Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Limitele admise de perisabilitate pentru produse alimentare-Fructe Proaspete
Last Updated: Feb 24 2014 12:10, Started by
gelu_mihai21
, Feb 24 2014 12:10
·
0
#1
Posted 24 February 2014 - 12:10
Buna ziua!
Nu stiu daca am postat in aria corecta, fapt pentru care cer scuze anticipat. Vreau sa stiu normativul(normativele), care reglementeaza subiectul in discutie. Am gasit "Norma din 14.06.2004 privind limitele admisibile de perisabilitate pentru produsele din unitățile sanitare din rețeaua Ministerului Sănătății". De asemenea am mai gasit "Limitele admisibile de perisabilitate pentru produse alimentare si nealimentare". Nu stiu care ar fi corecta, sau daca exista alta reglementare mai recenta. Multumesc! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users