www.sjcrother...es.com/PhD.html

Stiinta actuala incepe cu o ipoteza, face experimente, si daca ipoteza nu se verifica - inventeaza orice, chiar si materie magica (intunecata). 80% din masa Universului! Niciodata ipoteza nu e gresita.
Care materie intunecata bineinteles e undeva departe, nu pe langa noi aici, noi suntem mai pe la tara, cartier linistit, fara materie intunecata care sa ne sperie. Cum de nu ne departam constat de Soare, daca gravitatia e prea slaba ca sa ne mentina pe orbita? Nu stim. Sigur e niste materie magica pe undeva, care are gravitatie, dar - lipseste cu desavarsire din apropierea noastra...

Quote

"It's an embarrassment that the dominant forms of matter in the universe are hypothetical..."

Einstein insusi:
http://www.infinite-...8/einstein.html

Quote

I consider it quite possible that physics cannot be based on the field concept, i.e. on continuous structures. In that case, nothing remains of my entire castle in the air, gravitation theory included, and of the rest of modern physics."

Quote

"It strikes me as unfair, and even in bad taste, to select a few individuals for boundless admiration, attributing superhuman powers of mind and character to them. This has been my fate, and the contrast between the popular assessment of my powers and achievements and the reality is simply grotesque."

Edited by jet li, 04 January 2015 - 14:55.


#29
Mr_Woppit

Mr_Woppit

    the last of them..

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 17,834
  • Înscris: 26.11.2001

 jet li, on 04 ianuarie 2015 - 14:33, said:

Atac la persoana, injuraturi la adresa persoanei, etc. Nimic la subiect. Nu e singurul oponent al teoriei:

1. da, astia sunt idiotii zilelor noastre, ignoranti care-si propavaduiesc ideile, pentru ca internetul le permite. Stai linistit, nu e singurul, mai e o mana de retardati dornici de atentie.

2. aberezi in continuare despre teoria relativitatii (nici nu stii ca sunt doua de fapt dar trecem mai departe), fara sa te gandesti o singura secunda, ca teoria a fost verificata si ras-verificata in ultimii 100 de ani si functioneaza. Se stiu care sunt limitarile, acolo unde nu functioneaza iar in momentul in care se va completa, nu va fi aruncata la gunoi, in acelasi mod in care legile lui Newton, nu au fost aruncate desi o alta teorie le-a actualizat partile incomplete.

3. aberezi atat despre dark matter cat si despre gaurile negre din simplul motiv pentru ca si tu esti un ignorant. Fara a se dori sa fie o jignire, ignorant descrie starea in care te afli: ai citit 3 prostii, nu le-ai inteles, ai mai citit si tampeniile altora, pe care din pacate le-ai inteles, intrucat de cele mai multe ori, tampeniile sunt exprimate in limbaj comun si usor de inteles dupa care crezi ca ai prin mata de coada si ce sa vezi, uite conspiratia internationala si cum 3 insi stiu care este adevarul iar restul mint. Right!

In realitate, nu are nimeni de ce sa demonstreze ca nu exista gauri negre sau dark matter, din simplu motiv ca desi observatia directa nu este posibila, exista o gramada de dovezi indirecte care atesta prezenta lor.

#30
jet li

jet li

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,828
  • Înscris: 26.08.2006
Chiar Einstein a spus ca e suparat pentru ca a fost ridicat la rangul de sfant, si e posibil sa se insele. Oamenii il cauta insa pe Mesia si fac o religie din orice. "iata scientistul care le stie pe toate si ne explica tot in final, punem punct, nu ne mai stresam, nu mai gandim!"

Edited by jet li, 04 January 2015 - 16:15.


#31
Mr_Woppit

Mr_Woppit

    the last of them..

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 17,834
  • Înscris: 26.11.2001

 jet li, on 04 ianuarie 2015 - 16:15, said:

Chiar Einstein a spus ca e suparat pentru ca a fost ridicat la rangul de sfant, si e posibil sa se insele. Oamenii il cauta insa pe Mesia si fac o religie din orice. "iata scientistul care le stie pe toate si ne explica tot in final, punem punct, nu ne mai stresam, nu mai gandim!"
Ai prins-o pe aia cu 100 de ani de testat teoria versus observatii? Crezi ca observatiile alea le-a facut o singura persoana? Au fost probabil sute care au incercat sa demonstreze ca nu este corecta si asa si este corect sa fie, insa a rezistat pentru ca functioneaza.

De exemplu, mereu se da ca si exemplu gps-ul, pentru ca este probabil una din aplicatiile cele mai evidente ale ambelor teorii.

Un ceas dintr-unul din satelitii sistemului de pozitionare, prin natura locului unde se afla este sub influenta ambele teorii ale relativitatii: 1. ca se afla la aprox 20.000 de km departare si campul gravitational al pamantului este parca de vreo 4 ori mai mic decat la sol (general relativity - prin urmare, ceasurile o iau inainte cam cu 45 de microsecunde pe zi) si 2. pentru ca orbiteaza pamantul cu 14.000 km/h (special relativity - ceea ce determina intarzierea ceasurilor cu 7 microsecunde pe zi).

Pentru o acuratete de 12 metri sa zicem, ai nevoie de o corectie de maxim 37 nanosecunde (14m / c) insa datorita relativitatii, ceasurile din satelitii gps o iau inainte cam cu vreo 38 de microsecunde pe zi (38 este rezultatul dintre cele 45 de microsecunde din GR - 7 din SR)

Diferenta dintre unitati (nano / micro) este atat de mare, incat ajunge la mai multi kilometri intr-o singura zi daca nu este compensata, ceea ce ar face inutilizabil intreg sistemul de pozitionare.

Asa ca data viitoare cand iti pui o adresa in GPS si ajungi la destinatie, sa stii ca functioneaza pentru ca din fericire, personajele de teapa lui Crothers sunt idioti.

Edited by Mr_Woppit, 04 January 2015 - 17:39.


#32
cuculili

cuculili

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,291
  • Înscris: 10.05.2005

 jet li, on 17 decembrie 2014 - 16:38, said:

Cum va imaginati voi ca timpul curge mai repede intr-un loc decat in altul?

Curge mai repede/incet intr-un loc cand il privesti din alt loc !!!
In momentul in care te-ai dus in acel alt loc nu mai vezi nici o curgere diferita, vezi doar efectele asupra bastinasului locului care e mai tanar sau mai batran (fata de etaloanele cu care te-a obisnuit locul din care ai venit)

Practic toti si toate stam intr-o melasa spatiu-timp care se intinde/comprima sub efectul proceselor...NU intr-un bloc solid de spatiu-timp.

#33
jet li

jet li

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,828
  • Înscris: 26.08.2006

 Mr_Woppit, on 04 ianuarie 2015 - 17:39, said:

Asa ca data viitoare cand iti pui o adresa in GPS si ajungi la destinatie, sa stii ca functioneaza pentru ca din fericire, personajele de teapa lui Crothers sunt idioti.
Au luat in considerare scientistii - efectele gravitatiei si campului magnetic asupra ratei de emisie a atomului cu care merge ceasul? Poate asta corecteaza ei de fapt dar isi imagineaza ca "timpul curge mai repede!". Sustin in continuare ca "timpul" nu are cum sa curga mai repede nicaieri, e doar o idee filozofica, pe care o masuram cu diverse instrumente, afectate de diverse alte chestii. Relativ - satelitul se misca cu 14000km/h fata de Pamant? Sau invers? Relativ - e exact acelasi lucru, un punct de pe Pamant, fata de satelit, nu stim care se misca fata de celalalt.

Edited by jet li, 04 January 2015 - 22:36.


#34
Mr_Woppit

Mr_Woppit

    the last of them..

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 17,834
  • Înscris: 26.11.2001

 jet li, on 04 ianuarie 2015 - 22:34, said:

Au luat in considerare scientistii - efectele gravitatiei si campului magnetic asupra ratei de emisie a atomului cu care merge ceasul? Poate asta corecteaza ei de fapt dar isi imagineaza ca "timpul curge mai repede!". Sustin in continuare ca "timpul" nu are cum sa curga mai repede nicaieri, e doar o idee filozofica, pe care o masuram cu diverse instrumente, afectate de diverse alte chestii. Relativ - satelitul se misca cu 14000km/h fata de Pamant? Sau invers? Relativ - e exact acelasi lucru, un punct de pe Pamant, fata de satelit, nu stim care se misca fata de celalalt.

Sau poate exploziile solare, nu? Sau poate ca atractia lui Jupiter? Sau de ce nu, poate ca radiatia de fundal afecteaza totul? Sau prostia oamenilor?


Inceteaza cu aberatiile.

Sau inainte de a o face, citeste cum functioneaza un ceas atomic, poate cine stie, te opresti inainte de a te face de ras.

Da, relativ este cuvantul cheie si tocmai ti s-a explicat mai sus (si mai inainte pe topic de mai multe ori) ca timpul se misca diferit in diferite sisteme de referinta din punct de vedere al observatorilor.


Uite un alt exemplu:

Iesi din casa si uita-te pe cer, cauta Orion. In stanga sus, este o giganta rosie, Betelgeuse, care este la 640 de ani lumina de Pamant, respectiv fotonii care au plecat din acea stea, au facut 640 de ani inainte de a se propti in retina ta.

TU, in cadrul tau de referinta, stii ca procesul asta a durat 640 de ani.

Fotonul care ti s-a proptit in ochi, pentru ca se deplaseaza cu viteza luminii si se supune relativitatii, stii cat i-a luat in propriul lui sistem de referinta?

0. Da zero. Pentru foton, timpul nu a existat, a fost generat in stea si apoi instantaneu s-a oprit in retina tal.



Si n-ai decat sa sustii ce prostii vrei .. nu o sa demonstrezi decat ca nu intelegi niste concepte, nu intelegi cand ti se explica si ca in pofida acestui fapt, esti suficient de arogant sa faci afirmatii categorice despre lucruri pe care asa cum spuneam, nu le intelegi.

pies. data viitoare, cand aberezi despre campul magnetic al pamantului retine ca puterea lui (magnitudinea) variaza intre 30-70 microtesla iar puterea unui magnet, din hdd-ul sistemului de pe care postezi este de aproximativ 1.2-1.4 Tesla, adica magnetul ala are un camp mai puternic decat al pamantului de aproximativ 21.000 de ori.

http://en.wikipedia....magnetic_field)

Edited by Mr_Woppit, 04 January 2015 - 23:43.


#35
cuculili

cuculili

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,291
  • Înscris: 10.05.2005
Ok.
In fond care este problema jet li?
Ca este ascuns adevarul? O conspiratie? Sau stiintificii, in masa, sunt orbi?

Pana una alta ce spun ei se verifica cum, necum. Teoriile aduse de tine in discutie nu se verifica.
Intelegi nevoia dovezilor experimentale, atunci de ce le faci uitate?

Edited by cuculili, 05 January 2015 - 00:10.


#36
jet li

jet li

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,828
  • Înscris: 26.08.2006
Observa aici ce face "stiinta":
http://www.naturalne...enerators.html#

Quote

So those three naughty nerds at MIT decided to see how much garbage in for garbage out these academic publishers would withstand for their fees. Their first computer-generated paper was called "Rooter: A Methodology for the Typical Unification of Access Points and Redundancy," by Jeremy Stribling, Daniel Aguayo and Maxwell Krohn.

It was accepted by an international scientific conference that's been spamming scientists for papers since 1995. That conference group took the paper down after the hoaxers informed them that it was ### You can download a PDF file of it here.

Accepta orice ca fiind "stiinta" - nu insa critici pe fata la teoria relativitatii, astea nici nu le citesc.

Explicatia e tendinta omului de a zeifica orice, apoi egoul si carierele scientistilor (daca esti scientist nu esti calugar budist care a renuntat la asa ceva).
In documentarul de mai jos vedem cum o cercetatoare nu mai primeste timp la telescopul universitatii pentru ca a venit cu o teorie "nepotrivita". Orice nu se potriveste cu teoria FINALA aparuta in 1900, trebuie aruncat la gunoi. Nu s-au invatat minte, de parca ar fi prima data cand un model al universului e dovedit gresit. In 1900 s-a descoperit teoria ultima, finala, si gata. Cine zice altceva e un eretic. Ce progres poate avea loc in modul asta?

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/KmotCQCxQEI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by jet li, 05 January 2015 - 13:44.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate