Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Care-ati tras din narghilea?
Ultima postare: iul 03 2017 07:34, Inițiat de
rayman
, nov 09 2004 21:27
·
0
#24
Publicat: 12 mai 2006 - 14:06
Am fumat si eu de 2 ori de la un arab stabilit in Romania. Foarte misto aroma si ideea. Clar e mai buna varianta decat tigarile normale. Am observat ca sunt multe localuri prin Bucuresti in care se inchiriaza clientilor. :rolleyes:
narghilea.jpg 16,43K 385 download-uri |
#26
Publicat: 12 mai 2006 - 14:15
Alina S, on May 12 2006, 15:13, said: Vezi ca "narghilele" se gasesc si in magazin la Unirii ( la parter ), si preturile sunt accesibile. Sunt in functie de dimensiuni. Si tot acolo gasesti si carbuni si tutun. Intr-adevar ... cel mai bun mi s-a parut si mie a fi cel de mere. |
#30
Publicat: 27 septembrie 2006 - 15:33
E prea belea,ma duc des si fumez in bucuresti la Valea Regilor,cine e din buc poate stie.E o senzatie mult superioara fumatului de tutun normal,parerea mea,si eu tot intentionez sa`mi cumpar una,dar mereu imi e lene sa fac asta,prefer sa ma duc tot la bar sa fumez :).Oricum merita clar,zic eu :)
|
#33
Publicat: 28 septembrie 2006 - 00:07
Sugestii pentru o narghilea perfecta:
Metode pentru a mentine cat mai mult savoarea tutunului: -puneti gheata in vasul narghilelei chiar daca puneti apa foarte rece. Aceasta face experienta mult mai fina si mai agreabila. -incercati sa adaugati in apa suc de lamaie, portocala sau ceaiuri aromate. Vor imbunatati aroma tutunului. pentru o savoare mai dulce, puteti adauga vin in apa cam 5 cm din inaltimea sticlei. Acesta se numeste un fum “vesel” si chiar puteti simti gustul vinului. -cand incepeti sa fumati narghileaua, puneti carbunele pe marginea creuzetului si apoi rotiti-l lasand centrul liber. Centrul sa fie ultimul loc pentru carbune astfel incat tutunul sa se arda de jur imprejur si la final in centru. -cel mai bun mod de a pastra tutunul, dupa ce a fost deschis, este la rece in frigider pus intr-un vas sigilat. Acest lucru impiedica tutunul sa se usuce si sa-si piarda aroma. Fumul de narghilea este mai rece decat cel de tigara si mult mai putin toxic. Apa din vasul de sticla filtreaza multe din substantele daunatoare |
|
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi