Limitele admise de perisabilitate pentru produse alimentare-Fructe Proaspete
Ultima postare: feb 24 2014 12:10, Inițiat de
gelu_mihai21
, feb 24 2014 12:10
·
0
#1
Publicat: 24 februarie 2014 - 12:10
Buna ziua!
Nu stiu daca am postat in aria corecta, fapt pentru care cer scuze anticipat. Vreau sa stiu normativul(normativele), care reglementeaza subiectul in discutie. Am gasit "Norma din 14.06.2004 privind limitele admisibile de perisabilitate pentru produsele din unitățile sanitare din rețeaua Ministerului Sănătății". De asemenea am mai gasit "Limitele admisibile de perisabilitate pentru produse alimentare si nealimentare". Nu stiu care ar fi corecta, sau daca exista alta reglementare mai recenta. Multumesc! |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi