Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Interzis cardiacilor, pardon, pofticiosilor !
Last Updated: May 26 2021 21:49, Started by
MAK
, Nov 04 2007 21:22
·
0
#37
Posted 05 November 2007 - 13:10
Ma, ala nu-i "gratar farfurie"
Ala e disc de la utilajul de discuit folosit in lucrarile agricole. Este domnu' posesor? Si je e in posesia unui exemplar din ala customizat si po' sa va zic , ca e meserie. Si o mica procedura ce se poate executa la el: se iau mai multe bucati de ceafa, cateva bucatele mai grase asa si se aseaza pe discul fierbinte. Cand incep sa se rumeneasca se scurge grasimea in partea centrala (daca nu e suficienta se poate completa cu ulei). In acea grasime se arunca ceva cartofi si pana se termina de facut carnita se termina si cartofii. Se serveste cu castraveciori la otet! Ingioi! |
#39
Posted 05 November 2007 - 13:40
MAK, on Nov 4 2007, 22:12, said: Bravo Valy_1, vad ca lumea cealalta nu agreaza iesirea in natura. Ei nu.....ba le agreez din plin. Doar ca, ori sunt prea prins cu degetele prin gratar, ori cu ele prin palinca, sa mai reusesc sa mai fac si poze . In general sunt prins cu unele in gratar si cu unele in palinca Apropos...iesirea aia de pe 18 unde se va executa? |
#40
Posted 05 November 2007 - 13:46
Mai...kremenalilor, aveti mila de un biet ratacit! Sau si mai bine, omorati-maaaaaa!
MAKule, credeam ca esti om bun, da' tu nu, vrei moartea unui biet nefericit mancacios care n-a mai vazut soricu' de doua luni, sa va fie rusine, si tie si lu' Tavi si lu Marius3k, ati complotat cu totii sa ma aruncati in gharele disperarii. Rusine. Beti mah belitilor zece beri si in numele meu, ca tare as vrea sa fiu si eu cu voi acolo si sa-mi fie frig nitel! Hai s-aveti pofta, arata superb! Maximus, ce-ai patit hombre de te-au bagat la regim? |
#41
Posted 05 November 2007 - 13:48
Pai buntzi tata, pe utilajele astea se pot executa niste minunatii si din carnita de cornuta....si de-aia gasesti la greu pe-acolo pe unde te invarti tu acum. Nu e neaparat nevoie de sorici. Niste pastrama de oita, niste kebab....kofte-uri....moaaama ce-mi poate trece prin cap
|
#42
Posted 05 November 2007 - 13:49
Cei care ati postat poze: v-am dat report la Courage ca va bateti joc de noi acum, in pragul iernii. E chiar barbarism sa veniti cu asemenea metode de tortura.
Mi-e tare dor de vara. Abia astept sa pot pleca iar la mare cu cortul. Poate bag si eu ceva poze din excursiile de vara trecuta. |
#43
Posted 05 November 2007 - 13:56
Ah MAK , sunt la serviciu acuma si nu pot sa ma "razboiesc" cu tine cu niste poze ... da diseara strang si eu ceva armata si atac pe flancuri .
@jay333 : ce te impiedica sa faci gratare si iarna; dupa mine cele mai frumoase gratare sunt pe zapada si cand e frig parca iese si carnea mai aromata. Edited by Vlad_int1, 05 November 2007 - 13:58. |
#44
Posted 05 November 2007 - 14:02
richelieu, on Nov 5 2007, 15:48, said: Pai buntzi tata, pe utilajele astea se pot executa niste minunatii si din carnita de cornuta....si de-aia gasesti la greu pe-acolo pe unde te invarti tu acum. Nu e neaparat nevoie de sorici. Niste pastrama de oita, niste kebab....kofte-uri....moaaama ce-mi poate trece prin cap Si mai pune shish tawok sa fie gama completa! |
#45
Posted 05 November 2007 - 14:06
Mda....cu atmosfera ai si tu dreptate . Punem si shish tawok . Auzi, da' arabetii astia nu pot fi corupti la spiritul gratarului? Le dai bere fara alcool
|
#46
Posted 05 November 2007 - 14:36
richelieu, on Nov 5 2007, 16:06, said: Mda....cu atmosfera ai si tu dreptate . Punem si shish tawok . Auzi, da' arabetii astia nu pot fi corupti la spiritul gratarului? Le dai bere fara alcool Mi-e foaaaaameeeee! |
|
#47
Posted 05 November 2007 - 14:48
Ahaha, mi-am adus aminte de niste muncitori de-ai mei care au fost prin kuweit si faceau tuica din curmale si mandarine pe aragaz in camere.
Hai sa plusez si eu... Carne e la orice macelarie, dar eu am completarea perfecta. Niste gogosari in otet cu miere de-aia de-ti lasa gura apa. Crocanti, rosii, zici ca sunt abia facuti. :bale: |
#48
Posted 05 November 2007 - 14:59
kum, on Nov 5 2007, 13:10, said: Ma, ala nu-i "gratar farfurie" Ala e disc de la utilajul de discuit folosit in lucrarile agricole. Este domnu' posesor? @Vlad_int1, te astept. @sebulbus, buni gogosarii, trebuie sa-i gustam. @buntzi, o sa-ti trimite-mi poze. @richelieu, te bagi ? pe undeva pe linga tine. |
#49
Posted 05 November 2007 - 15:15
Pai...da-mi amanunte pe public sau pm...si analizam posibilitatile . la o prima vedere, de ce nu?
L.E.: Daca-i aproape de mine...si vremea e favorabila, poate vin cu gunguloiu' meu Edited by richelieu, 05 November 2007 - 15:18. |
#50
Posted 05 November 2007 - 15:18
MAK, on Nov 5 2007, 14:59, said: Asa este, nu ramine decit sa-i astupi gaura, sa sudezi o piulita ca sa poti pune tija. Pentru cei ce nu stiu: Inainte de fiecare folosire, se presara din belsug sare (din aia de o folositi la muraturi) peste disc, se lasa sa se incinga odata cu discul si pe urma se freaca energic cu o perie de sarma pentru a se indeparta complet urmele macelului anterior. Si alta idee : luati din Metro/Billa/... aripioare de pui si incercati sa le faceti la disc! Sa vedeti ce iese! Edited by kum, 05 November 2007 - 15:21. |
#51
Posted 05 November 2007 - 15:33
Si nu uitati sa incercati urmatoarea structura gastronomico-ucigatoare: Pe lateralul discului (de fapt pe partea dinspre margine) se pun bucatele de slanina afumata. Sub ele, spre centru, se pune carnea, condimentata sumar, doar cu sare si piper (eu unul nu agreez alte condimente). In centru, dupa ce se aduna niste grasime din amalgamul anterior, se arunca in scarba niste cartofi taiati bucatele, pentru a face cartofi prajiti. Sa nu uitati ca, din cand in cand, sa mai stingeti "focul launtric" al carnii, stropind-o cu niste vin rosu si sec. Nu mult, doar asa...cate o "pulverizare: peste fiecare bucatica. Lasati vinul sa se scurga intre cartofi. Pofta buna !
ATENTIE!!! Creaza dependenta. Sa nu ziceti ca nu v-am zis. |
|
#52
Posted 05 November 2007 - 15:41
#53
Posted 05 November 2007 - 15:44
Astea imi scapasera....dar oricum, la ce-am vazut prin celelalte, m-am convins fara drept de apel : Esti de-al meu . Deci eram sigur ca tie cel putin, nu ti-am zis ceva nou .
|
#54
Posted 05 November 2007 - 15:49
buntzi, on Nov 5 2007, 13:46, said: Mai...kremenalilor, aveti mila de un biet ratacit! Sau si mai bine, omorati-maaaaaa! MAKule, credeam ca esti om bun, da' tu nu, vrei moartea unui biet nefericit mancacios care n-a mai vazut soricu' de doua luni, sa va fie rusine, si tie si lu' Tavi si lu Marius3k, ati complotat cu totii sa ma aruncati in gharele disperarii. Rusine. Beti mah belitilor zece beri si in numele meu, ca tare as vrea sa fiu si eu cu voi acolo si sa-mi fie frig nitel! Hai s-aveti pofta, arata superb! Maximus, ce-ai patit hombre de te-au bagat la regim? o alergie. si pana ii dau de cap medicii, am ban cam la toate alimentele |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users